Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια,

Μετά από τη γνώμη 3 γιατρών,αποφασίσαμε να μην κάνουμε(ακόμη τουλάχιστον)περίδεση.Νομίζω οτι το γιατρό που βρήκαμε μπορώ να το εμπιστευτώ απόλυτα.Ελέγχουμε τον τράχηλο κάθε εβδομάδα και βλέπουμε πως πάει.Είναι αντένδειξη τα μικρόβια στην περίδεση.Συνεχίζω την αντιβίωση συνολικά για ένα μήνα.Επίσης,δεν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί γιατί τόσο το μικρόβιο όσο και τα ινομυώματα κάνουν πιο επικίνδυνη τη διαδικασία.Θα κάνω ένα τεστ(1100 ευρώ) αίματος που δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τις τρισωμίες και ποσοστά για τα άλλα.Νομίζω οτι έχω πέσει σε καλά χέρια...Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να γεννηθεί υγιές αυτό το μωρό οπότε τα έξοδα έρχονται σε δεύτερη μοίρα!Είμαι καλύτερα χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν ανησυχώ!Φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Anna χάρηκα που βρήκες γιατρό που εμπιστεύεσαι! Εύχομαι όλα καλά από εδώ και πέρα! !

Κορίτσια βρήκα αυτό το site που δίνουν δωρεάν δείγματα σε μέλλουσες μανούλες

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε?

Εγώ απο την περασμένη βδομάδα είχα ενα πιάσιμο στην αριστερή ωμοπλάτη, σαν ψύξη, που με τραβούσε οποτε εστριβα το κεφάλι. Το σ/κ είχε σχεδόν εξαφανιστεί, χτες όμως επανεμφανίστηκε, σε βαθμό που ξυπνούσα απο τον πόνο καθέ φόρα που αλλαζα στάση στον ύπνο μου. Σήμερα είδα την μαμά μου και όταν της περιέγραφα το πιάσιμο μου δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο που ποναω και μου είπε πως και στην ίδια εμφανίστηκε αυτός ο πόνος στην εγκυμοσύνη, στον 4ο μήνα, και έκτοτε την πιάνει παντα οποτε κουράζεται. Είχα διαβάσει για πόνους στην πλάτη στην εγκυμοσυνη, υπεθετα όμως οτι εμφανίζονται στο πιο προχωρημένο στάδιο, λόγω κιλών κλπ. Μου φάνηκε πολύ νωρίς για να είναι απο την εγκυμοσύνη... Αφήστε που δεν μπορω να βάλω τίποτα να με ανακουφίσει, εννοώ αλοιφές, εμπλαστρακια κλπ και δεν υποχωρεί ούτε με μασαζακι.

Έχετε εσείς τίποτα παρόμοιο?? :confused:

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας έχω καλά νέα!!!!!

Είχα μια περιπέτεια τη Δευτέρα (άσχημη-ευτυχώς μια μικρή αποκόλληση έχω) και πήγα σε μια γυναικολόγο που είχαμε κάνει μαζί την αυχενική κ ήταν κοντα μας το ιατρείο της κ μάθαμε το φύλο!!!!!!! Και ήταν αυτό που θέλαμε όλοι!!!!

Κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μωράκι μας ήταν πολύ καλά κ ζωηρούλικο, κ ολο έτριβε τα ματάκια του κ τεντωνότανε!!!

Είναι 330 γρ. κατι που σημαίνει ότι είναι κ μεγαλούτσικο για τη φάση που είμαστε κ μάλιστα το βλέπαμε να αναπνέει κ εντυπωσιάστηκε η γιατρός, γιατί θεώρησε ότι είναι πολυ νωρίς! Επίσης μπορεί να αλλάξω το ραντεβου της β επιπεδου γιατι σκεφτομαι να το κάνω στη γυναικολογο που πήγα σήμερα γιατί μπορεί να το κανουμε στο ιατρειο της.

Από την αυχενικη που είχαμε κάνει μαζι, στο Ρεα ειμαι πολύ ευχαριστημένη!

Anna74 μου πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα! Με το καλό να κάνεις κ την περίδεση!!!

Τ αλλα κορίτσια τί κάνετε;

Stella Va μου δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο με το πιασιμο που περιγράφεις, κρίμα που δεν σε πιανουν τα εμπλαστρα ή το μασάζ. Εμένα η μέση μου όταν με πιάνει την χαλαρώνω με θερμοφόρα. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Εμένα στον ύπνο με πονάνε οι κλειδώσεις στον αγκωνα. Κ επειδή κοιμόμαστε στο πλάι λόγω εγκυμοσύνης, τα λυγίζω τα χέρια μου άθελά μου. Δεν το χω ακουστα αλλά μια ακαμψία σαν αγκύλωση είναι που επίσης δε μου περνάει με τίποτα.

Επεξεργάστηκαν by Simoni

Stella Va μου δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο με το πιασιμο που περιγράφεις, κρίμα που δεν σε πιανουν τα εμπλαστρα ή το μασάζ. Εμένα η μέση μου όταν με πιάνει την χαλαρώνω με θερμοφόρα. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Εμένα στον ύπνο με πονάνε οι κλειδώσεις στον αγκωνα. Κ επειδή κοιμόμαστε στο πλάι λόγω εγκυμοσύνης, τα λυγίζω τα χέρια μου άθελά μου. Δεν το χω ακουστα αλλά μια ακαμψία σαν αγκύλωση είναι που επίσης δε μου περνάει με τίποτα.

Δεν είναι ότι δε με πιάνουν αλλά ότι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, γιατί στις οδηγίες αναφέρουν ότι αντενδείκνυται η χρήση στην κύηση και γαλουχία :( Σήμερα ξύπνησα και με μουδιασμένο το χέρι, παρόλο που δεν κοιμόμουν από εκείνη την πλευρά, μάλλον θα πρέπει να κάνω ένα τηλεφωνάκι στον γιατρό μου...

Να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα ! (κι ας είναι μουντή και βροχερή εδώ στη Θεσσαλονικούλα)

TJhAp3.png

Καλημέρα

Σιμόνη εύχομαι να περάσει γρήγορα η αποκόλληση και να μην ταλαιπωρηθείς.

Στέλλα αυτό ήθελα να σου πω ότι πρέπει να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη τέτοιες αλοιφές και έμπλαστρα, τουλάχιστον έτσι γράφουν επάνω. Πολλές φορές πιάνεται νεύρο στην εγκυμοσύνη, συνήθως στα πόδια βέβαια και δεν είναι λόγω κιλών, αλλά λόγω αλλαγής του σώματος. Επίσης οι αρθρώσεις μπορεί να σας πονάνε γιατί χαλαρώνουν. Πολλές γυναίκες παθαίνουν το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα που μετά την εγκυμοσύνη περνάει σχεδόν τελείως. Ρωτήστε το γιατρό σας μήπως σας βοηθήσει το μαγνήσιο σε τέτοιους πόνους.

Και εγώ είμαι λιγάκι πιασμένη στο σβέρκο, κάνω υπομονή, λογικά σε 2-3 μέρες θα περάσει.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν κ σας διαβαζω περιστασιακα.ειμαι στη 17η εβδομαδα κ ειναι η τριτη μου εγκυμοσυνη ΠΗΤ 24/04/15.

Να ρωτησω κ εγω κατι γιατι εχω ψιλοαγχωθει...τα εμβρυακια σας ποτε τα νιωσατε πρωτη φορα???εγω ακομα τπτ...στις δυο προηγουμενες ηδη τα ειχα νιωσει κ με εχει τρελλανει λιγακι η "αναμονη".επισης απο εχθες εχω ενα επιμονο πονο δεξια στο υψος των ωοθηκων εχει καποια κοπελα κατι παρομοιο???αυριο ειναι να παω στο γιατρο για υπερηχο αλλα μου εχει καρφωθει οτι κατι δν παει καλα :(

qOUNp2.png.

Καλημέρα Stella Va μου, ναι καταλαβα, οπότε καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου να σου προτείνει κάτι ο ίδιος!

Κορίτσια ήμουν τόσο χαρούμενη χθες που έκανα karaoke night κ η μικρή μου στριφογύρναγε συνέχεια!!!

Αχ!!!!!!!!!!!!

Καλωσόρισες annat33 μου στην παρέα μας! Και με το καλο να δεχτείς το νινί σου! Να σου χήσουν κ τα παιδάκια σου!!! 'Αξια!!! Τί ηλικίες έχουνε;

Το δικό μου το ένιωσα μεν από πολύ νωρίς, αλλά για μέρες μετά δεν ένιωθα τίποτα κ είχα διαβάσει ότι από την 20 βδομάδα κ μετά το νιώθουμε συνέχεια! Εγώ μπήκα μόλις σήμερα! Μην ανησυχείς, στην 17 κ γω ανησυχούσα κ πήγα στο προγραμματισμένο ραντεβού μου με το γιατρό κ ήταν όλα μια χαρούλα!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολλές καλημέρες! Τι μου κάνουν οι κοιλίτσες; Εγώ χτες βράδυ πήγα ένα σινεμά και η μπουμπού για κάποιο λόγο δεν έλεγε να ηρεμήσει. Σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους δε σταματούσε να κουνιέται σε σημείο που άρχισα να ανησυχώ. Να υποθέσω ότι της αρέσει το σινέμά ή το αντίθετο λέτε; :P alexandroula αυτό που θα κάνω δεν είναι το γνωστό καρδιοτοκογράφημα. Είναι καρδιογράφημα εμβρύου το οποίο είναι κάπως συμπληρωματικό της β επιπέδου. Ο γιατρός μου λέει πως η β΄επιπέδου δεν ανιχνεύει όλα τα πιθανά καρδιακά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και ότι το συγκεκριμένο καρδιογράφημα είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για να διαγνωσθούν τυχόν συγγενείς καρδιοπάθειες σε ποσοστό 90%. Κάποια πράγματα φαίνονται και στη β΄επιπέδου αλλά πολύ λίγα. Στην άμνιο δε φαίνεται τίποτα από αυτά αλλά ούτως ή άλλως εγώ δεν έκανα. Η βασικότερη συμβολή της εμβρυϊκής υπερηχοκαρδιογραφίας είναι η έγκαιρη διάγνωση των σύμπλοκων συγγενών καρδιοπαθειών, που μπορεί να προκαλέσουν αυξημένη νοσηρότητα και θνητότητα μετά τη γέννηση. Ο γιατρός μου τη θεωρεί πολύ σημαντική εξέταση. Και η κουμπάρα μου την έκανε πριν μια εβδομάδα κι έχοντας μια β΄επιπέδου τέλεια. Κι έχει άλλον γιατρό. Δεν ήξερα πως δε σε βάζουν όλοι οι γιατροί να την κάνεις. Τέλος πάντων! Προφανώς, κάθε γιατρός έχει τη μέθοδό του! :) Anna74 χαίρομαι πάρα πολύ που τελικά αισθάνθηκες ότι είσαι σε καλά χέρια. Είναι πολύ σημαντικό για την έκβαση της εγκυμοσύνης και για την ψυχολογία σου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Το ίδιο εύχομαι και στις κοπέλες που είναι να κάνουν άμνιο. Stella Va όλες οι εγκυούλες κάποια στιγμή έχουν σκελετικούς πόνους αλλά καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου να σου υποδείξει τον καλύτερο τρόπο ανακούφισης! annat33 καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μην ανησυχείς δεν είναι τόσο περασμένες οι εβδομάδες πια. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι πρωτομανούλα το καταλαβαίνεις γρηγορότερα αλλά καμιά φορά εξαρτάται κι από άλλα πράγματα. Μην αγχώνεσαι πριν μιλήσεις με το γιατρό σου. Αυτά κοριτσάκια μου. Σας φιλώ!

Ευχαριστώ ο μεγάλος μου είναι 8 χρόνων κ ο μικρός μου 13 μηνών.

αγχωνομαι γιατί δεν νιωθω απολύτως τίποτα κ μου έχει καρφωθει στο μυαλό μου οτι κάτι. δεν πάει καλά

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...