Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

wmb1 τι καλά που είδες την μπουμπού σου! Εγώ τώρα μετράω τις μέρες μέχρι την άλλη Τριτη που θα κάνουμε β'επιπεδου. Και εγώ συνεχίζω αντιβίωση μέχρι την Πέμπτη και την επόμενη φορά που θα πάω γιατρό θα κάνουμε καλλιέργεια να δούμε τι γίνετε. ..αχ μακάρι να καταφέρουμε και οι δύούμας να το διώξουμε το παλιό ουρεοπλασμα!!! Τον τράχηλο εμείς θα το δούμε ξανά την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να μην εχει αλλάξει.

Αντε Athinakos,πλησιάζουν οι μέρες για την β επιπέδου. Εσύ 18, εγώ 20. Μόνο που εγώ έχω και την αμνιο την ίδια μέρα.. Εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα!!! Ανοίγουμε νέο κύκλο εξετασεων κ για τις άλλες κοπέλες.:-)

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλίτσες όμορφες! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σ/Κ. Εμείς σήμερα πήγαμε στο γιατρό για τσεκάρισμα τραχήλου κι ευτυχώς δεν έχει μειωθεί περισσότερο. Είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα. Είδαμε και τη μπουμπού μας που έχει μεγαλώσει κι άλλο και είναι ολόκληρη κοπέλα 375 γραμμαρίων. Γενικά όλα τα υπόλοιπα καλά, λέει ο γιατρός. Πρέπει να κρατήσουμε τον τράχηλο σε αυτά τα επίπεδα όσο περισσότερο γίνεται. Συνεχίζω και την αντιβίωση και μόλις τελειώσει θα κάνω μια καλλιέργεια να δούμε τι γίνεται με ουρεόπλασμα -μυκόπλασμα. Εύχομαι να έχουμε όλες μια υπέροχη εβδομάδα! Σας φιλώ! :)

Μια χαρά θα πάνε όλα!! Αισιοδοξία κ υπομονή θέλει!! :-)

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Αντε Athinakos,πλησιάζουν οι μέρες για την β επιπέδου. Εσύ 18, εγώ 20. Μόνο που εγώ έχω και την αμνιο την ίδια μέρα.. Εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα!!! Ανοίγουμε νέο κύκλο εξετασεων κ για τις άλλες κοπέλες.:-)

Όλα θα πάνε τέλεια για όλες!!!! Μόνο θετικές σκέψεις τώρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Αnna74 εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Έχουν κάνει πολλές κοπέλες περίδεση με άριστα αποτελέσματα. Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, μην ανησυχείς. Περιμένουμε νεότερα! annoula δε γνωρίζω πολλά πράγματα για το a τεστ παρά μόνο ότι οι περισσότεροι γιατροί πια δεν σε βάζουν να το κάνεις. Δεν ξέρω όμως για ποιο ακριβώς λόγο. Έκανες πολύ καλά που άλλαξες γιατρό αν αισθάνθηκες ότι αυτός είναι αδιάφορος ή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί διάφορες καταστάσεις. Εύχομαι ο καινούριος να είναι αντάξιος των προσδοκιών σου. Athinakos είσαι η πρώτη που ανοίγεις τον κύκλο της β΄επιπέδου. Με το καλό εύχομαι! Εγώ τελικά έκλεισα για 26 Νοεμβρίου! Και κάπου εκεί μου είπε ο γιατρός να κάνω κι ένα καρδιογράφημα εμβρύου.

Για το καρδιογραφημα έχω ακούσει και εγώ που μερικοί το κάνουν, οπότε θα ρωτήσω τον εμβρυολογο στην β'επιπεδου.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Ναι πιθανα είναι όλα, δεν πιστεύω ότι θα είναι τότε για μένα, πιο μετα υπολογίζω γιατί είναι το πρώτο μου κ συνηθως παίρνουν το χρόνο τους τα πρωτάκια!

Και μένα πρώτο είναι αλλά υποτίθεται ότι είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο. Ξέρω γω;;

82ZHp3.png

καλημέρα. wmb γιατί θα κάνεις τόσο νωρίς καρδιοτοκογράφημα? Συνήθως κάνουν προς το τέλος της εγκυμοσύνης, 8ο ή 9ο εκτός αν έχουνε ενδείξεις οτι χρειάζεται νωρίτερα. Και πάλι όμως είναι πολύ νωρίς. Εκτός αν έχεις συσπάσεις οπότε θέλει να δει πόσες έχεις κλπ.

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έκανα καθόλου παρόλο που είχα κάποιες συσπάσεις απο τον 6ο μήνα. Μου έκαναν μόνο όταν ήμουνα έτοιμη να γεννήσω για να δούνε αν έχει ρίξει παλμούς το μωρό, αν και δεν ζορίστηκε γενικώς. Όμως στην εγκυμοσύνη δεν έκανα καθόλου.

Και εγώ καλά είμαι το μικρούλι σκουντάει καθημερινά, άλλες μέρες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Έχω αγωνία για την άμνιο και θέλω να τελειώσω τις δουλίτσες που έχω στο σπίτι, μην μείνουνε ρούχα άπλυτα και το σπίτι χάλια για 2-3 εβδομάδες. Αν και θα έχω βοήθεια γενικώς καλό είναι να μην έχω τέτοιες έννοιες και απλά να ξεκουραστώ.

Καλημέρα!!

Alexandroula δεν νομίζω ότι εννοούσε καρδιοτοκογραφημα, αλλά ειδικό υπέρηχο όπου κοιτάνε μόνο την καρδιά του μωρού. Έχω ακούσει και άλλες κοπέλες που τους στέλνουν οι γιατροί τους να το κάνουν.

Ποτέ έχεις κανονίσει για αμνιο;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

δεν θυμάμαι να έχω ακούσει για τέτοιο υπέρηχο. Ξέρω οτι κοιτάνε και την καρδιά στο ντόπλερ, αλλά και τον ομφάλιο λόγο, όμως δεν νομίζω οτι είναι αυτό.

Εγώ έχω άμνιο την τρίτη που έχεις νομίζω β' επιπέδου.

δεν θυμάμαι να έχω ακούσει για τέτοιο υπέρηχο. Ξέρω οτι κοιτάνε και την καρδιά στο ντόπλερ, αλλά και τον ομφάλιο λόγο, όμως δεν νομίζω οτι είναι αυτό.

Εγώ έχω άμνιο την τρίτη που έχεις νομίζω β' επιπέδου.

Με το καλό και καλά αποτελέσματα!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...