Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα

foteini αφού δεν είδε κάτι ο γιατρός και αφού θα ξεκουραστείς και θα τα δείτε όλα αναλυτικά στη Β' επιπέδου καλά είσαι. Ευχαριστήσου τους γονείς σου που θα σε βοηθήσουνε κιόλας τώρα που είναι εκεί και θα τα δείτε όλα σε 3 μέρες.

Anna74 μην το σκέφτεσαι μωρέ για την αμνιο. δεν την κάνατε για καλύτερα, γιατί είχες πρόβλημα με τον τράχηλο και μπορεί να υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα μετά, μην το συζητάς καθόλου. Πιστεύω ότι και με την αίματος είσαι καλυμμένη. Καλά αποτελέσματα για την δευτέρα και να έχετε καλά νέα γενικώς από τον υπέρηχο. Η β επιπέδου είναι οριακά καλά στις 22+ εβδομάδες. Εγώ θα την κάνω στις 21+5 και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είναι κάνει στις 20+ και μου είχε πει ο υπερηχογραφιστής ότι είναι καλύτερα λίιιγο αργότερα και ξαναπήγα (επειδή δεν γύρναγε η ζουζού) στις 22.

annoula Εγώ είχα πάρει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κάποια κολαν μεγαλύτερο νούμερο και μπλουζοφορέματα που είχανε βγει στη μόδα τότε και την έβγαλα μέχρι τον 7ο άνετα. Μετά φόραγα καλοκαιρινά φορεματάκια. Παλτό είχα πάρει ένα σε στυλ κάπας, που είχα βρει τότε, αλλά μπορείς να πάρεις και κάπες μάλλινες ή παλτό -κάπας (δεν ξέρω πως τα λένε, πανωφόρι τέλος πάντων). Τώρα δεν έχω αγοράσει κάτι, έχω τα προηγούμενα, αλλά μπορεί να χρειαστώ τους 2-3 τελευταίους μήνες, γιατί τώρα θα είναι άνοιξη και θα χρειάζονται κάπως πιο ζεστά ρούχα, θα είναι και πιο μεγάλη η κοιλιά λόγο 2ης εγκυμοσύνης και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δω από γενάρη που θα έχει και εκπτώσεις και θα έχει μεγαλώσει και η κοιλιά και θα μπορώ ίσως να καταλάβω καλύτερα.

Ευτυχώς σήμερα δεν με πονάει η πλάτη μου, μου πέρασε. Κατά τα άλλα θα περάσουμε λογικά ένα ήσυχο ΣΚ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιλίτσες μου αγαπημένες καλημέρα! Anna74 προσπάθησε να μη στενοχωριέσαι. Σημασία δεν έχει τόσο η εγκυμοσύνη όσο το να καταφέρουμε να φέρουμε ένα υγιές παιδί στον κόσμο. Εκεί πιστεύω είναι η μεγάλη χαρά. Ούτε κι εγώ έχω χαρεί ιδιαίτερα καθώς έχω διάφορες φοβίες κι έχω κι αυτό το θεματάκι με τον τράχηλο και θέλει προσοχή. Πάντως μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα για την άμνιο. Πήρες μια απόφαση και πρέπει να την ακολουθήσεις χωρίς πισογυρίσματα γιατί κάνεις κακό στην ψυχολογία σου. Η εξέταση αίματος, επειδή την έκανα κι εγώ ( κι έχω την ίδια ηλικία με σένα), είναι πολύ αξιόπιστη για τα βασικά 4 σύνδρομα. Σίγουρα η άμνιο βρίσκει πολλά περισσότερα αλλά τα πιο πολλά από αυτά τα υπόλοιπα να ξέρεις πως δεν σχετίζονται άμεσα με την ηλικία. Αυτά που σχετίζονται άμεσα είναι κυρίως αυτά τα 4. Άλλωστε η άμνιο σε εγκυμοσύνες με άλλα προβλήματα γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Νομίζω θα στο είπε και ο γιατρός σου. Όπότε προσπάθησε να είσαι ήρεμη και θα πάνε όλα καλά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε λίγους μήνες να είναι όλα αυτά παρελθόν και να κρατάς αγκαλιά το μπεμπέ σου. Όσο για την β΄επιπέδου ο γιατρός μου λέει ότι η 22 εβδομάδα είναι η καλύτερη γι αυτή την εξέταση. Εγώ την έκανα μια εβδομάδα νωρίτερα γιατί η μπουμπού μας είναι υπερηχογραφικά μια εβδομάδα μεγαλύτερη. Σε φιλώ!

Καλημέρα annoula,alexandroula,wbv1,

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!:PΝαι μωρέ θα προσπαθήσω,άλλά οι μέρες μες στο σπίτι δεν περνάνε εύκολα..Νομιζω ότι ο τράχηλος είναι θέμα όταν είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ σαν το δικό μου ή όταν υπάρχει ιστορικό αποβολών γι'αυτό το λόγο...καλή είναι η προφύλαξη και η ξεκούραση ωστόσο....Λοιπόν,έβαλα αγγελία για βοήθεια στο σπίτι και πολύ χαρηκα γιατι με πήραν ήδη 2 κυρίες!!

εγώ για ψώνια δεν το βλέπω,ό,τι πάρω από το ιντερνετ!!αννουλά μου μ'αρέσει που είσαι τόσο χαρούμενη με τα αποτελέσματα!!

Φιλάκια καλές μου!!:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έλιωσα στον ύπνο!! 12ωρο έκλεισα και το ευχαριστήθηκα πολύ, μου πέρασε κι ο πόνος στην πλάτη. Τελείωσα και με το στόλισμα και μου έφτιαξε και η διάθεση! Είμαι έτοιμη για τις γιορτές:D Σήμερα έχει βόλτα στο golden hall να αγοράσω δώρο στον άντρα μου που γιορτάζει αύριο.

Foteini μου με το καλό να δείτε το ζουζούνι σας την Τρίτη! Όλα καλά αφού δεν είδε κάτι ο γιατρός μην φοβάσαι.

annoula και εγώ δεν έβρισκα πουθενά παλτό και πήρα μια μαλλινη κάπα που με έχει βολέψει αρκετά μέχρι τώρα!

Anna υπομονή! Κανείς ότι καλύτερα για το μωρό σου. Εμένα ο γιατρός μου μου ειπε οτι γενικότερα θα έχω πολλά υγρά στην εγκυμοσύνη και ότι είναι μύκητες. Συζήτησε το με τον γιατρό σου.

Φιλιά σε όλες! Καλά να περάσετε οτι κι αν κάνετε!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Τις τελευταιες 2 εβδομαδες ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ κυριως ψυχολογικα λογω των αποτελεσματων απο τις αιματολογικες που βγηκαν χαλια με αποτελεσμα 25χρονων να υποβληθω σε αμνιο και να περιμενω 2.ατελειωτα 24ωρα για να ακουσω οτι το μωρο μου ειναι καλα στη σκεψη μονο οτι υπαρχει περιπτωση με επιανε τρελλα!!!μεσα απο ολη αυτη τη κατασταση που βιωσα καταλαβα 2 πραγματα ...και ξαναλεω ειναι καθαρα δικη μου αποψη ....αμα θελει να στο δωσει θα στο δωσει!!!καταλαβαινω πως ολες εχουμε φοβιες και τρομερο ανχος αλλα δεν πρεπει α καταπιανομαστε απο αυτο πρεπει να εχουμε ενα στοχο και να οδευουμε προς εκει δηλαδη να φερουμε εις περας μια εγκυμοσυνη και να γεννησουμε ενα υγιες μωρακι!!!το προβλημα δν λυνεται με το ανχος και το λεω εγω που τις τελευταιες 2 εβδομαδες ημουν ζωντανη νεκρη!!οποτε αννα74 καταλαβαινω οι εχεις θεμα με τον τραχηλο αλλα πρεπει να ηρεμησεις γιατι αυτο δεν σε οδηγει πουθενα!!!η κουμπαρα μου απο τον 5 μηνα ειχε προβλημα στο τραχηλο της το αποτεσλεσμα αμετρητα φαρμακα καθε μηνα ορο για κρατησει το τραχηλο κλειστο γιατι δεν μπορουσε να κανει περιδεση καταθληψη....ακινησια στο κρεβατι και τωρα η κορουλα.της ειναι 2χρονων τα καταφερε μια χαρα!!!οτι προβλημα και να εχετε ηρεμηστε και αντιμετωπιστε το ψυχραιμα γιατι μην ξεχνατε το ανχος και ο φοβος για τα παιδακια μας δεν θα τελειωσει οταν γεννησουμε αντιθετα θα το εχουμε μια ζωη!!!!αυτα ειχα να πω .....ουφ τα γραψα και ξεθυμανα!!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

annoula όλα αυτά που λες είναι πολύ μεγάλη αλήθεια και συμφωνώ και ίσως γιαυτό παίρνω χαλαρά κάποια πράγματα, γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Η μαμά μου μου έλεγε πάντα ότι από τη στιγμή που μένεις έγκυος αρχίζει το άγχος και δεν σταματάει μέχρι να πεθάνεις. Μεγάλη αλήθεια μεν, αλλά αν το παρακάνεις δεν ζεις. Προχτές κράταγε η κόρη μου ένα χωνί, το βρήκε στο συρτάρι, παραπάτησε έπεσε και της καρφώθηκε δίπλα ακριβώς από το ματάκι της. Μικρό το κακό, μια μεγάλη γρατζουνιά έκανε μόνο, αλλά μου έφυγε η μισή ψυχή μέχρι να καταλάβω τι έγινε. Θα μπορούσε να είχε βγάλει το μάτι της από το τίποτα. Είναι όμως κάτι που δεν μπορείς να το προβλέψεις, δεν την είδα καν ότι το πήρε και το κράταγε, μπορεί να το πάθει με οποιοδήποτε αντικείμενο και κλάσματα δευτερολέπτου.

Όμως δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κάποια γυναίκα, ειδικά που είναι μεγάλη, ότι μπορεί να μην κάνει ποτέ παιδί στη ζωή της επειδή κάποια ανώτερη δύναμη αποφάσισε γιαυτήν, εκτός αν δεν καίγεται να κάνει παιδί.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε οτι λες...αλλα να σε ρωτησω κατι....πες οτι σου λενε οτι δεν μπορεις να κνεις παιδι και εισαι ηδη σε μια ηλικια χωρις περιθωρια τι κανεις ανοιγεις το παραθυρο και πεφτεις απο κατω???ΟΧΙ!!!συνεχιζεις κι ζεις και προχωρας και δεν μιλαω εκ του ασφαλους που ειμαι εγκυος...γιατι εγω εμεινα τυχαια εγκυος.μεσα σε 2 μημες ουσιαστικων προσπαθειων αφου ολοι οι γιατροι απο 20 χρονων μου λεγαν οτι εχω μικρο ποσοστο να τα καταφερω μονη μου φυσιολογικα και ομως μας ηρθε το θαυματακι μας!!!!αυτο που θελω να πω πως οσα σου δινει στη ζωη δου για να στα δωσι σημαινει ουι εχεις και τη δυναμη να σταθεις στα ποδια σου και πως ανεξαιρετως μανουλες η οχι πρεπει να εχουμε αυτη τη δυναμη μεσα μας!!!και για να μην το βαρυνουμε πολυ εγω πιστυω πως ολες μας σ αυτο το γκρουπακι τον Απριλιο θα κκραταμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα και θα ειμαστε χαζομαμαδες υπομονη θελει κι πιστη και ολα θα γινουν....!!!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλά εγώ προσωπικά οκ θα στεναχωριόμουνα πολύ αλλά δεν θα έπεφτα να πεθάνω, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Πάντως πρέπει να είμαστε αισιόδοξες στη ζωή μας και όλα θα έρθουνε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Στολίσατε τα σπίτια σας! Κάντε το και θα φτιάξει αρκετά η διάθεσή σας.

Οπως τα λες ειναι ακριβως!!!!!!οσο για το στολισμα οχι και δεν το βλεπω φετος γιατι ακομα δεν εχουμε μπει στο καινουργιο σπιτι!!!!:| και το περιμενα πως κι πως αλλα δεν πειραζει του χρονου θα το απολαυσω!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ωραία τα λέτε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!

Αγχος έχω κ γω αλλά προσπαθώ να μη με καταβάλει για να χαίρομαι το θαύμα που συμβαίνει μέσα μου!

Κ γω πιστεύω ότι όλες μας θα έχουμε τα μωράκια μας μέχρι τον Απρίλιο κ θα είμαστε πολύ ευτυχισμένες!

Ωραίο Σ/κ να έχετε όλες, να προσέχετε τις κοιλίτσες σας κ τον εαυτό σας!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Annoula,ωραία τα λες παρά το νεαρό της ηλικίας σου. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το θέμα της δυνατότητας τεκνοποίησης και της ηλικίας.. επειδή ακριβώς είσαι μικρούλα δεν είναι δυνατό να καταλάβεις πώς αισθάνεται μια 35-40 γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει παιδί...κι εγώ πριν παντρευτώ τα ίδια έλεγα και ότι θα μπορούσα να υιοθετήσω...αλλά ξέρεις.. μετά το θέμα αφορά και το σύντροφό σου όχι μόνο εσένα.. Κι εγώ τελικά ήμουν πολύ τυχερή και έμεινα έγκυος ενώ θα ξεκινούσα εξωσωματική.. ακριβώς επειδή σου προέκυψε μάλλον εύκολα τελικά ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις τι περνάνε ακόμη και συνομήλικες σου για να κάνουν ένα παιδάκι...και έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν...αχ να ξερες πόσα πράγματα θα χεις αναθεωρήσει στα 40 σου...μια ολόκληρη ζωή είναι καλό μου...φαντάσου αν ζούσαμε σε χωριό μπορεί να ήσουν και κόρη μου!!:wink:

Κλασικά, αύριο πάω γιατρό και περιμένω το τεστ αίματος!Καλή Κυριακή καλές μου!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Οχι μονο σε χωριο η μαμα μου ειναι 43:cool:!!!!σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι κατι ευκολο το να μην κανεις παιδια αυτο που λεω ομως ειναι πως αν εισαι σε αυτη τη μεριδα ανθρωπων που πλεον με την ιατρικη ειναι απειροελαχιστο το ποσοστο....τι θα κανεις???θα πεθανεις???οχι!!!!σιγουρα εμεις τον πιασαμε "τυχαια"τον μπεμπη μου αλλα απο 15 χρονων με ειχαν ενημερωσει μεχρι και να χρησιμοποιησω σαν παρενθετη τη μαμα μου!!!!:evil:οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μιλαω ελαφρα την καρδια!!και σε καμμια πειπτωση δεν θελω να παρεξηγηθω ...θεωρω ειναι δικαιωμα της οποιας γυναικας να φερει ενα παιδι στο κοσμο ασχετα την ηλικια που πλεον στην εποχη μας δεν παιζει κανενα ρολο δεν ζουμε και 100χρονια πισω! !!εγω θελω ολες μας να χαρουμε αυτη τη περιοδο που ειναι εκπληκτικη για καθε γυναικα ...και να περιορισουμε το ανχος οσο γινεται γιατι μολις γεννησουμε σιγουρα θα μας λειψει η κοιλιτσα μας....κατα τα αλλα πως τα πας? ??ανεβηκε καθολου η διαθεση σου??τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε??εχετε κανεναν ανδρεα,ανδριαννη???εμεις σημερα πηγαμε στο μοναστηρι της αγιας ειρηνης της χρυσοβαλαντου να αναψουμε μια λαμπαδα και ηταν υπεροχο!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γειά σας κορίτσια!! Ελπίζω όλες οι κοιλιτσες να είναι καλά!

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου, οπότε θα μείνουμε σπίτι, του έφτιαξα το αγαπημένο του φαγητό και το απόγευμα περιμένουμε φίλους.

annoula το μοναστήρι είναι κοντά στο σπίτι μας και έχω πάει πολλές φορές! Είναι όντως πολύ όμορφα!

Καλό απόγευμα σε όλες! Απολαύστε το...αύριο πάλι Δευτερα:(

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...