Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα κ από μας κορίτσια!

Όλα καλά με τις μετρήσεις μας, αν κ μας πήρε μιάμιση ώρα γιατί η μπουμπού ήταν υπέρκινητική! Αυτό που μας είπε είναι ότι βρήκε ηχογενη εστια στην καρδια του κ ενώ δεν θεωρείται ανησυχητικό θα περιμένω να μιλήσω κ με το γιατρό μου να μου πει τη γνώμη του. Με την αποκόλληση όλα καλά, μειώθηκε κ μπορώ να επιστρέψω κανονικά στις δραστηριότητές μου!

Anna 74 μου όλα καλά, μπράβο που πήρες την απόφαση κ έκανες την περίδεση κ με το καλό να μάθεις κ τα αποτελέσματά σου απ'το τεστ αίματος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Simoni μπράβο για τα αποτελέσματα!! Γι'αυτο στην καρδούλα μην ανησυχείς. Εαν ήταν κάτι θα σου είχαν προτείνει να κάνεις αμνιο. Όλα καλά και με την αποκόλληση οπότε είσαι και εσύ και η μπέμπα μια χαρά!!!

Τώρα περιμένουμε και ευχάριστα από την wbm!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Μόλις γυρίσαμε από τη β΄επιπέδου και όλα είναι πολύ καλά! Βέβαια κάναμε 3 ώρες να τα δούμε όλα γιατί η μπουμπού μας κοιμόταν του καλού καιρού και δεν εννοούσε να μας κάνει τη χάρη να γυρίσει ούτε με σοκολάτα ούτε με κρύα νερά (ήπια 4 ποτήρια μαζεμένα, κόντεψα να σκάσω) ούτε με περπάτημα. Τελικά με τα πολλά τα καταφέραμε να την ξυπνήσουμε. Λοιπόν είμαστε 485γρ. κοπέλες και όλες οι μετρήσεις μας είναι πολύ καλές. Ο τράχηλος είναι στα ίδια επίπεδα 28mm δηλαδή, αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι κλειστός και η εικόνα του είναι καλή. Πιθανότητα τοκετού πριν τις 37 εβδομάδες 5,1%, πριν τις 31 0,5% και πριν τις 28 0,2%. Συνεχίζω την προγεστερόνη και την ξεκούραση. Επίσης συνεχίζουμε να μετράμε μια εβδομάδα μπροστά, οπότε η Π.Η.Τ παραμένει 30/3. Γενικά όλα καλά μου είπαν. Τώρα μένει να κάνω κι αυτό το καρδιογράφημα εμβρύου που θέλει ο γιατρός μου και μετά νομίζω πως θα πιεστώ να χαλαρώσω. Αν και ήδη νομίζω ότι μου έφυγε ένα πολύ πολύ μεγάλο βάρος. Simoni μπράβο μας! Πολύ χαίρομαι που ήταν και σε σένα όλα καλά. Μίλα και με το γιατρό σου για το θέμα αυτό της ηχογενούς εστίας. Συμφωνώ κι εγώ με την Athinakos. Πιστεύω πως αν ήταν κάτι σοβαρό θα σου έλεγαν να κάνεις άμνιο. Anna74 εύχομαι όλα από δω και πέρα να πάνε τέλεια. Πήρες την καλύτερη δυνατή απόφαση. Μην το σκέφτεσαι και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Θα σου έρθουν και τα καλά αποτελέσματα της αιματολογικής και θα ηρεμήσεις περισσότερο. Κοριτσάκια μου με το καλό και οι επόμενες για τη β΄επιπέδου! Σας φιλώ!

wmb1 μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Τέλεια κ γω μίλησα στο τηλ με το γιατρό μου κ μου είπε ότι αυτό εξαφανίζεται με τον καιρο. Επόμενο ραντεβού σε 3 βδομάδες.

Εσάς δε γύρναγε με τίποτα ε; Εμάς το αντίθετο, γελάγαμε, αφού είχε γυρίσει απ την αριστερή πλευρά το κεφαλάκι της στη δεξιά σε μισό λεπτό! Μετά έπιανε τα ποδαράκια της κ μετά καθόταν κ μπρούμυτα! Δεν καθόταν σωστά όμως κ όλη την αριστερή πλευρά μας την έκρυβε!

Αχ χαζεύω τις φωτό κ τα βίντεο τώρα...!

Φαίνεται να μου μοιάζει, εκτος κ αν έχω χαζέψει εντελώς!

Αντε με το καλό όλα τα κορίτσια, θα περιμένουμε νέα σας!

Καλώς ήρθατε και τα δυο κορίτσια με καλά νέα. Είπα να μπω να δω αν γράψατε πριν πέσω για ύπνο. Πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά.

Σιμόνη δεν έχω ξανακούσει τι ακριβώς είναι αυτό που βρήκε ο γιατρός, αλλά για να μην σου συστήσει αμνιο, όπως λένε και τα κορίτσια δεν θα το θεωρεί τόσο σημαντικό.

Βρε κορίτσια παρακολουθώ τα θέματά σας με τον τράχηλο. Αλλά μου γεννήθηκε η εξής απορία. Κρίνοντας από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου βασικά που έχω πλήρη εικόνα. Κοιτώντας την προηγούμενη βδομάδα τις εξετάσεις τις τότε, διαπίστωσα ότι γράφει ότι ο τράχηλος στην β επιπέδου, τότε ήτανε 24 χιλιοστά. τότε όταν κάναμε τον υπέρηχο δεν μου σχολίασε κανένας γιατρός, ούτε ο υπερηχογραφιστής, ούτε ο γυναικολόγος μου ότι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα, φυσικά γράφει στο χαρτί επάνω ότι δεν υπάρχει χοανοειδής μορφολογίας και η εκτίμηση τραχήλου είναι επαρκής. Δεν μου δώσανε ούτε φάρμακα ούτε σύσταση για ξεκούραση, τίποτα απολύτως. Και επίσης σε καμμία αυχενική, ούτε τότε, ούτε τώρα μου είπανε πόσο είναι ο τράχηλος (μάλιστα τότε δεν θυμάμαι καν αν είχαμε κάνει κολπικό υπέρηχο.

Γιατί τα 24 χιλ. που είχα εγώ τότε δεν ήτανε πρόβλημα και σε εσάς τα 28 είναι? Χάνω κάτι κάπου μήπως? Μετά τη β επιπέδου, τότε, μου είχε μετρήσει πάλι τον τράχηλο στο ντόπλερ αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν αναγράφεται πουθενά μήκος κλπ, και εν τέλη γέννησα στις 39+2 εβδομάδες, οπότε δεν υπήρχε θέμα προφανώς με τον τράχηλο.

Διαφημίσεις

wmb μπράβο και σε εσενααααααά!!!!!! Αντε τώρα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις και εσύ! Αφού όλα ήταν καλά σήμερα και το καρδιογραφημα μια χαρά θα είναι! Αχ κορίτσια θέλω να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα σε αυτο το γκρουπ! Να πάνε καλά όλα για όλες και τον Απρίλη να έχουμε τα νινάκια μας :wink:

Alexandroula μου φαίνεται περίεργο που με τράχηλο 24 δεν σου πρότειναν φάρμακο η ξεκούραση. Τον θέλουν πάνω από 25 και όσο προχωράει η εγκυμοσύνη μειώνεται. Αλλά εσύ μια χαρά γεννησες την κορούλα σου, οπότε κάτι ξέρανε οι γιατροί! Παίζουν ρολό και οι συσπάσεις βέβαια. Οταν έχεις πολλές επειρεαζεται ο τράχηλος.

Καλό βράδυ κορίτσια!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!χθες πηγα στον γιατρο γιατι βγηκαν τα αποτελεσματα οπως σας ειχα πει αυχενικη παπ α και β επιπεδου βγηκαν ολες τελειες αλλα εξαλκολουθω να εχω ενα θεματακι με μια ορμονη οποτε μου ειπε αλο.θα ηταν να κνουμε αμνιο για να ειμαστε 100‰ οκ δν θεωρει οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα αλλα για.να ησυχασω και γω και ν περασω μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!δςν σας κρυβω οτι το πηρα βαρια γιατι την αμνιο την φοβαμαι παρα πολυ!!!!!αυριο το πρωι 10 η ωρα εχω να παω να την κανω η ψυχολογια.στα πατωματα απο τον φοβο μου και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο!!!φοβαμαι πολυ!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα. athinakos και εμένα μου κάνει εντύπωση και μέχρι να μπω στο γκρουπ σας και να δω τιμές κλπ, δεν είχα ιδέα πόσο πρέπει να είναι ο τράχηλος, πότε υπάρχει θέμα κλπ. Ήξερα ότι τον ελέγχουν και τον μετράνε, αλλά μέχρι εκεί. Γράφει κιόλας ότι δεν υπάρχει χοανοειδής μορφολογία και ίσως αυτό είναι πιο σημαντικό. Πάντως μετά το ξαναελέγξαμε 2 μήνες μετά.

Και μάλιστα πριν 2 εβδομάδες πήγε και μια φίλη μου και έκανε β επιπέδου και της είπανε ότι έχει 28 τράχηλο και ότι οκ θα έπρεπε μεν να είναι λίγο παραπάνω, αλλά προς το παρόν δεν της δίνει τίποτα και θα τον ελέγξουν και σε 1 μήνα που θα ξαναπάει. Όταν έκανα την άμνιο την προηγούμενη βδομάδα κοίταξα τις εξετάσεις μου και είδα ότι τότε είχα 24. Συσπάσεις στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα από τις 20 εβδομάδες περίπου, το είχαμε συζητήσει με τη γιατρό και μου είχε πει ότι κάποιες συσπάσεις τη μέρα δεν αποτελούν πρόβλημα, να μην είναι όμως πολλές συσπάσεις την ώρα και συντονισμένες.

annoula καλή επιτυχία με την άμνιο. Όλα θα πάνε καλά. Αν έχεις καλό γιατρό μειώνονται πάρα πολύ οι πιθανότητες αποβολής να το ξέρεις, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί την ώρα της λήψης, και πάλι είναι πολύ μικρά τα ποσοστά.

Αλήθεια έκανε και η vaso άμνιο την προηγούμενη βδομάδα και δεν είχαμε νέα της. Είχε κάνει άλλη κοπέλα?

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε? Εμείς μια χαρά δόξα το Θεό. Χθες ο αντρούλης μου κατάλαβε πρώτη φορά τον μικρό. Έφαγε μια γερή κλωτσιά και τρελάθηκε από την χαρά του.

Anna74 υπομονή τώρα με την περίδεση. Ξεκούραση τώρα και να σκέφτεσαι ότι έκανες το καλύτερο για το μωράκι σου. Επίσης καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι, μόνο χαρές να ζήσετε σ'αυτό.

Simoni & wmb μπράβο για τα αποτελέσματα σας... Μπορείτε να ηρεμήσετε επιτέλους. Άντε να περάσουν οι μέρες να πάμε και οι υπόλοιπες γιατί ακούμε για τρισδιάστατους υπέρηχους και ζηλεύουμε.... Ποιά έχει σειρά τώρα?

Annoula προσπάθησε οσο μπορείς να είσαι ήρεμη αύριο. Όλα θα πάνε καλά.

Κορίτσια και εμένα ο γιατρός ανέφερε πρώτη φορά τον τράχηλο στο τελευταίο ραντεβού που τον ρώτησα πως γίνεται η β επιπέδου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μου είχε πει κατι και στην αυχενική δεν μου τον είχαν μετρήσει. Ελπίζω όλα να είναι φυσιολογικά.

CMyUp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Περιττό να σας πω ότι χτες μετά τη β΄επιπέδου κοιμήθηκα σαν πουλάκι! Τι σου είναι βρε παιδί μου η άνοδος της ψυχολογίας! :) alexandroula το θέμα του τραχήλου είναι περίπλοκο. Σίγουρα το βασικό ρόλο τον παίζει το γεγονός να είναι κλειστός και όχι χοανοειδής. Όμως και κλειστός να είναι, αν είναι πολύ κοντός, χρειάζεται προσοχή. Εμένα μου είπαν πως κάτω από 30mm θέλει συχνή παρακολούθηση και κάτω από 25mm χρειάζεται σίγουρα θεραπεία και περίδεση ανάλογα βέβαια και με την εβδομάδα που είσαι. Άλλο π.χ να έχεις τράχηλο 25mm στην 30η εβδομάδα και άλλο στην 15η. Πάντως παίζουν πολλά ρόλο όπως το ιστορικό της κάθε γυναίκας, αν έχει προηγούμενες αποβολές, αν έχει κάνει επεμβάσεις στον τράχηλο, αν κυοφορεί δίδυμα κ.λπ. Αυτά μου είπαν εμένα που το έψαξα αρκετά. Από κει και πέρα νομίζω ότι είναι και θέμα γιατρού πώς αξιολογεί την κάθε κατάσταση. annoula μου αν ο γιατρός που θα στην κάνει είναι καλός, μην ανησυχείς. Θέλει μια σχετική προσοχή μετά και όλα θα πάνε καλά. Καθημερινά κάνουν άμνιο δεκάδες γυναίκες. Τείνει να γίνει κανόνας. Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες και από εμένα!!

Annoula καλη επιτυχία αύριο! Όλα θα πάνε καλά και θα ηρεμήσεις.

Κορίτσια με όλα αυτά που συζητάμε για τον τράχηλο και έχουμε αρχίσει η μία να ανησυχεί την άλλη γίνεται επειδή οι περισσότερες κοπέλες εδώ είχαμε κάποιες άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν, οπότε ψαχνόμαστε περισσότερο και από ότι πρέπει. Έχουμε φτάσει στο σημείο να εμπιστευόμαστε το ίντερνετ περισσότερο από τους γιατρούς μας. Για παράδειγμα στην β'επιπεδου μου κάνανε και ενα μίνι ντοπλερ όπου κοίταξαν την ροή αίματος από την μητριαια αρτηρία στον πλακούντα. Ενώ στα σχόλια γράψανε φυσιολογικά και μειωμένη πιθανότητα για προβλήματα του πλακούντα, ειδα οτι οι δείκτες μου ήταν στα ψηλά ορια και εγώ δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ γιατί σε ενα άλλο γκρουπ τα κορίτσια λέγανε ότι οι ψηλοί δείκτες σχετίζονται με προεκλαψια και προβλήματα στον πλακούντα. Ο άντρας μου θύμωσε τόσο πολύ μαζί μου και έχει δίκιο!! Δηλαδή αντί να εμπιστευτώ τον γιατρό μου, την μαία και τον εμβρυολογο κάθομαι και εμπιστεύομαι την γνώμη του καθενός στο ίντερνετ. Ψαχνόμαστε τόσο πολύ που αρχίζουμε και ψάχνουμε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Alexandroula μου επειδή εγώ έχω φοβίες με τον τράχηλο λόγο άσχημης εμπειρίας δεν θέλω να μεταφέρω αυτές τις φοβίες τώρα σε εσένα. Εσύ με 24 μηκος γεννησες μια χαρά!!! Εγώ με μήκος 27 έπρεπε τότε να κάνω περίδεση αλλά υπήρχαν και άλλα θέματα...τα μωρά ηταν 2, ειχα υδραμνιο και ο τραχηλος είχε και διαστολή! κάθε περίπτωση είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!

Ουυυυφ! Αυτά ήθελα να πω....και περισσότερο για να τα ακούσω και εγώ που οπότε έχω χρόνο ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω για να βρω τι άλλο μπορεί να πάει στραβά αντί να κάτσω και να το απολαύσω!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

wmb είδες τι ωραία που κοιμήθηκες χωρίς το άγχος; Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι από εδώ και πέρα. Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έκανες πάλι καλλιέργεια για το ουρεοπλασμα και εάν εξαφανίστηκε. Εγώ θα κάνω την Πέμπτη. Επίσης για το αν έχει εξαφανιστεί απο τους άντρες μας πως το βλέπουμε;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Σε κάποια θέματα μπορεί να μας βοηθήσει το ιντερνετ, αλλά στα περισσότερα μπορεί να μας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος. Και εγώ προχτές διάβαζα κάτι (δεν το αναφέρω γιατί δεν υπάρχει λόγος να αγχωθούνε και άλλες κοπέλες) που ομολογώ ότι με άγχωσε και κακός το διάβασα. Τώρα προσπαθώ απλά να το ξεχάσω και να συνεχίσω όπως πριν, γιατί δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι για το παραμικρό. Πρέπει να σταματήσω να ψάχνομαι αν και δεν το συνηθίζω, χαχα.

Καλή συνέχεια κορίτσια.

Athinakos έχεις απόλυτο δίκιο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Γι αυτό και πρέπει να έχουμε πολλή εμπιστοσύνη στο γιατρό μας. Αν όμως έχεις μια δυο άσχημες εμπειρίες είναι λογικό να ψάχνεσαι. Λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης νομίζω. Πάντως εμένα το ψάξιμο και η γνώση, μαζί με την εμπιστοσύνη στη γνώμη του γιατρού εννοείται, με ηρεμεί περισσότερο από την άγνοια και την πορεία στα τυφλά. Αλλά μιλάω καθαρά για μένα για τη δική μου ιδιοσυγκρασία και το δικό μου ιστορικό. Καλό είναι να μην μπεις καθόλου σε αυτές τις διαδικασίες αλλά αν μπεις νομίζω βγαίνεις δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θέλει ηρεμία και συζήτηση με το γιατρό, ο οποίος πρέπει να σου λύνει όλες τις απορίες και να σε καθησυχάζει.

wmb είδες τι ωραία που κοιμήθηκες χωρίς το άγχος; Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι από εδώ και πέρα. Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έκανες πάλι καλλιέργεια για το ουρεοπλασμα και εάν εξαφανίστηκε. Εγώ θα κάνω την Πέμπτη. Επίσης για το αν έχει εξαφανιστεί απο τους άντρες μας πως το βλέπουμε;

Καλλιέργεια θα μου γράψει ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο κανονικό μου ραντεβού. Μου είχε πει ότι πρέπει να κάνεις επαναληπτική μετά από 15 περίπου μέρες εφόσον τελειώσει η αντιβίωση. Όσο για τους άντρες μας, ο μόνος τρόπος να δουν να έφυγε είναι να κάνουν καλλιέργεια κι αυτοί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...