Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας !!

wmb1 πόσο τέλεια περιγραφή!! Και εγώ τέτοιου είδους αίσθηση έχω όταν νιώθω το μωράκι, σαν μπουρμπουλήθρες το χαρακτήριζα ή σαν πέρασμα ψαριού! :P Αλλά το "σαν ποπ-κορν που σκάει" τέλεια και ευφάνταστη περιγραφή!!

Εμένα βρε κορίτσια γιατί δεν φαίνεται ακόμη η κοιλίτσα μου? Εντάξει, έχω πάρει 2μιση κιλάκια και είναι σα να έχω...παραφάει, αλλά δεν παίζει να με δει κάποιος και να πει "να μια έγκυος"! Και εμείς επίσης το έχουμε πει στους κοντινούς φίλους, συγγενείς κλπ, γιατί αν περιμένουμε να φανεί...καλό 2015!! χαχαχα...

Όσο για τον ύπνο και γω είχα διαβάσει οτι η θέση στο αριστερό πλάι ενδείκνυται για την καλύτερη ροή αίματος στον πλακούντα, όμως δε νομίζω πως το τηρώ, σχεδόν πάντα ανάσκελα ξυπνάω.

Πάντως foteini μπράβο σου που είσαι σε mood και ψωνιζεις μωρουδιακά, εγώ όχι απλά δεν είμαι, αλλά έχω "απαγορεύσει" στις γιαγιάδες να ασχολούνται από τωρα με τα μωρουδιακά! Δεν με ακούνε φυσικά, αλλά εγώ δε θέλω να τα βλέπω ακόμη, να γίνει με το καλό και το β' επιπέδου και μετά...

Παρεμπιπτόντως, feli που είσαι και συ Θεσσαλονικιά, που έκλεισες για β' επιπέδου ??

Καλό σκ σε όλες !!! :)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας γεια σας !!

wmb1 πόσο τέλεια περιγραφή!! Και εγώ τέτοιου είδους αίσθηση έχω όταν νιώθω το μωράκι, σαν μπουρμπουλήθρες το χαρακτήριζα ή σαν πέρασμα ψαριού! :P Αλλά το "σαν ποπ-κορν που σκάει" τέλεια και ευφάνταστη περιγραφή!!

Εμένα βρε κορίτσια γιατί δεν φαίνεται ακόμη η κοιλίτσα μου? Εντάξει, έχω πάρει 2μιση κιλάκια και είναι σα να έχω...παραφάει, αλλά δεν παίζει να με δει κάποιος και να πει "να μια έγκυος"! Και εμείς επίσης το έχουμε πει στους κοντινούς φίλους, συγγενείς κλπ, γιατί αν περιμένουμε να φανεί...καλό 2015!! χαχαχα...

Όσο για τον ύπνο και γω είχα διαβάσει οτι η θέση στο αριστερό πλάι ενδείκνυται για την καλύτερη ροή αίματος στον πλακούντα, όμως δε νομίζω πως το τηρώ, σχεδόν πάντα ανάσκελα ξυπνάω.

Πάντως foteini μπράβο σου που είσαι σε mood και ψωνιζεις μωρουδιακά, εγώ όχι απλά δεν είμαι, αλλά έχω "απαγορεύσει" στις γιαγιάδες να ασχολούνται από τωρα με τα μωρουδιακά! Δεν με ακούνε φυσικά, αλλά εγώ δε θέλω να τα βλέπω ακόμη, να γίνει με το καλό και το β' επιπέδου και μετά...

Παρεμπιπτόντως, feli που είσαι και συ Θεσσαλονικιά, που έκλεισες για β' επιπέδου ??

Καλό σκ σε όλες !!! :)

Stella μου ακόμα δεν έκλεισα!Την Τρίτη έχω κλασικό υπέρηχο στο γιατρό μου και λογικά τότε θα μου πει πού να κλείσω και πότε...Τώρα αν μου πει όπου θέλω εγώ να κλείσω...θέλει ψάξιμο...και να σου πω την αλήθεια χάζευα στο parents για που κάνανε β΄ επιπέδου εδώ στη Θεσσαλονίκη και μπερδεύτηκα τελείως..προτίμω να με στείλει ο γιατρός μου σ΄ ένα συγκεκριμένο. Εσύ πού έκλεισες;;Ο γιατρός σου, σου είπε πού;

nkr7p2.png

Ναι έκλεισα στο Κέντρο Ιατρικής Εμβρύου Αγίας Σοφίας, στην κα Ψαρρά. Εκεί με παρέπεμψε ο γιατρός μου τον οποίο εμπιστεύομαι και δεν χρειάστηκε να ψάξω καθόλου.

TJhAp3.png

Ναι έκλεισα στο Κέντρο Ιατρικής Εμβρύου Αγίας Σοφίας, στην κα Ψαρρά. Εκεί με παρέπεμψε ο γιατρός μου τον οποίο εμπιστεύομαι και δεν χρειάστηκε να ψάξω καθόλου.

Σε ποια βδομάδα θα είσαι όταν θα πας;

nkr7p2.png

22 και 2 ημερών, έχω καιρό ακόμη αλλά ήθελα να το κλείσω έγκαιρα. Τους λες ημ/νια τελευταίας περιόδου και βρίσκουν εκείνοι την κατάλληλη βδομάδα, φαντάζομαι παντού έτσι είναι !

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Από κιλά εγώ μέχρι την 14η εβδομάδα είχα χάσει 3 και απο τότε μεχρι τώρα έχω πάρει 1,2 από αυτά. Νομίζω καλά μέχρι τώρα αλλά φοβάμαι μην αρχίσω να τα παίρνω απότομα αργότερα.

Όσο αφορά τον ύπνο και εγώ ξεκινάω στο πλάι αλλά το πρωί είμαι ανάσκελα:tongue:

Να περάσετε ενα όμορφο σ/κ παρέα με τις κοιλιτσες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!

εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, δουλεύουμε κ οι δύο κ μάλιστα αντίθετα, οπότε αν βρεθούμε θα είναι καλά!!! χαχαχα...βλέπετε είμαστε κ οι δύο νοσηλευτές κ έτσι δεν καταλαβαίνουμε από σαββατοκύριακα!!

εμένα τις τελευταίες δύο εβδομάδες άρχισε να φαίνεται πολύ η κοιλίτσα μου, γεγονός που με ανησυχεί αρκετά για το πόσο θα μεγαλώσει τους επόμενους μήνες! η αδερφή μου είχε πάρα πολύ αμνιακό υγρό με αποτέλεσμα στον 7ο μήνα να φαίνεται σαν να είναι στις μέρες της κ όταν τους έλεγε ότι είναι στον 7ο όλοι της έλεγαν ότι έχει δίδυμα!!! αυτό με τρομάζει γιατί δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθω στην δουλειά αν γίνει έτσι η κοιλιά μου...ξέχασα να σας πω ότι εδώ που ζω δουλεύουν όλες οι γυναίκες μέχρι να γεννήσουν κ μετά κάθονται μόνο 4 μήνες....πολύ μεγάλο ζόρι!!! για να καταλάβετε είμαι θεσσαλονικιά που εδώ κ ένα χρόνο ζω κ εργάζομαι στην κύπρο!

αυτός είναι κ ένας λόγος που βιάζομαι να ετοιμάσω την προίκα του μωρού, επειδή όλα τα έξοδα της γέννας, του παιδικού δωματίου κ της προίκας θα τα κάνω εγώ με τον άντρα μου δεν θέλω να πέσουν όλα μαζί ....δύσκολη κατάσταση κ λίγο ψυχοφθόρα καθώς θα ήθελα πάρα πολύ να μοιράζομαι αυτήν την ωραία περίοδο της ζωής μου με την οικογένεια μου κ τους φίλους μου , αλλά δυστυχώς τους δείχνω μόνο μέσω skype την κοιλίτσα μου κ τους υπερήχους!!!

όσο για τα κιλά...μέχρι την προηγούμενη βδομάδα είχα πάρει μόνο 1 αλλά ξαφνικά μέσα σε μία βδομάδα έβαλα άλλο μισό, οπότε τώρα που είμαι 17w 2d έχω βάλει συνολικά 1μιση αλλά βλέπω διαφορά νομίζω ότι τώρα ξεκινάει το δύσκολο , σαν να μπαίνουν πιο εύκολα τώρα ενώ τρώω τα ίδια....θα δείξει!!!

για τον ύπνο δεν με ενοχλεί κάτι στην στάση που κοιμάμαι προς το παρόν, κ πλάγια κ ανάσκελα το ίδιο μου κάνει απλά εγώ δεν κοιμάμαι καλά για άλλους λόγους....συχνοουρία απίστευτη κ καμιά φορά όνειρα περίεργα λόγω άγχους!!

εμένα μου έκλεισαν β επιπέδου για 1 δεκέμβρη όπως σας ξαναείπα, θα είμαι 20w 5d, δεν είναι λίγο νωρίς? θα γίνουν σωστά οι μετρήσεις?

επίσης μέχρι στιγμής μου έχει δώσει μόνο κάτι πολυβιταμίνες κ φυλλικό οξύ που παίρνω από την αρχή...ούτε σίδηρο ούτε μαγνήσιο ούτε ασβέστιο κ έχει καιρό να μου κάνει εξετάσεις...ναι μεν τον εμπιστεύομαι αλλά από την άλλη επειδή αυτός είναι κατά των συμπληρωμάτων δεν θέλω να εξασθενήσει τελείως ο οργανισμός μου κ να με ξεζουμίσει το μικρό μου!!

συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα όλα!

gzWep2.png

Φωτεινή μην αγχώνεσαι τόσο πολύ.

Εγώ δεν είχα ούτε πολύ αμνιακό, ούτε μεγάλο μωρό (μάλλον μικρό ήτανε), στο πρώτο, και πάλι είχα μεγαλούτσικη κοιλιά γενικώς. Παρόλα αυτά δεν με εμπόδισε καθόλου να δουλεύω μέχρι τελευταία στιγμή (είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, οπότε δεν παίζει άδεια) αν και επειδή κάνω δουλειά γραφείου ήτανε πολύ λιγότερο κουραστική με την δικιά μου. Ίσως να προσπαθούσες προς το τέλος να σε βάλουν σε κάποιο πόστο με κάπως λιγότερη κούραση, αν γίνεται.

Γενικώς πάντως κάποιους μήνες μεγαλώνει απότομα η κοιλιά και βάζεις λίγο παραπάνω βάρος, αν κρίνω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Εγώ έβαλα τώρα το πρώτο κιλό, αλλά τρώω σίγουρα παραπάνω με πριν 2 εβδομάδες, οπότε λογικό.

Την β επιπέδου θα την κάνεις νωρίς, και εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη όμως μου την είχε βάλει νωρίς, ίσως με το σκεπτικό ότι πιθανώς να ξαναπάω. Δηλαδή είχα πάει στις 20+ εβδομάδες και μετά ξαναπήγα στις 22, γιατί δεν τα είδε όλα. Τώρα δεν έχουμε κανονίσει ακόμα πότε θα την κάνω, λογικά θα κανονίσουμε όταν θα πάω για την άμνιο.

Όσο για το τι συμπληρώματα παίρνεις, και εγώ μόνο πολυβιταμίνες παίρνω που περιέχουν σίδηρο και φολλικό και μαγνήσιο. Το μαγνήσιο το θεωρεί το πιο σημαντικό. Και στην πρώτη το ίδιο έπαιρνα, δεν πήρα ποτέ κανονικό σίδηρο και δεν είχα κανένα θέμα. Έπεσε ο αιματοκρίτης μου βέβαια, αλλά δεν το θεώρησε τραγικό, οπότε με λίγο διατροφή και υπομονή ανέβηκε πάλι μια χαρά. Μου έδωσε και από τον 6ο και μετά συμπλήρωμα που περιέχει ασβέστιο και τέλος.

Αχ alexandroula εχεις απολυτο δικιο μερικες φορες αγχωνομαι παραπανω αποτι πρεπει!!

ευχαριστω για το καθησυχαστικο μηνυμα κ για τις πληροφοριες σχετικα με τον β επιπεδου!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες βροχερές κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε; Ελπίζω όλες οι κοιλίτσες να είναι καλά. Βρε κορίτσια τι γίνεται μ΄αυτά τα τικεράκια; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Γιατί δεν μπορώ να τα βάλω;

Κοριτσια καλημεραααα!!!τι κανετε? Εχω να μπω μερες με τοσα τρεξιματα και δουλειες!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας!!εμεις καλα η α τεστ μια χαρα ειδα και τον μπεμπη και μου εκανε και τρισδιαστατο για να δω το προσωπακι του! !!!ειχε βαλει ομως το χερι του μπροστα και δεν ειδαμε πολλα ο αντρας μου τρελλαθηκε!!!αν και αποτι ειδαμε νομιζω οτι μοιαζει στη μανουλα!!:tongue: χθες το ενιωσε κιολας! !!ειμασυαν ξαπλωμενοι και ειχε το χερι του στη κοιλια μου και ο μπεμπης τον κλωτσησε!!!τα κανε πανω του απο τη χαρα του !!!τι θα κανετε εσεις σημερα? ?εμεις σημερα θα παμε να δουμε ενα σπιτι γιατι ψαχνουμε και πειμενω πως και πως!σας φιλω!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το σ/κ.

annoula τι έγινε με το σπίτι; Καλό;

Καλή επιτυχια σε όσες έχουν γιατρό αυτή την εβδομάδα! Με το καλο να δείτε τα όμορφα μπεμπακια!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...