Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αthinakos καλημέρα! Νομίζω πως είναι δύσκολο για ουρολοίμωξη αν παίρνεις αντιβίωση. Εμένα δηλαδή από το μικροβιολογικό έτσι μου είπαν γιατί έκανα κι εγώ. Οπότε ελπίζω κι εγώ να ανησυχείς χωρίς λόγο. Ακόμα κι αν βγει κάτι όμως είναι αντιμετωπίσιμο. Μην αγχώνεσαι! :)

Ναι έτσι είναι. Πάντως ο γιατρός πιστεύει οτι είναι απο τις βλεννες που έχουμε στην εγκυμοσύνη και όχι κατι σημαντικό αφού δείχνει ίχνη και οχι πολύ.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

anna74 καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Την καμπύλη ζαχαρου την κανουν γύρω στις 26 εβδομάδες. Παντως και να έχεις διαβητη κύησης ρυθμιζετε με διατροφή ή ινσουλίνη οπότε μην αγχώνεσαι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα, τι κάνετε? Εμείς καλά είμαστε, αν και με χαλάει αυτός ο καιρός. Έχω αρκετές δουλίτσες γενικώς και ψιλοτρέχω να τελειώσω και να τακτοποιήσω κάποια πράγματα πριν την άμνιο για να μην τα έχω στο νου μου μετά.

anna74 στον 6ο γίνεται η καμπύλη κανονικά, γιατί συνήθως το 2ο προς 3ο τρίμηνο ανεβαίνει πολύ το ζάχαρο. Όμως γιατί σου έδωσε να μετράς το ζαχαρο, είχε κάποια ένδειξη, έκανες κάποια εξέταση και δεν ήτανε καλή? Ποιές είναι οι τιμές μετά το φαγητό ξέρεις? Γιατί έχω την εντύπωση οτι μετά το φαγητό ανεβαίνει αρκετά το ζάχαρο και μπορεί να κάνει 1-2 ή και 3 ώρες να ξαναπέσει, όμως δεν έχω ιδέα πόσο πρέπει να είναι. Ξέρω μόνο οτι το ζάχαρο νηστεία (δηλαδή πρωί πρωί, πριν να έχεις φάει τίποτα, και να έχεις να φας 8-10 ώρες) πρέπει να είναι 65 με 110, αλλά και πάλι όταν έκανα στους 2 μήνες και ήτανε 94 το δικό μου, μου είπε οτι στο πρώτο τρίμηνο έπρεπε να είναι κάτω απο 95, γιατί μετά ανεβαίνει. Βέβαια εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά τις μέρες πριν την εξέταση είχα φάει στοίβες γλυκά. Τώρα είναι κάτω απο 80. Ρώτα πάντως κάποιον ειδικό για το πόσο πρέπει να είναι οι τιμές.

Κορίτσια βγήκε και η καλλιέργεια ούρων καθαρή οπότε πάει και αυτό! Τσάμπα η στεναχώρια χθες.

alexandroula κανόνισε τις δουλιτσες σου τώρα γιατί μετά την αμνιο ξεκουρασηηηηηη!!!!

Και ναι είναι Παρασκευή! Πολύ γρήγορα πέρασε αυτή η εβδομάδα!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κοριτσάκια !

Athinakos false alarm, ευτυχώς !! Όχι άγχος λοιπόν και όλα καλά ! :)

Άννα για ποιο λόγο σου είπε να μετράς καθημερινά το σακχαρο ? Έχεις ιστορικό ? Και αν επιτρέπεται για τι τιμές μιλάμε, όταν λες ότι δεν ήταν καλές οι μετρήσεις ? Αυστηρές απαγορεύσεις σου επέβαλε...

feli έκλεισες β΄επιπέδου ? Πού τελικά ??

Εμείς πολύ καλά, χτες για πρώτη φορά το μωρό έριξε κανονικό κλωτσίδι !! Καλά, μπορεί να ήταν και κωλιά ή κουτουλιά, αλλά ήταν πολύ έντονο ! Βλέπαμε ταινία στον καναπέ, είχα το χέρι στην κοιλίτσα και το ένιωσα !! Αμέσως φυσικά έσπευσε και ο μπαμπάς μας και το ένιωσε και εκείνος !! Πολύ συγκινητικό, αλήθεια...

Εύχομαι καλό σκ σε όλες !!! :-D

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια!

Όχι,δεν έχω ιστορικό απλά είμαι 40 ετών.Μου ΄ζήτησες 4 μετρήσεις:πριν το πρωϊνό(κάτω από 90),μία ώρα μετά από κάθε γέυμα(κάτω από 110).Όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες αλλά μετά το πρωινό είναι 140 και 137!!Δεν θεωρώ οτι είναι ανησυχητικό.Μάλλον πρέπει το πρωϊνό μου να έχει λιγότερους υδατάνθρακες!Το ελέγχω λοιπόν τώρα ώστε να μην έχω εκπλήξεις αργότερα!!

Ανυπομονώ κι εγώ να αισθανθώ το μωρό Stella Va.Τι ωραίο συναίθημα!

Μπράβο Athinakos για τα αποτελέσματά σου!

Κορίτσια,νομίζω οτι πρέπει να προσέχουμε με τα γλυκά,να μην έχουμε τίποτα άσχημες εκπλήξεις!!

Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κορίτσια καλησπέρα!

Stella Va πολύ ωραία στιγμή αυτή που νιώσατε το μωράκι σας!!! Εμείς ακόμα να το νιώσουμε μαζι!

Athinakos τέλεια δεν έχεις να ανησυχείς άλλο πια!!!!

Anna74 καλά έκανες κ ανεφέρθηκες στο ζάχαρο, μ έκανες να προσέχω παραπάνω!

Εγώ αποφάσισα να κάνω τη β επιπέδου στη γιατρο που μου έκανε την αυχενική κ με είδε κ προχτες. Ένωσα πολύ ανετα κ θέλω να την ξαναδώ πριν αποφασίσω οριστικά να την διαλέξω. Οποτε αλλάγη πλάνων έχουμε με ημερομηνία 24 του μήνα!

Μπορεί να μου την κάνει κ στο ιατρείο της κάτι που μ αρεσε πολύ! Μας έδωσε κ θα μας ξαναδώσει τα αντίγραφα του τελευταίου υπερηχου, κάτι που δε θα έχουμε αν πάμε στο ρεα, σε dvd.

Κορίτσια από καρότσια κ κούνιες κοιτάτε καθόλου; Εγώ όλο χαζεύω στο ιντερνετ...

Γενικά είναι πολύ νωρίς απλά μέχρι να καταλήξουμε τί θέλουμε κοιτάμε με τον άντρα μου!

Γεια σας κοριτσάκια !

Athinakos false alarm, ευτυχώς !! Όχι άγχος λοιπόν και όλα καλά ! :)

Άννα για ποιο λόγο σου είπε να μετράς καθημερινά το σακχαρο ? Έχεις ιστορικό ? Και αν επιτρέπεται για τι τιμές μιλάμε, όταν λες ότι δεν ήταν καλές οι μετρήσεις ? Αυστηρές απαγορεύσεις σου επέβαλε...

feli έκλεισες β΄επιπέδου ? Πού τελικά ??

Εμείς πολύ καλά, χτες για πρώτη φορά το μωρό έριξε κανονικό κλωτσίδι !! Καλά, μπορεί να ήταν και κωλιά ή κουτουλιά, αλλά ήταν πολύ έντονο ! Βλέπαμε ταινία στον καναπέ, είχα το χέρι στην κοιλίτσα και το ένιωσα !! Αμέσως φυσικά έσπευσε και ο μπαμπάς μας και το ένιωσε και εκείνος !! Πολύ συγκινητικό, αλήθεια...

Εύχομαι καλό σκ σε όλες !!! :-D

Nαι έκλεισα αργούτσικα στον Αρναούτογλου. Θα είμαι 22 εβδομάδων και 4 ημερών..Εσύ; Αχ δε θυμάμαι αν μου 'χες πει...

nkr7p2.png

Athinakos μια χαρά. Τουλάχιστον να σου φύγει το άγχος.

Κορίτσια αν είναι να μην κάνεις σάκχαρο δεν πρόκειτε να κάνεις ακόμα και αν τρως αποκλειστικά μόνο γλυκά. Εγώ δεν έκανα σάκχαρο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη καθόλου, έτρωγα κάθε μέρα γλυκό (και δεν μιλάω να 1 σοκολατάκι) και ψωμιά και μακαρόνια και τα πάντα και στο τέλος είχα κάτω απο 70, αντί να ανεβαίνει με τα γλυκά έπεφτε.

Τώρα είχα αυξημένη τιμή στις πρώτες εξετάσεις, αλλά είχαμε γιορτές και 3 μέρες είχα φάει στοίβες γλυκά και το βράδυ πριν την εξέταση έφαγα 1 λίτρο παγωτό. Τώρα στις τελευταίες εξετάσεις ήτανε γύρω στο 75 και πάλι τρώω τα πάντα.

Φυσικά αν έχεις προδιάθεση ή βλέπεις αυξημένο σάκχαρο καλό είναι να προσέχεις, δεν το συζητώ. Αλλά για να μην αγχώνεστε αν δεν έχετε πρόβλημα.

Σιμόνη, εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κοίταγα πράγματα για το μωρό, αλλά στο τέλος πήρα καλά πράγματα μεν, αλλά ότι είχα βρει σε προσφορές. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πραγματικά αργότερα θα λες γιατί αφιέρωνα τόσο χρόνο για έρευνα αγοράς ενώ είναι τόσο ασήμαντο. Ασε που πολλά απο αυτά που αγοράζουμε τελικά πάνε άχρηστα.

alexandroula μου ναι κ γω σ αυτη τη λογική είμαι, θα πάρω ό,τι βρω σε προσφορά κ όσο μπορώ λιγότερα πριν έρθει το μωρό! Πω πω από γλυκά βλέπω είσαι πολύ φαν! Κ γω είμαι αλλά έχω πάρει 4 κιλά απ το πρώτο τριμηνο κ 3 ακόμα μετά... Τώρα σταθεροποιούμαι, αλλά οφείλονται στα γλυκά που ετρωγα επειδή κακομάθαινα τον εαυτό μου στην αρχη!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες!!!χειμωνιατικος ο καιρος οτι πρεπει για κρεβατι!!!!τι κανετε? ??εγω ειμαι σε εν συνεχες τρεξιμο πηγαμε κλεισαμε και τα επιπλα και το σπιτι απο το τρεξιμο που εχω ριξει τις τελευταιες μερες δεν εχω κουραγιο να κανω πλεον απολυτως τπτ!!τελικα αλλαξα γιατρο πηγα στον καονουργιο ο οποιος μου φανηκε πολυ καλος και ειπαμε με τον αντρα μου να μεινουμε σε αυτον! Ακριβος ομως βρε κοριτσια στην επισκεψη του!αλλα χαλαλι του νιωθω ασφαλεια τουλαχιστον και εμπιστοσυνη!!!τωρα θελω ν δω ποτε θα μου ορισει την β επιπεδου οσο περνανε οι μερες τον μπεμπη τον νιωθω ολο και πιο συχνα!!επισης ζυγιστικα ++++5:tongue: με ταρακουνησε λιγο η ζυγαρια εκει που ειχα παρει 3μεσα σε 10 μερες τσιμπησα 2 και δεν το πηρα κι χαμπαρι!!!αντε να δω που θα φτασω!!!επισης κοριτσια εχω κανει μια ΚΟΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αλλο πραγμα πλεον ειναι καραμπαμ οτι ειμαι εγκυουλα και δν κρυβεται μ τπτ εχετε κανει και σεις μεγαλη κοιλιτσα???Αννα καλα αποτελεσματα ν εχεις στις αιματολογικες σου οα θα πανε τελεια σιμονη περαστικα για τρακαρισμα ευτυχως ολα καλα και απο δω και περ με προσοχη! Αλεξανδρουλα ποτε την εχεις την αμνιο??μεγαλο ποστ το ξερω αλλα ηθελα ν τα πω ολα γιατι δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα!!!φιλακια κοριτσια!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Αυτό με το ζάχαρο με έχει αγχώσει και εμένα...δεν είμαι καθόλου του γλυκού, τρώω μακαρόνια/ρύζι κάθε 2 εβδομάδες, 1 φρούτο την ημέρα, μια φετα μαυρο ψωμί την ημέρα, από κιλά έχω πάρει 1.5, αλλά καθε μήνα η μέτρηση ζαγχαρου ειναι τσιμπημένη στα 91-92. Ο γιατρος είπε οτι θα το δουμε στην καμπύλη αλλά τι στο καλό; Δηλαδή αν έτρωγα και γλυκά τι θα γινόταν; Τέλος πάντων....

Πράγματα για το μωρό χαζεύω και εγώ όλη την ώρα στο ίντερνετ αλλα στα μαγαζιά θα αρχισουμε να πηγαίνουμε απο τον καινούργιο χρόνο και μην ξεχνάμε ότι από Φεβρουάριο θα έχει και προσφορές!!!

Καλό σ/κ να έχουμε κορίτσια!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες. Εύχομαι να έχουμε όλες ένα ωραίο Σ/Κ. Εγώ από πράγματα για το μωρό ούτε που κοιτάζω. Μετά τη β΄επιπέδου με το καλό και αν. Μου είπαν και κάποιες φίλες ότι θα μου δώσουν κάποια κι έτσι το έχω βγάλει τελείως από το μυαλό μου. Είμαι και λίγο προληπτική με αυτό το θέμα γιατί σε μια προηγούμενη ατυχή εγκυμοσύνη που είχα η αδερφή του άντρα μου μου έφερε δώρο ένα κορμακι για το μωρό, για το καλό εννοείται, από την 6 εβδομάδα! Ούτε καρδιά δεν είχαμε ακούσει ακόμα να φανταστείτε. Από τότε είπα πως δεν θα ξανασχοληθώ με τέτοια θέματα. Ίσως να κάνω κάποια πράγματα λίγο πριν τη γέννηση όταν φτάσω, εκεί πρώτα ο Θεός. Και το δωμάτιο τότε θα το ψιλοφτιάξουμε. Προς το παρόν μεταφέραμε μόνο κάποια πράγματα γιατί μέχρι τώρα το είχαμε γραφείο. Εννοείται πως δεν έχουμε ασχοληθεί ούτε με το όνομα με το οποίο μας έχει πρήξει ο περίγυρος. Όλο πώς έχετε σκοπό να το ονομάσετε μας ρωτάνε. Να γεννηθεί με το καλό και βλέπουμε είναι η απάντηση. Ίσως να είμαι λίγο υπερβολική κορίτσια αλλά δε νιώθω άνετα να κάνω σχέδια από τώρα. Όσο για τα κιλά είμαι 19w και 5d κι έχω πάρει μέχρι τώρα 3,5. Ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά. Αν σκεφτείς πως έχω και θέμα με την τουαλέτα και πάω μια στις 3 μέρες. Για το ζάχαρο δεν ξέρω απολύτως τίποτα ακόμα. Ο γιατρός μου είπε θα το δούμε αργότερα. Βέβαια δεν τρώω γλυκά ιδιαίτερα. Άντε λίγο σοκολάτα που και που. Αυτά! Εμείς σήμερα έχουμε να πάμε σε ένα γάμο αλλά τελικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε γιατί ο άντρας μου ξύπνησε λίγο αρρωστούλης. Σας φιλώ! :)

Καλημερα κοριτσια μου απο την βροχερη λευκωσια!!

αν κ ο καιρος δεν μαρεσει ουτε που δουλευω κ αυτο το σαβωατοκυριακο....ειμαι πολυ χαρουμενη!! Την Παρασκευή περιμενω τους γονεις μου, θα ερθουν για μια βδομαδα......τι χαρα!!!

σε δυο βδομαδες θα δουμε κ το μωρο μας παλι....ολα τεκεια!!

Annat33 καλως ηρθες στην παρεα μας!! Μην ανησυχεις κ εγω εχω περιεργους πονους κατα διαστηματα αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο!!

εχει δυο μερες που νιωθω κ το νινι μεσα στην μερα ...οταν ξαπλωνω βασικα αλλα πλεον ειμαι σιγουρη πως ειναι αυτο!!

καλα αποτελεσματα στα κοριτσιαπου προηγουνται για β επιπεδου.....αντε να δουμε αν θα ερθουν ανατροπες στα φυλα!!!!!

φιλια πολλα να περασετε ολες τελεια!!!!

gzWep2.png

Καλησπέρα!!! Είμαι κ εγω μανουλα Απριλιου 2015 με ΠΗΤ 8/04!! Περιμένω το 2 ο μωρακι μου που ειναι αγορακι. Το πρωτο μου ειναι κοριτσακι 22 μηνων. Τις τελευταιες δυο μερες εχω αρχισει να συνερχομαι απο τα εντονα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.. Στο Ελενα θα γεννησω πρωτα ο Θεος κ το δευτερο μωρο μου. Στις 2 Δεκεμβριου θα κανουμε την β επιπεδου στο Αττικον νοσοκομειο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...