Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αλατι δν ετρωγα γενικα πολυ οσο για το νερο πινω πολυ και τωρα με την εγκυμοσυνη ξεκινησα το contrex που εχςι μεσα μαγνησιο και ασβεστιο!!! Τι εννοω πρηξιμο π.χ πριν 10 μερες πηγα ν βαλω ενα εσωθερμικο κολαν με λαστιχο και δεν το αντεχα δευτερολεπτο πανω μου σημερα το πρωι που ξυπνησα και κρυωνα λεω ας δοκιμασω να το φορεσω και μου ηταν τελειο!!!το φοραω κανονικα!!!αχχχ μακατι ν πηγαινα και γω βολτουλα athinakos! !!σε ζηλευω!!!εχει πολυ ωραια μερα σημερα αν δν ειχα και δουλειες θα ηταν ακομα καλυτερα!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα αυτή την περίοδο που είναι τρελαμενες οι ορμόνες λογικό να έχουμε και κατακράτηση υγρών. Καλό είναι να αποφεύγουμε τα πολύ αλμυρά και να πίνουμε αρκετό νερό (οπως και κάνεις).

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! Τι καλα που ειχατε ωραια μερα!! Εγω απο το πρωι ειμαι χαλια, πιεστηκα πολυ στην δουλεια κ ξεκινησε παλι αυτη η απαισια ημικρανια...απο την ωρα που σχολασα ειμαι στο κρεβατι κ τωρα εχω μια μικρη βελτιωση!!

Annoula πιστευω ολες κανουμε μια μικρη κατακρατηση υγρων καποιες μερες!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πολλές καλημέρες και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες. Καλώς μας ήρθαν και τα καινούρια κορίτσια! Με το καλό και τα δικά σας μωράκια. Διαβάζω εν τω μεταξύ διάφορα για τον τράχηλο αυτές τις μέρες και με αφορμή την περίπτωση της Anna 74 λέω να πάω να τον ξαναμετρήσω κι εγώ. Μου τον είχαν μετρήσει πριν από 3 εβδομάδες και δεν είχε και κανένα super μήκος εδώ που τα λέμε, αλλά ήταν πάνω από το όριο σαφώς. Ο γιατρός δε φάνηκε να ανησυχεί αλλά μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα μέχρι τη β΄επιπέδου που θα μου τον ξαναμετρήσουν και είναι σε ένα μήνα. Γενικά δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα της μέτρησης. Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Στην κουμπάρα μου που είναι 21 εβδομάδων δεν της τον έχουν μετρήσει καθόλου. Κατεθυείαν στη β επιπέδου της είπαν. Κι αν έχει κάποιο θέμα δηλαδή πώς θα το προλάβει υποτίθεται; Τι να πω δεν ξέρω! Μπορεί να τρώγομαι και με τα ρούχα μου αλλά νομίζω καλύτερα να πάω να μου τον μετρήσουν να μου φύγει η ανησυχία! Αυτά! Να έχουμε όλες μια υπέροχη εβδομάδα! Σας φιλώ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!

Wmb αυτό με τους γιατρούς το έχουμε πει...ο καθένας κάνει τα δικά του! Επίσης να ξέρεις ότι η σωστή μέτρηση του τραχηλου γίνετε κολπικά. Και μεταξύ γιατρών μπορεί να έχεις και διαφορετικές μετρήσεις και αυτο εξαρτάται από το πως κάνουν την μέτρηση...ειναι μπέρδεμα!! Αν δεν ανησυχεί ο γιατρός σου μην αγχώνεσαι και εσυ χωρίς λόγο. Μπορεί απο την αρχή να έχεις κοντό τράχηλο, δεν είναι κακό.;)

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Που εξαφανιστήκατε όλες; Όλα καλά;

Εγώ πήρα να κλείσω β'επιπέδου και βάση υπέρηχου με βάλανε 18/11!!! Σε 2 εβδομάδες δηλαδή:P:p

Περιμένω νέα σας!! Αντε ξυπνήστε:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Athinakos!! Πώς πήγε το ΣΚ?? Εγώ πήγα για καφέ μετά από 3 μήνες. Καλά, πρωτόγνωρη εμπειρία να βγαίνεις στον κόσμο μετά από μια περίοδο που είσαι εσωκλειστη σαν το ζόμπι. Δεν ξέρω, εμένα μου έχει στοιχίσει πολύ όλη αυτή η κλεισούρα, οι αλλαγές στο σώμα κτλ. Άμα είσαι δραστήρια πιστεύω ότι η φάση της εγκυμοσύνης σε δυσκολεύει,ειδικά δηλ αν έχεις δύσκολο πρώτο τετράμηνο και είσαι σαν την αρρωστιαρα μέσα σε ίδρυμα. Συν τοις άλλοις εγώ λόγω της άδειας (που ακόμα δεν ξέρω τι γίνεται, αν μου την έκοψαν και τι έγινε) κ του μικρού μέρους, ακόμα κι όταν είμαι καλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ και να με βλεπει ο κόσμος...Τελοσπαντων..υπομονή για όλα 5 μήνες, με την προϋπόθεση ότι όλα θα μου πάνε καλά, γιατί έχω κ τις φοβίες μου.ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Σήμερα, μετά από πολύ καιρό ξτπνησα πριν λίγο. Γενικά ξυπνάω για τουαλέτα το βράδυ (ακόμα ) και μετά κάνω 2 ωρες να κοιμηθώ και από πάνω ξυπνάω και 8 η ώρα ή κ νωριτςρα. Κοντά κοντά έχουμε β επιπέδου, μόνο που εγώ έχω κ την αμνιο. 21 εγώ. Ήθελα να ρωτήσω καμιά κοπέλα που έκανε αμνιο αν της έδωσαν αντιβίωση και ποια..γιατί έχω κάτι αλλεργίες σε αντιβιωσεις κ θα ήθελα να ξέρω,,,

82ZHp3.png

vaso καλημέρα!!! Και εγώ τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να κυκλοφορώ περισσότερο και όντως στις αρχές ήταν λίγο περίεργα κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Άσε που ένιωθα και άσχημα που δεν βγαιναμε καθόλου με τους φίλους μας . Αλλά οι σωστοί φίλοι δεν παρεξηγούν!!! Όπως είπες θα κάνουμε υπομονή άλλους 5 μήνες και μετά θα βγαίνουμε συνέχεια βόλτες με τα καροτσάκια μας!!!!!

Για την αλλεργία στην αντιβίωση συζήτησε με τον γιατρό σου και θα σου δώσει αυτός την σωστή.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Κι εμείς έχουμε να βγούμε παααααααααάρα πολύ καιρό, χωρίς υπερβολή παίζει να έχουμε να βγούμε για καφέ ή φαγητό από πριν την εγκυμοσύνη. Το μισό καλοκαίρι ο αντρούλης μου έλειπε λόγω δουλειάς (40 ημέρες) και εγώ να βγήκα 1-2 φορές το πολύ.Όταν γύρισε είχα ανακατωσούρες, οπότε μέναμε μέσα, μετά αρχίσαμε να ψάχνουμε σπίτι,μετά η μετακόμιση, τώρα λείπει πάλι.... Αφήστε τα..... Πονεμένη ιστορία...

Athinako εγώ στις 18 έχω το επόμενο ραντεβού στο γιατρό, Β' επιπέδου μου έχει πει αρχές Δεκέμβρη, υπολογίζω μέσα στο 1ο 10ημερο.... Άντε να δούμε πάλι τα ζουζούνια μας...

CMyUp3.png

Καλημέρα κορίτσιαα!!Εγώ την επόμενη Τρίτη έχω υπέρηχο στο γιατρό και λογικά τότε θα μου πει πότε να κάνω τη β επιπέδου!!Αχχ ανυπομονώ!!Κι εγώ δεν πολυβγαίνω...βασικά δεν έχω και όρεξη πλέον!

nkr7p2.png

Δεν πειράζει κορίτσια, καλύτερα που δεν βγαίνουμε με τόσο κρύο μην αρρωστησουμε και μετά έχουμε άλλα. Θα βγούμε μια και καλή την άνοιξη! !!

Η simoni που χάθηκε; Ελπίζω όλα καλά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...