Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. athinakos να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Και εμείς περιμένουμε κάποιους φίλους τώρα το απόγευμα, που έχουμε καιρό να τους δούμε.

Anna καλά αποτελέσματα αύριο και με το καλό να δειτε το μπεμπάκι σας. Περιμένουμε νέα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες Γειά σας!!!!!! Άργησα αλλά να μαι πάλι. Ελπίζω όλες και όλα τα μωρά να είστε καλά!!! Τα νέα τα δικά μου έχουν ως εξής: Θυμάστε που ειχα ραντεβού στις 20 για β επιπέδου και αμνιο; Πήγαμε που λέτε στον γιατρό και ξεκινήσαμε να κάνουμε την β επιπέδου. ΑΛΛΑ από ένα σημείο και μετά το μωρό δεν γυρνούσε με τίποτα. Τι γλυκά, τι καφέ, τι χοροπηδηματα, τπτ δεν τον έπιανε!! Ήμασταν στο ιατρείο 6 ώρες, μπαίναμε βγαιναμε, ο γιατρός δεν έβρισκε τη θέση του μωρου κατάλληλη για να κάνει τις υπόλοιπες μετρήσεις. Έτσι ξαναπηγαμε την Παρασκευή, όπου ρε κορίτσια επαναληφθηκε το ίδιο σκηνικό... Ο μικρός είχε κάτσει μπρούμυτα με το κεφάλι κάτω κ δεν γύρναγε με τίποτα. Τελικά ξαναπηγα Δευτέρα πρωί, μας ξαναπαιδεψε, αλλά τελικά γύρισε κάποια στιγμή μετά από 3 τουλουμπες και κάτι πιέσεις από τον υπερηχο και επιτέλους μέτρησε κ τα υπόλοιπα ο γιατρός. Τελοσπαντων όλα καλά με την β επιπέδου φάνηκαν. Μετά κάναμε την αμνιο. Εγώ είχα τα μάτια κλειστά, δεν ήθελα να βλέπω. Ένα λεπτό κράτησε, δεν μπορώ να πω ότι πόνεσε. Πήρε το υγρό ο γιατρός, μου έβαλε κ ένα τσιρότο κ οκ. Πήρα κ αντιβίωση 4 μέρες. Μου είπε να επιστρέψω φυσιολογικα σε ο,τι έκανα πριν κ ότι την ξάπλα την συνιστουσαν παλιότερα, τι να σας πω!; Επίσης τα αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας. Από,τι καταλάβατε δηλ έμεινα στην Αθήνα 10 μέρες με αυτά κ με αυτα (δεν είχα κ ίντερνετ εκεί), κ γύρισα χτες, γιατί δεν ήθελα να φύγω κατευθείαν μετά την αμνιο γιατί έπαιρνα την αντιβίωση κ έχω ιστορικο αλλεργιων. Από το πρωί σήμερα όμως έχω στην κοιλια πόνους, σαν τραβηγματα, σαν περιόδου, σαν κράμπες να τους πω, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι άσχετοι από την αμνιο κ είναι μόνο λόγω μητρας. Θα δω αν επιμεινουν κ θα ρωτήσω τον γιατρό. Αυτά που λέτε τα νέα μου. Ελπίζω για όλες τις κοπέλες (κ τις μικρούλες κ για μας τις πιο μεγαλουλες, χαχα)να είναι καλές οι εξετάσεις μας (οι οποίες σημειωτέον μου φαίνεται ότι δεν τελειώνουν ποτέ στην εγκυμοσύνη) και να περάσει γρήγορα ο καιρός να γεννησουμε τον Απρίλιο υγιή μωρα!!!!! Αυτό μετράει!!!!

82ZHp3.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο...ποσο μηνων ειμαστε??εννοω..πως μετραμε τις εβδομαδες? ?ξερει καμμια?!:confused:

Αννουλα, εσύ που γέννας υποτίθεται 8 Απρίλη, αλλάζεις μήνα κάθε 8 του μήνα. Δηλ 8 Δεκέμβρη μπαίνεις στον 6ο, 8 Γενάρη στον 7ο κ.τ.λ. Υπάρχει και η μέτρηση ανάλογα με τις εβδομάδες, αλλά μην μπερδεύεσαι με αυτό. Η πιο χονδρική μέτρηση είναι αυτή που σου λέω.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. athinakos να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Και εμείς περιμένουμε κάποιους φίλους τώρα το απόγευμα, που έχουμε καιρό να τους δούμε.

Anna καλά αποτελέσματα αύριο και με το καλό να δειτε το μπεμπάκι σας. Περιμένουμε νέα σου.

Ευχαριστώ πολύ!!! Καλά να περάσετε και εσείς!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

vaso σας ταλαιπώρησε ο μπέμπης αλλά τουλάχιστον στο τέλος τα καταφέρατε! Με το καλό και τα αποτελέσματα από την αμνιο!!

Ευχαριστώ ρε Athinakos. Και συ με το καλό!! Πότε ξαναεχεις γιατρό;;

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Athinakos χρονια πολλα για τον αντρα σου!!να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου..!!δεν μου ανοιγει ομως η εικονα!!vaso σας ταλαιπωρησε ο μικρουλης αλλα τα καταφερατε!!χαλαλι του!!εμεις εχουμε γιατρο αυριο για ν δει και τον μπεμπη μετα την αμνιο!!vaso αυτα τα πονακια τα ειχα και γω ακομα και σημερα ειχα!!απο την εξεταδη ειναι! Και πςρναει σε λιγες μερουλες!!!αποτι διαβασα μπηκαμε στον 6ο!!!:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Οποτε εχω 3 μερουλες ακομα!!!:D αυριο εχουμε και γιατρουλι και ανυπομονω για να δω τον μπεμπη!θελω να τον ρωτησω και για τις επαφες:cool: μετα την αμνιο ποτε μπορουμε.να ξαναρχισουμε...ξερει καποιο κοριτσι τπτ για αυτο το θεμα

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

vaso καλώς μας ήρθες και πάλι και καλά αποτελέσματα από την αμνιο. Τελικά την έκανες την δευτέρα από ότι κατάλαβα? Πότε σου είπανε να περιμένεις αποτελέσματα?

Εγώ γενικώς μετράω τους μήνες με τον τρόπο που λέει η vaso γιατί με βάση το πινανάκι κάποιοι μήνες θα είναι ατελείωτοι, χαχα.

annoula εμάς μας είχε πει για 2 εβδομάδες από την αμνιο να μην έχουμε επαφές και μετά εφόσον δεν υπάρξει άλλο θέμα μπορούμε. Εμείς κλείνουμε 2 εβδομάδες από την αμνιο την τρίτη.

Τα πονάκια, τραβήγματα, κράμπες και είναι από την άμνιο. Εγώ τα είχα για 3 μέρες περίπου στην αρχή, αλλά ίσως κουράστηκες κιόλας vaso και γιαυτό έχεις ακόμα.

Καλησπέρα κορίτσια!!

Athinakos να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!! Του χρόνου θα του εύχεται και το νινι! :D

Vaso καλωσηρθες και πάλι και με καλα νέα! Η ταλαιπωρία δεν έχει καμια σημασία, μόνο οτι είναι γερό το μωρακι!!!

Και γω τους μήνες τους υπολογιζω χονδρικά οπώς η vaso γιατί με τις εβδομάδες της εγκυμοσυνης ειναι...μπερδεμένο, άλλοι μήνες έχουν 4 και άλλοι 5 βδομάδες.

Με το καλό οσες έχετε εξετάσεις και αποτελέσματα αυτή τη βδομάδα! Εμείς μετράμε 10 μερουλες για την β' επιπέδου, ουφ ελπίζω να περάσουν γρήγορα...

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...