Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!

annat33 καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό και το τρίτο!! Αύριο που θα δεις του ζουζουνακι στον υπέρηχο θα ηρεμήσεις. Και εγώ το ένιωσα από νωρίς και τώρα το νιώθω κάθε μέρα και αρκετές φορές. Αλλά συνήθως λένε μετα τις 20 εβδομάδες.

Stella Περαστικά σου, εύχομαι να μην σε ταλαιπωρήσει για πολύ αυτος ο πόνος και καλά θα κάνεις που θα το αναφέρεις στον γιατρό σου.

Simoni συγχαρητήρια για το κοριτσάκι! !! Αντε θα σου βγει και χορεύτρια η μικρή! Εύχομαι να πάνε ολα καλά απο εδώ και πέρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

alexandroula μου καλημέρα κ σ ευχαριστώ πολύ!!!

Μακάρι να μου περασει γρήγορα, θα φανεί κ στη β επιπέδου αυτο που εχω την επόμενη βδομαδα!

Οκ θα το αναφέρω αυτό στο γιατρό μου γιατί με πιάνει σε ασχετες νύχτες.

Κορίτσια παίζει να αλλάξω κ γω γιατρό. Μάλλον θα πάω σ αυτήν που με είδε χτες, αλλά θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία να με δει κ στη β επιπέδου κ να τη ρωτήσω που ξεγεννάει.

Με χάλασε ο δικός μου γιατί είχα παθει κάτι πολύ σοβαρό κ με καθησύχαζε ότι αν δεν έχω αιμορραγία ή πονους ή δε νιώσω το μωρό, να πάω. Το μωρό δεν το χα καθημερινα νιώσει, αλλά ευτυχώς τη Δευτέρα το νιωσα. Όμως αιμορραγία,κ πονάκια δεν είχα κ όμως να που είχα αποκόλληση...

Τον πήρα 3 φορές κ την τρίτη για να του ζητήσω ραντεβού. Αλλά δεν ήταν διαθέσιμος. Μου λεγε ότι θα με βάλει πριν ή μετά τα ραντεβού του την επόμενη μέρα...για 10 λεπτά απλά για να δούμε ότι όλα είναι καλά.

Και να σκεφτείτε ότι την αποκόλληση η χτεσινη η γιατρός την είδε μετα από μιση ώρα παρατήρησης... Πάει το κολυμβητήριο, το μαγείρεμα κ ό,τι άλλο έκανα για μια βδομαδα.

Και πολύ τυχερή είμαι... Αν όμως δεν πήγαινα ή δεν το έβλεπε αυτός;

Κορίτσια μιλάμε ότι τράκαρα με το αμάξι κ το αμάξι είναι για πέταμα...

Σιμώνη εφόσον τράκαρες με το αυτοκίνητο έπρεπε οπωσδήποτε να σε δει, κατά τη γνώμη μου. Είναι πολύ σοβαρό θέμα. Ευτυχώς όλα καλά. Θα μπορούσες να πας και σε ένα νοσοκομείο πάντως, δηλαδή πιστεύω ότι η δικιά μου γιατρός, θα μου έλεγε να πάω κατευθείαν στο μαιευτήριο για υπέρηχο για να είμαστε σίγουροι.

Athinakos καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

annat33 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς που δεν έχεις καταλάβει το μωρό σου ακόμα, πολλές κοπέλες το καταλαβαίνουν αργότερα. Εγώ ενώ το κατάλαβα πάρα πολύ νωρίς, στις 13 εβδομάδες, το ένιωθα 1 στο τόσο, και μετά τις 14 εβδομάδες για καμμιά εβδομάδα υπήρχε απόλυτη ησυχία, σε ανησυχητικό σημείο. Όμως επειδή ήτανε πάρα πολύ νωρίς, έκανα υπομονή. Έχει τώρα 3-4 μέρες που στριφογυρνάει σαν σβούρα και σήμερα το βράδυ με το που γύρναγα στη δεξιά πλευρά, σκούνταγε, χαχα.

Μου έλεγε η μαμά μου προχτές ότι παρόλο που συνήθως τα 2α-3α μωράκια τα καταλαβαίνουν νωρίτερα, εκείνη το 2ο το κατάλαβε λίγο αργότερα από εμένα που ήμουνα πρώτο.

Αχ ναι alexandroula μου το ξέρω αλλά την ίδια μέρα 2 τηλ τον είχα παρει κ ήταν έτσι καθησυχαστικός. Είμαι στο πρώτο μου μωρό, είχα περισυ κ μια αποβολή, κ με ήξερε από τότε... Όσο πιεσμένος κ να ήταν έπρεπε να μου πεί αυτό που λες, να πάω σ ένα μαιευτήριο για υπέρηχο.

Athinakos καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!! Χαχαχα χορέυτρια λες να μου βγει ε; Αχ!!!!!!!!! Έχω χαζέψει εντελώς!!!

annat33 μου να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Το πρώτο φαντάζομαι θα περιμένει πώς κ πως το νινί σας έτσι; Θυμάμαι έχω 8 χρόνια διαφοράς με τον αδερφό μου κ ήταν η καλύτερη περίοδος της παιδικής μου ηλικίας όταν γεννήθηκε! Τον είχα αντικαταστήσει με την κούκλα μου!!!! Χαχαχα

Διαφημίσεις

Simoni μου εννοείται πως έπρεπε να σου πει να πας αμέσως για υπέρηχο. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια μαζί του πολύ καλά θα κάνεις να τον αλλάξεις. Για την αποκολλησούλα μη στενοχωριέσαι. Είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο, ειδικά αν είναι τόσο μικρή. Ξεκούραση και θα φτιάξει σε χρόνο dt. Athinakos καλά αποτελέσματα εύχομαι. Κι εγώ έκανα εξέταση ούρων σήμερα. Τελικά κορίτσια αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχουμε συντριπτική πλειοψηφία κοριτσιών! Πού είναι οι γαμπροί καλέ στο καφέ μας;

Καλώς ήρθες annat33 (πολλές Αννούλες βρε παιδί μου !! :P ), με το καλό το μωράκι σου, να χαίρεσαι και τα άλλα δύο! Τι καλά που έχουμε και έμπειρες μανούλες, γιατί οι...πρωτομανούλες είμαστε μέσα στο άγχος για όλα :?

Καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις κορίτσια !

Simoni περαστικά σου !

wmb1 νομίζω η vaso1980 έχει ένα γαμπρό, αν θυμάμαι καλά ! Σπεύσατε ποια θα τον καπαρώσει !!! :D

ps: τηλεφώνησα τελικά στον γιατρό μου, μου είπε ότι δεν φαίνεται να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, όμως σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μην πονάω και να πάρω παυσίπονο και ίσως και μια μικρή ποσότητα voltaren, γιατί είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη και δε θα επηρεαστεί το έμβρυο.

Αυτά !

Φιλιά σε όλες !

TJhAp3.png

Simoni τώρα διάβασα ότι τρακαρες!! Εσύ να είσαι καλά και δεν πειράζει για το αυτοκίνητο!

Ναι για κοίτα το λίγο αυτό με τον γιατρό. ..καλό θα είναι να μας βλέπουν οπότε θέλουμε εμείς κι όχι οπότε εχουν εκείνοι χρόνο!

Αχ κορίτσια τώρα μόλις βγήκαν οι εξετάσεις ούρων και δείχνει ότι υπαρχουν ιχνη αιμοσφαιρινης...εννοείτε ότι έχω τρελαθεί! Ο γιατρός μου μου είπε να περιμένουμε την καλλιέργεια και οτι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ. ..μπορει να ειναι και απο τα πολλά υγρά που βγάζω. ..αντε τώρα να αντέξω μεχρι να βγει η καλλιέργεια.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!

Athinakos μου ναι ξεπέρασα το πρώτο σοκ αλλά με προβλημάτισε ο γιατρός μου. Τί είναι τα ίχνη αιμοσφαιρίνης; Γιατί ανησυχησες;

Οτι υπάρχει αίμα στα ούρα. ...Μπορεί να είναι και ουρολοιμοξη αλλά αφού παίρνω την αντιβίωση για το ουρεοπλασμα!!! Ελπίζω να ανησυχώ χωρίς λόγο. ..

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος. Ολα μια χαρά. Τώρα περιμένουμε την καλλιέργεια να δούμε τι γίνετε με τα ουρά.

Αthinakos καλημέρα! Νομίζω πως είναι δύσκολο για ουρολοίμωξη αν παίρνεις αντιβίωση. Εμένα δηλαδή από το μικροβιολογικό έτσι μου είπαν γιατί έκανα κι εγώ. Οπότε ελπίζω κι εγώ να ανησυχείς χωρίς λόγο. Ακόμα κι αν βγει κάτι όμως είναι αντιμετωπίσιμο. Μην αγχώνεσαι! :)

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν έχω νέα από τον τράχηλό μου αλλά το τεστ αίματος θα το κάνουμε την Τετάρτη και σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε πολλά!!

Ρε κορίτσια,πότε γίνεται η καμπύλη ζαχάρου?Ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε μηχανάκι μέτρησης ζαχάρου και στη μέτρηση μετά το πρωϊνό υπάρχει πρόβλημα!Αυτός απαγορεύει το χυμό,πίττες,πίτσες,γλυκά,αλμυρά,τηγανητά,λιπαρά και ρύζια!!Εγώ εχθές ήπια χυμό και ημέτρηση δεν ήταν καλή και σήμερα έφαγα κουάκερ με κατσικίσιο γάλα και σταφίδες και ένα τσάι κάραμελ(χωρίς χυμό) και πάλι δεν ήταν καλή η μέτρηση!!

Δεν ανησυχώ,είναι νωρίς.Ακόμη κι αν υπάρχει θέμα θα ελέγχεται με τη διατροφή..Κάποιες από εσάς έχουν ήδη κάνει καμπύλη ζαχάρου?

Φιλάκια!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...