Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Ο γιατρός μου είναι στην Γενική Κλινική, οπότε δεν έχω επιλογή ! Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια από τις καλύτερες κλινικές, παρόλο που δεν είναι αμιγώς μαιευτική.

Κι εμένα!!!!Εκει θα γεννησω!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχα τέλεια !! Είμαστε και κοντά στις ημ/νίες (14/4 εγώ) οπότε θα τα πούμε εκεί σίγουρα !! :P

Εγω κοριτσια νομιζω τα γνωστα φτερουγισματα οτι τα νιωθω....σιγουρη δεν ειμαι.....και η κοιλια τουρλαααα!!!εβαλα και 2,5 κιλα....

nkr7p2.png

Για πείτε μου κορίτσια..πως νιώθετε την κοιλιτσα σας;;;;ποτε θα νιώσουμε το νινακι μας;;;ειναι πολυ νωρίς ακόμα στην εβδομάδα που ειμαστε;;;;

Gorgina δεν είναι ίδιο για όλες, όπως είδες κάποιες ήδη το νιώσαν το μωράκι τους! Εγώ όταν είμαι απόλυτα ήρεμη και ξαπλωμένη νιώθω καμιά φορά εδώ και μερικές μέρες κάτι σαν ανεπαίσθητο "γαργάλημα" αλλά δεν το έχω σιγουρέψει ακόμη :rolleyes:

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω κάτι παράξενο νιώθω...αλλα νομίζω πως ειναι το εντερακι...ποιος ξέρει;;πάντα στο πρωτο νινακι μας δεν ξέρουμε τίποτα...

ετσι ειναι...ειναι κατι πρωτογνωρο για μας με το πρωτο....εμενα τα εντερα μου γουργουριζουν ειτε φαω ειτε δε φαω...τι ειναι αυτο δεν ξερω....τρωω και μετα απο λιγο ξεκινανε....

nkr7p2.png

Και σε εμένα αυτό συμβαίνει....παράξενα φαίνονται ολα την πρωτη φορά...λίγο το άγχος...λίγο η αγωνία....πονακια έχετε;;;εγω μερικές φορές νιώθω πιεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου...

Και σε εμένα αυτό συμβαίνει....παράξενα φαίνονται ολα την πρωτη φορά...λίγο το άγχος...λίγο η αγωνία....πονακια έχετε;;;εγω μερικές φορές νιώθω πιεση στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου...

Εγω πονακια δεν εχω....αλλα αισθανομαι βαρια την κοιλια μου...ειμαι και παχουλη εβαλα και 2.5 κιλα στην κοιλια ....αλλα θα ρωτησω τον γιατρο αν ειναι φυσιολογικο...γιατι αμα την αισθανομαι απο τωρα στον ενατο...τι θα κανω?

nkr7p2.png

Και εγω αυτή την πιεση νιώθω...σαν κάτι να με τραβάει...δε μπορώ να το εξηγήσω...στο ραντεβού της Πέμπτης με το γιατρό...θα μου λυθεί λίγο η απορία μου πιστεύω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και του χρόνου με τα καρότσια στις παρελάσεις, θεού θελοντος!!! Καλώς ήρθατε οι "καινουριες"!!! Με το καλό!!

FELI, μην αγχώνεσαι με το τοξοπλασμα. Φαντάσου ότι εγώ με ένα μαγικό τρόπο δεν έχω ανοσία ούτε στο τοξοπλασμα, ούτε στην ερυθρα, ούτε στον μεγαλοκυτταροιο!!! Το μόνο που κάνω είναι να μην τρώω πράσινες σαλάτες έξω. Χωριατικες κτλ τρώω. Στο σπίτι απλά τα βάζω κάτω από τη βρύση στο νεράκι και τα φρούτα και τα λαχανικά. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια και τις μπανάνες και τα κρεμμύδια και τα σκορδα, που το διάβασα στο σαιτ κ αυτό!!! Έλεος!!!! Και στα γράφω εγώ που είμαι πολύ αγχωδης και απαισιοδοξη σε ο,τι αφορά στις αρρώστιες.

82ZHp3.png

κοριτσια καλημερα!!!! τι κανετε??? alexandroula ευχαριστω για την απαντηση σου πραγματικα με κατατοπισσες θα παρω αυριο τηλ για να δω τι παιζει απο ραντεβου θελω πολυ να παω gorgina και feli και καλως ηλθατε στην παρεα μας feli εχω εγω στις εξετασεις βγηκα με αντισωματα τοξοπλασματος οποτε για το θεμα δεν εχω ιδεα ξεχνα τα παλια και μην φοβασαι τπτ εγω β επιπεδου δεν εχω κλεισει μονο την α τεστ την τριτη και περιμενω πως και πως gorgina οπου να ναι θα το νιωσεις!!!:D:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Λογικό είναι να αγχωνομαστε με όλα όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά ας προσπαθησουμε να κρατήσουμε τις αγωνίες και τα άγχη μας όταν θα έρθει η ώρα για το μεγάλωμα των παιδιών, που πιστέψτε με, εκεί η μλκ, τα λάθη και οι αστοχίες μας θα πάνε σύννεφο...μια στη διαπαιδαγωγηση, μια στη διατροφή, μια στις συνήθειες του παιδιού...

(Μου βγήκε η δασκάλα μέσα μου, με αυτά που βλέπω στο σχολειο):-)

82ZHp3.png

Καλημέρα όμορφες και χρόνια πολλά!!!

Κρύα μέρα σήμερα, τέλεια για αγκαλίτσες με τους άντρες μας! Εμεις λέμε να πάμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά ακομα χαλαρά στον καναπέ και ο αντρουλης μου κοιμάται.

Πάω να πιω μια πορτοκαλάδα μήπως και ξυπνήσει το νινί κι μου δωσει καμιά κλωτσιά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...