Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Δεν ειναι το Papp A που σου παίρνουν αίμα την ημέρα της αυχενικης;;εμένα με έβαλε και κανά και για κυστικη ίνωση κ για ερπη κ για λιστερια...

Οχι δεν ειναι αυτο. Ειναι πιο παλιο τεστ που το κανανε οταν δεν υπηρχε η αυχενικη.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσω...προσπαθώ να βάλω το τικεράκι και δεν μπορώ.Το κάνω επικόλληση στην επεξεργασία υπογραφής....και δε μου βγάζει εικόνα...μηπως αλλου το κάνω επικόλληση;

οχι εκει την κανεις την επικολληση εχεις παρει τον σωστο κωδικο για να επικολλησεις?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Να ρωτήσω...προσπαθώ να βάλω το τικεράκι και δεν μπορώ.Το κάνω επικόλληση στην επεξεργασία υπογραφής....και δε μου βγάζει εικόνα...μηπως αλλου το κάνω επικόλληση;

Εκει πρεπει να το κανεις. Μηπως δεν κανεις κατι αλλο σωστα. Και εγω ειχα προβλημα στην αρχη.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι υπαρχουν και οι πιο παλιοι γιατροι...κακο παντως δεν κανει!!!

σιγουρα κακο δεν κανει αντιθετως εχεις και την ευκαιρια να ξαναδεις το μωρακι σου στον υπερυχο ! εγω να σας πω θα παρω και αυτην την εξεταση σε dvd οπως ειχα παρει και την αυχενικη ....μεχρι να γεννησω θα εχω φιαξει συλλογη απο ταινιες του μπεμπη!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Αυτό το σκέφτηκα και εγω...ειναι ο φόβος μην συμβεί τίποτα...έχω χάσει ενα μωρακι πριν λίγο καιρό...και σε κάθε ραντεβού μέχρι να ακούσω την καρδούλα του...τα πόδια μου ειναι κομμένα...

Φανταζομαι....τρια έχασα μέσα σε ενάμιση χρόνο...!Κι εμενα αυτος ο φοβος...δε φευγει...εγω στην αρχη ελεγα...να ακουσω καρδια μετα να κανω αυχενικη μετα να ναι καλα τα αποτελεσματα..μετα την αυχενικη στον υπερηχο ετρεμα ξανα καλα...και τωρα παλι....απο οτι καταλαβα η εγκυμοσυνη και γενικοτερα ο δρομος της μητροτητας ειναι ενας διαρκης αγωνας...μες στο αγχος....νομιζω το αγχος δε θα μας φυγει ποτε...ακομη και αν γεννησουμε υγειεστατα παιδια....ακομη κι αν μεγαλωσουν...ακομη κι αν πανε φανταροι...κυκλος!

nkr7p2.png

Φανταζομαι....τρια έχασα μέσα σε ενάμιση χρόνο...!Κι εμενα αυτος ο φοβος...δε φευγει...εγω στην αρχη ελεγα...να ακουσω καρδια μετα να κανω αυχενικη μετα να ναι καλα τα αποτελεσματα..μετα την αυχενικη στον υπερηχο ετρεμα ξανα καλα...και τωρα παλι....απο οτι καταλαβα η εγκυμοσυνη και γενικοτερα ο δρομος της μητροτητας ειναι ενας διαρκης αγωνας...μες στο αγχος....νομιζω το αγχος δε θα μας φυγει ποτε...ακομη και αν γεννησουμε υγειεστατα παιδια....ακομη κι αν μεγαλωσουν...ακομη κι αν πανε φανταροι...κυκλος!

εχεις τοοοοοσσοοοοοο δικιο!!!!!!!!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Ειναι δύσκολο....απλά ήταν το σοκ..μέχρι να με εξετάσει ήμουν εγκυος και μετα ξαφνικά...δεν ήμουν...ήμουν 2.5 μηνών βέβαια τότε...αλλα ο φόβος μου έχει μείνει....μεχρι να το πάρω αγκαλιά αυτό το μωρακι μου...θα έχω άγχος...αν και πιστεύω πως θα πανε ολα καλα αυτή τη φορά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα ξύπνησα κεφάτη....και συνειδητοποίησα πως δεν σηκώθηκα το βράδυ για τουαλέτα!Όλο αυτόν τον καιρό <<στενοχωριόμουν>> που ξυπνούσα 2-3-4-5 φορές το βράδυ για τουαλέτα και σήμερα στενοχωρέθηκα που δεν σηκώθηκα καθόλου!Άβυσσος η ψυχή μιας εγκυμονούσας...Αναρρωτιέμαι αν είναι όλα καλά...Έχω ακούσει βέβαια ότι στο δεύτερο τρίμηνο υποχωρεί η συχνοουρία!Εσείς πώς τα πάτε με την τουαλέτα σ' αυτό το τρίμηνο;

nkr7p2.png

Καλημέρα. Εγώ το πρώτο το γέννησα στο Λητώ και δεν το αλλάζω με τίποτα σαν μαιευτήριο, οπότε και τώρα εκεί, όταν έρθει η ώρα.

Κορίτσια μην σκέφτεστε από τώρα τα άγχη της μητρότητας. Είναι αλήθεια ότι το άγχος δεν σταματάει ποτέ, αλλά αν το σκέφτεστε από τώρα θα χάσετε αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης, δεν θα την απολαύσετε.

feli απόλαυσέ το και εσύ το γεγονός ότι δεν σηκώθηκες το βράδυ, δεν θα γίνει πολλές φορές και τώρα και αφού γεννήσεις. Εγώ και να μην θέλω να σηκωθώ για τουαλέτα όταν ξυπνήσω θα σηκωθώ να κοιτάξω τη μικρή μου, θα πάω και τουαλέτα μιας και σηκώθηκα, αργότερα θα μουρμουράει η μικρή, θα ξανασηκωθώ κλπ. Σήμερα σηκώθηκα στις 3 και πήγα τουαλέτα και μετά μουρμούραγε επι 1,5 ώρα η μικρή και σηκώθηκα άλλες 3-4 φορές (έχασα το μέτρημα). Όταν σηκώνομαι μόνο 1-2 είμαι ευτυχής, χαχα. Και έχω και παιδάκι που γενικώς κοιμάται όλο το βράδυ, σπάνια σηκώνεται.

Καλημέρα. Εγώ το πρώτο το γέννησα στο Λητώ και δεν το αλλάζω με τίποτα σαν μαιευτήριο, οπότε και τώρα εκεί, όταν έρθει η ώρα.

Κορίτσια μην σκέφτεστε από τώρα τα άγχη της μητρότητας. Είναι αλήθεια ότι το άγχος δεν σταματάει ποτέ, αλλά αν το σκέφτεστε από τώρα θα χάσετε αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης, δεν θα την απολαύσετε.

feli απόλαυσέ το και εσύ το γεγονός ότι δεν σηκώθηκες το βράδυ, δεν θα γίνει πολλές φορές και τώρα και αφού γεννήσεις. Εγώ και να μην θέλω να σηκωθώ για τουαλέτα όταν ξυπνήσω θα σηκωθώ να κοιτάξω τη μικρή μου, θα πάω και τουαλέτα μιας και σηκώθηκα, αργότερα θα μουρμουράει η μικρή, θα ξανασηκωθώ κλπ. Σήμερα σηκώθηκα στις 3 και πήγα τουαλέτα και μετά μουρμούραγε επι 1,5 ώρα η μικρή και σηκώθηκα άλλες 3-4 φορές (έχασα το μέτρημα). Όταν σηκώνομαι μόνο 1-2 είμαι ευτυχής, χαχα. Και έχω και παιδάκι που γενικώς κοιμάται όλο το βράδυ, σπάνια σηκώνεται.

Nα το χαίρεσαι το πρώτο σου το παιδάκι....μια και εσύ έχεις ξαναπεράσει από το στάδιο της εγκυμοσύνης...λύσε μου μια απορία...άρχισα να έχω βραδινές καούρες. Είναι κι αυτές μέσα στο παιχνίδι;Τόσο νωρίς;;

nkr7p2.png

Καλημερούδια κορίτσια!!!!! Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα χτες!

Εμείς τελικά μείναμε σπίτι και αναψαμε τζάκι:P

feli και εγώ μερικά βράδια μπορεί να μην σηκωθώ ή να σηκωθώ μόνο 1 φορά δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας. ..Έχω παρατηρήσει οτι έχει να κάνει με το πόσα υγρά έχω πιει πριν κοιμηθώ. Χτες κατα την δάρκεια της ημέρας πήγα 100 φορές. Σταμάτησα να πίνω νερο κατα τις 9 και το βραδυ πήγα μόνο 1 φορά. Για τις καούρες εγώ πίνω σόδα με λεμόνι και με βοηθάει πάρα πολύ! !! Δοκίμασε την!

Κορίτσια σήμερα έχουμε γιατρό!!!!! Έχω να δω το νινί 4 εβδομάδες και ο άντρας μου 6 οπότε ανυπομονούμε! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Η αλήθεια είναι οτι οι επόμενες 5-6 εβδομάδες θα ειναι λιγο δύσκολες για μένα γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αυτή την περίοδο ξεκινησαν όλα τα προβλήματα και με εχει πιάσει άγχος. το ξέρω οτι δεν εχει καμία σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη αλλά εγώ φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ:cry:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερούδια κορίτσια!!!!! Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα χτες!

Εμείς τελικά μείναμε σπίτι και αναψαμε τζάκι:P

feli και εγώ μερικά βράδια μπορεί να μην σηκωθώ ή να σηκωθώ μόνο 1 φορά δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας. ..Έχω παρατηρήσει οτι έχει να κάνει με το πόσα υγρά έχω πιει πριν κοιμηθώ. Χτες κατα την δάρκεια της ημέρας πήγα 100 φορές. Σταμάτησα να πίνω νερο κατα τις 9 και το βραδυ πήγα μόνο 1 φορά. Για τις καούρες εγώ πίνω σόδα με λεμόνι και με βοηθάει πάρα πολύ! !! Δοκίμασε την!

Κορίτσια σήμερα έχουμε γιατρό!!!!! Έχω να δω το νινί 4 εβδομάδες και ο άντρας μου 6 οπότε ανυπομονούμε! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Η αλήθεια είναι οτι οι επόμενες 5-6 εβδομάδες θα ειναι λιγο δύσκολες για μένα γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αυτή την περίοδο ξεκινησαν όλα τα προβλήματα και με εχει πιάσει άγχος. το ξέρω οτι δεν εχει καμία σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη αλλά εγώ φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ:cry:

Με το καλό να δεις το νινί σου!! :)

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...