Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Είμαι κ εγω μανουλα Απριλιου 2015 με ΠΗΤ 8/04!! Περιμένω το 2 ο μωρακι μου που ειναι αγορακι. Το πρωτο μου ειναι κοριτσακι 22 μηνων. Τις τελευταιες δυο μερες εχω αρχισει να συνερχομαι απο τα εντονα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.. Στο Ελενα θα γεννησω πρωτα ο Θεος κ το δευτερο μωρο μου. Στις 2 Δεκεμβριου θα κανουμε την β επιπεδου στο Αττικον νοσοκομειο.

Καλησπέρα Sofaki_8! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό και το αγοράκι σου. Έχουμε πολλά κορίτσια στο καφέ μας οπότε καλώς μας ήρθε ο καινούργιος γαμπρός! Κι εγώ στο Έλενα θα γεννήσω, πρώτα ο Θεός. Ποιος είναι ο γιατρός σου; Λες να έχουμε τον ίδιο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. sofaki_8 καλώς μας ήρθες. Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Athinakos έχεις όντως ανεβασμένο ζάχαρο εφόσον δεν τρως γλυκά και πολύ άμυλο, σου εύχομαι όμως να μην ανέβει άλλο.

Εγώ γενικώς αν και τρώω γλυκά, στις εγκυμοσύνες μου απο ότι φαίνεται το παρακάνω. Είναι που δεν παίρνω και βάρος ιδιαίτερο, ενώ όταν δεν είμαι έγκυος με το που φάω κάτι παραπάνω παίρνω κιλό. Τώρα προς το παρόν είμαι +1 με 1.5, το μισό κιλό παίζει ανάλογα με το τι έχω φάει οπότε δεν το μετράω προς το παρόν, χαχα.

annoula και εγώ θα έλεγα οτι έχω κοιλιά, σίγουρα δεν είναι μικρή, αλλά δεν είναι και τεράστια θα έλεγα, την ίδια νομίζω είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, δεν βλέπω διαφορά. Προς το παρόν με το μπουφάν κρύβεται πάντως, χωρίς μπουφάν εννοείτε πως δεν κρύβεται. Οι γειτονιά δεν το ξέρει ακόμ, αφού δεν τους έχω πει τίποτα και δεν φαίνεται με μπουφάν! Μετακομίζετε κιόλας?! Με το καλό.

wmb1 σε καταλαβαίνω, όταν είχες ήδη μια ατυχία, λογικό είναι να μην θέλεις να ψάξεις τίποτα αν δεν περάσει ο καιρός, όμως δεν ισχύει για όλους και είναι κρίμα να μην κάνεις όνειρα.

Καλως σας βρηκα κοριτσια μου!!! Ειμαι πολυ συγκινημενη!! Αυτη μου η εγκυμοσυνη δεν ξεκινησε κ τοσο καλα, λογω καθυστερημενης συλληψης κ βιαστικων συμπερασματων απο εναν γιατρο επειτα ηρθαν οι αναγουλες οι εμετοι η αδυναμια κ οσο ναι ακομα δεν το εχω χαρει οσο θα επρεπε... Τις τελευταιες μερες που ειμαι καλυτετα αρχιω κ συνειδητοποιω πρωτα ο Θεός οτι θα ξαναγινω μανουλ; κ οτι θα πιασω στην αγκαλια μωρακι κ αυτη τη φορα αντιθετου φυλου. Ειμαστε σχεδον στην μεση... Στο Ελενας εχω γιατρο τον κυριο Κολιοπουλο Γεωργιο. Ειναι πολυ καλος ηρεμος κ συζητησιμος. Στο πρωτο μου ειχα αλλον..

Καλώς ήρθες sofaki!! Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου!! Εύχομαι να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου από εδώ και πέρα!

Εμείς βγήκαμε για φαγητό και καφέ με φίλους που έχουν μωράκια και πολύ το χάρηκα!! Όλη την ώρα συζητούσαμε για το τι χρειάζεται και τι όχι για τα μωρά, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν πας στα μαγαζιά τα θες ολαααααα!!!!!

Καλό βράδυ σε όλες εύχομαι! Φιλιά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

sofaki σου εύχομαι να το απολαύσεις απο εδώ και πέρα τουλάχιστον.

athinakos το τι χρειάζεται και τι όχι ένα μωρό είναι μεγάλη κουβέντα, σίγουρα πάντως χρειάζεται λιγότερα απο όσα παίρνουμε εμείς.

Πρακτικά δεν χρειάζεται τίποτα, πέρα απο πάνες, ειδικά όταν θηλάζεις, οπότε απο εκεί και πέρα είναι τι χρειάζεται κάθε μαμά. Το θέμα είναι να μην το "παρακάνουμε" με ακριβά πράγματα, γιατί πιθανώς να δόσουμε τσάμπα λεφτά.

Εγώ πχ έψαχνα να βρω καρότσι που να βολεύει, να χωράει στο αυτοκίνητο, να είναι έτσι, αλλιώς. Εν τέλη ευτυχώς που πήραμε ένα σε προσφορά, και δεν δόσαμε πολλά, γιατί το χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα και μόνο τον πρώτο χρόνο. Την έβαζα σχεδόν καθημερινά στο μάρσιπο και το απολαμβάναμε και οι δύο, μιας και μόλις την έβαζα κοιμότανε και καθόμουνα με την ησυχία μου και έπινα καφέ ή έκανα τα ψώνια μου, κοιμότανε 2 ώρες εκεί μέσα. Και στο χρόνο πάνω σήκωσε επανάσταση και δεν ήθελε το μεγάλο καρότσι ήθελε το μικρό, το φτηνό, το ελαφρύ, ίσως γιατί αισθανότανε πιο κοντά στο πάτωμα και πιο ελεύθερη.

Τώρα στο 2ο δεν σκοπεύω να το πολυχρησιμοποιήσω έτσι και αλλιώς. Να είναι καλά ο μάρσιπος, γιατί τα ελληνικά πεζοδρόμια δεν προσφέρονται, ούτε μπορείς να κουβαλάς ένα καρότσι και ένα νήπιο που θα τρέχει. Με το μάρσιπο έχεις ελεύθερα χέρια για το νήπιο.

Alexandroula είσαι τυχερή γιατί έχεις την εμπειρία απο το πρώτο παιδάκι σου!!! Δεν θέλω να βιαστώ και να αγοράσω ότι βλέπω και μου αρέσει γιατί σίγουρα αρκετά θα είναι άχρηστα. Οπότε εμείς οι πρωτομανούλες θα χρειαζόμαστε βοήθεια και συμβουλές από εσάς τις πιο εμπειρες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Τι μου κάνετε; Εμείς τελικά δεν πήγαμε χτες στο γάμο που σας έλεγα γιατί ο αντρούλης μου είναι από χτες αρρωστούλης. Είναι πολύ χάλια ο καημένος κι έχει και γενέθλια σήμερα! Τον άκουγα να βήχει όλη νύχτα και να μην μπορεί να αναπνεύσει και τον λυπόμουνα. Ελπίζουμε να μη με κολλήσει κι εμένα. Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες!

Καλως σας βρηκα κοριτσια μου!!! Ειμαι πολυ συγκινημενη!! Αυτη μου η εγκυμοσυνη δεν ξεκινησε κ τοσο καλα, λογω καθυστερημενης συλληψης κ βιαστικων συμπερασματων απο εναν γιατρο επειτα ηρθαν οι αναγουλες οι εμετοι η αδυναμια κ οσο ναι ακομα δεν το εχω χαρει οσο θα επρεπε... Τις τελευταιες μερες που ειμαι καλυτετα αρχιω κ συνειδητοποιω πρωτα ο Θεός οτι θα ξαναγινω μανουλ; κ οτι θα πιασω στην αγκαλια μωρακι κ αυτη τη φορα αντιθετου φυλου. Ειμαστε σχεδον στην μεση... Στο Ελενας εχω γιατρο τον κυριο Κολιοπουλο Γεωργιο. Ειναι πολυ καλος ηρεμος κ συζητησιμος. Στο πρωτο μου ειχα αλλον..

Καλημέρα Sofaki_8! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Κολιόπουλο. Εμένα ο δικός μου λέγεται Χρήστος Ροσόλυμος. Κανονικά, σύμφωνα με την περίοδο είχα Π.Η.Τ 6/4, οπότε μπορεί να γεννούσαμε και μαζί :) Είναι όμως η μπουμπού υπερηχογραφικά μια εβδομάδα μεγαλύτερη και μου άλλξαν το Π.Η.Τ για τέλη Μάρτη. Βέβαια αυτά παίζουν γενικά, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να τα πούμε και στο μαιευτήριο, πρώτα ο Θεός!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Alexandroula μου πρέπει να είσαι μικρούλα εε?Ίσως το ζάχαρο να σχετίζεται και με την ηλικία!Όπως σε ακούω με βλέπω πριν από 3 περίπου χρόνια και σε όλη μου τη ζωή!Άπειρες ποσότητες γλυκών σε βαθμό ασυδοσίας.Ολόκληρα βάζα γλυκό κουταλιού,ζαχαρούχο γάλα με το κουτάλι,κουβάδες μερέντα,2-3 πάστες στην καθησία μου!!Πότε κανένα θέμα με ζάχαρο!!:P Τα τελευταία χρόνια όμως τα γλυκά μου προκαλούν καούρες,αισθάνομαι σαν να κατέστρεψα το στομαχάκι μου με όλες αυτές τις υπερβολές...τί να σου πω ,μπορεί να μην είναι κι αυτό.Δεν ξέρω αν το χαμηλό ζάχαρο σε προηγούμενη εγκυμοσύνη αποτελεί εγγύηση και για την επόμενη εγκυμοσύνη.Προφανώς,ο γιατρός σου θα μπορεί να αποφανθεί.:)

Και για να μην είμαι υπερβολική,ούτε και εγώ έχω ζάχαρο.Απλά,έχω ακούσει γυναίκες να λένε για το ζάχαρο που τους εμφανίστηκε γύρω στο 6 μήνα και θα προτιμούσα να μη μου συμβεί.Οπότε θα πάρω τα μέτρα μου.Άλλωστε,τώρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κυριώς θέλω φαί και λιγότερο γλυκά...δεν το περίμενα..έχω πάθει μετάλλαξη!!

Ά και θα κοιτάξω να χαλαρώσω γιατί το άγχος είναι κακός σύμβουλος και ανεβάζει και την πίεση και το ζάχαρο!

Καλη Κυριακή κορίτσια μου!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Τι μου κάνετε; Εμείς τελικά δεν πήγαμε χτες στο γάμο που σας έλεγα γιατί ο αντρούλης μου είναι από χτες αρρωστούλης. Είναι πολύ χάλια ο καημένος κι έχει και γενέθλια σήμερα! Τον άκουγα να βήχει όλη νύχτα και να μην μπορεί να αναπνεύσει και τον λυπόμουνα. Ελπίζουμε να μη με κολλήσει κι εμένα. Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες!

Καλημέρα!!!! Να χαίρεσαι τον αντρουλι σου!!!! Μπορεί φέτος να είναι άρρωστος αλλά του χρόνου θα γιορτάζεται αγκαλιά με την κορούλα σας!!

Πρόσεχε πολύ μην κολλήσεις!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα στα κοριτσια μου!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορω κ ανταλλασσω δυο κουβεντουλες με εσας τις εγκυουλες νιωθω οτι με καταλαβαινετε!! Την πρωτη μου εγκυμοσυνη την περασα σχεδον αθορυβα, διχως φοβιες, αγχος.Τωρα σε αυτην εχω τρομοκρατηθει γιατί το επελεξε καποιος ασχετος γιατρος που απο τη λαχταρα μου να μαθω αν ειμαι εγκυος επεσα πανω του.. Στη συνεχεια θα σας αναφερω τι επαθα.. Τωρα εχω μια μεγαλη απορια εγκυουλες μου ... Εσεις που εχετε ΠΗΤ γυρω στις 8/4 ποτς ειχατε τελευταια φορα περιοδο;; Τον Ροσολυμο τον εχω ακουστα. Εγω στην κορουλα μου ειχα τον Κονδυλιο κ περα οτι ζηταει παραααα πολλαααααα τα παιρνει χοντρααα πανω στην γεννα με αφησε δυσαρεστημενη. Απο τις 19 ωρες που βρισκομουν στο Ελενα κ υπεφερα απο τους πονους για να γεννησω, σταθηκε στο πλευρο μου μονο 2 ωρες και αυτες προς το τελος με φωνες κ νευρακια γιατι δεν ηξερα να σπρωχνω κ ηθελα αποκλειστικα να γεννησω φυσιολογικα. Θεωρω οτι ειναι δικαιωμα μας να επιλεγουμε πως θελουμε να γεννησουμε.

Καλημέρα Sofaki!!! Εγώ με ΠΗΤ 6/4 είχα τελευταία περίοδο 30/6. Βέβαια το μωράκι μετράει μεγαλύτερο στον υπέρηχο οπότε με αλλάξανε για τέλη Μαρτίου. Προφανώς έγινε πιο νωρίς στον κύκλο η σύλληψη.

Και εγώ έχω περάσει από πολλούς γιατρούς μέχρι να καταλήξω σε αυτόν που έχω τώρα. Και γενικότερα με τον άντρα μου απογοητευτηκαμε παρα πολύ με την συμπεριφορά τον περισσότερον. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, που ήταν πολύ περίπλοκη και δεν είχε αίσιο τέλος, έπρεπε να πάμε Αγγλία, φαντάσου ότι οταν μας το είπαν ο ένας γιατρός που ειναι και μεγάλο όνομα στην Ελλάδα γυρνάει και μας λέει "Εντάξει μωρέ, εάν δεν μπορέσουν να σου σώσουν τα μωρά εκεί, σκέψου τουλάχιστον ότι πεταχτηκες για ενα καφεδάκι στην Αγγλία" Πολύ καλός ε;

Ελπίζω να βρεις τον γιατρό που σου ταιριάζει και όλα καλά από εδώ και πέρα!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinakos σε ευχαριστούμε πολύ κι εγώ και ο αντρούλης μου! Μόλις του είπα ότι τον ανέφερα στο forum χάρηκε! Οι άντρες είναι μερικές φορές σαν τα μωρά και ειδικά όταν είναι άρρωστοι! Αυτό για του χρόνου το λέμε κι εμείς! Ότι θα σβήνουμε την τούρτα αγκαλιά με τη μπουμπού μας! Ακούγεται πολύ ωραίο! :)

Sofaki_8 εγώ τελευταία περίοδο είχα 30 Ιουνίου. Για τον Κονδυλιό δεν ξέρω πολλά πράγματα ως μαιευτήρα. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι είναι πολύ καλός στους υπέρηχους. Αλλά αν λες ότι φέρθηκε έτσι στη γέννα, τι να πω...απαράδεκτος. Φυσικά και η κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δικαίωμα στην επιλογή πώς θα γεννήσει. Δεν το συζητώ!

Wmb1 πως σε λενε γλυκια μου;; Αμα τυχει, ναι αμε να τα πουμε!! Συνηθως κλεινω δωματιο στον 6 ο οροφο που ειναι μονοκλινα. Εγω αστα ειχα τελευταια φορα περιοδο 11/6 κ υπερηχογραφικα με βαση την περιοδο το μωρο ειναι κατα 3 εβδομαδες μικροτερο αλλα δεν ειναι. Πολυ απλα εγινε η συλληψη λιγο πριν την περιοδο του ιουλιου αλλα αυτο δυστυχως ο γιατρος που πηγα τοτε για να μου γραψει την χοριακη η οποια αρχικα βγηκε χαμηλη ,.δεν ηξερε να μου το πει κ με ενα απλο κολπικο υπερηχο που δεν ειδε τιποτα βιαστηκε να με στειλει για αποξεση στο ιασω..παει το χασες το μωρο να μου λεει να ευχεσαι να μην ειναι εξωμητριο, τα λεφτα ειναι τοσα κλπ. Εκλαψα , πονεσα παρα πολυ , υπεφερα νε ενα ψεμμα... Ευτυχώς με ταρακουνησε ο αντρας μου κ συνηλθα .. Επειτα ακολουθησαν καθε 3 μερες εξετάσεις χοριακης που ολο κ ανεβαινε κ τελικα... Ειδα το σπορακι μου στον ιδιο τον γιατρο ο οποιος μολις ειδε τον σακο κ το φασολακι επαθε σοκ κ εκλεισε τον υπερηχο..ουτε μια συγγνωμη δεν μου ζητησε.. Τέλος παντων. Αυτη η ιστορια μου.. Ο τωρινος γιατρος φαινεται πολυ καλος με προσεχει του εχω πει οτι θελω πολυ να γεννησω φυσιολογικα εχει δειξει να ειναι υπερ του φυσιολογικου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...