Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα !ο καιρος επιβαλει σπιτακι δεν ειναι για εξω κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα !η αληθεια ειναι και γω περιμενω να τον νιωσω τον μπεμπη πως και πως πονους στα πλευρα εχω και εγω και μεση αλλα αντεχονται!το πινακακι αυτο ολυμπια το εχω και εγω και με βοηθαει!να σας ρωτησω κατι εχετε παρει κιλακια μεχρι τωρα!?:oops:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμενα !ο καιρος επιβαλει σπιτακι δεν ειναι για εξω κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα !η αληθεια ειναι και γω περιμενω να τον νιωσω τον μπεμπη πως και πως πονους στα πλευρα εχω και εγω και μεση αλλα αντεχονται!το πινακακι αυτο ολυμπια το εχω και εγω και με βοηθαει!να σας ρωτησω κατι εχετε παρει κιλακια μεχρι τωρα!?:oops:

Ναι κοριτσάκια εαν μπορείτε να μείνετε σπιτάκι σας!!!! Εγώ έπρεπε να έρθω στο ιατρείο και παραλίγο να με πάρει ο αέρας. ..ευτυχώς με έσωσε το βάρος της κοιλίτσας μου!

Από κιλά εγώ μεχρι τις 12 εβδομάδες έχασα 3 και τώρα έχω πάρει 1. Αλλά απο εδώ και πέρα βλέπω να παίρνω γρήγορα γιατι μου έφυγαν οι αναγουλες και μου άνοιξε πάλι η όρεξη;)

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εγώ έχω πάρει 5 κιλά :oops: αλλά παρηγορούμαι κάπως γιατί ήταν κιλά που είχα χάσει λίγους μήνες πριν την εγκυμοσύνη και τα διατηρούσα. Νομίζω ότι τα πήρα μαζεμένα απότομα και κυρίως στην κοιλιά. Πάντως είμαι στα ίδια κιλα 3 εβδομάδες τώρα. Ελπίζω από δω και πέρα να μην τα παίρνω μαζεμένα...

CMyUp3.png

Συμφώνα με τη ζυγαριά του γιατρού (που είναι αναλογική και ζυγιζομαι απόγευμα και με ρούχα) έχω πάρει 1 κιλο απ την αρχή, και αυτό τις τελευταίες 3 βδομάδες γιατί πριν είχα ναυτίες κ εμετούς. Συμφώνα με τη δική μου (ψηφιακή) είναι 1,5-2 :oops:

TJhAp3.png

Όταν λέω ότι μπορεί να μην έχουμε πονάκια, εννοώ ότι δεν ανοίγει ιδιαίτερα το σώμα στην 2η εγκυμοσύνη. Όμως πονάκια στην μήτρα έχω και εγώ περισσότερα από ότι στην πρώτη, μάλλον λόγω μεγαλύτερης κούρασης.

Εγώ μέχρι στιγμής από κιλά έχω πάρει βαριά μισό κιλό (14 εβδομάδες). και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα πάρει ιδιαίτερα, 8,5 κιλά μέχρι τέλους, όμως όταν γύρισα από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 3 και έχασα άλλα 3 στις 40 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως άλλες κοπέλες χάνουν 10 κιλά με το που γεννάνε και εγώ μόνο 3. Τελικά τα 2 τελευταία κιλά μου έμειναν για 2 χρόνια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ εχω παρει 2,5 και ειμαι 16w2d. Νομίζω ειναι καλά. Ευτυχώς γιατι μου είχαν μείνει αρκετά κιλα απο την κόρη μου που δεν κατάφερα ποτε να τα χασω. Έτσι ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Κατα τα αλλα μια χαρα. Ούτε πονακια ούτε τιποτα, αν εξαιρεσετε την υπνηλία που εχει μεινει ακόμα, αν παρω παράδειγμα και την εγκυμοσυνη της κόρης μου κοιμόμουν συνέχεια. Και στις τρεις εγκυμοσυνες μου τελικά τα ίδια συμπτωματα είχα, δηλαδή τιποτα. ( ααααα ξέχασα να σας πω, οτι πριν την κόρη μου ήμουν πάλι εγκυος, αλλα έπρεπε να διακοψω την εγκυμοσυνη μου στις 10 εβδομάδες για τι τότε έμαθα οτι είχα καρκίνο του μαστού ). Τέλος καλό ομως ολα καλά. Ελπίζω το αγγελάκια μου εκεί πάνω να με εχει συγχωρέσει, αλλα αν συνεχίσαμε δεν θα είχε μανούλα. Αυτά, απο μένα σημερα. Μια εξομολόγηση ψυχής, πρωί πρωί, μάλλον οι ορμόνες θα φταίνε.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, βάζετε κάποια κρεμουλα η λαδακι στην κοιλίτςα σας. Εγώ στην κόρη μου έβαζα μια της frenzy dream αλλα ακριβή ρε παιδι μου, και τωρα βάζω αμυγδαλελαιο. Εσείς;

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε εγω πολυ καλα!!!εγω βαζω οτι βρω γιατι αν και εχω παρει μονο 2,5 κιλα εχω κανει πολυ μεγαλη κοιλια σε σχεση με τις βδομαδες που ειμαι! !ο)οι το καταλαβαινουν και μου παραχωρουν τη θεση τους οπου και ν παω!!!::oops::oops: οπως καταλαβαινεται εχω ξεκινησι και εγω το πασαλημα!!πηρα απο το φαρμακειο 1lt αμυγδαλελαιο που εχω διαβασει εδω στο φορουμ τα καλυτερα ( ετσι και αλλιως ειναι η βαση για ολες τις κρεμες για τις ραγαδες) και χρησιμοποιω και παιδικη βαζελινη (ζωρις πετρελαιο) εμεινα στα παραδοσιακα γιατι εχω την αισθηση οτι με βοηθανε πιο πολυ!!παντως κοριτσια διανυω τη 17 εβδομαδα και η κοιλια ειναι τεραστια εχετε κι σεις κοιλιτσα???

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημερουδια!!!!

Και εγω βαζω αμυγδαλελαιο απο τις 9 εβδομαδες! Και πολυ οικονομικο και εχω διαβασει τα καλυτερα!

Τωρα στις εβδομαδες που ειμαστε νομιζω ολες εχουμε πεταξει κοιλιτσα και ας μην εχουμε παρει πολλα κιλα. Το αστειο ειναι οτι εμενα φουσκωνει πολυ κατα την διαρκει της ημερας. Το πρωι ειναι μια μικρη φουσκιτσα και το βραδυ ειναι λες και ειμαι 8 μηνων:tongue:

Valsamoula το αγγελακι σου σε αγαπαει και σας προσεχει απο εκει ψηλα!!! Εκανες αυτο που επρεπε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

Εγώ στην πρώτη έβαζα παιδική βαζελίνη. Τώρα πήρα ένα bio oil από το φαρμακείο, κάνει αν θυμάμαι καλά 6-7 ευρώ αλλά κρατάει 2 μήνες, υπολογίζω. Όμως αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις, ότι κοιλιά και να έχεις. Εγώ στην πρώτη είχα σχετικά μεγάλη κοιλιά και μέχρι τις 38 εβδομάδες δεν έκανα τίποτα. Έκανα στις 38 ακριβώς (1 εβδομάδα πριν γεννήσω), χαμηλά κάτω από την κοιλιά, πολλές. Ίσως τότε κατέβηκε το μωρό και γιαυτό, αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μεγάλωσε τόσο απότομα η κοιλιά ?!

valsamoula, έκανες ότι καλύτερο κορίτσι, μην το σκέφτεσαι έτσι.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα! Πολύ κρύο έπιασε απότομα κι έχω χαλαστεί λίγο αλλά τι να κάνουμε! Καιρός του ήτανε! Όσον αφορά στα κιλά τη Δευτέρα κλείνω τη 17η εβδομάδα και μέχρι τώρα έχω πάρει 1,5 με 2 κιλά. Μέχρι τη 13η δεν είχα πάρει τίποτα και από κει και πέρα παίρνω σταθερά περίπου μισό κιλό την εβδομάδα. Ακόμα δε φαίνεται ότι είμαι έγκυος. Το καταλαβαίνουν μόνο όσοι με γνώριζαν καλά. Και η δική μου κοιλιά έχει διαφορά μέσα στη μέρα. Το πρωί ίσα που φαίνεται, το βράδυ όμως έχει εμφανέστατη αύξηση. Για να δούμε και στην πορεία πώς θα πάνε τα πράγματα. Ιδανικά δε θα ήθελα να πάρω πάνω από 10 κιλά γιατί έχω και θέμα με τη μέση μου αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στους επόμενους μήνες. Λένε πως μετά τον 6ο βάζεις τα κιλά και με αέρα! Χαχα!! Θα δούμε! Όσο για τις ραγάδες, μου έκανε δώρο η κουμπάρα μου μια κρέμα που της την έφτιαξε φαρμακοποιός ειδικά για έγκυες η οποία φαίνεται καλή. Πιο πολύ το στήθος σκέφτομαι, για να είμαι ειλικρινής, γιατί αυτό αισθάνομαι να με τραβάει. Θα δείξει. Valsamoula μου έκανες το σωστό μην αδικείς τον εαυτό σου! :) Στα καινούρια κορίτσια της παρέας μας εύχομαι με το καλό και τα δικά τους τα μπεμπέ! Αυξάνουμε και πληθαίνουμε ως παρέα! :) Εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες καλό Σαββατοκύριακο! Σας φιλώ!

Καλημέρα και καλό χειμωνιάτικο σκ!!

Valsamoula μονο μπράβο για τη δύναμη ψυχής που εδειξες κ το ξεπέρασες! Έχουν δίκιο τα κορίτσια, μην αδικεις τον εαυτό σου...

Και η δική μου κοιλιτσα δεν φαίνεται ακόμη, αλλά τα παντελόνια μου δεν μπορώ να τα βάλω εδώ και καιρό, μονο εγκυμοσύνης και κολαν. Δηλαδή έχετε αρχίσει τα λαδακια στην κοιλιτσα απο τώρα?? χμ...

TJhAp3.png

Καλημέρα! Εγώ έχω αγοράσει αμυγδαλελαιο και bio-oil εδώ και ένα μήνα και τα έχω πάνω στο ραφιιιιιιι και τα βλέπω. Ούτε που τα έχω δοκιμασει! Μιλάμε για τεμπελιά και βαρεμαρα! Εγώ καμιά 3 κιλά έχω πάρει, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι είχα και εμετούς, πολλά είναι!! Μου φαίνεται παράξενο που κάνω κοιλιά. Valsamoula όλα για κάποιο λόγο γίνονται, μη στενοχωριεσαι. Και γω πριν μείνω έγκυος χρειάστηκε να κάνω βιοψία στήθους.. Τεσπα. Φιλιά....

82ZHp3.png

Καλησπέρα σας. wmb1 εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα βάλει περισσότερα στον 4ο και στον 7ο, που είχα βάλει 2 και 2,5 κιλά αντίστοιχα, αν θυμάμαι καλά. Τους υπόλοιπους έβαζα 1 κιλό περίπου το μήνα και στον 9ο δεν έβαλα σχεδόν τίποτα. Λένε ότι στο τέλος βάζεις περισσότερο γιατί μεγαλώνει το μωρό, όμως μου πίεζε το στομάχι και δεν μπορούσα να φάω τον τελευταίο μήνα.

Τώρα που το σκέφτομαι είχα βάλει παραπάνω τις περιόδους των γιορτών, Χριστούγεννα και πάσχα που έτρωγα γλυκά και φαγητά αβέρτα!χαχα.

Εγώ βάζω λαδάκι στην κοιλιά γιατί έχω φαγούρα, που σημαίνει μάλλον ότι με τραβάει. Στο στήθος έκανα ραγάδες στον θηλασμό και όχι στην εγκυμοσύνη, αλλά έτσι και αλλιώς την περίοδο του θηλασμού δεν ήθελα να βάζω κάτι επάνω.

κοριτσια καλημερ καλη κυριακη και χρονια πολλα ανημερα του αγιου Δημητριου σημερα τι κανετε?εγω ειμαι πολυ χαρουμενη χθες καθομουμα στο καναπε και εβλεπα τηλεοραση και τσουπ ενιωσα το μικρουλι μου να κολυμπαει σαν ψαρακι!η χαρα μου δεν περιγραφεται μοναδικο συναισθημα!!!!επισης εχω και ενα αλλο θεμα που θελω να σας παραθεσω γιατι ειμαι πολυ προβληματισμενη σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο και επειδη εχω δυο ονοματα στο ονομα μου ανοιξα 2 θεματα στο cafe και sto parents για να μαζεψω πληροφοριες αλλα τζιφος!!!!:cry::cry::cry::cry:οσα κοριτσακια ειναι απο αθηνα μηπως ξερουν τον κυριο παπαδημητριου αποστολο και κυριακο μητσακο...και ποι 2 γιατροι ειναι στο ρεα!:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...