Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοίτα γενικώς πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη και διαβάζω και ενημερώνομαι και σπάνια αγχώνομαι. Όμως πρέπει να διαβάζουμε από έγκυρες πηγές και όχι ιστορίες άλλων γυναικών που μπορεί να είχανε κάποιο πρόβλημα, εγώ έκανα αυτή τη χαζομάρα προχτές και δεν το συνηθίζω και σαφώς δεν αγχώνομαι από τις δικές σας ιστορίες του τραχήλου, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν έχω κανένα σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα σε εμένα στο συγκεκριμένο θέμα.

Και εγώ πρέπει να κάνω καλλιέργεια σε λίγες μέρες. Είχα τους μύκητες, έκανα θεραπεία, αλλά επειδή πήρα αντιβίωση για την άμνιο μου είπε η γιατρός ότι μπορεί να ξαναεμφανιστούν, οπότε καλό είναι να το ξέρω. Αν και ακόμα δεν βλέπω να έχω τα συμπτώματα που είχα όταν είχα τους μύκητες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια δεν συμφωνώ ότι μόνο η εμπιστοσύνη στο γιατρό αρκεί. Πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να μπορούμε και εμείς να είμαστε σίγουρες ότι όλα γίνονται σωστά και ότι ο γιατρός μας ξέρει τι κάνει. Ακόμα και η εμπειρία μιας άλλης κοπέλας μπορεί να βοηθήσει αρκεί να μην μας γίνει εμμονή ότι ντε και καλά κάτι μας συμβαίνει. Εξάλλου στο φορουμ μπαίνουμε για να μοιραζόμαστε εμπειρίες, χαρές, φόβους αλλά και άγχη. Σε καμία περίπτωση δεν έχω αγχωθεί για το θέμα του τραχήλου, απλά έκανα μια διαπίστωση ότι δεν τον ελέγχουν όλοι οι γιατροί.

CMyUp3.png

Και βέβαια πρέπει να γνωρίζουμε πράγματα και να ψαχνόμαστε και εμείς αλλά όπως είπε η Alexandroula από έγκυρες πηγές και μετά να μοιραζόμαστε όλα αυτά με τον γιατρό μας!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια μόλις ήρθαν τα ρουχαλάκια που πήρα απο το ίντερνετ και είναι πανέμορφα! Ήρθαν και γρήγορα και καλή ποιότητα, απλά δεν ξέρω για τα μεγέθη. Τα πήρα 0-3 και μου φαίνονται μεγάλα, αλλά ίσως να γεννήσω την επόμενη Σκλεναρικοβα:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Μπράβο κορίτσια για τα αποτελεσματα σας! Simoni προφανώς και δεν είναι κάτι ανησυχητικό αφού συμφωνούν οι γιατροί, έχουν δίκιο τα κορίτσια, θα σε είχαν παραπέμψει για αμνιοπαρακέντηση. Οπότε μπορείς να χαλαρωσεις και να απολαύσεις και συ το υπολοιπο της εγκυμοσύνης σου!

Annoula καλη επιτυχία για αύριο!!

Εμείς γυρισαμε απο τον γιατρουλη, είμαστε πολύ μεγάλες κοπέλες πια! :D Με μάλωσε όμως λίγο, γιατί έβαλα σχεδόν 3 κιλά τον τελευταίο μήνα (εφτασα τα 6 συνολικά) και μου είπε να προσεξω λιγάκι. Επίσης μου έδωσε και μαγνήσιο. Υπομονή τώρα 2 βδομαδουλες για τον β' επιπέδου, θα είμαι απο τις τελευταίες της παρέας νομιζω.

Οι υπόλοιπες που χαθηκατε?? Καιρό έχουμε να μάθουμε νεακια σας... Ελπίζω να ισχυει το no news, good news! ;)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

athinakos μεγειά τα φορμάκια. Με το καλό να φορεθούν. Μην φοβάσαι ότι θα είναι μεγάλα, τα μωρά μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Της κόρης μου που είχε γεννηθεί μικρούλα, τα ζιπουνάκια για νεογέννητο στην αρχή της φαινόντουσαν τεράστια και 1 μήνα μετά δεν της κάνανε.

stella μπράβο στην κοπελάρα που έχεις στην κοιλίτσα. Εμείς έχουμε β επιπέδου σε 3 εβδομάδες, οπότε μάλλον θα είμαι εγώ η τελευταία. Όμως περισσότερο με καίνε τα αποτελέσματα τις άμνιο, παρά η β΄επιπέδου, για να πω και την αλήθεια μου. Περίπου στις ίδιες μέρες αναμένονται και αυτά.

Μόλις κάνουμε και β επιπέδου και βγούνε και τα αποτελέσματα θα βγούμε για ψώνια με την μικρή μου.

Aχ Athinakos τι ωραία! Με το καλό και και καλοφόρετα! Ζηλεύω! Εγώ λέω να πάρω κάτι τον άλλο μήνα που θα είναι Χριστούγεννα και θα είναι για τη μπουμπού μας σε συνδυασμό με την καινούργια χρονιά. Μόλις ενθουσιάστηκα!!!! :)

Κορίτσια καλησπέρα!!!!Τι κάνετε;Διάβασα τα νέα σας!!Χαίρομαι όσες κάνατε τη β επιπέδου και όλα καλά!Σε όσες περιμένουν αποτελέσματα από αμνιοπαρακέντηση εύχομαι καλά αποτελέσματα, που θα είναι καλά!!!!Εγώ σήμερα έκανα τον καθιερωμένο μου υπέρηχο!Μεγαλώσαμε πολύυυυυυ και χάρηκα!!!415 γραμμάρια!Τώρα ανυπομονώ να κάνω σε δύο βδομάδες τον μεγάλο υπέρηχο να τελειώνω και από αυτό!Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω και το φύλο....για να ξεκινήσω ψώνια κι εγώ!!Κι εγώ έβαλα ένα κιλάκι σε 2 βδομάδες και έπαθα σοκ!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είναι μέρα για κρεββάτι και πάπλωμα! Είχα βάλει ξυπνητήρι για τις 8, χτύπησε το άλλαξα για 8.30...την Παρασκευή! !! Πάλι καλά που ξύπνησα στις 10!!!!

Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που είδαν τα ζουζούνια τους και όλα πάνε καλά!

Annoula καλή επιτυχία σήμερα! Λογικά θα έχεις ήδη τελειώσει με την αμνιο, περιμένουμε νέα σου!

wmb και εμείς αγοράσαμε μόνο αυτά τα 4 ζιπουνακια μετα την β' επιπέδου για το καλό! Όλα τα υπόλοιπα με τον καινούργιο χρόνο.

Πολλά φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα. athinakos τουλάχιστον ξεκουράστηκες. Και εγώ άργησα λίγο να σηκωθώ, η μικρή μου σηκώθηκε πριν λίγο και τουλάχιστον με άφησε να δουλέψω λιγάκι από το σπίτι. Ακόμα να πω την αλήθεια μου δεν έχω πάει στη δουλειά, αφού μπορώ να δουλεύω και από το σπίτι, κάθομαι σπίτι, έρχεται η μαμά μου που κρατάει τη μικρή, και κάνω δουλίτσα από το κρεβάτι. Σήμερα και αύριο δεν θα έρθει η μαμά μου, να καθαρίσει και να στολίσει το σπίτι της, οπότε με βόλεψε που άργησε να ξυπνήσει η μικρούλα, γιατί πρόλαβα να βγάλω μπόλικη δουλειά από τις 8 το πρωί.

Για τα ψώνια πιστεύω ότι θα σας βόλευε να πάτε να ψωνίσετε το γενάρη μόλις αρχίζουν οι εκπτώσεις, για να ψωνίσετε σε καλύτερες τιμές. Όμως για έπιπλα, καρότσια, κλπ, καλό θα είναι να έχετε κάνει μια έρευνα αγοράς πρώτα, να ξέρετε τι χρειάζεστε και από που. Να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένα πράγματα, κούνιες, καρότσια και καθίσματα του αυτοκινήτου, αν χρειαστεί να γίνουν παραγγελία (δηλαδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα), μπορεί να χρειαστούν και 2 και 3 μήνες να έρθουν.

Αυτό που κατά τη γνώμη μου χρειάζεστε άμεσα, είναι το κάθισμα του αυτοκινήτου, για να βγάλετε το μωρό από το μαιευτήριο. Με όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να βολευτείτε για το πρώτο διάστημα.

Καλησπέρα στα κοριτσια!! Ευχομαι ενα καλο απογευμα να εχετε!! Αν κσι θα γίνω μανούλα για δεύτερη φορά, δεν εχω ιδέα γι ' αυτα που λετε για τον τραχηλο. Εχω την εντυπωση οτι δεν μου μετρηθηκε ποτε! Πως τον μετρανε υπερηχογραφικά ή κολπικά; Δηλαδη στη β ' επιπεδου θα με εξετασουν κ απο κατω;

sofaki κολπικά τον μετράνε. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σίγουρα μου τον μετρήσανε στη β΄επιπέδου και στο ντόπλερ, στην αυχενική δεν θυμάμαι καθόλου. Τώρα τον κοιτάξανε σίγουρα στην αυχενική, δεν ξέρω αν τον μέτρησε, δεν γράφουνε και τίποτα τα χαρτιά που μου δώσανε και τώρα θα τον μετρήσουνε στη β επιπέδου σε 3 εβδομάδες. Στην αμνιο που πήγα στο μαιευτήριο και μου κάνανε υπέρηχο δεν μου κάνανε καθόλου κολπικό.

Γενικώς πάντως τον κολπικό υπέρηχο πρέπει να τον κάνουνε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, για να ελέγξουνε τον τράχηλο, αλλά γενικώς δεν είναι ότι καλύτερο ο κολπικός οπότε πρέπει να αποφεύγεται.

Κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε???εμεις καλα πηγαμε το πρωι για την αμνιο στον υπερυχο που σου κανουν πριν ολα καλα πηραμε και βαρος 375γρ ολοκληροι αντρες γιναμε!!!δεν σας κρυβω οτι την ωρα της ληψης τα χρειαστηκα!!!αλλα ολα οκ μεχρι τν παρασκευη βγαινουν τα πρωτα αποτελεσματα...οσο για μενα ξαπλα κι ξεκουραση μονο κατι εντονα τσιμπηματα ενιωθα που φανταζομαι ειναι φυσιολογικα!!!ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!παντως αν ολα μας πανε καλα πρωτα ο θεος και μεις τα ψωνια του παιδιου θα τα κανουμε στις εκπτωσεις!οσο για τον τραχηλο θυμαμαι και μενα μου τον ειχανε μετρησει στην αυχενικη και ολα καλα!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...