Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερα και χρονια πολλα!

Annoula τελειο το συναισθημα ε; Και εγω οποτε βρισκω ευκαιρια ξαπλωνω για να μπορεσω να αισθανθω το νινι:tongue:

Κοριτσακι μου δεν τους γνωριζω τους γιατρους που λες και ρωτησα και 4 φιλες που γεννησαν προσφατα και ουτε αυτες οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω:(

Καλημερα σε ολες!!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή κυριακή. Αχ είναι τέλεια όταν στριφογυρνάνε τα ζουζούνια μας εκεί μέσα. Κάτι που σίγουρα θα μου λείψει όταν γεννήσω, όπως μου έλειπε και την προηγούμενη φορά πολύ.

Αννούλα τους γιατρούς που ρωτάς δεν τους έχω ακούσει. Όμως σε ποια περιοχή ή σε ποιο μαιευτήριο θέλεις γιατρό, μήπως έχουμε να σου προτείνουμε κάποιον εμείς. Εκτός αν θέλεις συγκεκριμένα κάποιον από αυτούς τους 2.

πραγματι κοριτσια υπεροχο πραγμα !θελω να γεννησω αποκλειστικα και μονο στο ρεα γιατι με βολευει ειναι κοντα στο σπιτι μου και βολευει και τους γονεις μου γιατι δεν εχουν μεταφορικο επιπλεον μου αρεσουν και οι εγκαταστασεις ισως επειδη ειναι πιο καινουργιο!θελω γιατρο εκει υπερ του φυσιολογικου τοκετου και μου εχουν πει πολυ καλα λογια για αυτους τους 2!:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Η δικιά μου γιατρός έχει ιατρείο στη γλυφάδα. Προτιμάει το Λητώ, αλλά νομίζω ότι είναι και στο Ρέα, τουλάχιστον πριν 3,5 χρόνια ήτανε. Είναι υπερ του φυσιολογικού, εγώ μια χαρά φυσιολογικά γέννησα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω στοιχεία να ρωτήσεις αν είναι στο Ρέα.

Εγώ κορίτσια στην κόρη μου έβαλα 19 κιλά (πήγα από 51 σε 70) και αυτή την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με 66 κιλά. Μέχρι στιγμής, 15w 4d, δεν έχω πάρει βάρος, έχω χάσει 0,5. Δεν προσέχω ιδιαίτερα, αν δω ότι αρχίζω να παίρνω θα αρχίσω να προσέχω περισσότερο. Τώρα για ραγάδες, στην κόρη μου, παρόλο που στο τέλος είχα κάνει κοιλιά τεράστια, δεν έβαζα τίποτα (είχα αγοράσει, αλλά είμαι λίγο αμελής σε κρέμες, κλπ.) και δεν έκανα καθόλου ραγάδες. Τώρα πάλι πήρα μια απλή ενυδατική nivea (αυτή δηλαδή που αγοράζω πάντα, βάζω 2- 3 φορές και μετά την παρατάω:oops:). Ίσως αυτή τη φορά φιλοτιμηθώ... Θα δείξει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα..τι γίνεστε κορίτσια; Εγώ έχω ένα σπαστικό συνάχι από προχθές το βράδυ, αλλά δεν παίρνω τπτ. Απορώ πού το βρήκα, αφού δεν βγαίνω έξω...

Αύριο αργία πάλι ε; Α, το μωρό εγώ ακόμα Τπτ, δεν το εχω νιωσει.. Παίζει ρόλο είπε ο γιατρός που δεν έχω άλλο παιδί..Ε, πού θα μου παει;;! Αυτα... Α, έκοψα και το σεξ. Είδα που οι περισσότερες δεν κάνετε και κάνω συμπαράσταση :eek:

82ZHp3.png

Καλημερα και απο μενα!!!!βασουλα και γω στο πρωτο ειμαι αλλα προχθες τον ενιωσα τον μπεμπη οπου να ναι και συ να περιμενεις!!!τι εννοεις εκοψες το σεξ???γιατι?????:confused:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Πως ήταν το ΣΚ σας? Εγώ μέσα στο σπίτι λόγω του πονόλαιμου. Έκανε πολύ κρύο και φοβήθηκα, οπότε έμεινα όλο το ΣΚ μέσα.

Βάσω περαστικούλια. Ελπίζω το sex να το έκοψες λόγω του συναχιού (και να μην συμβαίνει κάτι άλλο). Αλλιώς πρέπει να το ξαναξεκινήσεις... Μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας...Σκέψου την ψυχική σου ηρεμία....:-P:razz::-P:razz::-P Κι εμείς λέμε να το ξεκινήσουμε πάλι πολύ προσεκτικά αλλά μία το ένα μία το άλλο δεν μας έχει κάτσει...

CMyUp3.png

εμας κοριτσια ο γιατρος μας ειχε πει επιβαλλεται!αν και στο πρωτο ριμηνο δεν ειχα πολυ ορεξη τωρα εχω αρχισει και το βλεπω πιο ζεστα το θεμα!:cool::cool::cool: ο καιρος επιβαλλεται για χουχουλιασμα τουλαχιστον εδω αθηνα !!το σκ να σας πω αδιαφορο γιατι ο αντρουλης μου λειπει!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα σας. Το ΣΚ τις κάναμε τις βόλτες μας, σήμερα σπίτι γενικώς, ίσως βγούμε για λίγο το απόγευμα με την μικρή μου. Εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα κρυώματά σας. Εμείς ευτυχώς ακόμα καλά, εννοώ χωρίς κρυώματα και ιώσεις, και κοντεύει Νοέμβρης (χτυπάω ξύλο, για να μην κολλήσω και εγώ). Ελπίζω σε καλύτερο καιρό αύριο για να μπορέσουμε να πάμε καμμιά βολτίτσα.

Βάσω ελπίζω να μην έκοψες το σεξ λόγω εντολής γιατρού. Εμείς δεν σκοπεύουμε να το κόψουμε αν δεν υπάρχει ανάγκη. Ακόμα και αν δεν έχω πολύ όρεξη δεν θέλω να το ξεχάσω το άθλημα για μήνες, γιατί μετά ποιος ξέρει πόσος καιρός θα μου πάρει να επανέλθω.

Και μια φίλη μου δεν το έχει καταλάβει ακόμα το μωρό, παρόλο που έκλεισε τις 19 εβδομάδες. Βέβαια μπορεί να το έχει καταλάβει και απλά να μην έχει διαπιστώσει ότι είναι αυτό, γιατί μέχρι τις 20+ βδομάδες δεν κλωτσάνε κανονικά, οπότε μπορεί να μην είσαι σίγουρη.

Πάντως ο πιο "σίγουρος" κατ'εμέ τρόπος είναι να φας κάτι γλυκό και να ξαπλώσεις και να χαλαρώσεις. Μετά από κανένα 10λεπτο αρχίζουν να στριφογυρνάνε. Εκείνη την ώρα ίσως το καταλάβεις.

Διαφημίσεις

[

Πάντως ο πιο "σίγουρος" κατ'εμέ τρόπος είναι να φας κάτι γλυκό και να ξαπλώσεις και να χαλαρώσεις. Μετά από κανένα 10λεπτο αρχίζουν να στριφογυρνάνε. Εκείνη την ώρα ίσως το καταλάβεις.

ετσι το καταλαβα και γω ειχα φαει μι ασοκολατα γεμιστη και κατι καραμελωμενα αμυγδαλα:oops::oops::oops: και λιγο μετα τσουπ τον ενιωσα τον μπεμπη καλα μην φανταστεις κλωτσια κατι σαν φτερουγισμα πιο πολυ θα το ελεγα!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κορίτσια μου γεια σας κ απο μένα! Χάθηκα εντελώς με τις δουλειές του σπιτιού κ έκατσα σημερα να διαβάσω τα νέα σας! Ολυμπία μου καλορίζικο κ το δικό σας σπιτάκι, να γεμίσει με γέλια κ ευτυχία σας εύχομαι! Καλώς ήρθατε κ όλα τα νέα κορίτσια κ με το καλό να δεχτείτε τα νινάκια σας! Κορίτσια το νινί μου το ένιωσα πάλι χθες βράδυ όταν ξάπλωσα! Αααααχ!!!!

Κάτι άσχετο τώρα, που θέλω τη γνώμη σας! Σας ενοχλεί να σας ακουμπάνε την κοιλίτσα; Εμένα δε μου είναι ευχάριστο, αλλά επειδή το κάνει η πεθερά μου που περιμένει το πρώτο της εγγονάκι δε μπορώ να της το στερήσω!

Επίσης σκέφτομαι να παραγγειλω ζώνη που να μου κρατάει την κοιλια! Τι λέτε;

Λαδάκι κ γω βάζω μια στο τόσο αμυγδαλέλαιο.

Επίσης προσπαθώ να κάνω ασκήσεις με τη λεκάνη για να σφίξω τους μυες εκεί κάτω! Εσείς κάνετε κάτι τέτοιο; Γενικά ασκήστε; Προσπαθω να περπατάω λιγάκι με τη σκυλίτσα μου, κ ότι δουλειες κάνω κ στο σπίτι κ μετά κουράαααααζομαι!

Αααααα Τετάρτη έχουμε ραντεβού για το μπεμπάκι! Θα είμαστε 17 κ 6 ημερών!

Έχω να το δω απ τα τέλη Σεπτέβρη με την αυχενική!

Athinakos εσύ πότε ακριβώς εχεις ραντεβού;

Σιμόνη ευτυχώς εμένα δεν μου πιάνουνε την κοιλιά, γιατί νομίζω ότι θα ένιωθα άβολα.

Η ζώνη πιθανώς να σου κάνει πολύ καλό στη μέση, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Γυμναστική γενικώς κάνω, όχι όμως σταθερά, ψάχνω να βρω ένα τμήμα γιόγκα να ξεκινήσω άμεσα, γιατί τα βράδια με πιάνουν αρκετές φορές πόνοι στην πλάτη, ειδικά αν κοιμάμαι ανάσκελα. Όμως δεν έχω βρει κάτι που να με βολεύει και να με συμφέρει ακόμα.

simoni καλησπερα!τι ασκησεις ειναι αυτες που κανεις??εγω παλι δεν κανω τπτ και το λιγο περπατημα που κανω το κανω με το ζορι γιατι βαριεμαινα σου πω εμενα δεν με ενοχλει να μου πιανουν την κοιλιτσα μου αν και οι περισσοτεροι εμενα τουλαχιστον δεν την πιανουν!εγω εχω ραντεβου την αλλη τριτη για την Α τεστ που θα δω παλι τον μπεμπη μου και το περιμενω πως και πως!και φυσικα παλι θα παρω dvd για να το χαζευω!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Ναι Άννα μου, σ ευχαριστώ, νομίζω θα την παραγγείλω απ το ίντερνετ τη ζώνη, γιατί έχω πόνους στη μέση εδώ κ κάποιες μέρες.

Κ γω έχω ρωτήσει για κολύμπι για εγκύους που έχει στα νότια, κοντά σε μένα!

Αν μου κάνουν καλύτερη τιμή πάντα γιατί είμαι στο σπίτι με αναρρωτική άδεια κ δε μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα.

Αν κάποια αλλη κοπέλα ενδιαφέρεται θα ήταν πολύ ωραία εμπειρία να πάμε κ μαζί!

Κορίτσια νιώθω σα να μου πήραν όλη μου την ενέργεια σήμερα... ξέμεινα από μπαταρία που λένε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...