Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλίτσες όμορφες! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σ/Κ. Εμείς σήμερα πήγαμε στο γιατρό για τσεκάρισμα τραχήλου κι ευτυχώς δεν έχει μειωθεί περισσότερο. Είναι ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα. Είδαμε και τη μπουμπού μας που έχει μεγαλώσει κι άλλο και είναι ολόκληρη κοπέλα 375 γραμμαρίων. Γενικά όλα τα υπόλοιπα καλά, λέει ο γιατρός. Πρέπει να κρατήσουμε τον τράχηλο σε αυτά τα επίπεδα όσο περισσότερο γίνεται. Συνεχίζω και την αντιβίωση και μόλις τελειώσει θα κάνω μια καλλιέργεια να δούμε τι γίνεται με ουρεόπλασμα -μυκόπλασμα. Εύχομαι να έχουμε όλες μια υπέροχη εβδομάδα! Σας φιλώ! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

wmb1 τι καλά που είδες την μπουμπού σου! Εγώ τώρα μετράω τις μέρες μέχρι την άλλη Τριτη που θα κάνουμε β'επιπεδου. Και εγώ συνεχίζω αντιβίωση μέχρι την Πέμπτη και την επόμενη φορά που θα πάω γιατρό θα κάνουμε καλλιέργεια να δούμε τι γίνετε. ..αχ μακάρι να καταφέρουμε και οι δύούμας να το διώξουμε το παλιό ουρεοπλασμα!!! Τον τράχηλο εμείς θα το δούμε ξανά την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να μην εχει αλλάξει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια ελπίζω να μην έχετε άλλα θέματα με τον τράχηλο, γιατί ακόμα και καλά να είναι τα πράγματα, είναι πολύ αγχωτικό να σκέφτεσαι αυτό το πράγμα σε όλη την εγκυμοσύνη.

Εγώ ήμουνα στα μαγαζιά σήμερα και κουράστηκα αρκετά, με το ζόρι κατάφερα να πάω να βάλω πλυντήριο και τώρα κάθισα να ξεκουραστώ. Όμως ακόμα δεν έχει κοιμηθεί η μικρή μου και έχουμε συνέχεια μέχρι να κοιμηθεί και να καταφέρω να ξαπλώσω.

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε?? Ειμαι πολυ μπερδεμενη οποτε χρειαζομαι τα φωτα σας στη 12η εβδομαδα εκανα την αυχενικη που βγηκε τελεια 1,4 και πιθανοτητες για συνδρομο down 1: 19000 εκανα λοιπον και την α τεστ οπου ο υπερηχος ηταν μια χαρα και στην πιθανοτητα για συνδρομο down 1:281 αρνητικο βεβαια αλλα δεν σταματαω να το σκεφτομαι ξερει κανενα κοριτσι τι παιζει με.αυτες τις 2.εξετασεις αι γιατι ειχα τετοια μεγαλη διαφορα??

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

alexandroula έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν γίνετε να περάσουμε όλη την εγκυμοσύνη με τόσα άγχος. Σίγουρα δεν κάνει καλό ούτε σε εμάς ούτε στα μωράκια μας.

Εγώ κορίτσια τον τελευταίο καιρό έχω ηρεμήσει λίγο μιας και νιώθω το νινι να χορεύει μεσα στην κοιλίτσα όλη την ώρα. Προχτές ήμουν ξάπλα στον καναπέ και είδε και ο πατέρας μου την κοιλιά να κουνιέται με μια κίνηση του μωρού! Ήταν τέλεια!!!

annoula εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για το α-τεστ. Ρώτησε τον γιατρό σου να σου εξηγήσει γιατί υπαρχει αυτή η μεγάλη απόκλιση.

Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά κορίτσια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου,

Η περίδεση θα γίνει το αργότερο την Παρασκευή.Αύριο θα αποφασίσουμε ακριβώς το πού και πότε.Έχω καλύτερη ψυχολογία αλλά θα χαρώ πολύ όταν τελειώσει κι αυτό.Ο τράχηλος στα ίδια,συνεχίζω την αντιβίωση για τα χλαμύδια..Είμαστε ήδη 10 εκατοστά!Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα όμορφες!!! Τι κάνετε;

Εγώ έχω ελεύθερο το πρωινό οπότε χαλαρά καφεδάκι στον καναπέ.

Anna74 εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσεις και εσύ να απολαύσεις αυτή την περίοδο. Να ξέρεις ότι είσαι στις προσευχές μου. Περιμένω νέα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια καλημερα και απο μενα τελικα ολα καλα μεχρι στιγμης πηγα χθες και ξανα εκανα εξω σε μικροβιολογικο τις ορμονολογικες και μου βγηκαν μια χαρα μετα απο αυτο αλλαξα και γιατρο αυριο εχω ραντεβου με τον καινουργιο μακαρι να ειναι καλος και πανω απολα ανθρωπος το μονο σιγουρο ειναι πως στο ιασω δεν ξαναπαω! !!!:evil: οπως και στον γιατρο που ειχα! !!!εσεις τι κανετε??το σπιτι κοριτσια τελειο και μαλλον θα το κλεισουμε αντε να μπαινουμε σιγα σιγα σε μια σειρα γιατι εχω πελαγωσει!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Μπράβο annoula!! Καλά κάνεις και ψάχνεις για άλλο γιατρό! Είναι πολύ σημαντικό να τον εμπιστεύεσαι και όπως είπες να είναι και άνθρωπος πέρα απο επιστήμονας. Εγώ με αυτά που πέρασα πέρσι είχα πάει σε 5 διαφορετικους μέχρι να βρω αυτόν που με έκανε να νιώσω καλά. Συγχαρητήρια και για το σπίτι!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα. Για το α τεστ δεν έχω ιδέα, όμως αυτές οι εξετάσεις αίματος είναι εντελώς στατιστικές και κατά τη γνώμη μου δεν ξέρω τι αξία έχουνε στο να τις κάνεις. Άλλος ένας λόγος που "χαίρομαι" κατά κάποιο τρόπο, που θα κάνω την άμνιο είναι ότι δεν είναι στατιστικά.

Αννούλα εφόσον δεν ήσουνα ευχαριστημένη καλά έκανες και άλλαξες γιατρό.

Αννα με το καλό να ξεμπερδεύεις και από αυτό, να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσεις όσο μπορείς.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω!!το προβλημα μου δεν ηταν να κανω τις εξετασεις εγω με αυτο που εκνευριστηκα ειναι που μ παιρνει χθες τηλ. Το πρωι και μου λεει εχουμε προβλημα με την ορμονηπου ανιχνευει το συνδρομο down καλο ειναι αμνιο χωρις να δει τις εξετασεις χωρις να με παρει να παω στο ιατρειο του απο το τηλ. και πηγα απο μονη μου στην μικροβιολογο μου που τις εχω τυφλη εμπιστοσυνη και εκανα παλι τις ορμονες και βγηκαν μια χαρα και μου ειπε και εκεινη 25 χρονων κοπελα χωρις αθολογικα αιτια γιατι να σε υποβαλει σε αμνιο μηπως μου λεει να σκεφτεις το γεγονος.να αλλαξεις γιατρο??αι ετσι και αλλαξα σιγα μην κατσω να με πιασει μ@@!!!καλα απο χθες τι του εχω συρει δεν λεγεται απο τα νευρα μου σκοτωνα ανθρωπο

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και όλες τις κοιλίτσες !

Αννούλα έκανες πολύ καλά που άλλαξες γιατρό, είναι σε κάθε περίπτωση πραγματικά εξοργιστικό να σε αντιμετωπίζει ο γιατρός σαν "τεμάχιο", σαν "κομμάτι κρέας", και πολύ περισσότερο αυτή την ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίοδο της εγκυμοσύνης, όπου οτιδήποτε αφορά το μωράκι είναι το...ευαίσθητο σημείο μας. Σαφώς πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον γιατρό, με σύνεση όμως ώστε να μην καταντά εκμετάλλευση από τους...επιτήδειους γιατρούς !

Άννα όλα να πάνε καλά ! Έχεις την θετική σκέψη όλων μας όπως και τα κορίτσια που θα κάνουν αμνιοπαρακέντηση !

athinakos περνάνε οι μέρες, άντε με το καλό να κάνεις την αρχή την άλλη βδομάδα με την β' επιπέδου, να μας προϊδεάσεις και τις υπόλοιπες που έχουμε το πρώτο μας παιδάκι !

TJhAp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Αnna74 εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Έχουν κάνει πολλές κοπέλες περίδεση με άριστα αποτελέσματα. Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, μην ανησυχείς. Περιμένουμε νεότερα! annoula δε γνωρίζω πολλά πράγματα για το a τεστ παρά μόνο ότι οι περισσότεροι γιατροί πια δεν σε βάζουν να το κάνεις. Δεν ξέρω όμως για ποιο ακριβώς λόγο. Έκανες πολύ καλά που άλλαξες γιατρό αν αισθάνθηκες ότι αυτός είναι αδιάφορος ή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί διάφορες καταστάσεις. Εύχομαι ο καινούριος να είναι αντάξιος των προσδοκιών σου. Athinakos είσαι η πρώτη που ανοίγεις τον κύκλο της β΄επιπέδου. Με το καλό εύχομαι! Εγώ τελικά έκλεισα για 26 Νοεμβρίου! Και κάπου εκεί μου είπε ο γιατρός να κάνω κι ένα καρδιογράφημα εμβρύου.

Athinakos καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου αντε σιγα σιγα να παιρνουμε σειρα και μεις εχω πολυ αγωνια για αυριο! ! Wmb 1 την α τεστ την εκνα χωρις κανενα απολυτως λογο η αυχενικη και η papp aηταν τελεια του τα σειρα ομως του γιατρου ενα χερακι και εγω και αντρας μου!!!τωρα περιμενω πως και πως την β επιπεδου να χαζεψω παλι με τον μπεμπη!!!αυριο λογικα θα ξερω και γω ποτε θα την κανω! !:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γειά σας κορίτσια μου,

Η περίδεση θα γίνει το αργότερο την Παρασκευή.Αύριο θα αποφασίσουμε ακριβώς το πού και πότε.Έχω καλύτερη ψυχολογία αλλά θα χαρώ πολύ όταν τελειώσει κι αυτό.Ο τράχηλος στα ίδια,συνεχίζω την αντιβίωση για τα χλαμύδια..Είμαστε ήδη 10 εκατοστά!Φιλάκια

Με το καλό αννα. Όλα θα πάνε καλά!!!!

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...