Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερούδια κορίτσια!!!!! Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα χτες!

Εμείς τελικά μείναμε σπίτι και αναψαμε τζάκι:P

feli και εγώ μερικά βράδια μπορεί να μην σηκωθώ ή να σηκωθώ μόνο 1 φορά δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας. ..Έχω παρατηρήσει οτι έχει να κάνει με το πόσα υγρά έχω πιει πριν κοιμηθώ. Χτες κατα την δάρκεια της ημέρας πήγα 100 φορές. Σταμάτησα να πίνω νερο κατα τις 9 και το βραδυ πήγα μόνο 1 φορά. Για τις καούρες εγώ πίνω σόδα με λεμόνι και με βοηθάει πάρα πολύ! !! Δοκίμασε την!

Κορίτσια σήμερα έχουμε γιατρό!!!!! Έχω να δω το νινί 4 εβδομάδες και ο άντρας μου 6 οπότε ανυπομονούμε! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Η αλήθεια είναι οτι οι επόμενες 5-6 εβδομάδες θα ειναι λιγο δύσκολες για μένα γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αυτή την περίοδο ξεκινησαν όλα τα προβλήματα και με εχει πιάσει άγχος. το ξέρω οτι δεν εχει καμία σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη αλλά εγώ φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ:cry:

Μια χαρά θα ναι όλα!! Και θα το δεις και θα το ακούσεις!! Πες μας τα νέα όταν γυρίσεις..:-)

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έχει σημασία πόσα υγρά πίνουμε από το απόγευμα κ μετά. Εγώ για καιρό συνήθιζα να τρώω γιαούρτι πριν κάνα μήνα τα βράδια (έτρωγα φαΐ, ετρωγα και γιαουρτι) και παίζει να πήγαινα τουαλέτα 4-5 φορές. Μετά το έκοψα και τώρα οκ, πηγαίνω 1-2 αναλόγως και το πόσο νετό πίνω. Αλλά γενικά στην εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα η λεκάνη έχει γίνει κολλητή μου. Δυστυχώς.

82ZHp3.png

feli κάποιες γυναίκες έχουνε καούρες από την αρχή ως το τέλος. Λόγω ορμονών είναι και αυτό. Εγώ είχα πάρα πολύ πρώτη εγκυμοσύνη, ευτυχώς, και καούρες να είχα σύνολο 3-4 μέρες σε όλη την εγκυμοσύνη και κυρίως προς το τέλος. Γενικώς είχα δυσπεψία μόνο το 1ο τρίμηνο και μετά όλα καλά από συμπτώματα.

Τώρα άρχισε 3 εβδομάδες αργότερα η δυσπεψία και ακόμα δεν μου έχει περάσει τελείως, να πω την αλήθεια μου, αλλά είναι καλύτερα. Όμως δεν την θεωρώ σοβαρό σύμπτωμα και μακάρι όλες οι γυναίκες να είχανε τέτοια συμπτώματα στην εγκυμοσύνη τους.

Athinakos με το καλό να δείτε το μωράκι σας και θα δεις που όλα θα είναι καλά. Περιμένουμε νέα. Πάντως γενικώς το 2ο τρίμηνο θεωρείτε το πιο εύκολο και στις περισσότερες γυναίκες είναι. Δεν ξέρω πως ήτανε την προηγούμενη φορά, αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και τώρα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις.

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια. Feli και Gorgina_84 καλώς ήρθατε και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας.

Κι εγώ σηκώνομαι πολλές φορές για τουαλέτα τα βράδια περίπου 2-3 φορές, ανεξάρτητα από τα υγρά που έχω πιει. Πάντως είναι πολύ καλύτερα τωρα, στις αρχές σηκωνόμουν 7-8. Από την αρχή της εγκυμοσύνης, η μόνη νύχτα που κοιμήθηκα μονοκόματα ήταν η μέρα της μετακόμισης λόγω της κούρασης. Αυτό με το γιαούρτι το βράδυ κι εγώ το έχω. Καούρες έχω με συγκεκριμένα φαγητά μέχρι στιγμής: κοκκινιστο κοτόπουλο, ψάρι πλακί, μουσακά. Οπότε αποφεύγω τα βαριά φαγητά και είμαι οκ. Όποτε με πιάνει με βοηθά αρκετά το κρύο γάλα λίγο λίγο (όχι ολόκληρο νεροπότηρο με τη μία).

Athinako προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να μην σκεφτεσαι την προηγούμενη φορά. Όπως είπες κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Θα περιμένουμε νέα σου.

CMyUp3.png

Κορίτσια γυρισαμεεεεεεέ!!!! Το νινί ταλαιπώρησε πολύ τον γιατρό αλλά άξιζε γιατί το χαζευαμε 1μιση ώρα. Δεν καθόταν ήσυχο ούτε λεπτο! Τεντωνε πόδια, τα έβαζε στο στόμα, έκρυβε τα χέρια ενδιάμεσα στα πόδια, μας χαιρετούσε, είχε πάρει τον ομφάλιο λώρο και τον ειχε βάλει ανάμεσα στα μπούτια και τέλος έκατσε οκλαδόν και κάπως κατάφερε ο γιατρός να δει φύλο. Συνεχίζει να είναι κοριτσάκι! Αχ ας είναι γερό και ας είναι οτι θέλει το μικρό μου! Αλλά με τέτοια τεντώματα που έκανε ελπίζω να είναι κορίτσι. ...θα γίνει καλή μπαλαρίνα! Συνεχίζει να μετράει μια εβδομάδα μπροστά και είναι 240 γρ. Οπότε ΠΗΤ 31/3. Καναμε και κολπική εξέταση για τον τράχηλο, όλα καλά και εκεί. Ουφ μου έφυγε ενα άγχος! Τώρα Β'Επιπεδου στις 26/11.

Λοιπόν για το ουρεοπλασμα μου είπε οτι χρειάζεται θεραπεία 15 ημέρες, οτι πολύ πιθανόν και μετά την θεραπεία να συνεχίσω να το έχω και οτι πλέον δεν το θεωρούν υπεύθυνο για επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Αλλά. ...Επειδή ξέρει πόσο πολύ αγχώνομαι μου έγραψε θεραπεία. 15 μέρες Rulid και εγώ και ο άντρας μου.

Για τις ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά ότι ειναι κράμπες τις μήτρας που μεγαλώνει.

Αυτά! !!! Όσο κορίτσια έχετε γιατρό με το καλό να δείτε το νινι σας και περιμένω νεα σας!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ χτες κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Ουτε άσχημα όνειρα, ουτε ξύπνησα για τουαλέτα! Ίσως μου ειχε φύγει όλο το άγχος και επιτέλους ηρέμησα;)

Anna ήρθε η μεγάλη μέρα της αυχενικης!!! Τα καλύτερα εύχομαι!

Gorgina και εσύ με το καλό να δεις το ζουζούνι σου που θα έχει μεγαλωσει και θα σας χαιρετάει!

Περιμένουμε νέα! !

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα Athinakos!!!Καλημέρα σ' όλες!Κι εγώ μια χαρά κοιμηθήκα!!Ξύπνησα 1 φορά για τουαλέτα!!Και τώρα απολαμβάνω καφεδάκι και το τζάκι μου!!!Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να πάω στο γιατρό...Έχω ακόμη 10 μέρες!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες !

Athinakos τι καλά !! Και γω μετράω τις μέρες ως την άλλη βδομάδα ! Να ρωτήσω, πήγες για απλή εξέταση ή έκανες και a-test ?

Feli εδώ έχει βιντεάκι με οδηγίες, και γω από εδώ το βρήκα τελικά :

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=191

TJhAp3.png

Stella μου ο γιατρός μου και ο εμβρυολογος μου είπαν οτι δεν χρειάζεται να κάνω το α-τεστ απο την στιγμή που έχω κάνει αυχενική και Παπ-α. Κάναμε υπέρηχο απο την κοιλιά και μετά κολπικά για να μετρήσουν τον τράχηλο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...