Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αννουλα σημασια εχει οτι το μωρακι σου ειναι καλα αυτο κοιτας τωρα! !!ολα θα πανε καλα αλλα κι συ πρεπει να εισαι ηρεμη οσο μπορεις γιατι δεν κανεις καλο.στο μωρο ακουσε με προσοχη τι σου πει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!!!!!αληθεια!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ σημερα εκανα την αμνιοπαρακεντηση. Πήγε πολυ καλά η εξεταση και τωρα ειμαι αραχτη στον καναπε για κανένα διήμερο. Ευτυχώς εχω την κορη μου και τον αντρουλη μου, και μου τα έχουν ολα στο χέρι. Σε 3 μερες θα εχω τα πρώτα αποτελεσματα και το φύλο του παιδιού, αλλα μάλλον κοριτσακι εχω πάλι μου ειπε ο γιατρος με επιφύλαξη.

Άννα μην στεναχωριέμαι κοριτσι μου γιατι το νιώθει το μωράκι σου οταν στρεσαρεσαι.ολα καλά θα πανε.

Φιλία σε όλες σας και καλό σαββατοκύριακο.

Valsamoula καλα αποτελεσματα!!!!!!!κοριτσια καλημερα τι κανετε? ??εγω ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα και προβληματισμενη χθες εμαθα πως μια φιλη μου ειναι εγκυουλα στην 7 εβδομαδα το δυσαρεστο ειναι οτι ο γιατρος τι πρωτη φορα ειδε διδυμακια και την δευτερη ενα μωρακι το αλλο ειχε χαθει....γνωριζετε τπτ για αυτο.το θεμα???θελω παρα πολυ να της πανε ολα καλα! !!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!! Τι κάνετε;

Εμένα με έχει πλακώσει το πάπλωμα και δεν θέλω να σηκωθώ;)

Annoula αυτο με τα δίδυμα είναι πολύ συνηθισμένο. Αφού μερικοί γιατροί στο εξωτερικό και να τα δουν δεν το λένε μέχρι μετά τις 8-10 για να είναι πιο σίγουρο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και καλύτερα που έγινε πιο νωρίς.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα. valsamoula καλά αποτελέσματα.

Annoula ναι είναι συνηθισμένο να παλλινδρομεί μόνο το ένα έμβρυο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει καλά το άλλο. Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα το ένα, αλλά το άλλο να είναι μια χαρά και ευτυχώς που έγινε τόσο νωρίς.

Εμείς πήγαμε γιατρό εχτές και είδαμε το μπεμπάκι μας. Μια χαρούλα ήτανε αραχτό. ο υπέρηχος το βγάζει 14+6, 2 μέρες μικρότερο μόνο, που μπορεί να είναι και λάθος μέτρηση της γιατρού. Μας είπε συγκεκριμένα ότι βγαίνει όσο πρέπει να είναι, οπότε μια χαρά. Α επίσης επιμένει στο ότι είναι μάλλον κορίτσι, γιατί δεν φαίνεται κάτι, ακόμα. Εγώ θα κάνω άμνιο σε 2 βδομάδες περίπου.

Κοριτσάκια μου καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και καλό μας μήνα! Πίνω καφεδάκι και είμαι κουκουλωμένη με κουβέρτες στον καναπέ και κάπως έτσι έχω σκοπό να συνεχίσω και την υπόλοιπη ημέρα. Anna 74 είναι λογικό που ανησυχείς αλλά δεν είναι κάτι που δεν παλεύεται! Ξέρω περίπτωση πολύ πιο δύσκολη με τράχηλο <15 που τα κατάφερε μια χαρά και γέννησε σχεδόν τελειόμηνη. Θέλει όμως σωστή καθοδήγηση από το γιατρό σου και προσοχή από σένα. Είναι πολύ καλό που το ανακάλυψες τόσο νωρίς. Ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε! Valsamoula καλά αποτελέσματα εύχομαι! Να περάσετε τέλεια το ΣΚ κοριτσάκια μου! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

wmb1 ειδικά και όλα τα κορίτσια,σας ευχαριστώ που μου δίνετε κουράγιο.ΚΙ εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας.

Κι εμείς είδαμε 2 σάκους στον 1ο υπέρηχο αλλά μετά ο ένας εξαφανίστηκε.Πραγματικά,δεν είναι για στενοχώρια γιατί εξ'ορισμού οι δίδυμες κυήσεις είναι δύσκολες..Εγώ επειδή έχω διάφορα θέματα,τελικά χαίρομαι που είναι μόνο 1 αν και θα ήθελα πολύ 2 παιδάκια με τη μία...Ας καταφέρω εγώ αυτό και για το δέυτερο έχει ο θεός.Φυσικά,αν μια γυναίκα είναι υγιής και ίσως λίγο νέα τα διδυμάκια είναι δώρο θεού όπως όλα τα παιδάκια!

Πάω για ξεκούραση!

Σας φιλώ!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ σημερα εκανα την αμνιοπαρακεντηση. Πήγε πολυ καλά η εξεταση και τωρα ειμαι αραχτη στον καναπε για κανένα διήμερο. Ευτυχώς εχω την κορη μου και τον αντρουλη μου, και μου τα έχουν ολα στο χέρι. Σε 3 μερες θα εχω τα πρώτα αποτελεσματα και το φύλο του παιδιού, αλλα μάλλον κοριτσακι εχω πάλι μου ειπε ο γιατρος με επιφύλαξη.

Άννα μην στεναχωριέμαι κοριτσι μου γιατι το νιώθει το μωράκι σου οταν στρεσαρεσαι.ολα καλά θα πανε.

Φιλία σε όλες σας και καλό σαββατοκύριακο.

Valsamoula εύχομαι όλα καλά με την αμνιο, να έχεις τέλεια αποτελεσματα!! Και εγώ έχω να την κάνω σε 3 βδομάδες και έχω άγχος. Να σε ρωτήσω, αντιβίωση σου έδωσε, και αν ναι, ποια;;

82ZHp3.png

Το έμβρυο είναι υγιές,η αυχενική βγήκε καλή και βάση υπερήχου είμαι 13 εβδομάδων και 5 ημερών.Είμαι όμως στενοχωρημένη γιατί υπάρχει θέμα με τον τράχηλο..Πριν από 3 εβδομάδες ήταν 28 mm και τώρα είναι μόνο 22 mm.Αυτό σημαίνει οτι θα χρειαστεί στενή παρακολούθηση,πιθανότατα περίδεση πολύ σύντομα.Βρίσκομαι ήδη στηνπιθανότητα να γεννήσω πριν τις 34 εβδομάδες!Ο γιατρός με καθησύχασε και μου είπε οτι μπορεί η περίδεση να είναι αποτελεσματική και να γεννήσω κανονικά...Δεν έχω χαρεί καθόλου,είμαι μέσα στο κλάμα.Φυσικά το φύλο δεν μας το είπε,αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί...Υποτίθεται ότι η ΠΗΤ είναι 3-5-2015 με βάση τον υπέρηχο.Ωστόσο,εξαρχής μιλούσαμε για καισαρική 2 εβδομάδες πριν..τώρα δεν ξέρω μέχρι πότε θα καταφέρω να κρατήσω το μωρό..Αν καταφέρω να το γεννήσω τον Απρίλιο θα είναι τέλεια!!Δεν ξέρω σε ποιο μήνα ανήκω,γράφω και στο Μάιο αλλά μου φαίνεται πρέπει να γράψω και σε προηγούμενο μήνα:(

Βάσω μου,πως σου κόψανε την άδεια?Σε δημόσιο σχολείο είσαι?Κι εγώ έχω άδεια..με την τελευταία αρνητική εξέλιξη,υποθέτω δεν θα τολμήσουν να μου την κόψουν.Εύχομαι να καταφέρεις να την πάρεις τελικά,οι ιώσεις στο σχολείο είναι στο φουλ!!

Athansakos,ό,τι πληροφορία έχεις για περίδεση μου είναι χρήσιμη!Φιλάκια σε όλες τα κορίτσια!!:-P

Anna74, μην αγχώνεσαι ακόμα και αν χρειαστείς περιδεση. Συμπωματικα το συζητούσα με τον γιατρό τις προάλλες και είπε ότι η περιδεση δεν είναι τίποτα, είναι σαν να δένεις ένα σακούλι με σπαγκο για να μη φύγει ο,τι είναι μέσα. Δηλ για καλό γινεται!! Και μάλιστα η εγκυμοσύνη φτάνει μέχρι το τέλος. Μη στενοχωριεσαι. Πάλι καλά να λέμε που η επιστήμη έχει προχωρήσει και το βρίσκουν εγκαίρως αυτό και βοηθιουνται οι έγκυες..smile!!!!!!!!!!!

82ZHp3.png

Feli και Anna74, είμαι δασκάλα σε δημόσιο και η υγειονομική επιτροπη εδώ στο μέρος μου μου την έκοψε την άδεια γιατί λέει ο νόμος προβλέπει 7ημερη νοσηλεια για να πάρεις άδεια άνω των 8 ημερων. Εγώ είχα πάρει άδεια λόγω αιμορροιας από ιδιώτη γιατρό (κάτι που αλλες υγ.επιτροπές δέχονται χωρίς προβλημα) γιατι μου είχε πει η πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νομού μου ότι γίνεται, αλλά τελικά τώρα η επιτροπή στο μέρος μου μου την απέρριψε. Και φυσικά άκρη δεν βρίσκω. Άννα, εσύ στην Αθήνα δεν είσαι; Ε, δε νομίζω εκεί να τολμήσουν να στην κόψουν..

82ZHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε; Athinakos πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Άντε με το καλό και η β΄επιπέδου τώρα! Αλήθεια πόσο σου βρήκανε τον τράχηλο, έτσι από περιέργεια ρωτάω για να το συγκρίνω και με το δικό μου μήκος. Εμένα μου τον είχανε μετρήσει πριν 2 εβδομάδες. Anna74 καλά αποτελέσματα με την αυχενική σου εύχομαι. Περιμένουμε νέα σου! Επίσης, κορίτσια ήθελα να ρωτήσω αν καμία κοπέλα έχει σουβλίτσες-τσιμπήματα σαν να περνάει ρεύμα στον κόλπο. Εμένα μου συμβαίνει που και που τις τελευταίες μέρες και ψιλοανησύχησα(πάλι)! Κάπου διάβασα ότι είναι επειδή "ανοίγει" το ηβικό οστό και τα νεύρα εκεί αντανακλούν τον πόνο. Αυτά. Περιμένω κι εγώ το επόμενο ραντεβού που είναι σε 12 μέρες! Σας φιλώ!

Έλα wmb1, εγώ τις έχω αυτές τις σουβλιες οι οποίες είναι πολύ απότομες και δυνατές, χαμηλά κυρίως αριστερά ή δεξιά. Σαν να μου καρφώνουν μια βελόνα. Μου έρχονται και μου φεύγουν και κρατάν δευτερόλεπτα. Εγώ την πρώτη φορά που το έπαθα,χστηκα πάνω μου, νόμιζα είναι συσπάσεις. Αλλά ο γιατρός λέει είναι πόνοι στη μήτρα που ανοίγει. Ξέρω γω!;;; Αυτό θα ναι!

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...