Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Athinakos όλα να πάνε τέλεια!! Περιμένουμε νέα σου! :)

Ολυμπία ευχαριστούμε για το πινακάκι, τελικά είμαστε πολλές!

Αννούλα μας έκανες την έκπληξη και άνοιξες το δρόμο για τις β΄επιπέδου, πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Εντάξει, αυτό με την τρισδιάστατη απεικόνιση που βλέπεις τη φατσούλα ήδη από την κοιλίτσα θεωρώ ότι είναι απλά μαγικό... Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να τη δούμε και μεις με το καλό και να μη μας κρυφτεί! Όσο για να τα νεφρά, πραγματικά περαστικά ρε κορίτσι μου, κρίμα τόση ταλαιπωρία :(

Αλεξανδρούλα μπορώ να πω ότι "ζηλεύω" που στολίσατε :mrgreen: Εμείς στολίζουμε φυσικό δεντράκι (του αρέσει του αντρούλη μου η μυρωδιά, από μικρός στολίζαν φυσικό και από τότε που μένουμε μαζί είπα να μη του χαλάσω χατίρι και ακολουθούμε και μεις την παράδοσή του), επομένως Δεκέμβρη με το καλό, ίσως και μετά την β' επιπέδου, γιατί όσο να 'ναι θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι όλα πάνε καλά. Όσο για την αμνιο, εύχομαι από καρδιάς καλά αποτελέσματα!! Και να ξεκουραστείς πολύ πολύ μετά την εξέταση!!

Άννα74 εύχομαι και σε σένα καλά αποτελέσματα, θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε :) Όσο για τα στολίσματα κλπ, τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα δεν έχουν έρθει ακόμη ;) αυτό λέω και στον εαυτό μου διαρκώς. Καλορίζικο και το σπιτάκι σας, να γεμίσει παιδικά γέλια και φωνούλες!! Σχετικά με την καισαρική γιατί λες ότι είναι εξαιρετικά πιθανή? Σε ρωτώ διότι πριν μείνω έγκυος και εγώ πίστευα ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να γεννήσω με καισαρική λόγω πολύ υψηλής μυωπίας, ο γιατρός μου όμως μου είπε ότι θα το δούμε στην πορεία.

Καλή συνέχεια σε όλες, φιλιά στις κοιλίτσες!!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!πως ειστε σημερα?εγω μια χαρα περασαν και οι πονοι ευτυχως!!ATHINAKOS περιμενουμε νεα σου σημερα καλα αποτελεσματα το ιδιο κι σε σενα ALEXANDROULA!!stella va πραγματικα ειναι μαγικο εμας στην α τεστ που μας εκανε και εκει τρισδ. Μας ειχε κρυφτει και χθες φανηκε ξεκαθαρα αυτο που βλεπαμε ηταν απιστευτο..

Αννα74 καλα αποτελεσματα να εχεις μην φοβασαι ολα θα ειναι τελεια θα το δεις! !μακαρι να προλαβουμε και μεις να μπουμε στο σπιτακι μας στις γιορτες.αλλα δεν το κοβω μεχρι να το βαψουν κιολας..παντως αν πεολαβω να μπω ενα λαμπακι θα το κρεμασω για το καλο:D olympia_ st και feli σας ευχαριστω κοριτσια ...σε λιγακι ερχετε κι η σειρα σας!!!ξεχασα να σας πω κιολας χθες εκανα και μια αιμοτολικη που ουτε που την ηξερα μου πηρε ο γιατρος μου λιγο αιματακι και το εριξε σε μια καρτελα με κυκλακια ειναι μια καινουργια αιμοτολογικη οπου εξεταζεσε για οτι θες εμεις βαλαμε για βαρυκοοια καποιες ανωμαλιες γιι επαναληψη και κυστικη ινωση το κοστος μικρο και χωρις πονο και φοβο μου ειπε ειναι κατι σαν αμνιο απλα δεν μπαινεις στην διαδικασια της αμνιο εστειλα τη καρτελα στον γενετιστη και σε κανα δυο μερουλες βγαινουν τα αποτελεσματα βεβαια ενταξει δεν ειναι αμνιο να σε εξεταζουν για 120 συνδρομα ταυτοχρονα εσυ επιλεγεις αλλα θεωρω πως αν κανεις μια αυχενικη η μια α τεστ και δεν εχεις πολυ καλα αποτελεσματα και φοβασαι για μια συγκεκριμενη παθηση (π.χ συνδρομο down) κανεις αυτο και τελειωνεις.εμεις το καναμε προληπτικα και πιστευω πως ειναι πολυ προσιτη εξεταση για ολα τα ζευγαρια και λογο κοστους γιατι δεν κανει οσο μια αμνιο και λογο το οτι δεν ειναι καθολου επικυνδνη για το μωρακι μας!!αυτα! !!μεγαλο μνμ το ξερω αλλα οτι μαθαινω θελω να το μοιραζομαι εδω γιατι μπορει καποια κοπελα καποια στιγμη να το χρειαστει!!!φιλακια κοριτσια!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

post-38435-14825440893205_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015

Valsamoula ----> 08/04/2015

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Olympia_st ----> 12/04/2015

Feli ----> 13/04/2015

Stella Va ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015

Alexandroula ----> 23/04/2015

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

CMyUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ολυμπία τέλειο το πινακάκι, ευχαριστούμε.

Πήγαμε κάναμε την άμνιο, πήγανε όλα καλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης, είδαμε το μωράκι μας, μέτρησε σχεδόν τα πάντα, μου είπε οτι συνεχίζει να φαίνεται κοριτσάκι (αυτό θα το επιβεβαιώσουμε σίγουρα στα πρώτα αποτελέσματα της άμνιο, αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει). Συνεχίζει να είναι υπερηχογραφικά ακριβώς στις εβδομάδες που είμαι, όλα μια χαρά.

Μου είπε προσοχή 3-4 μέρες και να μην κάνω πυρετό μέσα στην επόμενη βδομάδα. Περιμένουμε τώρα.

anna74 και annoula καλά αποτελέσματα και σε εσας.

athinakos περιμένουμε τα νέα σου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς! !!! Τελειώσαμε την β'επιπεδου και επιτέλους θα προσπαθήσω να ηρεμήσω! !!! Η εξέταση ήταν 1 ώρα και ήταν τέλεια! !! Είμαστε 100% κοριτσάκι, 380 γρ. και όλα είναι όπως πρέπει! Μου μέτρησε κι τον τράχηλο κολπικα και ετσι εβγαλε πιθανοτητα για πρόωρο τοκετό στις 34 εβδομάδες < 1,8. Η μικρή είναι με το κεφάλι κάτω, προσθιος πλακουντας, όλα καλά και εκεί. Και στο 3D είδαμε οτι είναι ίδια η πεθερά μου!!!! Χαρά που έκανε μόλις τις το είπαμε! Αυτά τα νέα κορίτσια!!! Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! !

Alexandroula μπράβο που ολα πήγαν καλά, με το κάλο και τα αποτελέσματα τώρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

μπράβο κοπέλα μου. Όλα καλά λοιπόν και προχωράμε.

Να περάσουνε και οι μέρες να αποφύγω και εγώ τον κίνδυνο, να μάθουμε και τα αποτελέσματα και νομίζω ότι θα έχουμε πιο ήρεμο και σίγουρο υπόλοιπο εγκυμοσύνης.

Με το καλό λοιπόν και οι υπόλοιπες στη β΄ επιπέδου.

Αχ μπράβο κορίτσια, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο !!! Πολύ χάρηκα που πήγαν καλά όλα για όλες ! :) :) :) Έτσι να μπαίνουμε με...το δεξί στις σοβαρές εξετάσεις !

Με το καλό και τα αποτελέσματά σου Αλεξανδρούλα !!

TJhAp3.png

αχ τι καλά !!!

συγχαρητήρια αννούλα κ athinakos τώρα κοιτάξτε να ηρεμήσετε κ να απολαύσετε το υπόλοιπο κ αφού είναι όλα καλά να ετοιμάζετε κ το παιδικό δωμάτιο σιγά σιγά!!!!

πολύ ωραία νέα!!!! Αthinakos είμαι σίγουρη πως η πεθερά σου ξετρελάθηκε...χαχαχα!!!

άντε να έρθουν κ εμάς οι μέρες κ να τα καμαρώσουμε!!!

όσο για τα πονάκια εχει μια βδομάδα που τα νιώθω κ εγώ πιο έντονα αλλά φαντάζομαι είναι φυσιολογικά κ έτσι δεν αγχώνομαι όσο μπορώ βέβαια!!!

καλό βράδυ κορίτσια!!!

gzWep2.png

Καλησπέρα σε όλες!

Πολλά μπράβο στα κορίτσια με τις εξετάσεις τους!

alexandroula μου θα μας πεις τα αποτελέσματα με το καλό, προς το παρόν ξεκουράσου όσο μπορείς κ να προσεχεις! Όλα καλα κορίτσια!

Athinakos τι χαρά πήρες... Σού αξίζει κοριτσάκι μου!!!!

Κορίτσια σήμερα κ γω ταλαιπωρούμαι με πονάκια, αδιαθεσία κ πονοκέφαλο.

Φιλάκια πολλά καλό σας βράδυ!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου μπράβο!!! Χαίρομαι πολύ! Athinakos πρέπει να την κατευχαριστήθηκες τη μπουμπού σου! Μπορείς να χαλαρώσεις τώρα! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες, κορίτσια. Εμένα η β΄επιπέδου είναι σε μια εβδομάδα και έχω σκάσει από ανυπομονησία! Όπως και να το κάνεις είναι εξέταση ορόσημο! alexandroula μου πολύ χάρηκα και για σένα. Όλα καλά θα είναι και τα αποτελέσματα! Ξεκουράσου και πρόσεχε τις επόμενες μέρες. Καλημέρα σε όλα τις κοιλίτσες! :)

Καλημέρα. Σιμόνι εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές. Είμαι πολύ αισιόδοξη, αν και έχω και μια μικρή αγωνία, όπως είπα και χτες. Εχτές ένιωσα κάποια τσιμπιματάκια εκεί που μπήκε η βελόνα, αλλά τίποτα σπουδαίο και σήμερα είμαι τελείως καλά. Ξεκουράζομαι κιόλας, κάτι που το είχα μεγάλη ανάγκη τον τελευταίο καιρό, να μην ξυπνάω νωρίς το πρωί και να μην έχω μια στοίβα δουλειές.

Είμαστε λιγάκι σε γκαραντίνα εδώ και λίγες μέρες, δυστυχώς σταμάτησα για λίγες μέρες, και την μικρή μου από τις δραστηριότητές της, και έχουμε να δούμε φίλους από την προηγούμενη βδομάδα, για να μην αρρωστήσει η μικρή και με κολλήσει, αλλά από δευτέρα θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε στους ρυθμούς μας σιγά σιγά.

Τώρα είμαι στο κρεβάτι με τον υπολογιστή αγκαζέ και προσπαθώ να κάνω δουλειά γραφείου, γιατί περνάνε οι μέρες και δεν θα προλάβω να τελειώσω στην ώρα τους κάποια πράγματα, αλλά τουλάχιστον μπορώ να το κάνω και από το κρεβάτι.

Η μικρή είναι μέσα με τη γιαγιά της, αλλά φαντάζομαι ότι αργότερα θα μου κάνει επίθεση στο κρεβάτι,χαχα.

Καλημέρα!!! Ελπίζω όλες οι κοιλίτσες να είναι καλά!!!

Alexandroula αισιοδοξία και υπομονή, σε λίγες μέρες θα έχετε και τα αποτελέσματα και όλα καλά!!! Πάλι καλά που μπορείς να κάνεις και δουλειά από το κρεβάτι:D

Simoni εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα!

Στις υπόλοιπες υπομονή, περνάνε γρήγορα οι μέρες που θα δείτε και εσείς τα ζουζούνια σας!!!

Εγώ κοιμήθηκα τέλεια, αφού μου έφυγε όλη αυτή η αγωνία και το άγχος. Ο εμβρυολογος και η μαία του μου είπαν οτι πρέπει να ηρεμήσω και να το απολαύσω. Επίσης μου είπαν ότι όλο αυτό το άγχος δεν κάνει καλό και μπορεί μέχρι και πρόωρο τοκετό να προκαλέσει. Αποφάσισα να τους ακούσω λοιπόν και να χαλαρώσω (μέχρι τον επόμενο μεγάλο υπέρηχο τουλάχιστον)..χιχιχι!!!! Χτες πήραμε μέσω ίντερνετ 4 ζιπουνακια για την μικρή μας για το καλό!!!!

http://gr.nextdirect.com/en/g79902s6

http://gr.nextdirect.com/en/g923162s3

Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλό site και δεν εχουν και μεταφορικά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinakos είναι τέλεια τα φορμάκια. Ίσως χρειαστεί και εγώ να πάρω κάποια για νεογέννητο, ακόμα και αν είναι πάλι κορίτσι, γιατί η κόρη μου γεννήθηκε καλοκαίρι και για νεογέννητο έχω μόνο κοντομάνικα φορμάκια. Σκέφτομαι όμως αφού βγούνε με το καλό όλα τα αποτελέσματα της άμνιο (ίσως να κάνω και τη β' επιπέδου), να πάμε με την κόρη μου να διαλέξει εκείνη μερικά ρουχαλάκια και κανένα παιχνιδάκι για να το χαρεί και εκείνη και να νιώθει ότι συμμετέχει στη διαδικασία.

Α β΄επιπέδου κλείσαμε εχτές κατευθείαν για 16 Δεκέμβρη, που θα είναι και το επόμενο ραντεβού μας.

Αχ το τικεράκι μου δείχνει ότι μπήκα στον 5ο. Πως περνάει ο καιρός. Απολαύστε το κορίτσια.

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εγώ σήμερα πεινάω από νωρίς. Έφαγα τώρα μανταρινάκια και πλέον υπομονή μέχρι το μεσημεριανό (το απογευματάκι δηλαδή).

Athinakos πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Τα φορμάκια είναι τέλεια, πολύ γλυκούλια.

Alexandroula υπομονή, λίγες μέρες είναι. Ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσουν. Θα πρέπει να είσαι στο κρεβάτι όλες τις μέρες ή απλά τις επόμενες θα σηκωθείς και θα είσαι πιο προσεκτική?

Simoni είσαι καλύτερα σήμερα?

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...