Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. χτες το πρωί πέρασα απο τον γιατρό για έναν υπέρηχο μετα την αμνιο για να δούμε οτι ειναι ολα καλά. Μια χαρα ολα. Βγήκαν και τα πρώτα αποτελεσματα, εχω κοριτσακι πάλι, τρελάθηκα απο την χαρα μου, που να δείτε η κορη μου τι έκανε, που ήθελε παρά πολυ να ειναι κοριτσακι. Η ΠΗΤ μου βγαινει για 8/4. Φιλια σε όλες σας.

Valsamoula μπράβο! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Με το καλό και η δική σου η μπουμπού! Άντε βουρ για τη β' επιπέδου τώρα! Καλήμέρα! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια είχα κι εγώ θέμα με τον τράχηλο, μετά τη β επιπέδου στην 22η εβδομάδα άρχισε να μειώνεται ήταν εκεί γύρω στα 27. Ο γιατρός μου ήταν χαλαρός και δεν φοβόταν, ο γιατρός όμως που μου έκανε τη β επιπέδου μου είπε να κάτσω ξάπλα τουλάχιστον μέχρι την 30η. Πήρα αναρρωτική από τη δουλειά και άρχισα την ξάπλα. Έπαιρνα κι εγώ utrogestan κολπικά και στο σπίτι εννοείται δεν έκανα τίποτα και σηκωνόμουν για τουαλέτα μόνο. Στην τελευταία μέτρηση που μου έκαναν, γύρω στις 28 εβδομάδες είχε φτάσει 22. Μετά δεν τον ξαναμετρήσαμε.Ήταν λίγο δύσκολο αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες ένοιωθα πιο αισιόδοξη. Τώρα είμαι 32 εβδομάδων και έχω ηρεμήσει κάπως... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όλα τα μωράκια να γεννηθούν τελειόμηνα. Σας φιλώ

Με το καλό το μωράκι σου! Εσύ σχεδόν τον "έφαγες το γάιδαρο" Έχεις δίκιο που έχεις ηρεμήσει! Άντε και στα δικά μας! Εύχομαι όλα καλά για όλες τις κοπέλες!

Κορίτσια μου γειά σας!

Εγώ με τα 22 mm στην 14 εβδομάδα τι να πω?Αρχίζω ερυθρομυκίνη σήμερα και για 16 ημέρες γιατί η εικόνα του τραχήλου μας οδηγεί σε μικρόβιο ούτως ή αλλώς.Η καλλιέργεια για μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα δεν βγήκε ακόμη αλλά λίγο πριν την εγκυμοσύνη είχα χλαμύδια οπότε και τα άλλα να βγουν αρνητικά γι' αυτό χρειάζεται να πάρω ερυθρομυκίνη.Είναι λεει η πιο ασφαλής αντιβίωση στην εγκυμοσύνη..είμαι τόσο τρελή που ελπίζω να έχει αποδώσει μέχρι τη Δευτέρα που ξαναμετράμε τον τράχηλο..περιμένω δηλαδή ακόμη ένα θαύμα!! :PΠάντως,και για εσάς που είστε σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη,νομίζω οτι η ξάπλα και μια στενή ιατρική παρακολούθηση θα αποδώσει....Θα χρειαστούμε όλες πολύ δύναμη μέχρι τον Απρίλη,κάποιεςε λίγη περισσότερη αλλά ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αννα μην στεναχωριεσαι καθολου, ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!!

το ιδιο κ εσυ wmb κ μπραβο που ακουσες το ένστικτο σου κ το εψαξες!!

Valsamoula συγχαρητηρια με το καλο κ η δευτερη μπουμπου σου!!!

εγω αυριο επιτελους εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε αν θα ειναι οντως αγορακι η αν το γυρισε!!!

να εχουμε ολες μια πολυ ομορφη νυχτα ευχομαι χωρις ξυπνημα για κατουρημα που μου εχει σπασει τα νευρα καθως σηκωνομαι κ 6 η ωρα για την δουλεια!!

αυριο το βραδακι θα σας γραψω τα νεα μου!!!

gzWep2.png

Αννα μην στεναχωριεσαι καθολου, ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!!

το ιδιο κ εσυ wmb κ μπραβο που ακουσες το ένστικτο σου κ το εψαξες!!

Valsamoula συγχαρητηρια με το καλο κ η δευτερη μπουμπου σου!!!

εγω αυριο επιτελους εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε αν θα ειναι οντως αγορακι η αν το γυρισε!!!

να εχουμε ολες μια πολυ ομορφη νυχτα ευχομαι χωρις ξυπνημα για κατουρημα που μου εχει σπασει τα νευρα καθως σηκωνομαι κ 6 η ωρα για την δουλεια!!

αυριο το βραδακι θα σας γραψω τα νεα μου!!!

Ευχαριστώ Φωτεινή μου!(Να χα τα χρόνια σου αχ και να τά'χα :) ) Εμάς ,μάλλον κοριτσάκι είναι αλλά βασικά μας ενδιαφέρει να είναι υγιές..Κάπου πάντως έχω κι εγώ την ανάγκη να ξέρω το φύλο γιατί δεν θέλω να αναφέρομαι στο μωρό στο ουδέτερο...θέλω να λέω ο μπέμπης ή η μπέμπα...

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνουμε;;;Εμείς καλά είμαστε!!!Μεγαλώνουμε, παιχαίνουμε...και ανυπομονούμε να πάμε για υπέρηχο!Αχ αυτές οι μέρες με το σταγονόμετρο περνάνε...

nkr7p2.png

Καλημέρα κορίτσια και κοιλιτσες!!! Και εμείς μια χαρά!

Για όσες περιμένετε να πάτε γιατρό εύχομαι οι ώρες/μέρες να περάσουν γρηγοραααααά!!!

Εμείς μετράμε 12 μέρες μέχρι την β'επιπεδου:D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

πηγα στον γιατρο...ευτυχως ολα συνεχιζουν να ειναι καλα, δεν σιγουρεψαμε το φυλο ομως....μας γυρισε την πλατη κ τελος!! Κλεισαμε β επιπεδου για 1 Δεκεμβρίου, ευτυχως ουτε μηνας!!

gzWep2.png

Αννα κ εγω για τον ιδιο λογο θελω να μαθω!!

οτι κ να ειναι το λατρευω απο την μερα της συλληψης ομως δεν μαρεσει να μιλαω γιαυτο στο ουδετερο κ ρχω τοση λαχταρα να αρχισω να του ψωνιζω!!!

σημερα για να μου φυγει ο καημος πηγα κ πηρα μονο κατι καλτσακια ουδετερα....γιατι ειχα πει πως αν μαθαινα θα του ψωνιζα κ αλλα!!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Επιτέλους Παρασκευή και σβήνουμε και άλλη μια εβδομάδα από το ημερολόγιο!

Εμείς σήμερα θα μαζευτούμε στο σπίτι μιας φίλης για τα γενέθλια της και εκεί θα πούμε σε όλους τα ευχάριστα!! Αγόρασα και ενα μακρύ στενό φόρεμα που δείχνει πολύ όμορφη την φουσκοκοιλίτσα μου και είμαι πολύ χαρούμενη. Ήθελα να το πούμε μετά την β'επιπεδου αλλά πλέον δεν κρύβεται εκτός αν φοράω συνέχεια παλτό:tongue:

Εσείς τι σχέδια έχετε για το σ/κ; Λέει ότι θα έχει και παλιό καιρό:(

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα. 2 μέρες τώρα δεν έχω καλοκοιμηθεί με την κόρη μου που ξυπνάει και με φωνάζει συνέχεια και τώρα είμαι κουδούνι.

Εμείς το έχουμε πει σε όλους, συγγενείς και φίλους που βλέπουμε σχετικά συχνά εννοείτε.

Athinakos με το καλό η Β' επιπέδου. Εμείς εκείνη τη μέρα έχουμε την άμνιο.

Την Κυριακή έχουμε να πάμε σε βάφτιση. Το Σάββατο θα κάτσουμε σπιτάκι μας να κάνουμε καμμιά δουλίτσα, θα έχει και χάλια καιρό οπότε ευκαιρία να μην βγούμε.

Kαλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου. Ωραία μέρα βλέπω έξω αλλά είπανε πως αναμένεται να χαλάσει σύντομα και να έχουμε βροχές. Εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα σχέδια για Σ/Κ, νομίζω πως θα το περάσουμε σπίτι καναπεδάτοι και χαλαροί. Άλλωστε μου είπε ο γιατρός να τα κόψω προς το παρόν τα πολλά πολλά μέχρι να δούμε πως θα πάει ο τράχηλος. Όχι ότι πριν έκανα τίποτα υπερβολικό βέβαια! Τέλος πάντων. Με ψιλοταλαιπωρεί και το έντερό μου πάλι κι έχω ταράξει τα χαμομήλια! Χαχα!! Από κιλά πώς πάτε κορίτσια; Εγώ είμαι 18w και 4d και έχω πάρει 3 κιλά. Κι εμένα η κοιλιά μου φαίνεται πια και μάλλον πρέπει να πάω να πάρω τίποτα. Προς το παρόν τη βγάζω με φουστάνια και κολάν με μπλούζα μακριά από πάνω. Αλλά δεν έχω και πολλές μακριές μπλούζες. Α, ξέχασα να σας πω! Νομίζω πως κατάλαβα επιτέλους τη μπουμπού! Ξύπνησα χτες το πρωί από κάτι που χτύπησε από μέσα την κοιλιά μου ελαφρώς σαν να σκάει ποπ κορν. Το κατάλαβα 2 φορές και χαζογελούσα μόνη μου γιατι ο άντρας μου κοιμόταν δίπλα του καλού καιρού. Δεν κόβω το κεφάλι μου αλλά νομίζω πως ήταν η μπουμπού μας! :) Αυτά! Εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες καλό Σ/Κ! Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια!!! Κι εγώ έχω πάρει γύρω στα 3 κιλά και είμαι 18 εβδομάδων και 2 ημερών!!!Εγώ κορίτσια έχω πρόβλημα με τον ύπνο...Κοιμάμαι πλάγια αριστερά όπως διάβασα κάπου ότι έτσι πρέπει να κοιμόμαστε και έχουν πιαστεί τα πλευρά μου κυριολεκτικά....σήμερα ξύπνησα πρώτη φορά ανάσκελα...Εσείς πώς κοιμάστε;;;Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

nkr7p2.png

wmb λογικά το μωράκι σου είναι και θα δίνει πιο συχνά σήμα από εδώ και πέρα.

Εγώ έχω πάρει 1 κιλό προς το παρόν, 16 εβδομάδες έκλεισα χτες, και μάλιστα το κιλό το πήρα τις τελευταίες 2 εβδομάδες πρακτικά. Μια χαρά είμαι.

feli μην αγχώνεσαι με την στάση του ύπνου. Το θέμα είναι να βολευόμαστε. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη κοιμόμουνα ανάσκελα μέχρι τον 8ο που άρχισε να πιέζει η κοιλιά τους πνεύμονες και είχα δύσπνοια όταν ήμουνα ανάσκελα. Όμως όταν γύριζα στο αριστερό πλάι η κόρη μου μου έριχνε ξεγυρισμένες κλωτσιές, δεν της άρεσε καθόλου ε και όλο δεξιά πιανόμουνα.

Τώρα κοιμάμαι προς το παρόν και στα δυο πλάγια, αλλά στον ύπνο μου γυρνάω και ανάσκελα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...