Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αααα πολυχρονος ο συζυγος σου, περαστικά κ του χρονου αγκαλιτσα με το μωρακι σας!!!! Περασα κ γω γριπη κρατησε 15 μερες γιαυτο μεγαλη προσοχη!!!!Ειμαι απο κινητο κ δυσκολευομαι να τα διαβασω ολα!! Ο Κονδυλιος ειναι απαιχτος στους υπερηχους κ αν δεν ειχα θεμα μαζι του σε αυτον θα εκανα την β επιπεδου αλλα... Εσυ που θα την κανεις;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Athinakos τωρα ειδα το μηνυμα σου λυπηθηκα πολυ, αλλα σε θαυμαζω!!! Μπραβο σου που δεν το εβαλες κατω!! Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!! Ειναι αθλος πραγμστικα!Οι περισσοτεροι γυναικολόγοι πραγματικα ειναι σφαχτες, γδαρτες κ αναισθητοι. Βλεπουν δυστυχως τη γυναικα ως χρημα..δεν μπαινουν στην ψυχητης να την νιωσουν λιγο.. Ακου απαντηση που σου εδωσε ο αλητης!! Εσεις να αγωνιατε κ αυτος να σας λεεει για καφε!! Απαπα ..

Αχχχ κοριτσακια μου με το καλο!!!Απολαυστε το γιατί ο καιρος περνάει πολυυυυυυυυυ γρηγορα!!!Μου λειπει τοοοσο πολυ η κοιλιτσα μου!!!εεε η κοιλαρα!!αχαχχα

Απο τις μανουλες Αυγουστου 2014 ειμαι..Γεννησα προωρα βεβαια Ιουνιο,αλλα ολα πηγαν καλα και απεναντι μου εχω εναν παιδαρο..!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΟΟΟ!!!

Και οτι και αν συμβει να πιστευετε στα μωρακια σας!!!

Σας ασπαζομαι μανουλες!!!Ειστε ηδη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κανετε κοριτσια??πως τα περασατε το σκ???εγω σημερα χαααλιαααα με επιασε κολικος νεφρου!!!!:(μιλαμε για τον πονο! !!ολη μερα στο κρεβατι τωρα σηκωθηκα ημουν και μονη μου! !!!ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα!!!με πηρε και ο γιατρος (ο καινουργιος) και μου ειπε τα ευχαριστα το μωρακι μου ειναι μια χαρα εστειε τις εξετασεις μου σε γενετιστη και ολα τελεια.πηρε και στο ιασω να ζητησει εξηγησεις πως με τετοια αποτελεσματα μου ζητησανε αμνιο εφοσον ολα ειναι μια χαρα και κανανε την παπια "μαλλον καποιο λαθος θα εχει γινει οσο αφορα τις αιμοτολογικες της ασθενους"οσο περαεε οι μερες νιωθω μεγαλη εμπιστοσυνη στον γιατρο με προσεχει παρα πολυ!!!!papakia 30 καλως ηλθες και να σου ζησει ο μπεμπης σου!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. wmb1 περαστικά στον αντρούλη σου και χρόνια του πολλά, να τον χαίρεσαι.

Anna74 γενικώς δεν τρώω ιδιαίτερα γλυκά, τα αποφεύγω γιατί παίρνω πάρα πολύ εύκολα βάρος με τα γλυκά, αλλά δεν τα στερούμαι κιόλας. όμως γενικώς στις εγκυμοσύνες μου δεν βάζω πολύ εύκολα βάρος, τουλλάχιστον με τον τρόπο που τρώω, και δεν έχω και σάκχαρο. Το ότι δεν έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, απο ότι μου είπανε δεν εγκυάτε οτι δεν θα κάνω και τώρα, η μικροβιολόγος μου είπε οτι το σάκχαρο στην εγκυμοσύνη δημιουργείτε λόγω ορμονών, αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο κάποια που δεν έχει ιστορικό ή προδιάθεση να κάνει και σίγουρα θα εκπλαγή αν κάνω. Επίσης είναι πολύ μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κάνεις αν είχες στην πρώτη σου εγκυμοσύνη. Α και δεν είμαι ιδιαίτερα μικρούλα.

Athinakos σε ότι μπορώ να βοηθήσω πείτε μου. Τουλάχιστον όσων αφορά τα πράγματα που χρησιμοποίησα εγώ. Πλέον δεν θα αγοράσουμε τίποτα άλλο, εκτός απο ρούχα αν είναι αγοράκι, άντε και κανένα παιχνιδάκι αργότερα, μην μείνει παραπονεμένο και το 2ο.

Διάβασα και για τους γιατρούς που λέτε, κρίμα να συμπεριφέρονται έτσι. Άνθρωποι είμαστε και σε ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο. Εγώ με τη γιατρό μου είμαι αρκετά ευχαρηστημένη και την βρήκα στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης, δεν είχα δικό μου γιατρό πριν. Είναι άνθρωπος, δεν εκμεταλλεύετε απο άποψη χρημάτων και κάθεται όση ώρα είναι στο μαιευτήριο η γυναίκα και εκείνη εκεί. Σε κάθε γέννα κάθεται με τις ώρες. Βέβαια δεν την έχω δοκιμάσει σε δύσκολη κατάσταση, είμαι τυχερή και δεν μου έχει τύχει κάτι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

papakia 30 να σου ζήσει ο μπέμπης σου. Γερός και τυχερός να είναι.

Διαφημίσεις

Wmb περαστικα κ να τον χαιρεσαι!!!

Sofaki απαραδεχτος ο γιατρος αλλα δυστυχως το επαθε κ μια φιλη μου η οποια ευτυχως δεν το εβαλε κατω οπως κ εσυ αλλωστε κ ετσι απο τον ιουλιο χαιρεται την κορουλα της!!!

gzWep2.png

Αννουλα μπραβο για τα καλα αποτελεσματα πολυ καλα νεα!! Ασχημο πραγμα ο κολικος, εμενα χθες με επιασε το εντερο κ ημουν μονη....δεν καταφερα ουτε μεχρι την κουζινα να φτασω για να παρω το φυλλικο μου οποτε το παρελειψα πρωτη φορα τοσο χαλια....μετα το εριξα στα φρουτα κ ετσι σημερα καταφερα να ενεργηθω κ ηρεμησα καπως....πολυ ασχημο πραγμα κ η δυσκοιλιοτητα απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης με βασανιζει!!

αντε καλη βδομαδα να εχουμε με πολλα καλα νεα απο τις μανουλες που εχουν β επιπεδου αυτην την βδομαδα!!!

gzWep2.png

Papakia30 να σου ζήσει ο μπέμπης!!

Annoula ελπίζω να νιώθεις καλύτερα και να μην σε ξανά ταλαιπωρήσει, έχω ακούσει ότι είναι φρικτος πόνος:(.

Alexandroula σου έχω πολλές ερωτήσεις, αλλά απο Ιανουάριο αυτά;)

Foteini αφού σε βοηθάνε τα φρούτα να τρως μπόλικα, και ακτινιδια!!!

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα σε όλες τις όμορφες φουσκοκοιλίτσες!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Άλλη μια βδομάδα ξεκινά, και ανοίγει και νέος κύκλος συζητήσεων με τα υπερηχογραφήματα β' επιπέδου, Athinakos με το καλό!! Αύριο δεν είναι?? Όλα να πάνε άψογα, καλά αποτελέσματα!!

Αννούλα περαστικά! Δεν τον έχω νιώσει τον συγκεκριμένο πόνο όμως έχει ο μπαμπάς μου μεγάαααλο ιστορικο νεφρολιθίασης και τον θυμάμαι να σφαδάζει στον πόνο, που γενικά είναι δυνατός και ανεκτικός στον πόνο. Εύχομαι να μη σου ξανατύχει ποτέ, πόσο μάλλον στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Όσο για τα πραγματάκια του μωρού και γω δε θέλω καθόλου να ασχοληθώ πριν την β' επιπέδου, συμφωνώ μαζί σου wmd1, παρόλο που δεν είχα κάποια ατυχία. Να φανταστείτε πριν κλείσω το πρώτο τρίμηνο δεν ήθελα να το πούμε ούτε στους γονείς μας, ήταν όμως δύσκολο γιατί με τις ναυτίες και τους εμετούς αφενός δεν πολυκρυβόταν και αφετέρου χρειαζόμουν και μια σχετική βοήθεια στο σπίτι κλπ. Εννοείται σ' αυτό τον τομέα η εμπειρία των ήδη μαμάδων, alexandroula, κάτι παραπάνω από πολύτιμη!!

Feli στην ιατρική εμβρύου αγ. σοφίας, έπειτα από πρόταση του γιατρού μου, και γω 22+ θα είμαι.

Sofaki_8 καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!! Επιτέλους και ένα αντρακι! :P

Δε ξέρω για σας, αλλά εμείς με την μπουμπού αρχίσαμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κλίμα γιορτινό, ακούμε από την περασμένη βδομάδα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια τα πρωινά στο γραφείο !! :)

TJhAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλα τα κορίτσια με γιατρούς και εξετάσεις αυτή την εβδομάδα!

Alexandroula εσύ είσαι αύριο μαζί μου. Ποια άλλη παει γιατρό αυτές τις μέρες; Simoni νομίζω εσύ το άλλαξες το ραντεβού ε; Αχ αντε να δούμε οτι το νινί είναι καλά και αν μας κανει και την χάρη να δουμε το φύλο με σιγουριά! Αλλά πάνω απ'ολα να είναι γερό !!

Καλά χτες το βράδυ έφαγα κάτι κλωτσιές!!! Αφού μετά ένιωθα πόνο σε εκείνο το σημείο, σαν να μου το είχε μελανιασει...δηλαδή οταν μεγαλώσει κι άλλο τι θα γίνει; ;;;; :tongue::tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Athinakos με το καλό η β' επιπέδου αύριο. Ναι αύριο κάνω άμνιο, ήρθε η μεγάλη μέρα και έχω ψιλοάγχος. πρωί πρωί θα πάμε, οπότε θα μπω αργότερα μέσα στη μέρα να σας πω νέα. Το μωράκι ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθημερινά, αν και το κατάλαβα νωρίς. Όμως με ένα πράγμα κάνει σίγουρα την εμφανισή του. Όταν τρώω μπανάνα, χαχα.

Με το καλό και σε όποιο άλλο κοριτσάκι έχει υπέρηχο.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα εγλυουλες!! Καλως σας βρηκα και καλη επιτυχια σε ολες που κανουν τις απαραιτητες εξετάσεις !! Με τους γιατρους περασμενα ξεχασμενα!! Τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτον που εχω. Η εβδομάδα μου εμενα ξεκινησε με πολλες δουλειες αυτες που αφησα λογω γριπης . . Δεντρακι με τη μικρη μου σκεφτομαι να στολισω μετα τις 2 δεκεμβριου που θα κανω κ την β επιπεδου κ θα εχουν γινει κ ολες οι δουλειες του σπιτιου...

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν αυτή την εβδομάδα υπερήχους και εξετάσεις. Να είστε ήρεμες και όλα καλά θα πάνε.

Εμείς πήγαμε τελικά την Παρασκευή για τον μηνιαίο υπέρηχο. Δόξα το Θεό όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν μες στο άγχος γιατί εδώ και μήνες υπήρχε ένα θέμα με την ασφάλιση μου και τελευταία συνεχώς τσακωνόμουν (για να βρω το δίκιο μου). Ευτυχώς τώρα είναι όλα ΟΚ και ηρέμησα αρκετά. Για Β' επιπέδου μας είπε εκτός απροόπτου για 4/12 όποτε περιμένουμε... Διάβασα όσα γράψατε για τους γιατρούς που σας έτυχαν και ειλικρινά τέτοιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να ασκούν την ιατρική πόσο μάλλον μια ειδικότητα όπου χρειάζεται τουλάχιστον λίγη ευαισθησία, εκτός από τις γνώσεις.

Βρήκα λίγο χρόνο και συμπλήρωσα και το πινακάκι μας, ελπίζω τώρα να βρω πως ανεβαίνει.

CMyUp3.png

Ολυμπία ωραία τα νέα σας, μπράβο.

Εμείς στολίσαμε κιόλας για να το χαρεί και η κόρη μου, που ζητάει να στολίσουμε απο το καλοκαίρι. Εκτός αυτού επειδή είχα την άμνιο, που θέλω να αποφύγω τις επόμενες 2-3 εβδομάδες δουλειές στο σπίτι, είπα να στολίσουμε να σκουπίσω να μαζέψω να ξεμπερδεύουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...