Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλως ήρθες κοριτσάκι. Καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα. Εγώ ένιωθα τσιμπιματάκια και κράμπες στην κοιλιά 3 μέρες περίπου και μετά πέρασαν, οπότε είναι φυσιολογικά αυτά που νιώθεις. Ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς και περιμένουμε τα νέα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annoula_ μου μπράβο κορίτσι μου κ με το καλό να μάθεις ότι όλα είναι μια χαρά κ να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

Καλή ανάρρωση γι αυτές τις πρώτες μέρες , υπομονή λιγάκι!

alexandroula μου σκέφτομαι κ γω το κάθισμα ότι είναι το πιο απαραίτητο, όπως δεν έχω αποφασίσει που θα έχω το μωράκι να κοιμάται ως νεογέννητο. Σίγουρα το θέλω δίπλα μου, αλλά σκεφτόμουν ότι μια κούνια ή ένα λικνο κοστίζει το ίδιο με ένα πολυμορφικό κρεβάτι με τη διαφορά ότι δε θα μπορω να το έχω όμως δίπλα μου τους πρώτους μήνες. Τί είχες κάνει εσύ στη μικρή σου;

Εγώ είχα βρει ένα λίκνο σε προσφορά και την είχα για 5 μήνες εκεί, όμως δεν χώραγε μετά. Είμαι όμως της άποψης ότι πρέπει να κρατάμε το μωρό όσο περισσότερο μπορούμε δίπλα μας. Κούνια δεν χώραγε στο δωμάτιό μας, οπότε έβαλα το παρκοκρέβατο και την κράτησα μέχρι 16 μηνών δίπλα μου. Μετά την πήγα στο δωμάτιό της.

Όμως παρόλο που είχα πάρει κούνια μεγάλη που χώραγε μέχρι 6 χρονών, τελικά όταν ήτανε 2 και κάτι, πήραμε μονό κρεβάτι μια και καλή, γιατί προσπαθούσε να πηδήξει έξω από τα κάγκελα. Μια χαρά ήτανε και στο κρεβάτι της, αλλά πήγε ψιλοχαμένη η μεγάλη κούνια. Και το μονό κρεβάτι έχει συρτάρι 2ο κρεβάτι από κάτω, οπότε και το μικρό λογικά γύρω στα 2 θα μπει στο μεγάλο κρεβάτι.

Σ'ευχαριστώ γι την απάντηση, ναι το σκέφτομαι με ένα λίκνο δίπλα μου, κ το κρεβάτι που λες θα γίνει αν πάρω το πολυμορφικό το οποίο ε΄χει συρτάρια από κάτω. Τα λίκνα είναι από ?150 κ λέω δεν τα γλιτώνουμε... Εννοείται ότι κ γω θέλω να την έχω όσο μπορώ δίπλα μου περισσότερο!

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες να πάρεις παρκοκρέβατο (με 2 θέσεις για να μην σκύβεις όταν θα είναι βρέφος), και να το έχεις εκεί το μωρό. Κοστίζουν γύρω στα 130 και θα χωράει το μωρό μέσα μέχρι τα 2,5-3 σίγουρα (εκτός του mothercare που είναι πιο κοντό και χώραγε μέχρι 1,5), και θα το έχεις και για τις διακοπές σου. Εγώ αυτό που έπαιρνα στις διακοπές μαζί έβαλα στο δωμάτιο από 6 μηνών και μια χαρά μας βόλεψε. Όχι τίποτα άλλο αλλά έκλεινα και τη μισή ντουλάπα, αλλά είναι πάρα πολύ ελαφρύ το παρκοκρέβατο που μετακινείτε με το 1 χέρι.

Καλημέρα κορίτσια!Πώς πάνε οι κοιλίτσες μας;;;Φουσκώνουν πολύ;;

Εγώ νιώθω απίστευτα πιασμένη στη δεξιά πλευρά μου και μου πονάει πολύ.Αντιμετωπίζει καμία θέμα με τον ύπνο της;;Δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα.. Τι θα γίνει όταν θα φτάσω στον ένατο; Θέλω να περάσει ο καιρός να πάω για τη β΄ επιπέδου..Νιώθω πως δεν περνάνε οι μέρες..αλλά μάλλον είναι ιδέα μου.Τελευταία έμεινα για τον μεγάλο υπέρηχο;;;Να μαστε καλάαα όλες!Σας χαιρετώ!!

nkr7p2.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό μας το απόγευμα και ανυπομονώ να δω και πάλι την μπέμπα! Το πήρα απόφασή και έβγαλα επιτέλους και το δέντρο να αρχίσω να στολίζω σιγά σιγά!

Feli μήπως στον ύπνο σε βολέψει αυτό το μακρύ μαξιλάρι εγκυμοσύνης που ειναι σαν σαλιγκαρος; Εμένα μου το έδωσε μια φίλη και το έχω λατρέψει! Ακόμα και στον καναπέ με αυτό είμαι. Αλλά μέχρι να μου το δώσει χρησιμοποιουσα κανονικά μαξιλάρια. 2 στο κεφάλι, 1 ενδιάμεσα στα πόδια και άλλο ενα που είχα αγκαλιά...ο καιμενος ο αντρας μου επερνε τα διακοσμητικά του καναπέ για να κοιμάται:tongue: Το έχουν στα mothercare 50 ευρώ.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια, κ γω με μαξιλάρι κοιμάμαι, δυσκολεύομαι, αλλά φροντίζω να πηγαίνω νυσταγμένη αρκετά για υπνο ώστε να κοιμάμαι κατευθείαν.

Athinakos μου με το καλό να δείτε την κορούλα σας!!! Αχ θέλω κ γω πάλι!!!!

Αλλά εμένα είναι στις 15 Δεκέβρη! Καλά έκανες κ άρχισες το στόλισμα, είναι υπέροχο να ξυπνάς κ να βλέπεις στολισμένο το σπίτι σου!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΧΑΘΗΚΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΙΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 4 .ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/12 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Georgia Patra καλημέρα και σ' εσένα!Εγώ στην βδομάδα που είσαι δεν το άκουγα συχνά...Έχει καμιά βδομάδα νομίζω που το ακούω πολύ συχνά και κάθε μέρα...!Να μην ανηχυχείς...είναι λογικό!

Αthinakos....μάλλον πρέπει να το σκεφτώ να αγοράσω κανένα μαξιλαράκι....γιατί εγώ δεν ειχα σκεφτεί οτί θα με βοηθήσουν...και εφόσον λέτε ότι βοηθάνεεεεε θα πάρω να δοκιμάσω....τόσο καιρό δεν χρησιμοποιούσα καθόλου μαξιλάρια....και στον καναπέ όποτε κάθομαι ....πιάνομαιιιι...

nkr7p2.png

Καλημέρα σας. feli και εγώ νιώθω ότι δεν περνάνε οι μέρες και έχουμε ακόμα 20 μέρες για να ξαναπάμε. Για τον ύπνο δοκίμασε να πίνεις ένα ζεστό γάλα πριν κοιμηθείς ή να κάνεις κάτι που σε χαλαρώνει, γιατί οι σκέψεις δεν βοηθάνε. πιστεύω πάντως ότι μετά την β επιπέδου θα χαλαρώσεις αρκετά.

Εγώ λόγω της μικρής μου είμαι τόσο κουρασμένη όταν πέφτω για ύπνο, που σπάνια θα κρατηθώ ξύπνια. Ούτε τηλεόραση δεν μπορώ να δω, κλείνουν τα μάτια μου. Ελάχιστες φορές έχω μείνει ξύπνια καμμιά ώρα αν ξυπνήσω γύρω στις 5-6 το πρωί, λόγω άγχους.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης, αυτά με τα μικρά μπαλάκια μέσα και δεν με βόλεψε ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε στον θηλασμό (βέβαια άλλες κοπέλες τις βολεύει). Τώρα θέλω να ψάξω να βρω κανένα λίγο πιο μικρό (γιατί αυτό ήτανε τεράστιο) και να μην έχει μπαλάκια αλλά να έχει υφή κανονικού μαξιλαριού, γιατί με ενοχλούσαν τα μπαλάκια.

Athinakos με το καλό να δείτε την μπουμπού και καλό στόλισμα. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα τα εξωτερικά λαμπάκια, ίσως το κάνουμε το ΣΚ, αλλά στολίσαμε σχεδόν όλο το σπίτι μέσα και φτιάξαμε και δέντρο στο δωμάτιο της μικρής μου, η οποία ζητάει και φάτνη, γιατί έχει το μεγάλο δέντρο, χαχα. Πρέπει να πάρουμε μια φάτνη και για εκείνη.

Κοιλουμπίτσες μου καλημέρα! annoula καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα και σε σένα. Το κρύο γμτ συνεχίζεται και δε θέλω να σηκώνομαι από το κρεβάτι με τίποτα. feli αυτό με το πιάσιμο έχει αρχίσει να με ενοχλεί και μένα αλλά στη μέση. Χτες κοιμήθηκα με μαξιλαράκι ανάμεσα στα πόδια. Βοηθάει πολύ. Πάντως όσο μεγαλώνει η κοιλιά μου έχουν πει πως θα δυσκολευόμαστε σιγά σιγά στον ύπνο. Ξέρω πως υπάρχουν κάτι ειδικά μαξιλάρια για να βολεύεις την κοιλιά και μετά τη γέννα είναι πολύ καλά για το θηλασμό γιατί ακουμπάς το παιδί εκεί πάνω. Η κουμπάρα μου που έχει κάνει 3(!) παιδιά και όπως και να το πεις μια εμπειρία την έχει, λέει πως την είχαν βολέψει πολύ. Είπε πως θα μου το δώσει αυτή την εβδομάδα. Θα σας πω εντυπώσεις. Το θέμα του πού θα κοιμίζουμε το παιδί με απασχολεί κι εμένα. Το παρκοκρέβατο είναι καλύτερο λέτε, ε; Δεν πιάνει πολύ χώρο όμως; Νομίζω πως δεν θα χωράει δίπλα στο κρεβάτι μας τον πρώτο καιρό. Εν τω μεταξύ ζυγίστηκα κι έχω πάρει 1 κιλό. Μπαίνω αισίως στον 6ο με +5 . Μάλλον πρέπει να αρχίσω να προσέχω περισσότερο. Αν και δεν κάνω υπερβολές ρε κορίτσια. Τρώω ότι έτρωγα πριν αλλά το πριν το δικό μου ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά υγιεινό. Άντε να δούμε πού θα φτάσω. Σας φιλώ!

Εγώ κορίτσια είδα το καινούριο λίκνο της chicco και μου άρεσε πολύ...Γράφει ότι ενδείκνυται από νεογέννητο..Το έχει δει καμιά σας; Όχι ότι είναι φτηνό...γιατί βγαίνει όσο ένα ξύλινο λικνο..αλλά μου άρεσε γιατί το μαζεύεται γρήγορα μέσα σε μια τσαντούλα και δεν πιάνει χώρο..

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...