Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά! Athinakos να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Να περάσετε όμορφα σήμερα! vaso κι εμάς μας είχε ταλαιπωρήσει η μπουμπού στη β΄επιπέδου. Όχι τόσο πολύ βέβαια αλλά κι εμείς κάναμε τρεις ώρες για να την ολοκληρώσουμε την εξέταση. Κορίτσια κι εμένα ο γιατρός μου είπε να μετράω τους μήνες με την τελική Π.Η.Τ. η οποία εμένα είναι 30 Μάρτη. Οπότε αλλάζω μήνα κάθε 30 του μηνός. Σήμερα λοιπόν μόλις μπήκα στον 6ο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε μονο με όμορφες στιγμές!!

Να τελειώνουμε και όλες με β'επιπεδου αυτό τον μήνα, να χαλαρώσουμε και να δεχτούμε τον καινούργιο χρονιά με αισιοδοξία!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον άντρα μου. Περάσαμε πολύ όμορφα χτες το βράδυ. Μαζευτήκαμε με αρκετούς φίλους που είχαμε καιρό να δούμε και το χάρηκα πολύ:D

Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν γιατρό/εξετάσεις ή περιμένουν αποτελέσματαα αυτές τις μέρες!

:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα, καλό μήνα και καλές και όμορφες γιορτές να περάσουμε.

Εγώ ήρθα στη δουλειά σήμερα. Η κόρη μου δεν είχε ξυπνήσει όταν έφυγα.

Η μικρούλα μέσα στην κοιλίτσα κάνει πλεόν αισθητή την παρουσία της καθημερινά και αρκετά έντονα. Περιμένω πως και πως να την νιώσει και το παιδάκι μου να χαρεί.

Με το καλό οι εξετάσεις σας αυτή τη βδομάδα. Περιμένουμε νέα.

Κοιλουμπίτσες μου καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε. Μπήκε και ο Δεκέμβρης που είναι γιορτινός! Εμείς στολίσαμε χτες και πολύ το χαρήκαμε, ιδιαίτερα ο άντρας μου που είναι χειρότερος από παιδί με τις συγκεκριμένες γιορτές. Την Τρίτη έχουμε να κάνουμε αυτό το καρδιογράφημα εμβρύου που σας έλεγα, το οποίο απ΄ότι κατάλαβα το ζητάνε ως εξέταση στον προγεννητικό έλεγχο πολύ λίγοι γιατροί. Ο δικός μας είναι ένας απ΄αυτούς. Να πω την αλήθεια ένα αγχουλάκι το έχω αν και νομίζω πως αν υπήρχε κάτι θα φαινόταν από τη β΄επιπέδου. Τέλος πάντων αυτά! Αύριο έχουμε το καρδιογράφημα και μεθαύριο γιατρό. Άντε να ηρεμήσουμε όλες κορίτσια με τις εξετάσεις και να περάσουμε χαρούμενες γιορτές! Σας φιλώ!!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Ήρθε η εξέταση αίματος από την Αμερική. Έχουμε ένα υγιές κοριτσάκι πάντα με βάση το εμβρυικό DNA που κυκλοφορεί στο αίμα μου...:P

Πήγα και γιατρό σήμερα, μου έδωσε επιπλέον D3 και μια πολυβιταμίνη να παίρνω. Είδε τον πλακουντα λίγο πιο παχύ και επιμένει στη μέτρηση ζαχάρου. Είδε λιγότερο αμνιακό υγρό και μου ζήτησε να πίνω περισσότερο νερό(όλο τουαλέτα θα πηγαίνω).Στις 28 εβδομάδες θα κάνω ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του μωρού γιατί εξακολουθώ ν βρίσκομαι σε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου λόγω τραχήλου ο οποίος με την περίδεση απλά πήγε στο 22 από το 17 που ήταν προ περίδεσης.. πάντα λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο προωρότητας στην περίπτωσή μου...ξεκούραση, ξεκούραση, ξεκούραση.. Ωστόσο, είμαι πολύ καλά σήμερα. :D...κι εμένα ο γιατρός μου προτείνει την εξέταση της καρδιάς του εμβρύου από ειδικό αν έχει αμφιβολίες.. Σας φιλώ στη μούρη!!

p.s.ναι Αννούλα μου όχι μόνο στα χωριά, μακακία είπα!αχ βρε κοριτάσκι μου έγώ ξέρω προσωπικά τουλάχιστον 5 περιπτώσεις που δεν τα έχουν καταφέρεια μετά από 5 εξωσωματικές..δεν είναι καθόλου σπάνιο..χαίρομαι που είμαστε στη φάση μας την καλή αλλά φίλες μου (και πολύ πιο μικρες) υποφέρουν...

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Μπράβο Anna!!!! Τέλεια τα νέα σου! Σας μπήκε πολύ καλά ο μήνας! Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχεις την μπέμπα σου αγκαλιά και όλα αυτά θα είναι ξεχασμένα! Προσπάθησε να το απολαύσεις τώρα...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Anna τέλεια τα νέα σας. Εγώ το βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο τράχηλός σου όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κιόλας, άσχετα αν είναι ακόμα μικρός. Προφανώς δεν θα επαναπαυτείς, αλλά τουλάχιστον μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου.

Καλή συνέχεια.

Καλησπέρα κοριτσάκια, καλή βδομάδα και καλό μήνα!!!

Άννα πραγματικά υπέροχα τα νέα σου, χαιρόμαστε όλες πολύ πολύ!! Χαλάρωσε και απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και..."εκμεταλλεύσου" την υποχρεωτική ξεκούραση γιατί σε λίγους μήνες θα είναι πολυτέλεια ;)

Εμείς μεγαλώνουμε, η κοιλίτσα μου ακόμη δεν είναι...εγκυμοσύνης, όμως η μπουμπού είναι ιδιαίτερα δραστήρια! Πόσο ξεχωριστή αίσθηση...

Φιλιά σε όλες !! :*

TJhAp3.png

Anna μπραβο για τα αποτελεαματα σου...ειδες πηγαν ολα τελεια....!!καθολου μακακια δεν ειπες:D!!!ξεκουρασου τωρα και ολα θα πανε μια χαρα!!wmb1 μια χαρα θα πανε ολα ...αν ειχες θεματακι θα ειχε φανει σιγουρα κατι στη β επιπεδου!!!ολα θα πανε τελεια!!!alexandroula δεν ειναι τελειο και γω καθε μερα που περναει τα νιωθω και πιο εντονα ολα οσα γινονται μεσα ση κοιλια μου!!!εμεις πηγαμε στο γιατρο σημερα ολα καλα με τον μπεμπη μου εδωσε και καποιες αιματολογικες του μηνα να κανω...κοριτσια να ρωτησω...μου εδωσε salospir 80mg προληπτικα ενα καθε μερα...παιρνει καμμια αλλη απο εσας??γιατι διαβασα διαφορα στο internet και ψιλοκολωσα!!κατα τα αλλα ολα καλα!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Annoula και εμένα ο προηγούμενος γιατρός μου είχε δώσει salospir 80 προληπτικά όπως λες και οταν πήγα σε αιματολογο μου είπε να το κόψω. Με τον γιατρό που έχω τώρα κάναμε εξετάσεις και επίσης και αυτός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να το παίρνω. Εαν υπάρχει θέμα θρομβοφιλιας το salospir δεν βοηθάει σε κάτι. Αλλά έχω ακούσει πολλούς μεγαλύτερους γιατρούς που το δίνουν...ρώτα τον τον λόγο!! Είναι κρίμα να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με χάπια που δεν χρειάζονται.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Υποτιθεται κοριτσια μου το εδωσε προληπτικα φανταζομαι για λογους θρομβοφιλιας...αλλα διαβασε τις ενδειξεις ο αντρας και γω για την εγκυμοσυνη και παγωσαμε...δεν με βλπω να το παιρνω...ηδη παιρνω 7συμπληρωματα την ημερα!!!!!!!!!!!2μαγνησια 3σιδηρο 1φυλλικο 1ασβεστιο!!!!!!!ποσα πια???

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula όταν υπάρχει θέμα θρομβοφιλιας σε παρακολουθεί αιματολογος και όπως σου είπα εμένα 3 αιματολογοι μου είπαν να μην το παίρνω! Και είχα τρομάξει και εγώ γιατί στην αρχή το έπαιρνα...ο τωρινός γιατρός μου με καθησύχασε ότι δεν κάνει κακό αλλα ότι δεν υπάρχει ένδειξη να το πάρω.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

annoula και εγώ έχω ακούσει ότι το δείνουνε σε υποψία θρομβοφιλίας κάποιοι γιατροί, αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι, αφού οι γυναίκες που έχουνε θρομβοφιλία κάνουνε ενέσεις τι να τους κάνει ένα σαλοσπιρ. Τώρα τι να σου πω, ίδια εμπειρία δεν έχω.

Εμένα δεν μου έχει δώσει σίδηρο φυλλικό, ακριβώς, μου έχει δώσει ένα συμπλήρωμα διατροφής για εγκύους που τα περιέχει και τα 2 μέσα και περιέχει και άλλες βιταμίνες μαζί. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι και το παίρνω όποτε νάναι και αν.

Επίσης μου έχει δώσει και μαγνήσιο, που πριν την άμνιο έπαιρνα 2-3, ανάλογα αν πως αισθανόμουνα, αν κουραζόμουνα κάποια μέρα έπαιρνα παραπάνω. Πρακτικά αυτό μου είχε πει και η γιατρός, αν δω ότι έχω συσπάσεις, πονάκια, παίρνω παραπάνω. Όταν έκανα την άμνιο έπαιρνα, προληπτικά μέγιστη δόση (6 τη μέρα) για κάποιες μέρες και τώρα παίρνω 4 τη μέρα, αλλά έχω κάποιες συσπάσεις μέσα στη μέρα.

Βέβαια συσπάσεις είχα από την 20 περίπου εβδομάδα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά δεν γέννησα νωρίτερα, οπότε θεωρώ ότι είναι του οργανισμού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...