Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Valsamoula,σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στην αμνιοπαρακέντησή σου!Εγώ κάνω την αυχενική στις 30 οπότε ανάλογα με τα αποτελέσματα θα σας ζητήσω πληροφορίες..

Ήρθε και ο Χειμώνας σήμερα!!

Φιλάκια:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό χειμώνα!! Επιτέλους θα φορέσω πουλοβεράκι και μπότες! !

Valsamoula καλά αποτελέσματα εύχομαι! Περιμένουμε νέα σου!

Anna κοντεύουν και οι μέρες για την αυχενική!!!! Αντε να δείτε το ζουζούνι σας που θα είναι κανονικό ανθρωπάκι να τρελαθείτε και θα ηρεμήσεις!!

Εγώ τώρα μετράω μέρες μεχρι τον επόμενο υπέρηχο (6 μέρες) και μετά β'επιπεδου (5 εβδομαδες).

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

καλησπέρα κορίτσια. είμαι και εγώ έγκυος 13 εβδομάδων και σήμερα είναι να κανω την αυχενική. ΠΗΤ εχω στις 27/4.ειναι το δεύτερο μωράκι μου εχω μια κορούλα 2,5 ετών. είναι καμία από πατρα?Η αλήθει αείναι ότι έχω πολύ αγχος για σήμερα γιατί το μωρό μου από την αρχή βγαίνει μικρότερο από ότι έπρεπε.Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ .

καλησπέρα κορίτσια. είμαι και εγώ έγκυος 13 εβδομάδων και σήμερα είναι να κανω την αυχενική. ΠΗΤ εχω στις 27/4.ειναι το δεύτερο μωράκι μου εχω μια κορούλα 2,5 ετών. είναι καμία από πατρα?Η αλήθει αείναι ότι έχω πολύ αγχος για σήμερα γιατί το μωρό μου από την αρχή βγαίνει μικρότερο από ότι έπρεπε.Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ .

Καλως ηρθες στην παρεα μας! Να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να δεχτεις το νεο μπεμπε τον Απριλη.

Καλα αποτελεσματα ευχομαι για σημερα! Μην αγχωνεσε αφου σου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει λογος, λογικα θα εγινε αργοτερα στον κυκλο σου η συλληψη.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Valsamoula και Αnna74 καλά αποτελέσματα εύχομαι και στις δυό σας! Georgia καλώς μας ήρθες και καλά αποτελέσματα και σε σένα! Με το καλό και το δικό σου το μπεμπέ! Εγώ, που λέτε , πήγα χτες στο γιατρό να μου γράψει θεραπεία για το μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα και μου είπε γενικά να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι εξακριβωμένο πως αυτά τα μικρόβια δημιουργούν προβλήματα στην κύηση και το έμβρυο αλλά από την άλλη ότι έχουν κατά καιρούς ενοχοποιηθεί για διάφορα προβλήματα της κύησης και του εμβρύου. Καταλάβατε; Εγώ όχι! Κοινώς, ότι γενικά μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα αλλά είναι πολύ σπάνια καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που έχει τα μικρόβια αυτά έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. Άλλωστε, μου είπε, θα κάνουμε θεραπεία αλλά να μην τρομάξω αν και μετά τη θεραπεία το μικρόβιο επιμένει. Συνήθως, λέει, έτσι γίνεται. Κι επειδή, όπως καταλάβατε δεν έμεινα ικανοποιημένη με την απάντηση ρώτησα και δεύτερο γυναικολόγο ο οποίος μου είπε πάνω κάτω τα ίδια. Όπως καταλαβαίνετε δεν ηρέμησα και ιδιαίτερα. Το καλό της επίσκεψης ήταν πως κάναμε υπέρηχο και η μπουμπού μας είναι μια χαρούλα. Μου έγραψε να πάρω zithromax αντιβίωση, αν και είπε πως η καλύτερη γι αυτά τα μικρόβια είναι η vibramicin, όμως δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Επίσης μου έγραψε ασβέστιο και σίδηρο μαζί με το φυλλικό οξύ και το μαγνήσιο που ήδη παίρνω. Αυτά και ο Θεός βοηθός! Σας φιλώ!

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου. Μην άγχωνεσαι γιατι και εμένα ήταν 7 μερες πισω μέχρι την 13η εβδομάδα. Μετα πήρε τα πάνω του το Μωρο μου και τωρα ειναι 5 μερες μπροστά. Ολα καλά θα πανε.

Κορίτσια ευχαριστώ πολυ για το κουράγιο. Αυτή τη φορά εχω πιο πολυ άγχος για την αμνιο απο οτι είχα στην κόρη μου πριν τέσσερα χρόνια. Ελπίζω να πανε ολα καλά. Φιλια

Καλημέρα κορίτσια!

Valsamoula,σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στην αμνιοπαρακέντησή σου!Εγώ κάνω την αυχενική στις 30 οπότε ανάλογα με τα αποτελέσματα θα σας ζητήσω πληροφορίες..

Ήρθε και ο Χειμώνας σήμερα!!

Φιλάκια:P

ANNA74 μου με το καλό εύχομαι και καλά αποτελεσματα. Εμένα η αυχενικη βγηκε μια χαρα,απλά την αμνιο την κανω για περισσότερη σιγουριά , έτσι την είχα κανει και στην κόρη μου, γιατι η αυχενικη δεν ειναι διαγνωστική εξέταση.

Καλημερα και απο εμενα και γω μανουλα απριλιου με πητ 8/4 αυχενικη καναμε και ξταν τελεια και τωρα στις 4/11 περιμενουμε για την Ατεστ! !!πως και πως το περιμενω για να τον δω τον μπεμπη μου!!! Εχει καμια μανουλα νιωσει τιποτα σκιρτιματα απο το μωρακι της? ??εμεν μου ειπαν πως οπου να ναι το νιωθεις!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα μανούλες και κοιλιτσες!!

Annoula καλώς ήρθες! Εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!Εγώ έχω νιώσει το νινι εδω και λιγο καιρό. Μην φανταστείς κλωτσιές, αλλά κινήσεις νιώθω που κ που και πάντα οταν ειμαι ξαπλωμένη. Απο Αθήνα είσαι; Που θα γεννήσεις;

Κορίτσια τι σχέδια έχετε για αυτό το βροχερό σ/κ;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Καλημέρα! Πώς είστε; Εγώ από χτες το βράδυ δεν είμαι πολύ καλά. Έχω έντονες σουβλιες κάτω αριστερά που μου κρατάνε 3-4 δευτερόλεπτα, αλλά με χτυπάει μέχρι τον εγκέφαλο ο πονος. Με πιάνουν κάθε 5-10 λεπτά, αλλά μπορεί κ μετά από 2 ωρες. Πήρα τον γιατρό, μου είπε ότι μάλλον είναι η μήτρα που μεγαλώνει και να πάρω ντεπον (εγώ δεν πήρα, γιατί ήθελα να δω πώς θα εξελιχθει). Καταλαβαίνω ότι εντερο σίγουρα δεν είναι. Δεν ξέρω μήπως είναι η ωοθήκη..

Το απόγευμα θα πάω να με δει, αλλά και τι να κάνει ο γιατρός με τον πονο, ξερω γω;; Είμαι αγχωμένη κ στενοχωρημενη :(

82ZHp3.png

Vaso μου υπομονή και μην αγχώνεσαι! Θα δεις και το μπεμπέ στον γιατρο! Και εγώ ξύπνησα με τρομερό πόνο στα πλευρά μου :( Λογικά απο εδώ και πέρα που αλλάζει το σώμα μας θα έχουμε αρκετές ενοχλήσεις. Και εγώ τρομάζω με το παραμικρό αλλά δεν μας κάνει καλό.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια καλημέρα και από μένα. Εγώ σήμερα ξύπνησα με προεόρτια πονόλαιμου και έχω αγχωθεί λίγο ότι κρύωσα... μακάρι να μην είναι τίποτα. θα δείξει.

Georgia και Annoula_ καλώς ήρθατε. καλώς να δεχτείτε τα μωράκια σας. Εγώ ακόμα δεν το έχω νιώσει το μωρό. Μια δυο φορές μόνο ένιωσα λίγο κάτω από τον αφαλό κάτι σαν εσωτερικό στριφογύρισμα, αλλά επειδή ήμουν καθιστή και τις δύο φορές, δεν ξέρω αν ήταν κίνηση εντέρου. Ο γιατρός μου είπε ότι κατά την 18η εβδομάδα θα αρχίσω να το καταλαβαίνω, επειδή είναι το πρώτο μου. Πάντως ελπίζω για νωρίτερα.

Βάσω μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και το βράδυ που θα σε δει ο γιατρός θα σου πει τι είναι και θα σε συμβουλέψει κατάλληλα.

CMyUp3.png

Athinakos και olympia θα πάω στον γιατρό το απογευνα και βλέπουμε.. Θα σας ενημερώσω.. Athinakos και γω πολλές φορές σηκώνομαι και πονάω πλευρά και εντερο σαν να με έχουν δείρει..olympia όλος ο κόσμος έχει τον λαιμό του, άστα. Εμένα όλοι οι δικοί μου είναι σε αυτή την κατάσταση και φοβάμαι κ γω. Δεν κάνει πυρετό, αλλά φλεμα, πόνο κ βήχα. Αλλά ευχόμαστε εσύ να μην έχεις αυτό!! Κατά τα άλλα, μωρό εγώ δεν έχω νιώσει ακόμα, αλλά ξέρουμε από τπν προηγούμενο υπέρηχο ότι είναι αγόρι (δεν θυμάμαι αν το χα γραψει)

82ZHp3.png

Γειά σας, θέλετε άλλη μια εγκυούλα στην παρέα σας;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, είμαι μαμά ενός κοριτσιού 2,5 χρονών και έγκυος 15w + 1d στο γιό (ΠΗΤ 16/04 ημερολογιακή, υπεηχογραφικά βγαίνει νωρίτερα). Δυστυχώς το μωρουλάκι μου θα το ξαναδώ στις 11/12 στη β' επιπέδου, καθώς ο ντοκ μου είναι τελείως ενάντια στους συχνούς υπέρηχους (κάνουμε μόνο 2 στην αρχή για να διαπιστωθεί ενδομήτριο και να ακουστεί καρδιά, την αυχενική, τη β' επιπέδου και το ντόπλερ), αλλά θα ακούσουμε με το μηχάνημα την καρδούλα του στις αρχές του Νοέμβρη.

Συστήθηκα λοιπόν. Τώρα ελπίζω σιγά - σιγά να ενταχθώ στην όμορφη παρέα σας... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...