Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Anna καλορίζικο το σπίτι σας! Καλά αποτελέσματα εύχομαι και στις αιματολογικες!

wmb1 φαντάζομαι θα πέρασες μεγάλη τρομάρα αλλά όλα καλά τώρα! ! Να συνεχίσεις να ξεκουραζεσε και να παίρνεις τα ουτροτζεσταν! Με το καλο και η β'επιπεδου τώρα:-D Ελπίζω οταν πάτε η μπουμπού σου να έχει ήδη αλλάξει θέση!

Καλό σ/κ να έχουμε κορίτσια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

wmb1 Πώ πώ κορίτσι μου τράβηξες... Ευτυχώς είσαι καλά κ το μωράκι σας καλύτερα!

Δευτέρα μαζί θα έχουμε τη β επιπέδου!

Κορίτσια εμείς δεν έχουμε ηρεμήσει στο νέο μας σπίτι, δεν έχουμε ιντερνετ ακόμα(κοντεύουμε 2 μηνες) κατα συνέπεια ούτε τηλ, αμάξι ψάχνουμε γιατί με το τρακάρισμα δε φτιάχνεται, κ σήμερα χάλασε κ η οθόνη του λαπτοπ πάνω αριστερά, την πίεσα κατά λάθος όπως την έπιασα...

Το σπίτι έχει συνέχεια πρόβλημα στην αποχέτευση κ μας το λέει η ιδιοκτήτρια που είναι από κάτω κ πλυμμηρίζει. Μου λέει να μην πηγαίνουμε τουαλέτα, μέχρι να φτιάξει. Τρίτη φορά σημερα, της λέω εδώ δεν εχουμε τα βασικά, σας παρακαλώ μην με συγχίζετε τουαλέτα θα πηγαίνω, έγκυος είμαι. Μας δίνει τον κωδικο της για ιντερνετ, αλλά πεφτει συνέχεια,'οπως σήμερα δεν είχε μέχρι τις 6 το απόγευμα... Στο τέλος λιβάνισα ρε κορίτσια, λέω έλεος πια να ξορκίσω την κακή ενέργεια...

Ευτυχώς έχω τη σκύλίτσα μου κ γελάω! Να τώρα παίζει!!!

Αχ να έρθει κ το μωράκι μας να χαιρόμαστε διπλά!

Από κιλά ανήκω στη βαριά κατηγορία των +9, έχω φουλ κατακράτηση...

Δε μου φαίνονται, αλλά μακάρι να μου χάλαγε η ζυγαριά κ μένα! Χαχαχα

Όσο για ψώνια, κ τί δεν κοιτάω για να περάσω την ώρα μου!

Από ρούχα έχω παρει 1 τζιν κ 1 κολάν, μια ζακέτα κ 3 πουλόβερ! Οβερ!

Θα προσπαθήσω να μην πάρω πολλά, δεν έχει νόημα. Τα πουλόβερ είναι απλά

φαρδιά πολύ, δεν είναι εγκυμοσύνης κ όλα απ το h&m.

Καλημέρα κορίτσια και Καλό Σαββατοκύριακο να εχετε!!! Να ευχηθω περαστικά σας,καλοριζικα τα νεα σας σπιτια, καλη προσαρμογη και καλα αποτελέσματα σε ολες τις εξετάσεις σας!! Εγω νιωθω καλυτερα και αυτο εχει ως συνεπεια να τρωω οτι ναναι κ βρισκομαι σε μιαμιση εβδομάδα να ω παρει εναμιση κιλο. Τα πρωτα αυτης της εγκυμοσυνης, αλλα δεν ειμαι κ αδυνατουλα. Κ λογω ακινησιας τα παιρνω ολα στα μπουτακια...τελος παντων. Η κορουλα μου παλι αρρωστηστε απο τον παιδικο κ τα βραδια ξενυχταμε απο το κλαμα της λογω βηχα κ τα πρωινα ειμαι ζαβλακωμενη. Μονο ο ελληνικος με ψιλογιατρευει, αλλα το μεσημέρι δεν με αφηνει να κοιμηθω.. Στις 2 δεκεμβριου εχουμε την β επιπεπεδου κ εχω μεγαλη αγωνια. Αληθεια ποσα πληρωσατε εσεις κορίτσια ; εγω 58? θα πληρωσω στο Αττικον

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!!!ωραια μερα σημερα!!!αννα74 με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας και εμεις αυτο περιμενουμε πως και πως!!!!sofaki_8 περαστικα στη κορουλα σου και υπομονη θα περασει εγω πληρωσα 100ευρω σε διαγνωστικο κεντρο στο πειραια σχετικα φθηνο γιατι στο ιασω που πηγαινα στο προηγουμενο γιατρο εχει 155!!!simoni ε οχι α κοψεις και την τουαλετα! !και που θα πηγαινεις στα δεντρα!!??:rolleyes:υπομονη και φωναξε και κανενα παπα! !:wink: wmb1 αχ!!πολυ ταλαιπωρηθηκες βρε κοριτσι μου ευτυχως δεν ειναι τπτ! !τωρα υπομονη να αλλαξει θεση η μπουμπου σου!olympia_st ο μπεμπης μολις νιωσει το χερι του μπαμπα δεν σταματαει με τπτ! Εχςι ξετρελλαθει!!οσο.περνανε και οι μερες γινονται και πιο δυνατες οι κλωτσιες του!!κοριτσια τα κιλα ειναι μεγαλος πονος +5ειμαι σημερα ζυγιστικα 64 κιλα παρακαλω και απο πεινα αλλο τπτ ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι λες και εχω ταινια!!ειδικα.τα πρωινα!!!alexandroula μονο 1,5 πραγματικα μπραβο!!εισαι τυχερη!!!εφω με βλεπω να τελειωνω την εγκυμοσυνη με +12!σιγουρα πραγματα!!!αννα 74 ξερουν ποτε χαλανε οι ζυγαριες!!!:rolleyes::rolleyes:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Τι κάνετε κορίτσια;

Sofaki περαστικα στην κορούλα σου! Εγώ πήγα σε ιδιώτη για την β'επιπέδου και πλήρωσα 180 ευρώ.

Από κιλά είμαι περίπου εκεί που ξεκίνησα. ..είχα χάσει 3 στις αρχές και από αυτά εχω ξαναπάρει τα 2.5. Ε, από εδώ και πέρα όλο θα παίρνουμε! Εμένα με έχει σώσει το ότι αργα το βράδυ δεν μπορώ να φάω και οτι δεν μπορώ να φάω μεγάλες μερίδες γιατί μετά είμαι χάλια:(

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Πολύ ωραία μέρα είχε σήμερα. Μόλις γύρισα από βόλτα που είχαμε πάει μαζί με τα ξαδέρφια μου για φαγητό. Το κατευχαριστήθηκα. Καιρό είχα να βγω βολτίτσα μαζί με φαγητό, γλυκό και καφέ. Εγώ από κιλά έχω πάρει προς το παρόν 4 αλλά μέχρι τον τρίτο δεν είχα πάρει τίποτα. Πήρα 2 κιλά στον τέταρτο και 2 στον πέμπτο τρώγοντας όμως κανονικά όπως και πριν. Μου φαίνονται όμως πολλά για να είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να ξεπεράσω με τίποτα τα 10 και μάλλον θα αρχίσω να ψιλοπροσέχω από δω και στο εξής. sofaki_8 περαστικά στην κορούλα σου. Αλήθεια όσες έχετε καταλάβει τα μωρά σας -νομίζω πια οι περισσότερες- με τι συχνότητα "τα ακούτε". Από χτες η μπουμπού δίνει το παρόν αραιά και που ενώ μέχρι πρότινος ήταν κινητικότατη. Να ανησυχήσω, λέτε; Όσο για τη β΄επιπέδου θα την κάνω στο Λητώ όπου κάνει 100 ευρώ αλλά αν έχεις ξανακάνει εκεί εξέταση έχεις έκπτωση 20%, δηλαδή τελικώς 80 ευρώ. Σας φιλώ!

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!! Που εξαφανιστηκατε;

Wmb δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς για την μπουμπού σου! Εγώ την νιώθω οταν κάθομαι ή οταν ειμαι ξαπλωμένη αλλά όχι συνέχεια. Θα καταλάβω 5-6 κινήσεις και μετά την χάνω. Επίσης διάβαζα οτι σε αυτή την φάση τα μωρακια μας κοιμούνται 12-14 ώρες!!! Ε όσο μεγαλώνουν τώρα πιστεύω θα τα νιώθουμε και πιο συχνά και πιο έντονα:) Ανυπομονώ!!

Καλή Κυριακή σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλή Κυριακή κορίτσια!

Athinakos σ ευχαριστούμε που μας είπες ότι κοιμούνται τόσο πολυ, κ γω την ίδια ανησυχία έχω κ αναρωτιόμουνα!

Συννεφιασμένη Κυριακή σήμερα. αλλά νοσταλγική κ ωραία...

Λοιπόν αύριο έχουμε β επιπέδου!!! Αναμείνατε στις οθόνες σας κορίτσια!

Φιλάκια πολλά να έχετε μια όμορφη μέρα!

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου!καλη κυριακη!!!χειμωνιατικο τοπιο σημερα!!για σπιτι!!!εγω τον μπεμπη τον νιωθω συχνα μεσα στην ημερα και εντονα σημερα ξυπνησα απο τις κλωτσιτσες που μου εριχνε:D !!!οσο περναει ο καιρος θα φουσκωνουμε και θα τα νιωθουμε πιο εντονα τα μωρακια μας!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Χάλασε πολύ ο καιρός σήμερα.

simoni και wmb1 με το καλό η β' επιπέδου. Περιμένουμε τα νέα σας.

Και εγώ την καταλαβαίνω καθημερινά την μπέμπα πλέον. αλλά όχι συνέχεια ακόμα. Εχτές την κατάλαβε και ο μπαμπάς της πρώτη φορά, κάποια σκουντήγματά της είναι τόσο δυνατά που πετάγεται προς τα έξω. Το πρωί την κατάλαβα πάλι κάτω απο τον αφαλό. Έχει ένα 5λεπτο τώρα, (έφαγα γλυκό) και κλωτσάει συνέχεια, αλλά μάλλον έχει αλλάξει θέση απο το πρωί και κλωτσάει προς τα κάτω. Την καταλαβαίνω τριγύρω απο την κύστη μου ή και πάνω στην κύστη, και λίγο πιο πίσω. Έχει τρελαθεί πάντως, έχει κλωτσήσει πάνω απο 15 φορές, χαχα. Γλυκατζού θα μου βγεί, γιατί με το φαγητό δεν κουνιέται, θέλει κάτι πιο γλυκό για να ξυπνήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...