Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!!!athinakos μπραβο για τα νεα σου ολα πανε τελεια!!!εμεις δουλιτσα και νυσταζουμε!!!απο προχθες που εκανα την αμνιο το μονο που θελω ειναι να κοιμαμαι!!!λοιπον ακουστε να φρικαρετε ...χθες το βραδυ ημουν ξαπλωμενη με τον αντρα μου και εβλεπα ταινια και ξαφνικα μου ριχνει ενα κλωτσιδι ο μικρος κατω χαμηλα τοσο πολυ δυνατα που πεταχτηκα στον αερα και εβγαλα μια κραυγη (πρεπει να ηταν με το κεφαλι γιατι το εξογκωμα που εγινε ηταν μεγαλο)μιλαμε για το σοκ ειχα.συνηθησει τα απαλα και τα ηρεμα και χθες τα ειδα ολα...αφου ο αντρας.πεταχτηκε και αυτος απο τη φωνη νομιζε κατι εγινε!!!:cool: ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σας και τα καλα σας λογια! !ηταν μεγαλη ανακουφηση μεσα στον ανχος μου σημερα ξυπνησα γεματη θετικη ενεργεια (κι νυστα οπως προειπα) χαζευα και γω χθες πραγματακια και βρηκα ενα πολυ ωραιο λικνο και οικονομικο οπως βρηκα και ενα πολυμορφικο κρεβατι απο 0-10ετων δηλαδη στα μισα λεφτα απο το ηρα που ειχα βρει το ιδιο μεγαλη διαφορα.στις τιμες!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;Εγώ ξύπνησα από μια δυνατή κράμπα στο πόδι και τα χρειάστηκα...

Athinakos τι καλά που ξαναείδατε την μπεμπούλα σας!!Μεγαλώσατε!

Annoula κι εγώ κοίταζα για πολυμορφικό....αλλά με έβαλε σε σκέψεις μια φίλη...που μου είπε αν κάνω δεύτερο, που έχω σκοπό να μην έχουν μεγάλη διαφορά (βέβαια Θεός δεν είμαι να ξέρω αν θα το κάνω γρήγορα κτλ.) πάλι θα αναγκαστώ να πάρω κρεβάτι...όποτε το σκέφτομαι κι εγώ για πολυμορφικό...Είναι πρακτικά και έχουν και καλές τιμές)

nkr7p2.png

Αρα alexandroula δεν ειμαι υπερβολικη ευτυχως με βοηθαει σε ολα ο αντρας μου!!σημερα να σου πω ηρθα γα δουλεια γιατι δν την παλευα αλλο σπιτι(το μαγαζι ειναι δικο μας οποτε δεν πιεζομαι)φανταζομαι και γω θα επανελθω συντομα!!οσο για τα πραγματα πρωτα ο θεος δεν θελω να παρω υπερβολες για αυτο το λογο δεν ξερω αν θα με βολεψουν! Ναι η σπιτονοικοκυρα μας ειναι πολυ καλη αν και βεβαια δεν την εχω γνωρισει απο κοντα γιατι μενει ιταλια!χθες εδω μου μπηκε ας πουμε η ιδεα του λικνου δενβτο ειχα στο προγραμμα σκεφτομουν οτι το παιδι θα παει στην κουνια του εξαρχης...και γω τωρα μαθαινω! Τα πρωτα αποτελεσματα εσυ ποτε τα πηρες της αμνιο?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Feli τα πολυμορφικα πραγματι ειναι πρακτικα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια οτι θα το κρατησεις τοσα χρονια !!οσο για αυτο που λες με το δευτερο μελλοντικα παιρνεις μια κουκετα και ξεμπερδευεις!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ χαίρομαι που μανούλες και κοιλίτσες είστε καλά! Αχ...πόσο όμορφα είναι όλα τα πραγματάκια, να περάσει και η β' επιπέδου να οργανωθώ λιγάκι και γω. Από τις φίλες μου τις κολλητές και από τις παρέες μας γενικά είμαι η πρώτη που κάνω παιδάκι και δεν έχω "μπούσουλα". Μόνο δυο συναδέλφισσες του άντρα μου έχουν κάνει σχετικά πρόσφατα παιδάκια και είναι ενθουσιασμένες, θέλουν να μου δώσουν ένα σωρό πραγματάκια. Επίσης οι γονείς μου θα μας πάρουν το καροτσάκι (σκέφτομαι κάποιο πολυκαρότσι με καθισματάκι κλπ), η πεθερά μου το κρεββατάκι αλλά και αυτά θέλουν ψάξιμο αφού εγώ θα τα διαλέξω. Το λίκνο μου φαίνεται πολύ καλό για τον πρώτο καιρό, αλλά στην κρεββατοκάμαρά μας χωράει κρεββατάκι οπότε μάλλον είναι περιττό έξοδο.

feli και εγω είχα κράμπες και πιασίματα αρκετά συχνά, αλλά αυτή τη βδομάδα που ξεκίνησα μαγνήσιο οι κράμπες έχουν σταματήσει τελείως και τα πιασίματα μειώθηκαν αρκετά, ρώτησε τον γιατρό σου.

Από νεύρα και διάθεση πώς πάτε γενικά? Ξέρω ότι φταίνε οι ορμόνες μου, αλλά εγώ έχω γίνει φοβερά κυκλοθυμική. Είναι μέρες που νιώθω τόσο γαλήνια, ήρεμη, χαϊδεύω την κοιλίτσα και χαμογελάω μόνη μου, είμαι γλυκιά προς όλους, και είναι μέρες που μου φταίνε όλοι και όλα, μπορεί να εκνευριστώ με την πιο παραμικρή ασήμαντη αφορμή και φυσικά να κλαίω αβέρτα (εντάξει, πάντα το είχα εύκολο το κλάμα! :P ). Πφφφφ... Είναι αυτή η παλιομουντίλα έξω, που δεν βοηθάει καθόλου!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

annoula εφόσον μπορείς να δουλεύεις με τους ρυθμούς σου καλά έκανες και πήγες στη δουλειά. Εγώ μπορώ να δουλέψω και από το σπίτι, οπότε αποφάσισα να μην κάνω τη διαδρομή, να κάτσω σπίτι και να είμαι και με την κορούλα μου περισσότερες ώρες.

Την αμνιο την έκανα τρίτη πρωί και τα πρώτα αποτελέσματα τα πήρα Πέμπτη απόγευμα. Τώρα τα τελικά δεν ξέρω πότε γιατί είπα να κάνουμε τον μοριακό καρυότυπο και αργεί. Εσύ ζήτησες τον απλό ή τον μοριακό?

Stella εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουνα πάρα πολύ ήρεμη και χαλαρή και τώρα είμαι πολύ νευρική, καμμία σχέση δηλαδή. Βέβαια με το παιδί δυσκολεύει αρκετά η κατάσταση, αν και δεν είναι μωρό πλέον, αλλά με εκνευρίζει το παραμικρό.

κορίτσια αν χωράει η κούνια στο δωμάτιό σας δεν το συζητώ γλυτώνετε λεφτά αν το βάλετε κατευθείαν εκεί το μωρό.

Όσο για το πόσο θα κάτσει στην κούνια, και εγώ, όπως είπα παραπάνω, είχα πάρει μεγάλη κούνια, γιατί έλεγα ότι θα μπει το δεύτερο μέσα όταν θα κάνω το 2ο (δεν σκόπευα να μείνω κατευθείαν έγκυος, οπότε θα έμενε 3-4 χρόνια), όμως στα 2 την έβγαλα γιατί δεν βολευόμουνα. Με ήθελε και με θέλει ακόμα δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί, και δεν ήθελα να την αφήσω, οπότε ξεροστάλιαζα όρθια δίπλα στην κούνια πολύ ώρα. Με το που βάλαμε το μονό, ξαπλώνω δίπλα της και κάνουμε αγκαλίτσες και το πολύ πολύ να κοιμηθώ και εγώ. Α επίσης 2 χρονών ανέβηκε στο κάγκελο και έπεσε απέξω από το κρεβάτι, στην προσπάθειά της να βγει έξω, οπότε δεν είχε νόημα να την κρατάω μέσα. Μετά τα 1,5-2 μπορείτε νομίζω να τα βάλετε σε κανονικό κρεβάτι.

Εμείς πήραμε διπλό κρεβάτι με συρτάρι από κάτω, για να μην είναι ψηλή κουκέτα, γιατί το φοβόμουνα.

Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουνα και εγώ το πολυμορφικό κρεβάτι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά όπως είπε και η annoula θα έπρεπε μετά να πάρω και 2η κούνια-κρεβάτι. Τώρα απλά θα στήσω την προηγούμενη. Οκ το λίκνο εν τέλη δεν χρειαζότανε, γιατί μπορούσα από την αρχή να βάλω στο δωμάτιό μας το παρκοκρέβατο και όχι 5 μήνες το λίκνο και 10 το παρκοκρέβατο. Αν όμως δεν χωράει καθόλου ούτε παρκοκρέβατο ίσως βολέψει κάποιες κοπέλες.

Τα πολυκαρότσια είναι βολικά αν το κάθισμα του αυτοκινήτου μπαίνει στο καρότσι, γιατί αν πάρει ο ύπνος το μωρό στο αυτοκίνητο δεν το ξυπνάς για να το βάλεις στο καρότσι. Όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για πολύ καιρό γιατί είναι βαρύ το κάθισμα, βαραίνει και το μωρό και δυσκολεύεσαι να το σηκώσεις για να το βάλεις στο καρότσι. Εγώ την έβαζα έτσι το πολύ το πρώτο δίμηνο, μετά πήγε 6 κιλά (+δεν θυμάμαι πόσα ήτανε το κάθισμα) και δεν μπορούσα να την σηκώσω. Οπότε την έβαζα στο μάρσιπο και ξανακοιμότανε. Βέβαια να φροντίσετε τον πρώτο καιρό να μπορεί να κοιτάει εσάς το μωρό, δηλαδή να γυρίζει προς τα εσάς.

Το port bebe δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα και να το είχα, το μωρό χωράει μέσα 2-2,5 μήνες μόνο.

Καναμε τον απλο..γιατι μας ενδιαφερει συγκεκριμενο πραγμα..σημερα το απογευμα παιρνω και γω τα πρωτα αποτελεσματα και σε 2.εβδομαδες τα αλλα..μονο 2,5 μηνες χωραει το μωρο στο πορτ μπεμπε???απογοητευτικα!!!:?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

annoula το πορτ μπεμπέ είναι για πολύ μωρά, βασικά είναι πιο πολύ για να το βάζεις στο καρότσι όταν είναι νεογέννητο. Το βρίσκω λιγάκι περιττό, εκτός εάν θέλεις τους 2 πρώτους μήνες να κοιμάται εκεί το μωρό το βράδυ.

Γενικώς το πιο βολικό κατ'εμέ, νομίζω πως είναι να μπαίνει το κάθισμα του αυτοκινήτου στο καρότσι για να μην ξυπνάς το μωρό. Αν είναι να το βγάζεις, το βάζεις και στο κανονικό καρότσι (αν παίρνει από νεογέννητα).

Τα καθίσματα αυτοκινήτου για νεογέννητα είναι συνήθως για μέχρι 9 κιλά (πιο σπάνια), μέχρι 13 κιλά και εκτός αν πάρεις για μέχρι 18 κιλά, που μπαίνει πρακτικά ένθετο μέσα στο κάθισμα για νεογέννητο. Τα 2 πρώτα συνήθως μπορείς να τα βρεις και σε σετ με καρότσι και να τα βάζεις επάνω στο καρότσι.

9 κιλά υπολογίζουνε μέχρι 9 μηνών περίπου, 13 κιλά μέχρι 1 χρόνου και παραπάνω, και 18 κιλά μέχρι 4ων.

Βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα!!!ο μπεμπης μου ειναι υγιεστατος!!!η χαρα που πηραμε δεν περιγραφετε!!!ηρεμησε η ψυχη μου!!!μακαρι ολες οι μανουλες του κοσμου να παιρνουν καλα αποτελεσματα οπως εγω σημερα!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Μπράβο Annoula!!!!! Αντε τώρα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις και εσύ!έχειlexandroula ευχαριστούμε για όλες τις πληροφορίες! Εγώ σίγουρα όταν έρθει η ώρα για τα ψώνια θα σου έχω πολλές ερωτήσεις;)

Κορίτσια μάλλον κρύωσα ή πιάστικα πολύ άσχημα στην δεξιά ομωπλάτη και με έχει πεθάνει. Πονάω με κάθε αναπνοή! Θα κάνω ένα ζεστό μπάνιο και θα βάλω τον άντρα μου να με τριψει...Ελπίζω μέχρι αύριο να μου περάσει.

Καλό βράδυ σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! annoula μπράβο για τα αποτελέσματα! Με το καλό ο μπέμπης σας! alexandroula μιας και κατέχεις το θέμα θα σε χρειαστώ κι εγώ από Γενάρη για πληροφορίες! :) Athinakos περαστικά εύχομαι. Είναι πολύ εύκολο να κρυώσεις με αυτόν τον καιρό. Νομίζω πως με ζεστό μπανάκι και εντριβή θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Εμείς περιμένουμε τους κουμπάρους μας για επίσκεψη και μόλις τελειώσαμε το μάζεμα του σπιτιού. Πωπω κορίτσια, δεν είμαι για πολλά πολλά. Με πόνεσε η μέση μου και να σκεφτείτε πως τα πιο πολλά τα έκανε ο αντρούλης μου. Και πού να μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά...

annoula μπράβο, τέλεια τα αποτελέσματα. Με το καλό να βγούνε και τα τελικά άψογα.

Κορίτσια για ότι θέλετε είμαι διαθέσιμη.

athinakos εμένα με έπιανε πόνος στην ωμοπλάτη όταν σήκωνα την κόρη μου, που πλέον είναι αρκετά βαριά και γιατί ήμουνα τελείως αγύμναστη. Τώρα έχω να πάω στη γιόγκα 2,5 βδομάδες και κουράστηκα σήμερα με έπιασε λιγάκι. Θέλει προσοχή στις κινήσεις σου και κάτι σημαντικό που μου είπε ο ορθοπεδικός είναι να προσέχω πως ξαπλώνω στο κρεβάτι για να δω τηλεόραση. Πρέπει το μαξιλάρι να πιάνει από το κεφάλι μέχρι τη μέση και όχι μέχρι τον αυχένα.

Γεια σας κοριτσια!!

χαθηκα γιατι εχω εδω τους γονεις μου!! Μπράβο για ολα τα καλα αποτελεσματα!

εγω θα παω την τριτη για τον υπερηχο β επιπεδου ελπιζω να ειναι ολα καλα!!

χθες σοκαριστηκα αρκετα γιατι ειδα τυχαια λιγο αιμα...πηγα κατευθειαν στον γιατρο μου, δεν ειδε κατι περιεργο ο πλακουντας κ το μωρο μια χαρα ηταν δοξα το θεο το ιδιο κ ο τραχηλος αρα μου ειπε οτι δεν σημαινει κατι απλα ηταν τυχαιο....βεβαια μου εγραψε αναρρωτικη μεχρι την τριτη που ειναι ο υπερηχος για να σιγουρευτουμε κ παλι πως ολα ειναι καλα....το θεμα ειναι πως εγω αγχωθηκα αρκετα κ φοβαμαι να ξαναπαω στην δουλεια ....

αντε να δουμε!!

Απο κιλα επειδη ειδα οτι ανοιξατε χθες αυτο το θεμα εχω να σας πω οτι πηρα κ εγω ξαφνικα μεσα σε μια βδομαδα 1 κιλο ακομη οποτε ειμαι στα 3μιση !!

Α επισης ξεχασα να σας πω οτι εχει τρεις μερες που νιωθω το μωρο συνεχεια κ πολυ πιο ζωηρα...αυτο ξεκινησε μολις εκλεισα την 20η βδομαδα...πολυ ωραιο συναισθημα!!!

σας χαιρετω καλο βραδυ κ καλο σαββατοκυριακο θα σας στειλω τα νεα μου την τριτη!!

gzWep2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!:D

Χαίρομαι που ακούω τόσα καλά νέα μαζί! Μ' αρέσει που ψάχνετε και για αγορές και θα μου δώσετε και ιδέες!!

Εγώ έχω "πεσει" λίγο, δεν μπορώ να χαρώ και πολύ, είμαι συνέχεια στο κρεβάτι.. ήρθαν και τα πεθερικά μου,με φροντίζουν αλλά όσο να' ναι δεν είναι σαν τη μανούλα που και μεγάλη με προβλήματα υγείας είναι και μακριά μένει.. Προσπαθώ να μην είμαι αχάριστή αλλά λίγο την έχω χαρεί την εγκυμοσυνη...το τεστ αίματος καθυστέρησε, το περιμένουμε τη Δευτέρα τώρα και έχω αρχίσει ν σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση λόγω ηλικίας.. τη Δευτέρα έχω γιατρό και το τεστ ..θα είναι πλήρης μέρα.Τη β' επιπέδου μου την έβαλαν στις 29 Δεκεμβρίου...μήπως είναι λίγο αργά?Θα είμαι 22 +...θα ξαναρωτήσω το γιατρό..επίσης νομίζω ότι έχω μύκητες.. έχω κάτι κίτρινα υγρά που δεν μυρίζουν...τι λέτε μύκητες είναι? Αυτά...θα μπω να σας πω τα νεα μου τη Δευτέρα...Φιλάκια πολλά!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ευχαριστω πολυ ολες σας..η αληθεια ειναι πως τωρα ηρεμησα για τα καλα και εγω και ο αντρας μου!!athinakos το ιδιο πιασιμο εχω και γω αστα να πανε! !!αννουλα74 μην ανχωνεσε πιστεψε με σε νιωθω απολυτα γιατι το περασα και γω ολα καλα θα πανε απλα πρεπει να εχεις υπομονη οσο για την αμνιο που λες εφοσον η εξεταση αιματος εχει μεγαλο ποσοστο επιτυχιας πιστευω ειναι το ιδιο πραγμα εγω εκανακατευθειαν αμνιο γιατι δεν μπορουσα να περιμενω τα απουελεσματα ημουν σκασμενη foteini85 εφοσον ο γιατρος σου ειπε ολα οκ τοτε ειναι ολα οκ πολλες γυναικες στο δευτερο τριμηνο βλεπουν λιγο αιματακι ιναι γιατι μεγαλωνει η μητρα σου ξεκουρασου και ολα οκ!!εμεις τελικα αποφασισαμε να βαλουμε την κουνια του μωρου σε μας και μετα να παει στο δωματιακι του! !λοιπον χθες μετα τα χαρμοσυνα νεα που πηρα βγηκα στην ερμου βολτα για να μου παρει ενα παλτο γιατι τα δικα μου πλεον δεμ μου κανουν στη κοιλια πηγα σε ολα τα μαγαζια εγκυμοσυνης και δν ειχαν ουτε ενα παλτο:evil:δηλαδη οι γυναικες στην εγκυμοσυμη δεν ντυνονται..ασε που και στα αλλα μαγαζια δεν εβρησκα τπτ που να μου κανει στη κοιλια!!ευτυχως βρηκαμε στη bershka ενα τελειο παλτο και μια μαλλινη ζακετα υπεροχη με γουνα απο μεσα σε προσφορα και τα τσιμπησα...τι γολγοθας και αυτος με τα ρουχα!!!!!:cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...