Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να σας πω βρε κοριτσια θα δουμε που θα καταληξουμε!!!!ετσι και αλλιως εχουμε καιρο ακομα:cool: alexandroula μπραβο για τα αποτελεσματα! Ολα.τελεια!!!μονο εγω ετοιμαζω γαμπρουλη???

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Ευχαριστώ πολύ πολύ. Ηρέμησα αρκετά. Τώρα περιμένω να περάσουνε λίγο οι μέρες και να περάσει ο κίνδυνος, αν και είμαι εντελώς καλά και δεν νιώθω κάτι από την εξέταση, οπότε πιστεύω ότι πάμε καλά.

Τώρα περιμένουμε νέα από τη vaso.

Καλημέρα! !!!! Και άλλη μια εβδομάδα τελείωσε! Ελπίζω ολα τα κορίτσια να είναι καλά!

vaso στείλε μας νέα σου με την πρώτη ευκαιρία!

Απο Δευτέρα νομίζω αρκετά κορίτσια έχουν β'επιπεδου ε;

Καλή Παρασκευή σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!!!χθες ο μπεμπης ολο το βραδυ κλωτσαγε και ο αντρας μου δεν ξεκολλαγε το χερι του απο πανω μου γιατι τον ενιωθε! !απιστευτο!οσο περνανε οι μερες τον νιωθω ολο και πιο εντονα και πιο συχνα!ειναι πολυ περιεργο που κατι κουνιεται στην κοιλια μου!!πηγα χθες και πηρα και 2 ρουχαλακια ενα κολαν και 2 πουλοβερ γιατι τα δικα μου πλεον δεν μου κανουν...:cool: δν νομιζω μεχρι το τελος να καταφερω να παρω μονο 12 κιλα :D χαλασε και η ζυγαρια στο σπιτι!!βρηκε την περιοδο!!!!!!εσεις πως ειστε????σημερα εχει ωραια μερα για βολτουλα!!!foteini καλως να δεχτεις τους γονεις σου σημερα!!vaso περιμενουμε νεα σου!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε? Άντε λίγες ώρες έμειναν και μετά ΣΚ.

Alexandroula συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα... Καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Annoula και εγώ γαμπρούλη ετοιμάζω. Τι καλά που άρχισε να τον νιώθει και ο αντρούλης σου. Φαντάζομαι έχει ξετρελαθεί.... Εμένα όταν μου ρίχνει δυνατές για πολύ ώρα ακουμπάει το χέρι του απαλά για να τον νιώσει, αλλά ο μικρούλης μας τότε ηρεμεί και δεν κλωτσάει. Με το που θα πάρει το χέρι του αρχίζει και πάλι τις σβούρες!!!!!!! Εγώ το παιχνίδι με τα κιλά το έχασα κορίτσια πάει..... Την προηγούμενη βδομάδα που είχα το ραντεβού ήμουν στα +7.... σοκ.... αυτή τη βδομάδα προσέχω λίγο παραπάνω αλλά δεν ξέρω για πόσο... πεινάω συνέχεια...

CMyUp3.png

Καλημέρα. Ευχαριστώ κορίτσια.

Εγώ ελπίζω να παραμείνω κάτω από 10 κιλά και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη μόνο 8 είχα πάρει και τα 2 κιλά μου μείνανε 2 χρόνια, που να είχα πάρει και παραπάνω. Όμως μέχρι στιγμή είμαι στο +1,5 από την αρχή, δεν πεινάω ακόμα ιδιαίτερα, οπότε είμαι πολύ καλά.

Αχ και εγώ περιμένω κλωτσιές να τις καταλαβαίνω με το χέρι και να τις καταλάβει και ο άντρας μου και κυρίως η κόρη μου, που ξετρελάθηκε και χοροπήδαγε όταν της είπαμε ότι είναι κορίτσι.

Καλημέρα κορίτσια!!

Πολύ ευχάριστα νέα alexandroula!! Ελπίζω και οι υπόλοιπες με το καλό να έχουμε μόνο καλά αποτελέσματα, μακάρι να επαληθευτεί το προαίσθημά σου foteini85! Και καλώς να δεχτείς και τους δικούς σου :) vaso1980 περιμένουμε νέα σου!!

Athinakos τα φορμάκια μοσχομύρισαν μωρουδίλα μέχρι εδώ!!! Πανέμορφα! Πριν μερικές μέρες και γω κοιτούσα καρότσια online, κατά παράβαση των...οδηγιών που έχω δώσει σε όλους να μη πάρουν/ετοιμάσουν τίποτα πριν την β' επιπέδου :oops: Μια ματιά έριξα μόνο, μαζεύτηκα γρήγορα!! :tongue:

Πολύ χαίρομαι που όλες σχεδόν αρχίζουμε και νιώθουμε τα μωράκια μας! Καλά οι μπαμπάδες νομίζω ξετρελαίνονται από τη χαρά τους όταν το νιώθουν, ειδικά αν είναι το πρώτο μωράκι!!

Συγνώμη βρε κορίτσια, αλλά πως γίνεται 4+ μηνών να έχετε πάρει 1,5 κιλό ?? :confused: Εμένα νομίζω μόνο 1,5 κιλό είναι η αύξηση του στήθους, απορώ πόσο θα φουσκώσει μέχρι τον 9ο!!! :? olympia_st και γω είμαι ήδη στα 5 κιλά και αρχίζω και ανησυχώ ότι δε καταφέρω να μείνω στα 10-12 που ήθελα αρχικά, εκτός αν αρχίσω να προσέχω γιατί τρώω αρκετά, όχι πολλές χαζομάρες, αλλά ποσότητες, αφού πεινάω διαρκώς :oops:

Να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο σ/κ!!

TJhAp3.png

Νομίζω ότι στην εγκυμοσύνη φτιάχνει ο μεταβολισμός μου, γιατί όταν δεν είμαι έγκυος με το που τρώω κάτι παραπάνω βάζω κατευθείαν κιλό, χαχα.

Πάντως να πω την αλήθεια μου, μπορεί στο πρώτο τρίμηνο να μην είχα ανακατωσούρες, ζαλάδες και εμετούς, αλλά η δυσπεψία που είχα έφτανε για να μην μπορώ να φάω τίποτα μετά τις 4 το απόγευμα. Μετά έπινα μόνο γάλα, άντε το πολύ με δημητριακά, οπότε μέχρι τις 14 εβδομάδες δεν έβαλα γραμμάριο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χάσει 1 κιλό το πρώτο τρίμηνο, αν δεν έπαιρνα 2 κιλά τα Χριστούγεννα και άλλα 2 το πάσχα, θα είχα μείνει στα 6 κιλά.

Εντομεταξή δεν κάνω καθόλου κατακράτηση υγρών, κάτι που αυξάνει το βάρος πιο γρήγορα.

Τώρα παρόλο που έχει φτιάξει το στομάχι μου, δεν αντέχω ακόμα να φάω κανονικά το βράδυ, αλλά θα φάω μια σαλάτα, ένα γιαούρτι κλπ. κάτι ελαφρύ.

Η αλήθεια είναι ότι τα 8 κιλά που είχα πάρει στην πρώτη εγκυμοσύνη και το 1,5 μόνο που έχω πάρει τώρα, τρώγοντας τα πάντα (δεν εννοώ για τις κοπέλες που έχουνε ζάχαρο και κάνουνε δίαιτα) είναι πάρα πολύ δύσκολο για τις περισσότερες εγκύους, αλλά από ότι βλέπω αναλόγως τι παίρνεις αντίστοιχα χάνεις και μετά τη γέννα.

Δηλαδή οι κοπέλες που παίρνουνε πάνω από 20 κιλά χάνουνε τουλάχιστον 10 με το που γεννάνε. Εγώ που είχα πάρει μόνο 8, γύρισα από το μαιευτήριο και είχα χάσει μόνο 2,5 κιλά, ούτε το βάρος του μωρού δηλαδή.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!!!χθες ο μπεμπης ολο το βραδυ κλωτσαγε και ο αντρας μου δεν ξεκολλαγε το χερι του απο πανω μου γιατι τον ενιωθε! !απιστευτο!οσο περνανε οι μερες τον νιωθω ολο και πιο εντονα και πιο συχνα!ειναι πολυ περιεργο που κατι κουνιεται στην κοιλια μου!!πηγα χθες και πηρα και 2 ρουχαλακια ενα κολαν και 2 πουλοβερ γιατι τα δικα μου πλεον δεν μου κανουν...:cool: δν νομιζω μεχρι το τελος να καταφερω να παρω μονο 12 κιλα :D χαλασε και η ζυγαρια στο σπιτι!!βρηκε την περιοδο!!!!!!εσεις πως ειστε????σημερα εχει ωραια μερα για βολτουλα!!!foteini καλως να δεχτεις τους γονεις σου σημερα!!vaso περιμενουμε νεα σου!!

Ίδιο όνομα και χωρίς ζυγαριά!Εμάς έμεινε από μπαταρία!Τώρα που τη χρειάζομαι!!

:mrgreen:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Τι ωραίες συζητήσεις για δωμάτια και χρώματα!Μόλις υπογράψαμε τα συμβόλαια για το νέο μας σπιτάκι και θα πρέπει να αποφασίζω κι εγώ για χρώματα.Επειδή όμως δεν πρέπει να περπατάω κλπ....θα δω τι μπορώ να κάνω αλλά τα απολύτως απαραίτητα!!Στη μετακόμιση δε,δεν θα κάνω τίποτα!!

Την επ Παρασκευή περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ αίματος για τρισωμίες κλπ και θα ξέρουμε και το φύλο!!Θα δούμε τότε για το παιδικό δωμάτιο αν και μαλλον είναι κοριτσάκι.Σε λίγο έχω ραντεβού με το γιατρό για να ξαναδούμε τον τράχηλο και να αποφασίσουμε για την περίδεση...ας γίνει ο,τι είναι καλύτερο!!Θα πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσουμε και για τη β' επιπέδου...θα κλείσω απόψε!!

Φιλάκια πολλά!!:)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Πέρασα ένα βράδυ φρίκης καθώς με έπιασαν κάτι πονοι περιόδου κατά τις 12 τη νύχτα μέχρι και σήμερα το πρωί που πήγα στο νοσοκομείο φρικαρισμένη ότι κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει. Οι πόνοι ήταν αρκετά δυνατοί και συνεχείς και δεν έλεγαν να περάσουν με τίποτα. Παράλληλα άρχισε να με πονάει και το ηβικό όστό και να έχω και κάτι τσιμπηματάκια από κάτω και σε συνδυασμό και με το θέμα το τραχήλου που έχω, όπως καταλαβαίνετε τα χρειάστηκα. Τελικά στο νοσοκομείο που με είδαν(ο γιατρός μου έχει λείπει σε άδεια μέχρι την άλλη Δευτέρα) μου είπαν πως αφ' ενός έχω συσπάσεις, αφ' ετέρου η μπουμπού έχει καθήσει μια χαρά πάνω στον τράχηλο και τον κλωτσάει με τα πόδια της. Εξ ου και οι μεγάλοι πόνοι. Μου έκαναν μια παυσίπονη ένεση μπουσκοπάν και συνήλθα αρκετά και μου μέτρησαν και τον τράχηλο, ο οποίος είχε μακρύνει από 26mm σε 28,2mm σε δύο περίπου εβδομάδες. Τελικά η θεραπεία και η ξεκούραση όσον αφορά στον τράχηλο αποδίδουν. Όσον αφορά στα υπόλοιπα, μου είπαν ξεκούραση(κι άλλο) για τις συσπάσεις 6 μαγνήσια την ημέρα και αν πονάω πολύ να παίρνω μπουσκοπάν. Ελπίζω η μπουμπού μου να μας κάνει τη χάρη να αλλάξει στάση! :) Αυτά τα νέα μου. Alexandroula μπράβο για τα πρώτα αποτελέσματα. Σίγουρα θα είναι καλά και τα επόμενα. Α, ξέχασα να σας πω: τη β΄επιπέδου θα την κάνω τη Δευτέρα και όχι την Τετάρτη γιατί ο αντρούλης μου δε μπορούσε να είναι στις 26. Οπότε μου έμειναν τρεις μόνο μερούλες. Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα υπέροχο Σ/Κ! :)

Τι ωραίες συζητήσεις για δωμάτια και χρώματα!Μόλις υπογράψαμε τα συμβόλαια για το νέο μας σπιτάκι και θα πρέπει να αποφασίζω κι εγώ για χρώματα.Επειδή όμως δεν πρέπει να περπατάω κλπ....θα δω τι μπορώ να κάνω αλλά τα απολύτως απαραίτητα!!Στη μετακόμιση δε,δεν θα κάνω τίποτα!!

Την επ Παρασκευή περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ αίματος για τρισωμίες κλπ και θα ξέρουμε και το φύλο!!Θα δούμε τότε για το παιδικό δωμάτιο αν και μαλλον είναι κοριτσάκι.Σε λίγο έχω ραντεβού με το γιατρό για να ξαναδούμε τον τράχηλο και να αποφασίσουμε για την περίδεση...ας γίνει ο,τι είναι καλύτερο!!Θα πρέπει σιγά σιγά να αποφασίσουμε και για τη β' επιπέδου...θα κλείσω απόψε!!

Φιλάκια πολλά!!:)

Άννα μου καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι. Να είστε πάντα χαρούμενοι και να είναι γεμάτο από γέλια και χαρές. Τα καλύτερα εύχομαι και για τα υπόλοιπα! Περιμένουμε νέα σου!

Anna74 καταρχήν καλορίζικο το σπιτάκι σας και με το καλό να μπείτε μέσα. Εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και να είναι καλώς ο τράχηλος για να μην αγχώνεσαι άλλο. Περιμένουμε νέα.

wmb1 ευτυχώς δεν ήτανε τίποτα ανησυχητικό και απλά η μπουμπού σας κάνει γυμνάσια. Ελπίζω να αλλάξει θέση για να μην σε ταλαιπωρεί. Με το καλό και η β' επιπέδου. Νομίζω ότι μια καλή στάση για να βοηθήσει το μωρό να αλλάξει θέση γενικώς είναι να κάθεσαι για λίγη ώρα στα 4, αρκετές φορές μέσα στη μέρα, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...