Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!Κι εγώ έχω ΠΗΤ 13.04.2015!Εχω διαβασει τα μηνυματα σας και να σας συστηθω! ειμαι στην 17η βδομαδα και περιμενω μαλλον κοριτσακι!λογικ θα δειξει την επομενη φορα! εχω κανει αυχενικη ολα καλα! εχω φαει ομως μια φρικη με το τοξοπλασμα! εκανα στον προγεννετικο 7η βδομαδα και δεν εχω αντισωματα... προσπαθω να προσεχω οσο το δυνατον περισσοτερο...δεν ξαναεκανα εξετασεις γιατι ο γιατρος μου λεει δεν χρειαζεται εκτος αν εχω υποννοια οτι εχω κολλησει... το θεμα ειναι ....διαβαζω τοσο τρομακτικα πραγματα που εχω φοβηθει παρα πολυ...θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας... ακουω κατα 90% απο πλυμμενα λαχανικα και φρουτα...και αναρρωτιεμαι...αν ηταν τοσο ευκολο γιατι δεν εχω κολλησει μεχρι τωρα??? και για τα φρουτα δεν το καταλαβαινω....θα ανεβει η γατα στο δεντρο να χεσει? δεν ξερω με εχουν κανει σκατα....αγχωνομαι γιατι το πρωτο διαστημα προσεχα μεν.....αλλα καποιες φορες π.χ εφαγα μηλο χωρις να το πλυνω, αλλα το καθαρισα...και μ αλλες που μιλησα μου ειπαν οτι μπορει να ειναι μολυσμενο το μαχαιρι απο εξω και να μπει μεσα το παρασιτο....αυτη την φρικη την εφαγα στην 11η βδομαδα...οπου εκοψα τα φρουτα και τα λαχανικα...το ξερω το ξερω μαλακια....τρωω λαχανικα μονο βρασμενα....μετα ενα αλλο που με προβληματιζει εφαγα εξω τζατζικι και μελιτζανοσαλατα....και ουτε καν το σκεφτηκα οτι μπορει ο μαιντανος να ειναι μολυσμενος....οπως και διπλα στα καλαμαρακια που εφαγα ειχε γαρνιτουρα μαρουλι που ουτε καν το αγγιξα....τωρα θα μου πειτε γιατι σας τα λεω αυτα????????Για να μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικη....δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμω...θα κανω εξεταση την τεταρτη ασχετως αν ο γιατρος λεει δε χρειαζεται...ο λογος που δεν εκανα τοσο καιρο ειναι γιατι η μανα μου και ο αντρας μου με θεωρουν υπερβολικη...δεν μαγειρευω καθολου οποτε δεν ερχομαι σ επαφη με ωμα κρεατα κτλ....μου τα ετοιμαζει η μητερα μου... ακουω αλλες που πλενουν τα φρουτα με γαντια και σαπουνι εσεις τι κανετε???συγγνωμη για το μακρυ κειμενο αλλα ειχα αναγκη να τα βγαλω απο μεσα μου

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως ηρθες feli! Με το καλο να δεχτεις το νινι σου!

Οι περισσοτερες δεν εχουμε αντισωματα για τοξοπλασμα και δεν νομιζω οτι πρεπει να φοβασαι τοσο...απλα να προσεχεις. Και εγω που τρωω πολλα λαχανικα και φρουτα τα πλενω καλα αλλα δεν γινομαι και υπερβολικη να φοραω γαντια. Και εμενα ο γιατρος αυτο τον μηνα δεν με εβαλε να κανω παλι εξεταση και θα του την ζητησω για τον επομενο μηνα. Παντως μην σε αγχωνει τοσο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γειά σου Feli, καλώς όρισες ! Με το καλό το μωράκι σου !

Δεν είναι θέμα υπερβολής, λογικό είναι να αγχωνόμαστε στην παρούσα φάση που δεν είμαστε...μόνες! Όμως χρειάζεται μια προσοχή με μέτρο νομίζω. Προσωπικά πάντα ήμουν σχολαστική με το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, και απλώς συνεχίζω το ίδιο. Αυτό που ανέφερες με το μήλο και γενικά με τα φρούτα που καθαρίζονται είναι γεγονός, γιατί οτιδήποτε έχει η φλουδα (μικρόβια ή χημικά) μπορούν να μεταφερθούν είτε με το μαχαίρι είτε με το χέρι σου, που αρχικά πιάνει τη φλούδα και έπειτα την καθαρισμένη σάρκα του φρούτου. Οπότε πλύσιμο, είτε θα το καθαρίσεις είτε όχι.

Επίσης και το πλύσιμο με σαπούνι το θεωρώ υπερβολή, ίσως και λίγο επικίνδυνο, δεδομένου ότι οι πόροι των φρουτων/λαχανικών μπορεί να απορροφήσουν τυχόν χημικά του σαπουνιου, δεν είναι γυαλί! Κάπου είχα διαβάσει ότι το ξύδι είναι καλό στον καθαρισμό φρούτων και λαχανικών γιατί απομακρύνει τα χημικά, οπότε καμιά φορά το χρησιμοποιώ.

Και φυσικά μεγάλη προσοχή στα κρεατικά, πολύ καλά ψημένα οπωσδήποτε !!

ps Βάσω κλαίω με την περιγραφή για τα δίχτυα !!!!!!!!! :D :D :D

TJhAp3.png

Αννούλα η Φαιναρέτη είναι κέντρο ημέρας του δημοσίου και δεν πληρώνεις, ούτε γίνεις ασφάλιση, τίποτα, είναι δωρεάν. Όμως δεν κάνει μαθήματα ανώδυνου, είναι μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής, σου λέει διάφορα πράγματα για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, για το μωρό τον πρώτο καιρό, τον θηλασμό και κάνεις κάποια ψυχολογικά τεστ πριν και μετά και έχεις ψυχολογική υποστήριξη σε περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης.

Είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Άκουσα πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα και είναι πολύ σημαντικό που βοηθάνε κάποιες γυναίκες στην λοχεία ειδικά που είναι δύσκολη περίοδος. Όμως δεν βρίσκω το νόημα να ξαναπάω και τώρα, γιατί πλέον νιώθω πολύ πιο σίγουρη, δεν αισθάνομαι και δεν είμαι πρωτάρα.

Εντομεταξή έχει πάρα πολύ κόσμο και εξυπηρετούνε με σειρά προτεραιότητας, γιατί έχει περιορισμένες θέσεις στα μαθήματα, οπότε πρέπει να πάρεις νωρίς τηλέφωνο, από τώρα για να κλείσεις θέση για μετά τον 6ο.

feli καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Τα βρίσκω γενικώς υπερβολικά όλα αυτά με τα φρούτα και τα λαχανικά. Καταρχήν τα φρούτα δεν γίνεται να μολυνθούν από τοξόπλασμα, που είναι πάνω στα δέντρα, όπως λες, έχουνε βέβαια τα δικά τους φυτοφάρμακα και πρέπει να προσέχουμε, και ένα καλό πλύσιμο των λαχανικών που τρως φρέσκα αρκεί. Μπορείς να τα περάσεις και με ξύδι, που σκοτώνει τα μικρόβια και να είσαι μια χαρά. Από έξω καλό είναι να αποφεύγεις τις σαλάτες, γιατί δεν ξέρεις αν τα πλένουν και πόσο τα προσέχουν.

Εγώ πάντως 30 χρόνια τώρα, χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα και τρώγοντας και απέξω δεν κόλλησα ποτέ. Αν προσέχεις και λιιιιίγο παραπάνω μια χαρούλα θα είσαι.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογακια...!Ευχομαι ολες με το καλο να παρουμε στην αγκαλιτσα μας τα μπεμπακια μας τον απριλιο! εχω και 3 αποβολες στο βιογραφικο μου....οποτε ενα αγχος παραπανω!Να ρωτησω κατι; για τη β επιπεδου εχετε κλεισει απο τωρα?

nkr7p2.png

Καλησπέρα κορίτσια...και εγω μέλλουσα μανούλα Απριλίου...με πητ 15/4...την Τετάρτη πρώτα ο Θεός κλείσω την 16 εβδομάδα...εσείς;;;;πως τα πάτε;;;;

Καλως ηρθες!!! Με το καλο το νινακι σου!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογακια...!Ευχομαι ολες με το καλο να παρουμε στην αγκαλιτσα μας τα μπεμπακια μας τον απριλιο! εχω και 3 αποβολες στο βιογραφικο μου....οποτε ενα αγχος παραπανω!Να ρωτησω κατι; για τη β επιπεδου εχετε κλεισει απο τωρα?

Λογικο ειναι το αγχος...νομιζω πως ολες ετσι ειμαστε...

Εγω β'επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα, αλλα ο εμβρυολογος μου ειπε να την κανω απο 21-22 εβδομαδες. Πρωτα ο Θεος, τελη Νοεμβριου θα την κανουμε...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Λογικο ειναι το αγχος...νομιζω πως ολες ετσι ειμαστε...

Εγω β'επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα, αλλα ο εμβρυολογος μου ειπε να την κανω απο 21-22 εβδομαδες. Πρωτα ο Θεος, τελη Νοεμβριου θα την κανουμε...

Ναι σωστα κι εγω καπου εκει θα πρεπει να κλεισω...λογικα θα μας πει ο γυναικολογος ποια απο αυτες τις βδομαδες να κλεισουμε? η β επιπεδου γινεται απο την 20-24 σωστα?

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι θα σε ενημερωσει ο γιατρος σου. Δεν θες ουτε πολυ νωρις αλλα ουτε πολυ αργα. Οπως ειπα εμενα μου ειπαν απο 21-22 εβδομαδες. Νομιζω 24 ειναι λιγο αργα.

Και ο δικός μου γιατρός μου είπε στην 22η, οπότε αρχές Δεκέμβρη για μένα.

feli εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη ! :)

TJhAp3.png

Και ο δικός μου γιατρός μου είπε στην 22η, οπότε αρχές Δεκέμβρη για μένα.

feli εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη ! :)

Ωραία!!!Βεβαια ειναι νωρις να ρωταω...αλλα που σκεφτεσαι να γεννησεις?

nkr7p2.png

Ωραία!!!Βεβαια ειναι νωρις να ρωταω...αλλα που σκεφτεσαι να γεννησεις?

Ο γιατρός μου είναι στην Γενική Κλινική, οπότε δεν έχω επιλογή ! Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια από τις καλύτερες κλινικές, παρόλο που δεν είναι αμιγώς μαιευτική.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...