Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εσείς πότε λέτε να ξεκινήσετε τα ψώνια;

Alexandroula εσύ τα έχεις όλα από το πρώτο παιδάκι..θέλεις να μας πει αν υπήρχαν πραγματάκια που αγόρασες και δε σου χρησίμευσαν;

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τα έχω όλα από το πρώτο μου παιδάκι και επειδή είναι και το ίδιο φύλο λογικά θα χρειαστούμε μόνο φορμάκια για το πρώτο 2μηνο, γιατί η κόρη μου γεννήθηκε κατακαλόκαιρο.

Από άλλα πράγματα γενικώς πολλά δεν πολυχρησιμοποίησα, αλλά είχα λίγο δύσκολο παιδί που δεν καθότανε πουθενά. Τι εννοώ. Σε ριλάξ δεν καθότανε ούτε 5 λεπτά και 4 μηνών σήκωνε την πλάτη της και παραλήγω να πέσει μαζί με το ριλάξ.

Το καρότσι το χρησιμοποίησα ελάχιστα γιατί βολεύτηκα με τον μάρσιπο. Εντομεταξή όταν σταματούσε το καρότσι έκλαιγε, ενώ στο μάρσιπο κοιμότανε με τις ώρες.

σε πάρκο καθότανε μόνο για να κάνει κακά, 15 λεπτάκια.

Στο γυμναστήριο σερνότανε και έβγαινε απέξω, δεν ήθελε να παίξει καθόλου, έπαιρνε μόνο το ένα παιχνιδάκι που είχε τραγουδάκι και μέχρι εκεί.

Παιχνίδια επίσης δεν ήθελε, μετά τα 3 άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια της.

Α και το μόμπιλε δεν της άρεσε να τραγουδάει, έκλαιγε. Ήθελε μόνο να τραβάει τα αρκουδάκια από πάνω, χαχα.

Α το καρέκλι για το φαγητό το χρησιμοποιήσαμε μέχρι το χρόνο, μετά τσίριζε όταν πήγαινα να την βάζω, γιατί στις διακοπές της είχα το καρεκλάκι που δένει στην καρέκλα και καθότανε στο τραπέζι μαζί μας, οπότε καλόμαθε.

Αυτά που σίγουρα χρησιμοποίησα και με το παραπάνω ήτανε το καθισματάκι που δένει στην καρέκλα, που το είχαμε συνεχώς στην κουζίνα μας και το παίρναμε και μαζί μας παντού, μέχρι 2,5 χρονών στην κουζίνα και μέχρι 3 το παίρναμε μαζί.

Και τον μάρσιπο μέχρι 14 μηνών τον χρησιμοποιούσα καθημερινά.

Καλησπέρα!!! Εγώ περιμένω να πάει 6.30 να φύγω για τον γιατρό και μάλλον κόλλησε το ρολόι:tongue: Αφού ο άντρας μου με κοροϊδεύει που έχω ετοιμαστεί από τις 5.

Εγώ κορίτσια έχω πει οτι θα ξεκινήσω τα ψώνια από Γενάρη και μετά που θα έχει και εκπτώσεις. Αρκετά πράγματα θα τα κοιτάξω σε μαγαζιά εδώ αλλά θα τα παραγγείλω από εξωτερικό. Το καρότσι που θέλω το έχω βρει 200 ευρώ πιο φτηνά και με δώρο το πορτ μπεμπέ! Το λίκνο αυτό της chicco όπως σας είπα και εγώ έχω μάθει ότι έχει μεγάλη αναμονή:(

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εμένα μου αρέσει και αυτό

http://www.baby-avenue.gr/petit-praia-βρεφικό-λίκνο-clic-p-1578.html

Ειναι Ισπανικό, το έχει μια φίλη και της άρεσε πολύ! Έβαζε τον γιο της από νεογέννητο έως 6 μηνών και το είχε και σαν πάρκο. Έρχεται με το στρώμα του και πάπλωμα δώρο αλλά και πάλι είναι αρκετά τα λεφτά! Έχω βρει προ εφηβικο κρεββάτι με τόσα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ εδώ το είδα και λέει ότι το έχει σε απόθεμα...

http://www.toys24.gr/product/%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CE%BF-chicco-lulla-go79812/13164

και στο plus4u διαθέσιμο είναι μέσα 4-6 μέρες...

τώρα σε κάποια site έχετε δίκαιο εξαντλήθηκε..ή περιμένω 7-15 μέρες...απίστευτο...

nkr7p2.png

Κοριτσια κήσπερα και απο εμενα τι κανετε???εμεις ειμαστε καλα...ξεκουραση πολυ κι υπνο ολα πανε καλα κιι ο μπεμπης κανει αισθητη την παρουσια του ολο και πιο εντονα ...λιγα δεκατακια ανεβασα σημερα αλλα ξεπεραστηκε ολα καλα!!κοριτσια ωραιο το λικνο το ειδα και γω αλλα βρε γαμωτο μου φαινεται λιγο τσιμπημενη η τιμη του!!!εμεις μεχρι στιγμης εχουμε την κουνια του δωρο πο την καινουργια σπιτονοικοκυρα μας ολα τα υπολοιπα θα τα παρουμς στις εκπτωσεις οπου εχω υπολογισει μια αλαξιερα επιπλο με συρταρακια εν πολυκαροτσι ενα μαρσιπο και τα ρουχαλακια του απο ψιλοπραγματα δεν ξερω ακομα τι θα χρειαστω αφου δεν εχω και καμια φιλη με παιδακι για να μου πει ...ειμαι η πρωτη!!!:D πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα και ολα θα του τα παρω!!!!:tongue:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα annoula!Κι εγώ που έχω φίλες που έχουν μωρα....η καθεμια ,μου λέει τα δικά της. Κάτι που βολεύει τη μια, δε βολεύει την άλλη...Εγώ ψάχνω γενικά στα site για τα χρήσιμα που πρέπει να προμηθευτούμε, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει.

nkr7p2.png

Κορίτσια γενικώς το τι θα βολέψει την κάθε μια είναι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται από το σπίτι που ζει και τον τρόπο που ζει.

Γενικώς εσείς θα πάρετε γνώμες και μετά θα αποφασίσετε τι θεωρείτε πως θα σας βολέψει.

Απλά εγώ εν τέλη χάρηκα που δεν πήρα το πανάκριβο καρότσι που ήθελα, αφού δεν το χρησιμοποίησα και δεν προβλέπεται να το χρησιμοποιήσω, αφού με ένα νήπιο είναι ακόμα πιο δύσκολο να τραβάς και καρότσι και να κυνηγάς και το νήπιο. Άλλες μαμάδες χρησιμοποιούνε κάθε μέρα το καρότσι, οπότε και πιο ακριβό να πάρουν θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με νοιάζανε τα καρότσια, οι κούνιες κλπ, τα έψαχνα ήθελα να πάρω πιο καλά πράγματα, κλπ, τώρα δεν με νοιάζουνε καθόλου, γιατί όταν έρθει το μωρό το μόνο που σε νοιάζει είναι το μωρό και όχι αν θα είναι πιο ακριβό το καρότσι.

Διαφημίσεις

Ναι κ γω απο το irokids το εχω δει!

Annoula μου υπομονή κορίτσι μου!

Κ μεις δεν έχουμε κάποιον να μας δώσει κάτι, κ θέλει πολλή προσοχή στο τί θα πάρουμε κ με ποια προτεραιότητα!

Το καρότσι μάλλον θα μας κάνουν δώρο κάποιοι θείοι μας κ μεις θα πάρουμε το καθισματάκι αυτοκινήτου. Απλά δεν το 'χουμε σίγουρο, κ πάμε βάσει του τί μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας!

Athinakos περιμένουμε νέα σου!!!

Κορίτσια γυρίσαμε και εμείς!! Όλα καλά με την μπέμπα! 470 γρ. έφτασε η χοντρουλα μου! Άλλαξε πάλι θέση και τώρα είναι με το κεφάλι πάνω. Ο γιατρός μου είπε ότι θα αλλάξει πολλές φορές μέχρι την 36η εβδομάδα. Τον τράχηλο αφού τον είδαμε στην β'επιπεδου δεν τον ξανακοιταξαμε. Τώρα ξανά ραντεβού στις 23/12 που θα είμαι 25 εβδομάδων. Μου έγραψε και την καμπύλη ζαχάρου για να την κάνω 1 μέρα πριν το ραντεβού μας και μου έδωσε μια διατροφή που πρέπει να κάνεις 3 μέρες πριν. Αυτά τα νέα μας λοιπόν!!!

Annoula υπομονή, ξεκούραση και θετικές σκέψεις!!

Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα!!!! Που είστε κοριτσάκια; Σας έπιασα στον ύπνο;

Παρασκευή και πάλι! !!! Αλλά βροχερή και παγωμένη:( Πάλι δεν ήθελα να σηκωθώ απο το ζεστό μου κρεβάτι!

Alexandroula πόσο τυχερή είσαι που μπορείς και δουλεύεις από το σπίτι!

Σήμερα το βράδυ θα τελειώσω και με το στόλισμα γιατί χτες τελικά δεν πρόλαβα και πολλά.

Καλή μέρα σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

annoula θέλει υπομονή τώρα και ξεκούραση. Εχτές στις 10 μέρες που έχω κάνει την εξέταση βγήκα να πάω την κυριακή για φαγητό στους δικούς μου μόνο, που μένουν πολύ κοντά και εχτές είπα να πάρω την κόρη μου να πάμε βολτίτσα στο μουστάκα. Γύρισα κομμάτια πραγματικά. Τόσες μέρες σπίτι και εχτές για 1 ωρίτσα που έλειψα δεν με βαστάγανε τα πόδια μου. Και τώρα το πρωί που ξύπνησα με πονάνε τα πόδια μου. Πρέπει σιγά σιγά να βρω λιγάκι τους ρυθμούς μου, γιατί δεν γίνεται να κάθομαι σπίτι.

Όσο για τα πράγματα του μωρού, ίσως η μόνη λύση είναι να δείτε αν θέλουν κάποιοι συγγενείς και φίλοι να σας κάνουν κάποιο πιο ακριβό δώρο και να συνενοηθείτε. Εμείς ήμασταν πολύ τυχεροί και μας αγοράσανε πολλά πράγματα και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου και είχα βρει και στις εκπτώσεις το γενάρη 1-2 καλές προσφορές, παρόλο που τότε ήτανε νωρίς το εκμεταλλεύτηκα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

annoula είναι πολύ καλό που θα σας κάνουνε δώρο την κούνια και μπράβο στη σπιτονοικοκυρά σου.

Αν θέλετε πάντως να ρωτήσετε τη γνώμη μου για οτιδήποτε, αν εξυπηρέτησε εμένα βασικά ή κάποια από τις άλλες κοπέλες που είναι ήδη μανούλες μπορείτε να ρωτήσετε εννοείτε. Απλά τα περισσότερα όπως είπαμε και εχτές είναι τελείως υποκειμενικά. Εγώ ελπίζω να χρησιμοποιήσω στο δεύτερο κάποια πράγματα, είναι μεγάλη ευκολία αν καταφέρνει και κοιμάται πχ λιγάκι στο ριλάξ δίπλα σου μέσα στη μέρα. Αν και εφόσον τα καταφέραμε ήδη με την κόρη μου, δεν φοβάμαι για τίποτα. Τώρα θα έχω και εκείνη να απασχολεί λιγάκι το μωρό, είμαι σίγουρη.

Athinakos, έρχεται και η δικιά σου μπέμπα, και τι μπέμπα, είναι ήδη σχεδόν μισό κιλό άνθρωπος.

Απολαύστε το κορίτσια γιατί μετά θα σας λείπει σίγουρα η κοιλιά και τα χτυπηματάκια από μέσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...