Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου, κ γω εσώκλειστη είμαι, μέχρι που μ έπιασε το παράπονο κ μ' έβγαλε για φαγητό το βράδυ της Κυριακής!

Σήμερα πήγα στο ίκα να δώσω την αναρρωτική μου άδεια για να περάσω από επιτροπή, κ ζαλιζόμουν παλι... Κ να φανταστείτε ένιωθα αρκετά καλά γι αυτό πήγα εγώ. Ευτυχώς εξυπηρετήθηκα αμέσως, αλλά ακόμα δεν έχω συνέλθει.

Ξεκίνησα κ τα μαθήματα γυμναστικής σε πισίνα!!! Χτες πρώτο μάθημα κ ενθουσιάστηκα!!!

Όποια μορφή ασκησης επιλέξουμε, είναι πολύ θετική, φτάνει να μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις!

Λοιπόν λέω να δω ταινίες σχετικές με εγκυμοσύνη, που βρήκα σ ένα άρθρο!

Όποια ενδιαφέρεται θα σας πω τίτλους να διαλέξετε!

Ας το απολαύσουμε όσο μπορούμε!!!

υγ.Αααα 22 Νοεμβρίου έχουμε β επιπέδου κ μεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Κορίτσια είναι πολύ ζόρι να κάθεσαι μέσα κλεισμένη για οποιονδήποτε λόγο. Ευτυχώς είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά και πάλι μην φανταστείτε ότι κάνουμε τις τρελές εξόδους.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, βγαίναμε και για καφέ και για φαγητό και με παρέες, οκ δεν ξενύχταγα γιατί δεν άντεχα, αλλά γυρνάγαμε και στις 11-12 σπίτι. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου έβγαινα για καφέ, πρωί, μεσημέρι ή νωρίς το απογευματάκι και μόνη μου κιόλας και φίλες με άλλα μωρά. Όμως μετά τους 10 μήνες, άρχισε να περπατάει και δεν καθότανε με τίποτα. Μέχρι τα 2 σχεδόν καθότανε μόνο σε ταβέρνα επειδή μασούλαγε ψωμί και διάφορα, αλλά τον καφέ έξω τον κόψαμε. Ακόμα και τώρα δεν μπορούμε να πάμε σε καφετέρια γιατί δεν κάθεται πάνω από μισή ώρα.

Ευτυχώς έχω καλή εγκυμοσύνη, πηγαίνω στην δουλειά το πρωί, πηγαίνω για ψώνια ή σε σπίτια φίλων και περνάμε καλά. Βέβαια τώρα που αρχίσανε οι ιώσεις αραιώσαμε γιατί άλλες φορές είναι άρρωστοι οι άλλοι άλλες φορές εμείς, έχουμε να δούμε φίλους πάνω από 10 μέρες πάλι.

Γειά σας κοριτσάκια!

Είμαι πιο ήρεμη τώρα,η περίδεση θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Έχω και αίμα από τον τράχηλο,θα πάρω αντιβίωση με βάση τις εξετάσεις που έκανα.Επίσης πονάω αρκετά συχνά από τα ινομυώματα και γενικά.Η ευχή μου τώρα είναι να γεννήσω έστω και στις αρχές του Απριλίου!!Εντάξει,ο γιατρός μου έδωσε πολύ κουράγιο,μαγνήσιο,σίδηρο και ασβέστιο.Θα ξαναμετρήσουμε τον τράχηλο τη Δευτέρα και θα αποφασίσουμε...Δεν κάνουν στην αυχενική μέτρηση τραχήλου απαραίτητα ούτε καν οι πιστοποιημένοι..εγώ το ζήτησα γιατί έχω κάνει και μικροεπένβαση στον τράχηλο μπορεί να προκληθεί πρόωρος τοκετός.Μόνο κολπικά γίνεται η μέτρηση τραχήλου...κανόνικά ένας καλός γιατρός τον μετράει τον τράχηλο τακτικά αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε επιτρέπεται ο κολπικός υπέρηχος στην εγκυμοσύνη..τι να πω..είναι ένα θέμα..

Αισιοδοξία αλλά και έλεγχο των γιατρών μας ...Ευχαριστώ για το θάρρος που μου δώσατε,δεν μπάινω αρκετά συχνά και υποθέτω οτι θα πρέπει να μείνω ξάπλα αρκετές εβδομάδες μετά την περίδεση..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γειά σας κοριτσάκια!

Είμαι πιο ήρεμη τώρα,η περίδεση θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Έχω και αίμα από τον τράχηλο,θα πάρω αντιβίωση με βάση τις εξετάσεις που έκανα.Επίσης πονάω αρκετά συχνά από τα ινομυώματα και γενικά.Η ευχή μου τώρα είναι να γεννήσω έστω και στις αρχές του Απριλίου!!Εντάξει,ο γιατρός μου έδωσε πολύ κουράγιο,μαγνήσιο,σίδηρο και ασβέστιο.Θα ξαναμετρήσουμε τον τράχηλο τη Δευτέρα και θα αποφασίσουμε...Δεν κάνουν στην αυχενική μέτρηση τραχήλου απαραίτητα ούτε καν οι πιστοποιημένοι..εγώ το ζήτησα γιατί έχω κάνει και μικροεπένβαση στον τράχηλο μπορεί να προκληθεί πρόωρος τοκετός.Μόνο κολπικά γίνεται η μέτρηση τραχήλου...κανόνικά ένας καλός γιατρός τον μετράει τον τράχηλο τακτικά αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε επιτρέπεται ο κολπικός υπέρηχος στην εγκυμοσύνη..τι να πω..είναι ένα θέμα..

Αισιοδοξία αλλά και έλεγχο των γιατρών μας ...Ευχαριστώ για το θάρρος που μου δώσατε,δεν μπάινω αρκετά συχνά και υποθέτω οτι θα πρέπει να μείνω ξάπλα αρκετές εβδομάδες μετά την περίδεση..

Άννα εύχομαι τα καλύτερα μέσα απο την καρδιά μου!!! Περιμένουμε νέα σου ο πότε μπορέσεις! Τον Απρίλιο που θα έχεις αγκαλίτσα το θαυματακι σου όλα αυτά θα τα έχεις ξεχάσει!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αννα μου κουράγιο, τουλάχιστον έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου!

'Οντως είναι μεγάλο άγχος αυτό που περνάς.

Σ ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας κ εύχομαι όλα να ξεχαστούν όταν δεις το μωράκι σου!

Κορίτσια δεν ξέρω πόσο καιρό περίμενε η καθεμιά μας, αλλά πολλά κορίτσια απ την ομάδα μας είχαμε περιπέτειες μέχρι να φτάσουμε ως εδώ. Ας έχουμε καλό υπόλοιπο, κ ας είναι όλα μέρος μιας διαδικασίας που θα μας φέρει το πιο υπέροχο αποτέλεσμα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου. Τελικά έχω κι εγώ ένα ψιλοθεματάκι με τον τράχηλο. Πήγα από μόνη μου χτες και ζήτησα να μου τον μετρήσουν γιατί θεώρησα πως μέχρι τη β επιπέδου ήταν μεγάλο το διάστημα μιας και στη 15 εβδομάδα η μέτρηση ήταν 29mm. Ο γιατρός δεν έδειξε να ανησυχεί τότε και δε μου είπε απολύτως τίποτα για το μήκος. Εγώ μη γνωρίζοντας ποιο είναι το φυσιολογικό μήκος καθησύχασα. Αυτό πριν 3 εβδομάδες. Στην πορεία όμως άρχιζα να διαβάζω διάφορα και κατάλαβα πως το 29mm χωρίς να είναι ακριβώς προβληματική μέτρηση δεν είναι και ό,τι καλύτερο για εκείνη την εβδομάδα που ήμουν. Ο γιατρός μου είχε πει θα σου τον μετρήσουν κατευθείαν στη β επιπέδου, η οποία σημειωτέον, θα γινόταν 7 ολόκληρες εβδομάδες μετά από εκείνη τη μέτρηση. Διαβάζοντας διάφορα αρχίζουν, που λέτε, να με ζώνουν τα φίδια. Ο άντρας μου να φωνάζει ότι τρώγομαι με τα ρούχα μου και να σταματήσω επιτέλους να διαβάζω στο internet γιατί αγχώνομαι τζάμπα. Με τις φίλες μου που το συζήτησα μου έλεγαν ότι είμαι υπερβολική και όσες έχουν και παιδιά μου έλεγαν πως και σε αυτές στη β επιπέδου τους μέτρησαν τον τράχηλο και πως καμιάς ο γιατρός δεν ασχολήθηκε με το θέμα του τραχήλου ιδιαίτερα. Κάποιες μάλιστα μου είπαν πως δε θυμούνται καν να αναφέρθηκε πουθενά ο τράχηλος!!!!!!!! Δεν πείστηκα! Αποφασίζω και πάω μόνη μου να μου τον μετρήσουν. Αποτέλεσμα; 18 εβδομάδα- ή μάλλον 19 εβδομάδα υπερηχογραφικά- τράχηλος κλειστός (ευτυχώς Παναγιά μου) αλλά 26mm. Σε 3 εβδομάδες μειώθηκε 3 χιλιοστά και είναι οριακά αν σκεφτεί κανείς πως το όριο ασφαλείας που δίνουν είναι 25mm. Ούτε να σκεφτώ δε θέλω τι τιμή μπορεί να είχε σε 1 ολόκληρο μήνα από τώρα που θα πήγαινα αμέριμνη για τη β επιπέδου. O γιατρός που τον πηρα τηλ και του το είπα μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι πολύ καλή η μέτρηση αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Μου είπε πως η περίδεση σε αυτή την εβδομάδα είναι επίφοβη, πόσο μάλλον για μένα που μου έχουν βρει ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα. Μου έδωδε ένα ουτρετζοσταν των 200 καθε μέρα, 3 μαγνήσια την ημέρα(αυτά τα έπαιρνα από πριν), άλλη μια δόση αντιβίωσης για να είμαστε σίγουροι ότι έφυγαν τα μικρόβια και συνέστησε όχι ακριβώς ξάπλα αλλά πολλή ξεκούραση. Σε 10 μέρες μου είπε να πάω να με ξαναμετρήσει και βλέπουμε. Αυτά! Σας φιλώ και να ακούτε το ένστικτό σας!

Γειά σας κοριτσάκια!

Άννα μου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!

Είχαμε το τακτικό ραντεβού στον γιατρούλη σήμερα και πολύ χάρηκα που είδαμε πάλι το μωρακι!! Στην αρχή κοιμοταν και όταν είδε ο γιατρός οτι ανησυχούσα που δεν κουνιόταν και προσπάθησε να το ενοχλήσει, έκανε μια κίνηση σα να άλλαζε πλευρό και σα να έλεγε "ε αφήστε με να κοιμηθώ πια!" :D

Β' επίπεδου έκλεισα σήμερα και γω για 10/12.

Χμ μόνο εγώ είμαι η...αναίσθητη μάνα της παρέας?? Εκτός απο το διάστημα που είχα ναυτίες κ εμετούς, δεν μπορώ να πω οτι είμαι και έγκλειστη, σίγουρα βγαινω λιγότερο, όμως πηγαινω και για καφέ και για ποτακι (έστω χυμό ή μη αλκοολούχα μπύρα) απλά σε μέρη που έχει το δυνατόν λιγοτερο καπνό. Εξάλλου και ως ελευθερη επαγγελματίας δεν έχω τα περιθώρια για...εγκλεισμό, απλα οπωσδήποτε κουραζομαι πιο εύκολα και προσαρμοζω ανάλογα το πρόγραμμά μου.

Καλή συνέχεια σε όλες κορίτσια! Όσες έχετε δυσκολίες και επεμβατικές εξετάσεις, περιδεσεις κλπ, εύχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να πάνε όλα κατ' ευχήν!! Δυναμη, θετική σκέψη, και όλα θα πάνε καλά!!!

TJhAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Stella είδες μια χαρά το νινί σου....εεεεε και εσείς τι το ενοχλείται την ώρα του ύπνου;;

wmb μην αγχώνεσαι! !! Όλα καλά θα πάνε. Και όπως είπες πρέπει να ακούμε το ένστικτό μας! Και εγώ έχω φόβο με τον τράχηλο και απο την αρχή παίρνω utrogestan κολπικά, μαγνήσιο 2 την ημέρα και ξεκίνησα και εγώ rulid για το ουρεοπλασμα.Να σε ρωτήσω ο ίδιος γιατρός σου έκανε και τις δύο φορές την μέτρηση γιατί και αυτό παίζει ρόλο στις μετρήσεις.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Stella είδες μια χαρά το νινί σου....εεεεε και εσείς τι το ενοχλείται την ώρα του ύπνου;;

wmb μην αγχώνεσαι! !! Όλα καλά θα πάνε. Και όπως είπες πρέπει να ακούμε το ένστικτό μας! Και εγώ έχω φόβο με τον τράχηλο και απο την αρχή παίρνω utrogestan κολπικά, μαγνήσιο 2 την ημέρα και ξεκίνησα και εγώ rulid για το ουρεοπλασμα.Να σε ρωτήσω ο ίδιος γιατρός σου έκανε και τις δύο φορές την μέτρηση γιατί και αυτό παίζει ρόλο στις μετρήσεις.

Ευχαριστώ Athinakos για την εμψύχωση! Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα αρκετά αλλά προσπαθώ να το έχω υπό έλεγχο. Πόσο ζηλεύω τις κοπέλες που ζουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους σε ροζ και γαλάζια συννεφάκια... Μετά τις 2 αποβολές μου αυτή η εικόνα είναι λίγο ουτοπική για μένα! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη όμως ότι όλα θα πάνε καλά όπως λες κι εσύ! Τη μέτρηση δεν μου την έκανε ο ίδιος γιατρός αλλά όπως και να έχει πολύ καλή δεν είναι ούτε η μία ούτε η άλλη. Σε 10 μέρες που θα πάω θα με μετρήσει ο πρώτος ξανά. Β΄επιπέδου έχω κλείσει για 4 Δεκεμβρίου αλλά τελικά βάση υπερήχου μάλλον θα πρέπει να την κάνω νωρίτερα. Ο γιατρός τώρα μου είπε πως μπορώ μετά τις 20 Νοεμβρίου αν θέλω. Νομίζω πως έχουμε ίδια Π.Η.Τ. Τέλος Μαρτίου είμαι εγώ. Αλήθεια ποια η διαφορά κολπικού ουτρετζοσταν και κανονικού από το στόμα;

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Athinakos για την εμψύχωση! Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα αρκετά αλλά προσπαθώ να το έχω υπό έλεγχο. Πόσο ζηλεύω τις κοπέλες που ζουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους σε ροζ και γαλάζια συννεφάκια... Μετά τις 2 αποβολές μου αυτή η εικόνα είναι λίγο ουτοπική για μένα! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη όμως ότι όλα θα πάνε καλά όπως λες κι εσύ! Τη μέτρηση δεν μου την έκανε ο ίδιος γιατρός αλλά όπως και να έχει πολύ καλή δεν είναι ούτε η μία ούτε η άλλη. Σε 10 μέρες που θα πάω θα με μετρήσει ο πρώτος ξανά. Β΄επιπέδου έχω κλείσει για 4 Δεκεμβρίου αλλά τελικά βάση υπερήχου μάλλον θα πρέπει να την κάνω νωρίτερα. Ο γιατρός τώρα μου είπε πως μπορώ μετά τις 20 Νοεμβρίου αν θέλω. Νομίζω πως έχουμε ίδια Π.Η.Τ. Τέλος Μαρτίου είμαι εγώ. Αλήθεια ποια η διαφορά κολπικού ουτρετζοσταν και κανονικού από το στόμα;

Βάση περιόδου έχω ΠΗΤ6/4 αλλα βάση υπερηχου μου το άλλαξαν στις 31/3 και γι'αυτο μου βάλανε β'επιπεδου 18/11.

Το ουτροτζεσταν το λεει και στο κουτί ότι μπορείς να το πάρεις από το στόμα ή κολπικά. Ο γιατρός μου πρότεινε κολπικά γιατί ετσι η δράση του ειναι πιο άμεση και επίσης δεν πειράζει το στομάχι.

Αυτό για την μέτρηση σε ρώτησα γιατί εμενα στη αυχενική ο εμβρυολογος μου το εκανε απο την κοιλιά και μου τον έβγαλε 42 χιλιοστά...ΤΕΛΕΙΑ μέτρηση! Αλλά επειδή εγώ επέμενα για κολπικα οταν το έκανε μου το εβγαλε 33. Πολύ μεγάλη διαφορά. Την προηγούμενη εβδομάδα ο δικός μου γιατρός με μέτρησε κολπικα και μου τον έβγαλε 29. Του εξήγησα οτι ειχε μικρύνει απο την αυχενική αλλα μου εξήγησε οτι εκείνος μετραει λίγο διαφορετικά και εαν μετρήσει μέχρι πάνω όπως οι περισσότεροι γιατροί τότε και εκείνος μου τον βγαζει 35. Αντε βγάλε άκρη!!!!

Γενικότερα δεν πρέπει να κουραζομαστε, να μην σηκωνουμε βάρη και να μην σκύβουμε. Εγώ σταμάτησα το πιλατες γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά άθελά μου:(

Αχ πιστεύω οτι μέχρι να μας δώσουν τα μωράκια μας αγκαλιά δεν θα ηρεμήσουμε!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια είχα κι εγώ θέμα με τον τράχηλο, μετά τη β επιπέδου στην 22η εβδομάδα άρχισε να μειώνεται ήταν εκεί γύρω στα 27. Ο γιατρός μου ήταν χαλαρός και δεν φοβόταν, ο γιατρός όμως που μου έκανε τη β επιπέδου μου είπε να κάτσω ξάπλα τουλάχιστον μέχρι την 30η. Πήρα αναρρωτική από τη δουλειά και άρχισα την ξάπλα. Έπαιρνα κι εγώ utrogestan κολπικά και στο σπίτι εννοείται δεν έκανα τίποτα και σηκωνόμουν για τουαλέτα μόνο. Στην τελευταία μέτρηση που μου έκαναν, γύρω στις 28 εβδομάδες είχε φτάσει 22. Μετά δεν τον ξαναμετρήσαμε.Ήταν λίγο δύσκολο αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες ένοιωθα πιο αισιόδοξη. Τώρα είμαι 32 εβδομάδων και έχω ηρεμήσει κάπως... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όλα τα μωράκια να γεννηθούν τελειόμηνα. Σας φιλώ

Καλημέρα κορίτσια. χτες το πρωί πέρασα απο τον γιατρό για έναν υπέρηχο μετα την αμνιο για να δούμε οτι ειναι ολα καλά. Μια χαρα ολα. Βγήκαν και τα πρώτα αποτελεσματα, εχω κοριτσακι πάλι, τρελάθηκα απο την χαρα μου, που να δείτε η κορη μου τι έκανε, που ήθελε παρά πολυ να ειναι κοριτσακι. Η ΠΗΤ μου βγαινει για 8/4. Φιλια σε όλες σας.

Καλημέρα! !!

valsamoula συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Με το καλό να δεχτείς το δεύτερο κοριτσάκι σου:P

Εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Μετά τις συζητήσεις που είχαμε περί τραχήλου με έπιασε ένας πανικός και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Εαν συνεχίσω έτσι με τόσο άγχος καισαγωνία σε όλη την εγκυμοσύνη δεν με βλέπω καλά:cry: Πρέπει να ηρεμήσω, και να καταλάβω πια ότι οτι είναι να γίνει θα γίνει!

Τέλος πάντων καλή μέρα σε όλες και καλή δουλειά ή καλη χαλάρωση στο σπιτάκι σας!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Βάση περιόδου έχω ΠΗΤ6/4 αλλα βάση υπερηχου μου το άλλαξαν στις 31/3 και γι'αυτο μου βάλανε β'επιπεδου 18/11.

Το ουτροτζεσταν το λεει και στο κουτί ότι μπορείς να το πάρεις από το στόμα ή κολπικά. Ο γιατρός μου πρότεινε κολπικά γιατί ετσι η δράση του ειναι πιο άμεση και επίσης δεν πειράζει το στομάχι.

Αυτό για την μέτρηση σε ρώτησα γιατί εμενα στη αυχενική ο εμβρυολογος μου το εκανε απο την κοιλιά και μου τον έβγαλε 42 χιλιοστά...ΤΕΛΕΙΑ μέτρηση! Αλλά επειδή εγώ επέμενα για κολπικα οταν το έκανε μου το εβγαλε 33. Πολύ μεγάλη διαφορά. Την προηγούμενη εβδομάδα ο δικός μου γιατρός με μέτρησε κολπικα και μου τον έβγαλε 29. Του εξήγησα οτι ειχε μικρύνει απο την αυχενική αλλα μου εξήγησε οτι εκείνος μετραει λίγο διαφορετικά και εαν μετρήσει μέχρι πάνω όπως οι περισσότεροι γιατροί τότε και εκείνος μου τον βγαζει 35. Αντε βγάλε άκρη!!!!

Γενικότερα δεν πρέπει να κουραζομαστε, να μην σηκωνουμε βάρη και να μην σκύβουμε. Εγώ σταμάτησα το πιλατες γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά άθελά μου:(

Αχ πιστεύω οτι μέχρι να μας δώσουν τα μωράκια μας αγκαλιά δεν θα ηρεμήσουμε!

Λοιπόν, έχουμε ακριβώς ίδια Π.Η.Τ. Κι εγώ βάσει περιόδου είχα 6/4 αλλά με πήγαν τέλη Μαρτίου γιατί σε όλους τους υπέρηχους η μπουμπού μας βγαίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα μεγαλύτερη. Τελευταία περίοδο είχα 30/6. Όσο για τη μέτρηση του τραχηλου εννοείται ότι μου τον μετρήσανε κολπικά και οι δύο. Δεν ξέρω τώρα μεχρι πάνω ή μεχρι πιο κάτω. Πάντως ο δεύτερος ζήτησε τον υπέρηχο του πρώτου και όταν τον είδε συμφώνησε με τη μέτρηση. Κι εγώ θα σταματήσω τη γιόγκα, δυστυχώς! Μου είπε χτες ο γιατρός να την αφήσω προς το παρόν και βλέπουμε για αργότερα μήπως σταθεροποιηθεί ο τράχηλος, αν και νομίζω πως πια θα φοβάμαι να κάνω τέτοιου είδους δραστηριότητες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και θέμα με τη μέση μου και η γιόγκα μου έκανε πάρα πολύ καλό. Τι να κάνουμε όμως! Προέχουν τα μπεμπουλίνια μας! Προσπάθησε κοριτσάκι μου να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, το λέω για να το ακούω κι εγώ που τις τελευταίες μέρες δεν έχω κλείσει μάτι επίσης. Σκέψου ότι τα κατάφεραν κοπέλες με πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα στον τράχηλο από εμάς. Από ότι μου είπε ο γιατρός είναι ψιλοφυσιολογικό αυτό το θέμα με το μήκος. Είπε πως μετά από 2 αποβολές είναι σχεδόν αδύνατο να έχω τον τράχηλο που έχει μια κοπέλα που δεν έχει ταλαιπωρήσει την περιοχή. Υπομονή κι ελπίδα! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...