Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνετε;;; Κι εγώ έχω σ΄άσχετες στιγμες κάτι σαν σουβλιές από κάτω και μου είπαν ότι είναι από τη μήτρα..Εγώ νιώθω σαν κάποιος να με ακουμπάει για δευτερόλεπτα με μια βελόνα...Αχχ!Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες και να πάω για υπέρηχο!!Χθες το βράδυ ένιωθα σαν γουργούρισμα στην κοιλιά...Λέτε αυτό να ήταν;;Γενικότερα τα έντερα μου γουργουρίζουν, αλλά από την κοιλιά μου πρώτη φορά άκουγα αυτό τον ήχο!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!!

είμαι κ εγώ μανούλα Απριλίου 2015!!

πόσο χάρηκα όταν σας ανακαλυψα τυχαία προχθές ενώ ήμουν νύχτα στην δουλειά κ πάλευα να περάσει η ώρα!!

συχγαρητήρια σε όλες μας κ εύχομαι να έρθει γρήγορα ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Απρίλης κ να κρατάμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!!

gzWep2.png

καλησπέρα κορίτσια!!

είμαι κ εγώ μανούλα Απριλίου 2015!!

πόσο χάρηκα όταν σας ανακαλυψα τυχαία προχθές ενώ ήμουν νύχτα στην δουλειά κ πάλευα να περάσει η ώρα!!

συχγαρητήρια σε όλες μας κ εύχομαι να έρθει γρήγορα ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Απρίλης κ να κρατάμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!!

Καλώς ήρθες foteini85 ! Με το καλό να ΄ρθει η στιγμή εκείνη....που θα μας κάνει μανούλες....είτε πρωτομάνες...είτε μανούλες ξανά!

nkr7p2.png

Πάντως feli κ εγώ τις ίδιες σουβλιές νιώθω τις τελευταίες μέρες κ πιστεύω για να το νιώθουμε όλες είναι φυσιολογικό..άρα ας μην αγχωνόμαστε χωρίς λόγο!!

επίσης έχω κ εγώ περίεργα γουργουρίσματα αλλά δεν είμαι σίγουρη κ εγώ αν είναι το μωρό ή τα έντερα ....πάντως στην αυχενική διαφάνεια ήταν υπερκινητικό το καλό μου!!!

gzWep2.png

Πάντως feli κ εγώ τις ίδιες σουβλιές νιώθω τις τελευταίες μέρες κ πιστεύω για να το νιώθουμε όλες είναι φυσιολογικό..άρα ας μην αγχωνόμαστε χωρίς λόγο!!

επίσης έχω κ εγώ περίεργα γουργουρίσματα αλλά δεν είμαι σίγουρη κ εγώ αν είναι το μωρό ή τα έντερα ....πάντως στην αυχενική διαφάνεια ήταν υπερκινητικό το καλό μου!!!

Μέχρι να νιώσουμε τις πραγματικές μπουνιές...όλες έχουμε αμφιβολίες αν αυτό που νιώθουμε είναι το μωρό...ή τα έντερα μας! Σου είπε ο γιατρός φύλο;

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

στην αυχενική διαφάνεια μου είπε μάλλον αγοράκι, αλλά με πολύ επιφύλαξη!!! την πέμπτη που θα πάω για τον τυπικό υπέρηχο ελπίζω να έχει καλή θέση κ να μου πεί!!! θα είμαι 17w1d οπότε σίγουρα θα φανεί δεν μπορεί!!

ανυπομωνώ να αρχίσω να αγοράζω ρουχαλάκια!!

α ναι ξέχασα να σας πω πως έχω ΠΗΤ 15/4/2015

gzWep2.png

στην αυχενική διαφάνεια μου είπε μάλλον αγοράκι, αλλά με πολύ επιφύλαξη!!! την πέμπτη που θα πάω για τον τυπικό υπέρηχο ελπίζω να έχει καλή θέση κ να μου πεί!!! θα είμαι 17w1d οπότε σίγουρα θα φανεί δεν μπορεί!!

ανυπομωνώ να αρχίσω να αγοράζω ρουχαλάκια!!

α ναι ξέχασα να σας πω πως έχω ΠΗΤ 15/4/2015

Ωραία την Πέμπτη να μας πεις τα νέα σου!Εγώ πήγα 16η βδομάδα και μας είπε κοριτσάκι...ανυπομονώ να δω αν και στον επόμενο υπέρηχο συνεχίζει να είναι κοριτσάκι..

nkr7p2.png

καλώς σας βρήκα athinakos!!

feli πιστεύω στην 16η εβδομάδα κ μετά είναι αρκετά σίγουρα αυτό που σου λένε, εγώ στην θέση σου θα είχα ψωνίσει ήδη μερικά ροζ για το καλό!! χαχα!! τι ωραία?

εμένα κάτι είδε αλλά μου είπε ότι μπορεί να ήταν κ ο ομφάλιος λώρος ανάμεσα από τα πόδια του!

gzWep2.png

το μεγαλύτερο άγχος μου κάθε φορά είναι αν θα κουνιέται!!

στην πρώτη επίσκεψη 7 εβδομάδων είχε πολύ χαμηλές σφύξεις κ με είχε τρομάξει ο γιατρός για παλίνδρομη κύηση...μετά από 5 μέρες είχα ξαναπάει κ οι σφύξεις είχαν ανέβει στο φυσιολογικό, αλλά εγώ τρόμαξα τόσο πολύ που από τότε όποτε είναι να πάω αγχώνομαι απίστευτα, γιαυτό τον λόγο θέλω να αρχίσω να νιώθω το μωρό για να ξέρω ανα πάσα στιγμή ότι είναι καλά!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλώς ήρθες Φωτεινή! Με το καλό!

Αυτό το άγχος για το αν είναι καλά το μωρό το έχω και γω και φαντάζομαι όλες μας! Απο την περασμένη βδομάδα ένιωθα αυτά τα γουργουρητα, κυρίως βράδυ, αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν το μωρό ή αν ηταν απ τη λαχτάρα μου να το νιώσω :? Σήμερα όμως νομίζω σιγουρευτηκα!! Δεν θα το χαρακτήριζα "πεταρισμα" αλλά σαν μικρό γαργαλητο! :D Και είναι τέλειο, κυρίως επειδή καταλαβαίνω οτι είναι καλά εκεί μέσα!!

Καλό υπόλοιπο σκ!!

TJhAp3.png

Annoula αυχενική έχω κάνει.

Και εγώ έχω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, δεξιά και αριστερά και ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι είναι μάλλον από κούραση. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μόνο στην αρχή και κάποιες ελάχιστες μέρες μετά. Τώρα ελάχιστες μέρες είμαι καλά. Μου είπε ότι γενικώς είναι λόγω κούρασης και να προσπαθήσω να κουράζομαι λιγότερο.

Φωτεινή καλώς μας ήρθες και εσύ.

Κοριτσια καλημερα και καλη κυριακη να εχουμε!!φωτεινη καλως ηρθες και καλως να δεχτεις και συ το μωρακι σου!!!ολες μας πιστευω εχουμε το ανγχος!!!εγω να σας πω εχω μπει σον πςιρασμο να αγορασω απο το ιντερνετ ντοπλερ για να ακουω οποτε θελω την καρδουλα του ο πουλαε και η hometest !!κοριτσια εγω μια πρηζομαι μια ξεπρηζομαι χθες ημουνα τουμπανο σημερα ξυπνησα κι.ειμαι μια χαρα!!το χει και αλλη κοπελα???

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Alexandroula πονακια ειχα και γω σαν περιοδου ομως αλλα περασανε εμενα μου ειχε ει επειδη μεγαλωνει η μητρα σιγα σιγα για αυτο εχω αυτα τα πονακια ευτυχως τα πονακια περασανε τωρα με πιανει αραια και.που!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα! Πολύ ομορφη μέρα σήμερα!! Εμεις θα παμε μια βολτουλα με το σκυλακι μας να ξεπιαστω και λιγακι:o

Annoula και εγω την προηγούμενη εβδομαδα ειχα κατι ενοχλήσεις χαμηλά σαν περιόδου και μου ειπε οτι είναι κράμπες της μήτρας που μεγαλώνει. Λογικό να έχουμε πόνους αφού αλλάζει τόσο το σώμα μας και λογικό να αγχωνομαστε!

Για το πρήξιμο μήπως να μειώσεις το αλάτι; Πίνεις αρκετό νερό;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...