Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ 85% ΑΓΟΡΙ.ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

E=mkcm;2387428]Γειά σας, θέλετε άλλη μια εγκυούλα στην παρέα σας;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, είμαι μαμά ενός κοριτσιού 2,5 χρονών και έγκυος 15w + 1d στο γιό (ΠΗΤ 16/04 ημερολογιακή, υπεηχογραφικά βγαίνει νωρίτερα). Δυστυχώς το μωρουλάκι μου θα το ξαναδώ στις 11/12 στη β' επιπέδου, καθώς ο ντοκ μου είναι τελείως ενάντια στους συχνούς υπέρηχους (κάνουμε μόνο 2 στην αρχή για να διαπιστωθεί ενδομήτριο και να ακουστεί καρδιά, την αυχενική, τη β' επιπέδου και το ντόπλερ), αλλά θα ακούσουμε με το μηχάνημα την καρδούλα του στις αρχές του Νοέμβρη.

Συστήθηκα λοιπόν. Τώρα ελπίζω σιγά - σιγά να ενταχθώ στην όμορφη παρέα σας... ;)

Καλώς ήρθες στην παρέα! Με το καλό να δεχτείς τον γιο σου!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ 85% ΑΓΟΡΙ.ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.:)

Συγχαρητήρια!!!! Και οι αιματολογικες μια χαρά θα είναι!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 32 (ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΘΟΛΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΙΝ.ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ............;)

Διαφημίσεις

MKCM καλώς μας ήρθες και εσύ.Σαν και εμένα και εσύ μια κορούλα 2,5 ετών και τωρα τον γιο.Μην αγχωνεσαι και εμένα ο γιατρός μου τωρα μια φορά τον μηνα με βλέπει σε αντίθεση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη που με έβλεπε κάθε 15 ημερες.όλα θα πάνε μια χαρά.

Athinakos Έχουμε 4 μέρες διαφορά μόνο, θεωρητικά!! Πώς υπολογιζονται οι μήνες;; Νομίζω παίρνεις την ΠΗΤ και αρχίζεις και αφαιρείς μήνες. Δηλ εγώ που έχω ΠΗΤ 2-4-2015, μπαίνω στον 9ο στις 2 Μάρτη, στον 8ο στις 2 Φλεβάρη, στον 7ο στις 2 Γενάρη, στον 6ο στις 2 Δεκέμβρη και στον 5ο στις 2 Νοέμβρη.. Ε;;

82ZHp3.png

Βάσω γενικότερα είναι λίγο μπέρδεμα οι μήνες/εβδομάδες. Σε μια αναζήτηση είχα βρει αυτό το πινακάκι και νομίζω οι περισσότερες έτσι το υπολογίζουν:

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα! Ε αυτό είναι απλό:

1ος -3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο

40ς -6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο

7ος -9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες, παλιές και νέες της παρέας !

Βάσω και εγώ έχω κατά διαστήματα τέτοιους πόνους, όχι πολύ συχνούς, αλλά έντονους και "σουβλερούς", όμως ο γιατρός είναι απόλυτος και καθησυχαστικός, ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει, οπότε μην αγχώνεσαι και ξεκουράσου !

Κατά τα λοιπά, εσείς το νιώσατε το μωράκι σας ? Τα δύο τελευταία βράδια όταν ξαπλώνω νομίζω ότι νιώθω κάτι ανεπαίσθητο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ! Μπορεί να είναι και εντερικό και λόγω της γενικότερης "αναστάτωσης" στην περιοχή! Ανυπομονώ πολύ για τη στιγμή που θα το νιώσω στα σίγουρα...

ps αγορομάνες μάλλον στην πλειοψηφία τους οι απριλιάτικες μανούλες !! :)

TJhAp3.png

Καλημέρα

Καλώς ήρθανε και τα καινούργια κορίτσια στην παρέα μας.

Γενικώς επειδή ανοίγει το σώμα μπορεί να έχουμε-έχετε (οι 2οτοκες είναι διαφορετικά), διάφορα πονάκια και δεν είναι κακό να ρωτάτε τον γιατρό σας, αν σας προβληματίζει κάτι. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι έχει πόνους στα πλευρά, αρκετά έντονους, και της είπε η γιατρός της ότι ανοίγει το σώμα της.

Ολυμπία μάλλον το μωράκι σου ήτανε, το έντερο δεν βρίσκεται πλέον σε αυτή τη θέση. Θα το σιγουρέψεις αργότερα που θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως είναι η αίσθηση.

Εγώ την πρώτη μου την κατάλαβα μόλις έκλεισα τις 14 εβδομάδες και τώρα άρχισα κάτι πριν κλείσω τις 13 να το καταλαβαίνω. Απλά μπορεί να είναι 1 φορά τη βδομάδα. Δηλαδή το κατάλαβα 2 φορές πριν τις 13 και άλλες 2 μέρες το κατάλαβα τώρα που έκλεισα εχτές τις 14. Όμως επειδή η αίσθηση είναι γνώριμη πλέον είμαι σίγουρη ότι ήτανε το μωράκι μου.

Δεν είναι απόλυτο ότι το καταλαβαίνουμε όλες στις 18 βδομάδες, γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το σώμα, τα παραπάνω κιλά, την ευαισθησία του δέρματός μας κλπ. Κάποιες το καταλαβαίνουνε πολύ νωρίς και κάποιες και μετά τις 20 εβδομάδες.

Εγώ πάλι στη μικρή δεν είχα τίποτα. Ούτε τραβήγματα, ούτε πόνους, ούτε τσιμπήματα τίποτα. Τώρα και πονάκια έχω και τραβήγματα έχω κι απ' όλα. Επίσης, τη μικρή την είχα ακούσει καθαρά στην 15η βδομάδα. Το μικρό τώρα νομίζω πως τον άκουσα χθες, αλλά δεν είμαι σίγουρη... Και παρόλο που λένε ότι στη 2η εγκυμοσύνη κάνεις γρηγορότερα κοιλιά προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό... Καλά λένε πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...