Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Δεν μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι, μου είπε να μην κάνω δουλειές, να μην σηκώνω βάρη και γενικώς να είμαι προσεκτική. Όμως επειδή δεν έχω κάτι να κάνω πάω από το κρεβάτι στον καναπέ και το αντίστροφο και το πρωί είχα πάρει τον υπολογιστή στο κρεβάτι για να κάνω δουλειά.

Απλά δεν κάνω απολύτως τίποτα, για να μην παρασυρθώ και κάνω παραπάνω από ότι πρέπει, και πρέπει να έχω κάποιον να εξυπηρετεί την μικρή, να την πάει τουαλέτα, να της βάλει να φάει και να ασχοληθεί μαζί της, γιατί δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάτσω στο πάτωμα για να παίξουμε ή τα χοροπηδάμε μέσα στο σπίτι, εκ των πραγμάτων. Και επίσης την φοβάμαι λίγο γιατί σκαρφαλώνει σε καρέκλες, τραπέζια και ράφια, και πρέπει να είναι κάποιος δίπλα της να την πιάσει αν πάει να πέσει και δεν θέλω να την χρειαστεί να την πιάσω απότομα και να τρανταχτώ (είναι και λιγάκι ζωηρή, ζωή να έχει).

Γενικώς θα κάτσω σπίτι, για να μην κουραστώ, σίγουρα μέχρι το Σάββατο, μπορεί κυριακή μεσημέρι να πάω μέχρι τους δικούς μου για φαγητό και μερικά σιγά σιγά να κάνω περισσότερα πράγματα, αλλά και πάλι μου είπε προσοχή στα βάρη και στην κούραση μέχρι να κλείσω 2 εβδομάδες, όμως στη δουλειά μπορώ να πάω από δευτέρα, μιας και κάνω δουλειά γραφείου. Α και να προσέχω μην κάνω υψηλό πυρετό (δείγμα μόλυνσης) μέχρι την τρίτη, δηλαδή 1 εβδομάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια και κοιλιτσες. Πως είστε;; Δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ συνέχεια, γι αυτό με χάσατε. :(Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες κοπέλες έκαναν εξετάσεις και αμνιο!!!! Αντε, τώρα αρχίστε να ψωνίζετε!! Βουρ!!

Εγώ ανεβαίνω Αθήνα αύριο κ έχω και β επιπέδου και αμνιοπαρακεντηση.:roll: Για το πρώτο ανυπομονώ, για το δεύτερο όχι, αλλά αφού το αποφάσισα θα την κάνω κ ο θεός βοηθός. Ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που έκαναν την εξέταση, σας έδωσαν αντιβίωση κ αν ναι, ποια κ για πόσο;;

82ZHp3.png

vaso με το καλό οι εξετάσεις σου. Να δείτε το μπεμπάκι σας και να το ευχαριστηθείτε.

Εμένα μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε μάλιστα να ξεκινήσω 1 χάπι πριν την εξέταση το πρωί. Μου είχε δώσει και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αν και από ότι διάβασα δεν έχει εξακριβωθεί ότι βοηθάει κάποιοι γιατροί δίνουν και κάποιοι όχι. Μου έδωσε ζιναντολ για 4 μέρες, αλλά δίνουνε και αμοξιλ.

Γενικώς εγώ κάθομαι σπίτι από εχτές και νομίζω ότι μου βγαίνει η κούραση των τελευταίων χρόνων χαχα, γιατί από το μεσημέρι νυστάζω τρελά. Εκτός αν είναι από τη βαρεμάρα.

Διαφημίσεις

Athinakos τελεια τα φορμακια!!!

μπορω κ εγω απο κυπρο να παραγγειλω απο αυτο το site??ειμαι ασχετη με αγορες μεσω ιντερνετ!!!

Aleksandroula ευκαιρία να απολαυσεις ζουζουνιασματα με την κορουλα σου, υπομονη ξεκουρασου τωρα που μπορεις!!!

Vaso γραψε μας τα νεα σου αν κ σιγουρα θα ειναι καλα εχω καλο προαισθημα για ολες μας!!!

εγω περιμενω εκτος απο τον β επιπεδου....τους γονεις μου....ερχονται την παρασκευη....τι χαρα ποσο μου ελειψαν....εβαλα κ 3 μερες αδεια οποτε κ θα τους χαρω κ θα ξεκουραστω!!!

gzWep2.png

Κοριτσι καλημερα τι κανετε????εγω ειμαι εξαντλημενη μονιμα τρεχουμε ολη μερα καθε μερα για να βρουμε και να κλεισουμε επιπλα και εχω κλαταρει!!!vaso αλα αποτελεσματα στην εξεταση σου κοιτα να την απολαυσεις κι περιμενουμε νεα σου!!!alexandroula αφου μπορεις ξεκουρασου και απολαυσε την κορουλα σου λογικο να σου βγαινει η κουραση!athinakos ειδα κι γω το site τελειο αλλα δεν μπορω να πεισω τον αντρα μου με τπτ δν του αρεσουν οι αγορες απο ιντερνετ :twisted: και εχει τοσο ωραια φορμακια!!μολις τα παρεις στειλε ν μας πεις πως ειναι!!κοριτσια εχετε ξεκινησει να φιαχνεται παιδικο??εμεις επειδη μπαινουμε σε καινουργιο σπιτι και θα βαφτει θα το φιαξω απο την αρχη και εζω εναν ενδιασμο να το κανω μονοχρωμο και να βαλω πανω αυτοκολλητα ζωακια που βρηκα κατι υπεροχα η να το κανω διχρωμο και να το χωρισω με μπορντουρα??για ριξτε.καμμια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει!!!!:cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια. Φωτεινή με το καλό και η β επιπέδου και με το καλό να έρθουν οι γονείς σου και να τους ευχαριστηθείς.

Από το next έχουνε ψωνίσει φίλες μου και είναι καλό site έγκυρο και με ωραία ρουχαλάκια.

annoula εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα, να μπείτε στο καινούργιο σπίτι και να ξεκουραστείς. Είναι πολύ δύσκολο στην εγκυμοσύνη να τρέχεις. Εμείς όταν παντρευτήκαμε μπήκαμε σε καινούργιο σπίτι, αλλά δεν ήμουνα ακόμα έγκυος, οπότε το δεύτερο υπνοδωμάτιο που προοριζότανε για παιδικό το βάψαμε 1 χρώμα, κίτρινο, για να ταιριάζει με ότι παιδάκι μπει μέσα. Βάψαμε λίγο πιο σκούρα τη γυψοσανίδα, για να κάνει αντίθεση και βάλαμε πράσινη κουρτίνα. Όταν έμεινα έγκυος πήρα αυτοκόλλητα και τα κόλλησα γύρω γύρω στο δωμάτιο και στη ντουλάπα. Μέχρι και στο ταβάνι βάλαμε συννεφάκια, όμορφα έγιναν. Επειδή τώρα και τα δυο μου παιδάκια θα είναι στο ίδιο δωμάτιο ότι φύλο και να είναι. Και τα αυτοκόλλητα που έχουνε μείνει και είναι καλά, είναι ο γουίνι και λίγες πεταλούδες, οπότε θα τα κρατήσουμε έτσι όπως είναι ακόμα και αγοράκι να είναι το δεύτερο, γιατί όσα έχουνε ξεκολλήσει χαλάνε την μπογιά και αν τα βγάλουμε θα ξαναχρειάζεται βάψιμο το δωμάτιο. Σκέφτομαι αργότερα, μόλις μεγαλώσει λίγο και το δεύτερο να τα βγάλουμε μια και καλή και να βάψουμε το δωμάτιο κατευθείαν, να γίνει προεφηβικό-εφηβικό, γιατί δεν συμφέρει να τα βγάζουμε και να τα ξαναβάζουμε.

Όταν λες μπορντούρα εννοείς άλλο χρώμα κάτω άλλο πάνω φαντάζομαι. Κοίτα πολύ φοβάμαι ότι το κάτω δεν θα φαίνεται λόγω των επίπλων, οπότε μπορεί να το βάψετε τσάμπα. Γενικώς όμως θα σου πρότεινα χρώματα unisex όχι ροζ και μπλέ (το μπλε έτσι και αλλιώς δεν ενδείκνειτε για υπνοδωμάτιο γιατί είναι ψυχρό χρώμα). Μπορείς να βάλεις κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί, ροδακινί σε πολύ ανοιχτά χρώματα όλα. Είναι χρώματα ζεστά, και ειδικά το πράσινο προτείνετε για υπνοδωμάτιο γιατί ηρεμεί.

Α κορίτσια ήθελα να σας το πω εδώ και κάποιες μέρες και όλο το ξεχνάω. Για όσες κάνουν την β' επιπέδου στον Φάρο. Θεωρείτε πολύ καλός και αρκετοί γιατροί τον προτιμάνε στο Λητώ. Και εγώ είχα κάνει μαζί του αυχενική στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι ωραία μέρα σήμερα!!!! Είναι για βόλτα! Αλλά από σ/κ θα πέσει πάλι η θερμοκρασία...εδώ που τα λέμε καιρός είναι!!!! Θέλω χειμώνα!!! Τζάκι και αγκαλίτσες!

Annoula με το καλό να μπείτε στο καινούργιο σας σπίτι και να χαλαρώσεις! Αυτο με την διχρωμία μου αρέσει αλλά νομίζω εχει δίκιο η Alexandroula ότι με τα έπιπλα θα κρύβετε. Εμείς επειδή στο παιδικό ειχαμε θέμα με υγρασία και μας το φτιάξανε πριν κάνα μήνα που δεν ξέραμε ακόμα φύλο, το βάψαμε ενα ουδέτερο χρώμα. Πολύ απαλό γκρι του πάγου. Τα έπιπλα θα ειναι λευκά και θα έχω ροζ και βεραμαν λεπτομέρειες. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα χρώματα:

http://blog.cuttingedgestencils.com/a-stenciled-shabby-chic-nursery.html

Τουλάχιστον κάπως έτσι το έχω σκεφτεί.... Επίσης έχω δει στο ίντερνετ που βαφουν τον ένα τοίχο με ρίγες και είναι και αυτό πολύ όμορφο!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ωραιες ιδεες μου δωσατε κοριτσια εγω σκεφτομουν κατι σε φυστικι η απαλο κιτρινακι και να κολλησω πανω αυτοκολλητα π.χ ζωακια απο επιπλα στο δωματιο του θα ειναι η κουνια η αλλαξιερα μια καρεκλα φανταζομαι....αυτα οποτε δικιο εχετε μπορει να μην φαινεται athinakos ειναι πολυ ωραιο!!!θελω να βαλω χρωμα.γιατι μου ειπαν οτι κανει καλο και στα ματακια τους αλλα οχι υπερβολες!!!!μπλε σε καμμια περιπτωση δεν θα το εκανα δν μαρεσει σαν χρωμα πολυ!!οσο για τα αυτοκολλητα θελω ν ειμαι πολυ προσεχτικη μην τα πατω και μετα απο ενα μηνα μου φουσκωσουν η κρεμασουν!!!εμεις τα πραγματα του και τα ρουχαλακια του και καροτσι λεμε να τα παρουμε φεβρουαριο που εχει και τις εκπτωσεις μπας και γλιτωσουμε και τπτ βρηκα και ενα ωραιο καροτσι στο ιντερνετ αλλα ουτε συζητηση απο τον συζηγο θελει να βλεπει λεει οτι αγοραζει (δεν εχει και.αδικο θα μου πεις)αλλα μεγαλη διαφορα.στις τιμες βρε κοριτσια!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula ότι βλέπετε στο ίντερνετ και σας αρέσει μπορείτε να πάτε πρώτα να το δείτε από κοντά σε ένα κατάστημα εδώ. Εμείς αυτό θα κάνουμε. Π.χ. το καρότσι που θελουμε το έχουμε βρει από Αγγλία 250 ευρώ πιο οικονομικά, οπότε θα πάμε να το δοκιμάσουμε εδώ και μετά εννοείται οτι θα το πάρουμε από ίντερνετ!!! Έχω επικοινωνησει και με το μαγαζί στην Αγγλία και δεν υπάρχουν έξοδα τελωνείου οπότε συμφέρει! Από Αμερική όμως και ας είναι πιο οικονομικά πληρώνεις πολλά στο τελωνείο οποτε εκεί δεν το συζητάμε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ναι όντως μπορείτε να πάτε να το δείτε από κοντά και πιστεύω ότι πρέπει να το δείτε γιατί μπορεί να μην σας βολεύει τελικά.

Στην αθήνα το mothercare στην ερμού (αν θυμάμαι καλά) έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε καρότσια.

Κοριτσάκια μου, βρήκανε τα πρώτα αποτελέσματα της αμνιο και είμαι πολύ χαρούμενη. Φυσιολογικό μου είπανε κοριτσάκι επιβεβαιώθηκε, χαχα. Τα τελικά μου είπανε σε 1 μήνα περίπου, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη και για αυτά.

Χάρηκε και η κόρη μου για το ότι θα έχει αδερφούλα, ήθελε λέει κοριτσάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...