Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!!

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες! Πρέπει να προσέχουμε πολύ τώρα, και εγώ οπότε βγαίνω ντύνομαι σαν ντολμάς!!! Και στο ιατρείο αγχώνομαι πολύ άμα έρθει ασθενής με κρύωμα κ ας φοράω μάσκα.

Simoni εγώ έκανα χρόνια pilates αλλά το σταμάτησα απο τον Αύγουστο και πλέον μόνο περπατάω. Ο γιατρός δεν μου είπε να το σταματήσω απλά δεν νιώθω εγώ άνετα (φοβαμαι μην προκαλέσω καμια ζημιά, και με ολο αυτό που πέρασα πέρσι λεω να το αφήσω καλύτερα μεχρι μετά το μπεμπέ). Την κοιλιά δεν με πειράζει να μου την χαϊδεύουν δικοί μου, αλλά άμα παει να την πιάσει απλά κάποιος γνωστός λογικά θα με ενοχλήσει.

Ραντεβού την Τετάρτη το απόγευμα! !!!!! Γιιουπιιιι!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυστιχως εμενα ο γιατρος μου ειχε βγαλει απαγορευτικο για αθληση μεσα σε πισινα γιατι τον ειχα ρωτησει μενω κοντα σε κολυμβητηριο οποτε με βολευε αλλα δεν ηθελε φοβατανε μην κολλησω τιποτα:(:(:(οποτε μου εκοψε τα φτερα μονο θαλασσα μου ειπε αλλα εγω για θαλασσα δενε ειμαι!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλη εβδομαδα κορίτσια!

Απο άσκηση και γω εκανα πιλατες πριν την εγκυμοσύνη, το πρωτο τρίμηνο μου το είχε απαγορεύσει ο γιατρός και τώρα πια που με...αφήνει φοβάμαι εγώ! Αφήστε που λαχανιαζω με το παραμικρό. Βέβαια η ίσως λίγο αργότερα που θα φύγουν τα πονακια θα ήθελα να αρχίσω παλι, μου έχει λείψει!

Όσο για το σεξ και εμας ποτε δεν το απαγόρευσε ο γιατρός, είπε μονο όχι ελεύθερο (προφυλακτικό ή "τράβηγμα" δλδ). Και προσωπικά στο πρωτο τρίμηνο με τις ναυτίες δεν είχα όρεξη, τώρα πια η λίμπιντο ανεβηκε! :P Ο άντρας μου όμως φοβόταν και φοβάται πάρα πολύ, ευτυχώς κάθε φορά που ο γιατρός του λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ηρεμεί! :D

Να ρωτησω και κάτι άλλο? Για τις καούρες, παλινδρομισεις κλπ παίρνετε αντιοξινα? Όλο θέλω να ρωτησω τον γιατρό και όλο το ξεχναω :?

TJhAp3.png

Ναι; Κ γω θάλασσα δεν πήγα αφότου έμεινα έγκυος γιατί είχα τις αδιαθεσίες.

Αν όλα πάνε καλά κ πάντα με τη συναίνεση του γιατρού μου πάντα θα το κάνω!

Κατα τ άλλα, έχετε ακούσει κατι για σεμινάρια που μπορούμε να παρακολουθήσουμε σαν εγκυούλες;

Διαφημίσεις

Μαθηματα ανωδυνου τοκετού θα κάνω από τέλη Ιανουαρίου.

Γενικά σεμινάρια δε ξέρω τί έχει!

θα κανεις?και γω το θελω πολυ αλλα θελω και κατι κοντα μου σχετικα εχω ακουσει για ενα κεντρο στη νεα σμυρνη ?να ρωτησω κατι τα μαθηματα στα καλυπτει καποιο ταμειο εστω ενα μερος η και σε αυτα πληρωνεις ιδωτικα?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Νομιζω οτι πληρωνεις για τα μαθηματα. Αλλα ξερω οτι σε καποια νοσοκομεια κανουν και δωρεαν σεμιναρια (φιλη που γεννησε στο Λητω εκανε μαθηματα χωρις χρεωση).

Εγω ξερω καποια κεντρα στο Μαρουσι που κανουν διαφορα σεμιναρια για μελλουσες μανουλες αλλα επι πληρωμη.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

ειχα διαβασει εδω στο φορουμ οτι σε καποια σε καλυπτε το ταμειο π.χ το κεντρο της φαιναρετη που κοιταζα εγω στη νεα σμυρνη ελεγε μια κοπελα αλλα βεβαια κα 2 χρονια πριν οτι την καλυπτε το ταμειο και αν δεν σε καλυπτει το ταμειο ξερουμε που περιπου κυμαινονται οι τιμες κοριτσια?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Hi, girls!! Μόλις ακούσατε για σεξ, τσιμπησατε εεεε;;; Χάχα, πλάκα σας κάνω. Όχι, δεν μου το απαγόρευσε ο γιατρός, απλά ρε κορίτσια, δε ξέρω, τώρα που μεγαλωνει η κοιλιά μου και οοολα τα άλλα, δε ξέρω κατά πόσο αν ήμουν άντρας θα με ήθελα! Σκεφτείτε το και αυτό. Για τον άλλο είναι σαν να πηγαίνει με άλλη γυναίκα!!! Τυχερός βέβαια, γιατί και ποιος άντρας δε θα ήθελε 2 γυναίκες!!!;; Έλα, μη γελάτε με αυτά που γράφω.. Δηλ εσείς αισθάνεστε την ίδια αυτοπεποιθηση με πριν;; Άσε που και τα ολόσωμα διχτυωτα που εχω, άμα τα φορέσω τώρα θα μαι σαν φώκια μέσα στα δίχτυα... :rolleyes::shock::evil::D

82ZHp3.png

Annoula δεν εχω ιδεα απο τιμες.

Vaso εγω νιωθω καπως που αλλαζει το σωμα αλλα ο αντρας μου δεν εχει θεμα...ασε που εχει τρελαθει και με το στηθος που εχει μεγαλωσει!!! Νομιζω τα διχτυωτα να τα κρατησεις για μετα την γεννα:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες. Κι εμένα ο γιατρός μου απαγόρευσε την πισίνα. Είναι εστία μικροβίων, λέει. Μόνο θάλασσα αλλά αυτή την εποχή,όπως καταλαβαίνετε, είναι κομματάκι δύσκολο. Οπότε εγώ για άσκηση έχω ξεκινήσει, όπως έχω αναφέρει ξανά, γιόγκα για εγκύους, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν. Για το θέμα της κοιλίτσας δεν μου την πολυπιάνει κανείς ιδιαίτερα, πλην του άντρα μου, ο οποίος την καταβρίσκει να τη χαϊδεύει. Δε φαίνεται και ιδιαίτερα στους γύρω γύρω και για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυλέω ότι είμαι έγκυος. Μόνο οι γονείς μας το ξέρουν, οι πολύ κοντινοί μας φίλοι και οι συνάδελφοι γιατί είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια που ήμουν αναγκασμένη να το πω από την πρώτη μέρα, δυστυχώς. Περιμένω με ανυπομονησία να καταλάβω κι εγώ το μωρό, βρε κορίτσια. Ακούω κάτι γουργουρητά όταν είμαι ξαπλωμένη μετά το φαγητό αλλά νομίζω ότι είναι το στομάχι ή το έντερο. Δεν είμαι και σίγουρη κιόλας όμως! Vaso θα συμφωνήσω με την Athinakos για τα διχτυωτά! Χαχαχα!! Κορίτσια μου μπράβο όσες έχετε όρεξη για σεξ και δε φοβάστε. Εγώ νομίζω πως θα το ξαναπιάσω το άθλημα μετά τη γέννα με το καλό! :)

βασω μην μασας λοιπον τις ιδιες σκεψεις ειχα και γω αφου εχω πεταξει μια κοιλια τεραστια εεε και τις προαλες δεν κρατηθηκα τον ρωτησα και μου εξηγησε πως σε καμια περιπτωση δεν το βλεπει ετσι και αν δεν του αρεσε το οπτικο δεν θα ειχαμε αποτελεσμα και σε αλλα πραγματα ανα καταλαβαινεται τι εννοω:oops::oops::oops::oops:οποτε μην μασατε γιατι και σε αυτους αρεσει οπως και σε μας!athinakos το ιδιο λεει και σε μενα για το στηθος και παρακαλαει να μεινει και μετα την εγκυμοσυνη :cool::cool: wmb1 καλη βδομαδα και σε σενα οπου να ναι θα το νιωσεις το μικρουλι σου κανε υπομονη και τοτε θα το καταλαβεις!κοριτσια καντε σεξ!!!!!!!!!πρωτον γιατι κανει καλο σε ολα και ψυχολογικα και σωματικα αλλα κυριως μετα τη γεννα ενας θεος ξερει ποτε θα το ξαναξεκινησουμε το αθλημα οποτε enjoy!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Χαχα Βάσω πολύ γέλασα με τα διχτυωτά σου!!!

Δε ξέρω από τιμές, απλά θα πάω στη μαία μου κ ειναι κ μακριά...

Νότια προάστια δεν έχει πολλά, είναι τα πιο πολλά κέντρο ή βόρεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...