Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

post-38435-14825440892915_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015

Valsamoula ----> 08/04/2015

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Olympia_st ----> 12/04/2015

Feli ----> 13/04/2015

Stella Va ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Anna74 ---->

Tonia89 ----> 23/04/2015

Alexandroula ----> 23/04/2015

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Johanna ---->

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν έχω ξεχάσει κάποια κοπέλα ή αν έχω κάνει λάθος σε ΠΗΤ ή φύλο, να μου πείτε να το διορθώσω. Διάβασα όλα τα μνμ από την αρχή αλλά μπορεί να μου ξέφυγε κάποια αλλαγή... Anna74 δεν ήξερα την ημερομηνία σου οπότε δεν έβαλα και περιμένω να μου πεις εσύ για να προσθέσω στο πινακάκι...

CMyUp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου. Είναι ακόμα χάλια ο καημένος με πυρετό και πονόλαιμο αλλά σαφώς καλύτερα από το Σ/Κ. Sofaki_8 χαίρομαι που βρήκες τον κατάλληλο γιατρό για σένα! Όταν πλησιάζει ο καιρός με το καλό, θα σου στείλω το όνομά μου μήπως και τύχει και είμαστε μαζί στο μαιευτήριο. Κι εγώ για τον 6ο προσανατολίζομαι! :) Τη β' επιπέδου θα την κάνω στο Λητώ με τον Φάρο Ελευθέριο στις 26 Νοεμβρίου.

Athinakos εύχομαι να ευχαριστηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο τη β΄επιπέδου αύριο. Έχω ακούσει πως είναι πολύ "χορταστικός" υπέρηχος. Περιμένουμε νέα σου. Είσαι η πρώτη που θα κάνεις την εξέταση και θέλω να μας πεις εντυπώσεις.

alexandroula καλή επιτυχία με την άμνιο και καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια! Όσον αφορά στο στόλισμα για τα Χριστούγεννα εμείς λέμε να ξεκινήσουμε την άλλη εβδομάδα μετά τη β΄επιπέδου. Μπορεί να είναι λιγάκι νωρίς αλλά μας αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα και στολίζουμε πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Α, να σας ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Πονάκια χαμηλά έχετε;

Εγώ έχω πονάκια χαμηλά, δεξιά αριστερά απο την κοιλιά, μερικές φορές και κάθε μέρα. Μου είπε η γιατρός οτι πολύ πιθανό να είναι λόγω κούρασης, επειδή έχω και το παιδάκι μου, και να παίρνω περισσότερο μαγνήσιο όταν έχω πονάκια.

Καλησπέρα!!!!

Olympia ευχαριστούμε για το πινακακι!! Εγώ αύριο μετά την β'επιπεδου θα σου στείλω καινούργια ΠΗΤ λογικά γιατι το μωρό μέχρι τώρα μετράει 10 μέρες μεγαλύτερο.

Wmb εγώ έχω ενοχλήσεις χαμηλά και ο γιατρός μου είπε ότι είναι ή το έντερο ή η μήτρα που μεγαλώνει. Οταν ξαπλώσω ή κάνω ζεστό μπάνιο ηρεμώ.

Alexandroula εγώ έχω γιατρό το μεσημέρι οπότε θα έχετε νέα μου το απόγευμα. Σου εύχομαι όλα καλα για αύριο. Περιμένουμε νέα σου οταν μπορέσεις. :-D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κ καλή βδομάδα! Καλά αποτελέσματα να έχουμε αφού ξεκινάμε μια μια από αύριο! Καλή επιτυχία Athinakos να μας πεις τα νεα σου θα ανυπομονούμε!!!

olympia_stμου πώς κ πώς περίμενα να φτιάξεις πάλι το πινακάκι!!Μεγάλη υπόθεση να μαζέψεις απ΄όλα τα μηνύματα μας κ να το συμπληρώσεις! Ευτυχώς ηρέμησες κ με την ασφάλισή σου, είναι κρίμα να παιδευόμαστε στη φάση που είμαστε.

Μαζευτήκαμε πολλές ήδη κ ακόμα θέλω να πιστεύω να μεγαλώσει κ αλλο η παρέα μας!

Sofaki_8 κ γω αυτό λέω να κάνω με το στόλισμα, 24 του μηνα θα εχω τη β επιπεδου κ αν όλα είναι καλα θα στολίσω!!! Θα θελα παρεούλα κ γω, εχω μόνο τη σκυλίτσα μου, που μάλλον βοήθεια δεν τη λες! Χαχαχα! Τουλάχιστον θα πέσει γέλιο.

alexandroulaμπράβο σας που στολίσατε, αντε κ του χρόνου με διπλη βοήθεια!! Ακου απ'το καλοκαίρι το περίμενε η μικρή σου...!! Να την χαίρεσαι! Κ καλή επιτυχία με την άμνιο και καλά αποτελέσματα

wmb1τη β επιπεδου κ γω με το Φάρο θα την έκανα αλλά λόγω αλλαγής πλάνων την άλλαξα κ θα πάω σ αυτην που με ειδε την προηγούμενη βδομάδα μετά απ αυτό που τράκαρα, για να μπορω να μιλάω με τον ιδιο ανθρωπο. Είμαι ευχαριστημενη κ απ την αυχενικη που μου κανε, κ τωρα μπορούμε να παμε στο ιατρειο της για τη β επιπεδου.ν Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Φάρο, θα σ αρεσει πολύ! Θα μας πεις, μακάρι όταν έρθει η ώρα με το καλό!

Κοριτσακια μου καλησπερα! !!τι κανετε??τελικα εκανα την αρχη στην β επιπεδου!!ολα ξεκινησαν 6το πρωι που κατεληξα στο ελενα που εφημερευε με.αφορητους πονους στα νεφρα αφου μου κανανε μια γενικη ουρων που περιμενα τα αποτελεσματα 3:30 ωρες δεν βρηκαν τπτ μου λενε παιρνω το γιατρο μου κι μου λεει ελα να σε δω με στελνει ακριβως διπλα απο το ιατρειο του σε ενα διαγνωστικο για ενα υπερυχο νεφρων και μου λεει αφου θα παω να βαλουμε και την β επιπεδου να τα κανω μαζι!!!λοιπον απο νεφρα μια χαρα μια διαταση εχει παθει το δεξι μονο εξου και ο πονος λογο το οτι πιεζεται απο τη μητρα ξεκοθραση και ολα καλα ...και τωρα τα ευχαριστα ειδαμε τον μπεμπη μας! !!φτασαμε τα 315γρ και 20εκ.υψος ολα ηταν τελεια και μας εκανε και τρισδιαστατο οπου τον ειδαμε και ειναι κουκλος!!!!!με κατι τεραστια σαρκωδη χειλη(του μπαμπα μου)ειναι η πιο τελεια εξεταση που εχω κανει μεχρι τωρα! !!!ειμαι πολυ χαρουμενη που πηγαν ολα καλα!olympia_st τελειο το πινακακι σου athinakos καλα αποτελεσματα αυριο! !!αχ!alexandroula μακαρι να προλαβουμε και μεις φετος να στολισουμε στο αινουργιο μας σπιτακι!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

annoula περαστικά με τα νεφρά, πολύ ευχάριστο που κάνατε και β' επιπέδου και είναι όλα καλά, μπράβο. Με το καλό να στολίσετε, έστω και κάτι λίγο για το καλό και του χρόνου μαζί με το αγοράκι σας θα κάνετε υπερπαραγωγές, χαχα.

Ναι η κόρη μου απο τα δύο και μετά έχει τρομερή μνήμη και όντως μετά απο τόσους μήνες θυμότανε το δέντρο και περίμενε πως και πως. Καλά δεν λες οτι βοήθησε κιόλας, αλλά τουλάχιστον το χάρηκε και μας βάζει κάθε πρωί να ανάβουμε τα φωτάκια θέλουμε δεν θέλουμε, χαχα.

Ευχαριστώ κορίτσια, περιμένω πως και πως να τελειώσει αυτή η εξέταση, να πάνε όλα καλά να ξεμπερδεύω.

Με το καλό και σε εσένα athinakos.

Λογικά εγώ αφού γυρίσουμε σπίτι και ηρεμήσω λίγο και οργανωθώ, θα καταφέρω να σας γράψω νέα μου.

Καλό σας βράδυ.

Καλησπέρα κορίτσια!

annoula τι καλά τελείωσες εσύ με τη β΄επιπέδου και όλα καλά!

athinakos περιμένουμε νέα σου αύριο!Όλα καλά!

alexandroula εγώ έχω πονάκια στις κλειδώσεις ανάμεσα στο μπούτι και κάτω από την κοιλιά. Έχει καμία άλλη παρόμοια πονάκια;

Εγώ κορίτσια ανυπομονώ να κάνω τη β' επιπέδου στις 8/12, αν και από ότι βλέπω θα είμαι από τις τελεύταιες που την κάνω τόσο αργά!Στο ενδιάμεσο θα πάω και για ένα υπέρηχο στο γιατρό μου!

Τώρα όσον αφορά τα νινάκια μας...έχει 4 μερούλες που το νιώθω πολύ συχνά μέσα στη μέρα και έχει πολύ πλάκα...Νιώθω μια δόνηση μεσα στην κοιλιά μου...δεν ξέρω πως να το εκφράσω....μπουρμπουλήθρες ίσως...και μου κάνει εντύπωση που το ακούω σχετικά αρκετές φορές τη μέρα γιατί θεωρούσα ότι είναι πολύ νωρίς και δεδομένου ότι είμαι και παχουλούλα περιμένα σε μεγαλύτερη βδομάδα να το αισθάνομαι...Κι εγώ θα στολίσω δέντρο το Σαββατοκύριακο!Ανυπομονώ!!!:D:D:D:D

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Annoula περαστικά με το νεφρό σου. Το καλό είναι ότι έκανες και τη β' επιπέδου και τελείωσες.... Άντε να έρθει και η δική μας η σειρά να δούμε και μεις τρισδιάστατα τα μπεμπάκια μας.

Athinako περιμένουμε και από εσένα εντυπώσεις το απόγευμα!!!

wmb και εγώ έχω πονάκια στη κοιλιά αλλά ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ. Λέει ότι είναι ή από το έντερο ή η μήτρα που μεγαλώνει. Τη β' επιπέδου θα την κάνω και εγώ στο Λητώ με τον Φάρο. Με τον Φάρο είχα κάνει και την αυχενική και είχα μείνει ευχαριστημένη.

Χαίρομαι που σας αρέσει το πινακάκι κορίτσια. Ήθελα πολύ καιρό να κάτσω να το συμπληρώσω αλλά δεν προλάβαινα. Τα αρχικά πινακάκια τα είχε φτιάξει η Tonia89 αλλά έχει πολύ καιρό να μπει, ελπίζω να είναι καλά.

CMyUp3.png

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε όμορφες;

Εγώ δεν έκλεισα μάτι απο το άγχος για σήμερα...Μέτα έγινε και ο σεισμός και μου έφυγε εντελώς ο ύπνος! Τώρα έκανα ένα μπάνιο μήπως και χαλαρώσω....αντεεεεε να πάει 2 να πάω στον γιατρό!!!!

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα με πολλές κλωτσιές απο τα μωράκια σας!

Φιλιά!!!:D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα!Ταρακουνηθήκαμε!!

Εμείς που είμαστε μικροί ακόμοι δεν κλωτσάμε!!Μακάρι σήμερα να αισθανθούμε κάτι σίγουρο,όλο κάτι φευγαλέα κουνηματάκια αισθάνομαι αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Ευχαριστούμε για το πινακάκι.Εγώ κανονικά είχα ΠΗΤ 8-5-15,στην αυχενική με το Φάρο πήγα 3-5-15 αλλά καθώς η καισαρική είναι εξαιρετικά πιθανή ως σίγουρη μιλάμε για τέλη Απριλίου,γι' αυτό και μπήκα στην ομάδα...είμαι λίγο πίσω όμως..πόσο περιμένω κι εγώ τη β επιπέδου..

Alexandroula καλή αμνιοπαρακέντηση κορίτσι μου!!

Ακόμα παρακολουθούμε τον τράχηλο την Παρασκευή θα ξέρω με σιγουρία για την περίδεση.Σήμερα θα κάνουμε το τεστ αίματος για τρισωμίες κλπ...

Εξακολουθώ να ανησυχώ αλλά έχω αποφασίσει οτι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει..

Για στολίσματα και καθαρίσματα ούτε λόγος...ο,τι κάνει ο άντρας μου εγώ δεν πρέπει να κουράζομαι..ας πάνε όλα καλά φέτος και του χρόνου θα κάνουμε Χριστούγεννα υπερπαραγωγή!Φιλάκια καλές μου!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσακια μου καλησπερα! !!τι κανετε??τελικα εκανα την αρχη στην β επιπεδου!!ολα ξεκινησαν 6το πρωι που κατεληξα στο ελενα που εφημερευε με.αφορητους πονους στα νεφρα αφου μου κανανε μια γενικη ουρων που περιμενα τα αποτελεσματα 3:30 ωρες δεν βρηκαν τπτ μου λενε παιρνω το γιατρο μου κι μου λεει ελα να σε δω με στελνει ακριβως διπλα απο το ιατρειο του σε ενα διαγνωστικο για ενα υπερυχο νεφρων και μου λεει αφου θα παω να βαλουμε και την β επιπεδου να τα κανω μαζι!!!λοιπον απο νεφρα μια χαρα μια διαταση εχει παθει το δεξι μονο εξου και ο πονος λογο το οτι πιεζεται απο τη μητρα ξεκοθραση και ολα καλα ...και τωρα τα ευχαριστα ειδαμε τον μπεμπη μας! !!φτασαμε τα 315γρ και 20εκ.υψος ολα ηταν τελεια και μας εκανε και τρισδιαστατο οπου τον ειδαμε και ειναι κουκλος!!!!!με κατι τεραστια σαρκωδη χειλη(του μπαμπα μου)ειναι η πιο τελεια εξεταση που εχω κανει μεχρι τωρα! !!!ειμαι πολυ χαρουμενη που πηγαν ολα καλα!olympia_st τελειο το πινακακι σου athinakos καλα αποτελεσματα αυριο! !!αχ!alexandroula μακαρι να προλαβουμε και μεις φετος να στολισουμε στο αινουργιο μας σπιτακι!!!:D

Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες καλή μου αλλά τέλος καλό όλα καλά!!Περαστικά!Τι ωραία που την περιγράφεις τη β' επιπέδου!Άντε και στα δικά μας!! :)

Εμείς μεθαύριο κάνουμε συμβόλαια για το καινούργιο μας σπιτάκι!!Αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές,μόνος του τρέχει ο άντρας μου και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να μπούμε πριν τα Χριστούγεννα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...