Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και κοιλιτσες! Εδώ ειχαμε τέλεια ηλιόλουστη μέρα, αλλά με αρκετό κρρρρρρυο!!

Καλά αποτελεσματα για τις εξετάσεις αυτής της βδομάδας!! Εμείς την Τριτη έχουμε καθιερωμένο ραντεβού στον γιατρούλη και σε δυο βδομάδες την β' επίπεδου. Ανυπομονω και σιγά σιγά αγχωνομαι, θέλω να πάνε ολά καλά και να είναι γερο το μωρακι μας! Γίνεται και ζωηρουλι, χτες οτάν πήγαμε για ύπνο άρχισε τα...χορευτικά! Μες τη χαρά ο μπαμπάς μας που την ένιωθε και εκείνος!! Αν και γενικά δεν νιώθω τις κινήσεις του συνέχεια, μόνο όταν ξαπλωνω.

Btw και γω σε ιατρικό κεντρο θα την κάνω την β' επιπέδου, το κοστος είναι 120-150 νομιζω.

wmb1 φαντάζομαι την τρομάρα και το άγχος βρε κορίτσι μου. Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι η ξεκούραση λειτουργησε και ο τράχηλος μεγάλωσε, όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος!!

Καλοριζικα και τα σπιτάκια σας! Και μεις σκεφτομασταν να μετακομισουμε σε δικο μας σπιτάκι (του αντρουλη μου) που το νοικιάζουν τώρα, άλλα επειδή θέλει φουλ ανακαίνιση είπαμε να γεννηθεί με το καλό το μωρακι μας και του χρονου το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε δουλιτσες εκεί.

Κατά τα άλλα κορίτσια μου εσείς έχετε καθόλου μυοσκελετικους πόνους? Εγώ πέρα απο τον πόνο στη ωμοπλάτη, που δεν έχει φύγει απόλυτα, μερικές φορες τα βράδια έχω πολύ ισχυρούς πόνους στους γοφούς, ευτυχώς για μερικά δευτερόλεπτα, σαν κράμπες. Και επίσης όταν κάθομαι αρκετές ώρες σε καρέκλα, ακόμη και του γραφείου που είναι αναπαυτικη, πιάνεται η μέση μου, οι γοφοι μου και ο...πωπος μου :? Ίσως να φταίνε τα κιλά, τι να πω! Θα το συζητησω και με τον γιαυρουλη την Τρίτη.

Καλό υπολοιπο Κυριακής σε όλες!! Περιμένουμε τα όμορφα νέα σας αύριο κορίτσια!! Φιλια

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέλλα οι πόνοι λογικά είναι λόγω του οτι ανοίγει το σώμα και χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι λόγω ορμονών.

Και ο πόνος στην πλάτη είναι λόγω κακής στάσης μάλλον, γιατί αλλάζει το κέντρο βάρους μας. Προσπάθησε να στέκεσαι πιο σωστά.

Με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας και εσείς.

Καλημέρα στις ομορφες και καλη εβδομάδα να εχετε!!! Καλα αποτελέσματα στην καθεμιά σας!!! Ευχαριστώ πολυ για τα περαστικά , περασαμε δυσκολο σαββατοκύριακο.. Κ γω ξανα αρρωστη, ευτυχως ομως δεν βηχω. Τερμα για λιγο καιρο ο παιδικος ουτως η αλλως δεν δουλευω. Κ γω τις ιδιες ανησυχιες ειχα για τον μπεμπη οτι δεν είναι πολυ δραστηριος μεσα στην κοιλια. Πολυ ησυχουλης μου ειναι σε συγκριση με την αδερφουλα του.. Ο συζυγος μου λεει θα βγει ησυχος " μπουλακος" κ να μην ανησυχω. Χθες που ημουν χαλια κ ξαναεκανα εμετο διοτι εφαγα σοκολατες ο μπεμπης αρχισε να με κλωτσαει επιασε το κολπο, αλλα ο οργανισμος δεν δεχεται τα γλυκα οποτε κομμενα.. Δεν ξερω που κανω καλα κ παω σε δημοσιο νοσοκομειο για τη β επιπεδου. Εχω ακουσει καλα λογια. Πιστευω ως εξειδικευμενοι γιατροι οτι προσεχουν.. Παντως για να βρω διαθεσιμο ραντεβου δεν ηταν κ οτι πιο ευκολο..κ η αναμονη θα ναι σιγουρα μεγαλη..

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα! Κρύο σήμερα και όσο και αν καταλαβαίνω ότι είναι η εποχή του, εμένα δε μου πολυαρέσει γιατί είμαι κρυουλιάρα και λατρεύω τα νότια κλίματα και το καλοκαίρι. Κι αυτά που λένε ότι οι έγκυες ζεσταίνονται περισσότερο εμένα τουλάχιστον δε με έχει πιάσει ούτε ελάχιστα! Stella Va οι πόνοι αυτοί νομίζω είναι φυσιολογικοί γιατί εκτός ότι μετατοπίζονται διάφορα όργανα και χαλάρώνουν οι σύνδεσμοι, λόγω της κοιλιάς που μεγαλώνει, αλλάζει εκ των πραγμάτων η σωστή στάση σώματος και επιβαρύνεται η μέση. Δυστυχώς η μέση είναι η βάση των πάντων. Αν δεν έχει σωστή στάση η σπονδυλική στήλη αρχίζουν σιγά σιγά και πονάνε τα πάντα. Από πλάτη και πλευρά μέχρι γοφοί και γόνατα. Ένα πολύ ήπιο σύστημα γυμναστικής θα σε βοηθήσει σίγουρα. Η γιόγκα για εγκύους πάντως κάνει θαύματα σε αυτούς τους πόνους! Όσο για μένα έχω σήμερα το απόγευμα τη β΄επιπέδου και όπως καταλαβαίνετε έχω πολύ άγχος! Πιστεύω πως αν όλα πάνε καλά, μετά θα ηρεμήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό. Simoni μου έχεις κι εσύ σήμερα β' επιπέδου. Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου και για τις δυό μας. Θα σας ενημερώσω εννοείται το βράδάκι. Προς το παρόν φιλάκια και καλή εβδομάδα σε όλες μας!

Καλημέρα στις ομορφες και καλη εβδομάδα να εχετε!!! Καλα αποτελέσματα στην καθεμιά σας!!! Ευχαριστώ πολυ για τα περαστικά , περασαμε δυσκολο σαββατοκύριακο.. Κ γω ξανα αρρωστη, ευτυχως ομως δεν βηχω. Τερμα για λιγο καιρο ο παιδικος ουτως η αλλως δεν δουλευω. Κ γω τις ιδιες ανησυχιες ειχα για τον μπεμπη οτι δεν είναι πολυ δραστηριος μεσα στην κοιλια. Πολυ ησυχουλης μου ειναι σε συγκριση με την αδερφουλα του.. Ο συζυγος μου λεει θα βγει ησυχος " μπουλακος" κ να μην ανησυχω. Χθες που ημουν χαλια κ ξαναεκανα εμετο διοτι εφαγα σοκολατες ο μπεμπης αρχισε να με κλωτσαει επιασε το κολπο, αλλα ο οργανισμος δεν δεχεται τα γλυκα οποτε κομμενα.. Δεν ξερω που κανω καλα κ παω σε δημοσιο νοσοκομειο για τη β επιπεδου. Εχω ακουσει καλα λογια. Πιστευω ως εξειδικευμενοι γιατροι οτι προσεχουν.. Παντως για να βρω διαθεσιμο ραντεβου δεν ηταν κ οτι πιο ευκολο..κ η αναμονη θα ναι σιγουρα μεγαλη..

Sofaki_8 εγώ είχα κάνει την αυχενική σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Έλενα και είχα μείνει ευχαριστημένη. Και τη β΄επιπέδου εκεί θα την έκανα και είχα κλείσει μάλιστα για 4 Δεκεμβρίου. Όμως επειδή υπερηχογραφικά το παιδί είναι μεγαλύτερο κατά μια εβδομάδα ο γιατρός μου είπε ότι ίσως να ήταν καλύτερα να την κάνω μια εβδομάδα νωρίτερα γιατί θέλω να κάνω κι αυτό το καρδιογράφημα που θέλει ο γιατρός μου και μετά θα αργούσα πολύ. Γι αυτό και τελικά θα την κάνω στο Λητώ, μιας και το να αλλάξεις τελευταία στιγμή ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο δεν παίζει με τίποτα. Στην αυχενική πάντως δεν περίμενα πολύ ώρα. Σε έναν απλό υπέρηχο που είχα πάει να τον κάνω στο Λητώ περίμενα περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω είναι ανάλογα και με τη μέρα. Να ζητήσεις να σου μετρήσουν τον τράχηλο μόνο γιατί δεν ξέρω αν το κάνουν. Αυτά! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

Wmb απεφυγα το Ελενα λογω του συγκεκριμενου ιατρου , εκεινος στην κορουλα μου την ειχε κανει εκεινον ειχα , εκεινος με ξεγεννησε, τελειος στους υπερηχους αψογος, αναλυτικος αλλα οταν τον χρειαστηκα δεν μου σταθηκε. Κ τον πληρωνα κ συμφωνησαμε να του δωσουμε οσα ειπε υποτιθεται για να με προσεξει... Κολπικα ποτε δεν με εξετασε μονο την ημερα της γεννας..Τωρα απο θεμα ψυχολογιας δεν ξανα πηγα σε αυτον για την β επιπεδου. Αναμονη εγω τουλαχιστον ειχα μεγαλη το 2012 που ημουν εγκυος. Τωρα ισως λιγο να εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Wmb απεφυγα το Ελενα λογω του συγκεκριμενου ιατρου , εκεινος στην κορουλα μου την ειχε κανει εκεινον ειχα , εκεινος με ξεγεννησε, τελειος στους υπερηχους αψογος, αναλυτικος αλλα οταν τον χρειαστηκα δεν μου σταθηκε. Κ τον πληρωνα κ συμφωνησαμε να του δωσουμε οσα ειπε υποτιθεται για να με προσεξει... Κολπικα ποτε δεν με εξετασε μονο την ημερα της γεννας..Τωρα απο θεμα ψυχολογιας δεν ξανα πηγα σε αυτον για την β επιπεδου. Αναμονη εγω τουλαχιστον ειχα μεγαλη το 2012 που ημουν εγκυος. Τωρα ισως λιγο να εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Και πολύ καλά έκανες και τον απέφυγες αν ένιωθες έτσι. Πάντως και για το Αττικόν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Πιστεύω πως οι γιατροί των δημοσίων είναι πολύ καλοί οι περισσσότεροι κι έχουν και πολύ μεγάλη εμπειρία. Απλώς αρκετοί δεν ασχολούνται όσο πρέπει και κάποιοι έχουν και λίγο περίεργη συμπεριφορά. Καλό είναι η κάθε γυναίκα να βρίσκει κάποιον με τον οποίο νιώθει άνετα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά πάντως και στο Αττικό. Δε γίνεται να έχει τόσο καλή φήμη τυχαία!

Αληθεια, ποσες απο εσας που βρισκεστε σε αυτες τις εβδομαδες κυησης εχετε πρωινες ναυτιες;; Εγω φια εβδομαδα ειχα συνελθει κ απο χθες παλι τα ιδια αλλα μονο το πρωι με πιανει τωρα..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!! Περιμένουμε νέα απο όσες έχουν γιατροί σήμερα! Να απολαύσετε τα ζουζούνια σας στον υπέρηχο! Εγώ έχω τα καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού την Πέμπτη.

Sofaki περαστικά σου! Εγώ απο την αρχή εάν έτρωγα μεγάλες ποσότητες και βαριά φαγητά είχα ναυτιες και γι'αυτο τα έκοψα. Μόνο ελαφριά φαγητά και μικρές ποσότητες. Και τώρα που έχει περάσει το πρώτο τριμήνου εαν ξεφύγω πάλι μου έρχεται τάση για εμετό.

Αχ βρε κορίτσια που και που (περίπου 1-2 φορές την εβδομάδα) έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά και φοβάμαι τόσο πολύ μέχρι να περάσουν. Το ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε ελαφριά πονάκια και ενοχλήσεις αλλά δεν μπορώ να μην αγχώνομαι...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μάλλον έχετε δίκιο για τους πόνους που έχω, το σώμα μου είχε συνηθίσει να γυμνάζεται σχετικά τακτικά και τώρα ενόψει της μεγάλης αλλαγής αδυνατεί να προσαρμοστεί. Γιόγκα δε νομίζω, διότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ και λέω να μη ξεκινήσω κάτι νέο τώρα, πιλάτες όμως θα πρέπει να ξεκινήσω πάλι, η δασκάλα που έκανα πριν έχει πιστοποίηση για πιλάτες σε εγκύους. Απλά να περάσει με το καλό β' επιπέδου, να σιγουρευτώ ότι όλα πάνε καλά! Και το κέντρο βάρους έχει αρχίσει να αλλάζει, το κατάλαβα χτες που είπα να βάλω λίγο ψηλότερα τακούνια και παραπάτησα καναδυό φορές :oops:

Sofaki οι πολλές και επίμονες ολοήμερες ναυτίες του πρώτου τριμήνου έχουν περάσει, αλλά τα πρωινά αν δεν φάω καλό πρωινό και μείνω με άδειο στομάχι έχω μια ελαφρά ναυτία αλλά τρώγοντας περνάει. Μόνο τα πρωινά, τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω καμία τέτοια τάση, είτε αφήσω άδειο το στομάχι μου είτε το παραφορτώσω.

Athinakos εφόσον έχεις αναφέρει τα πονάκια στον γιατρό σου και επιβεβαίωσε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά να ξεκουράζεσαι για να περνούν γρήγορα και φυσικά να μην αγχώνεσαι!! :)

Φιλάκια!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Σοφάκι και στα δημόσια νοσοκομεία υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί, οπότε μην ανησυχείς, αρκεί να είναι πιστοποιημένος.

Και εγώ αν φάω κάτι βαρύ χαλάει το στομάχι μου για την υπόλοιπη μέρα, δεν έχω ακριβώς ναυτίες, όμως είναι αρκετά πιο ευαίσθητο στην εγκυμοσύνη. Μπορεί επίσης να έχουμε περισσότερα συμπτώματα όταν αλλάζουμε μήνα.

Στέλλα και εγώ πιλάτες έκανα πριν, αλλά η γιόγκα που κάνουνε για εγκύους νομίζω είναι πολύ πιο ελαφριά από το πιλάτες. Δοκίμασα πριν την αμνιο! Όμως πρέπει να σου ταιριάζει και ο γυμναστής και να σου αρέσει το μάθημά του.

Γειά σας κορίτσια,

εγώ τελικά έκανα την περίδεση το Σάββατο στις 7.35!Ο τράχηλος μου ειχε φτάσει 18 και κρίθηκε αναγκαία η περίδεση. Τώρα είμαι ξάπλα και προσέχω πολύ. 'Έμεινα ένα βράδυ στο Ιασώ σε τρίκλινο, φρίκαρα λίγο γιατί η μία κοπέλα υπέφερε και τελικά γέννησε με καισαρική τα δίδυμά της στην 24η εβδομάδα. Τα μωρά είναι στην εντατική αλλά είναι καλά .Για 'μένα ήταν καλά τα πράγματα, τίποτα δεν ήταν η περίδεση...εύχομαι να ήταν η σωστή επιλογή! Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το τεστ αίματος από την Αμερική.Αυτά!φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννούλα74 καλή ανάρρωση κορίτσι μου!! Σίγουρα έκανες το καλύτερα, και θα δεις που και οι αιματολογικές μια χαρούλα θα βγουν! :)

Όσο για την κοπέλα και τα διδυμάκια της, σίγουρα ήταν σοκαριστικό και για σένα που το έζησες τόσο κοντά όμως μάλλον πήγαν καλά τα πράγματα, φαίνεται ότι είναι δυνατά μωράκια και θα τα καταφέρουν ;)

Ξεκούραση και θετικές σκέψεις λοιπόν! :)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...