Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια, πήρα το απόγευμα τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιέργειας και είμαι θετική σε μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα. Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο να μου γράψει θεραπεία. Μου είπε να μην αγχώνομαι, είναι σχετικά συχνό. Εν τω μεταξύ διαβάζω στο ιντερνετ κατι για αποβολές κι έχω φρικάρει. Παναγία μου, αυτό μου έλειπε!

Κοριτσακι μην αγχωνεσε! Και εγω εχω ουρεοπλασμα και το εψαξα παρα πολυ. Πλεον δεν θεωρουν οτι ειναι υπευθηνο το ουρεοπλασμα για αποβολες. Εγω δεν πηρα καν αντιβιωση. Ειναι παρα πολυ συχνο και δυσκολο να το διωξεις με αντιβιωση. Γι'αυτο μερικοι δινουν αντιβιωση πριν ή μετα την εγκυμοσυνη (γιατι τις περισσοτερς φορες θα πρεπει να επαναλαβεις την θεραπεια). Επισης αν διαβασεις στο ιντερνετ μερικοι λενε οτι ειναι και υπευθυνο για υπογονιμοτητα αλλα και αυτο δεν ισχυει...εμεις μια χαρα πιασαμε τα σπορακια μας!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

bmv1,θα κάνεις ό,τι σου πει ο γιατρός σου και να σταματήσεις να ψάχνεις το θέμα στο ιντερνετ.Έγώ είχα χλαμύδια πριν μείνω έγκυος,πήρα αντιβίωση,μετά έμεινα εγκυος αλλά χωρίς να το ξέρω έκανα επαναληπτική εξέταση και βγήκα πάλι θετική αλλά με πιο αποδυναμωμένο μικρόβιο...Ο ένας γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε να μην πάρω αντιβίωση πριν το τρίμηνο(θα δω τι θα μου πει τώρα που το ολοκληρώνω) ο άλλος μου είπε να πάρω roulid που είχα πάρει και προ εγκυμοσύνης αφού δεν με είχε πειράξει...ρώτησα κι αλλού και μου είπαν να μην πάρω τίποτα....και δεν πήρα..το διώχνω από το μυαλό μου ...ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει!Φιλάκια:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα

wmb1 προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην γκουγκλάρεις. Γενικώς αποφεύγουνε τα φάρμακα το πρώτο τρίμηνο, εκτός αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Εμένα ούτε θεραπεία για τους μύκητες δεν μου έδωσε πριν κλείσω το τρίμηνο.

Καλημέρα!

bmv1,θα κάνεις ό,τι σου πει ο γιατρό και να σταματήσεις να ψάχνεις το θέμα στο ιντερνετ.Έγώ είχα χλαμύδια πριν μείνω έγκυος,πήρα αντιβίωση,μετά έμεινα εγκυος αλλά χωρίς να το ξέρω έκανα επαναληπτική εξέταση και βγήκα πάλι θετική αλλά με πιο αποδυναμωμένο μικρόβιο...Ο ένας γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε να μην πάρω αντιβίωση πριν το τρίμηνο(θα δω τι θα μου πει τώρα που το ολοκληρώνω) ο άλλος μου είπε να πάρω roulid που είχα πάρει και προ εγκυμοσύνης αφού δεν με είχε πειράξει...ρώτησα κι αλλού και μου είπαν να μην πάρω τίποτα....και δεν πήρα..το διώχνω από το μυαλό μου ...ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει!Φιλάκια:P

Καλημέρα! !!! Συμφωνώ μαζί σου! Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον γιατρό μας και να σταματήσουμε να ψάχνουμε όλη την ώρα στο ίντερνετ (σου το λέω για να το ακούω και να βάλω μυαλό και εγώ wmb).

Πάντως αυτό το πράγμα που ο κάθε γιατρός σου λεει κάτι διαφορετικό ειλικρινά ειναι πολύ εκνευριστικό! !!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα σε όλες τις Απριλιάτικες μανούλες !

Πραγματικά ο "γιατρός του ιντερνετ" είναι νομίζω ότι χειρότερο (και ας το κάνουμε όλοι, ακόμη και για...πονοκέφαλο), και ειδικά σε αυτή τη φάση θα συμφωνήσω με την Άννα ότι μόνο τον γιατρό μας πρέπει να εμπιστευόμαστε.

Να ρωτήσω, μετά την αυχενική σας είπε ο γιατρός σας για άλλη εξέταση, πέραν του μεγάλου υπέρηχου ? Ο δικός μου μου είπε σε 2 βδομάδες που θα έχω συμπληρώσει την 17η ότι θα κάνουμε το Α-test που είναι επίσης για τις τρισωμίες. Θα το κάνει κάποια άλλη ?? Επίσης στο χτεσινό υπερηχογράφημα μας είπε ότι ΜΑΛΛΟΝ είναι κοριτσάκι !! :)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις Απριλιάτικες μανούλες !

Πραγματικά ο "γιατρός του ιντερνετ" ω ότι χειρότερο (και ας το κάνουμε όλοι, ακόμη και για...πονοκέφαλο), και ειδικά σε αυτή τη φάση θα συμφωνήσω με την Άννα ότι μόνο τον γιατρό μας πρέπει να εμπιστευόμαστε.

Να ρωτήσω, μετά την αυχενική σας είπε ο γιατρός σας για άλλη εξέταση, πέραν του μεγάλου υπέρηχου ? Ο δικός μου μου είπε σε 2 βδομάδες που θα έχω συμπληρώσει την 17η ότι θα κάνουμε το Α-test που είναι επίσης για τις τρισωμίες. Θα το κάνει κάποια άλλη ?? Επίσης στο χτεσινό υπερηχογράφημα μας είπε ότι ΜΑΛΛΟΝ είναι κοριτσάκι !! :)

Εγώ τον ρώτησα για το Α-τεστ και μου είπε οτι το κανανε πιο παλιά που δεν κανανε την αυχενική και οτι δεν χρειάζεται.

Και εμενα το επομενι ραντεβού ειναι στις 17 εβδομάδες οπου θα ξαναδούμε τον τράχηλο κολπικά και μετα β'επιπεδου!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Και εγώ αυτό είχα διαβάσει (εχμ...η συνήθεια αναζήτησης των πάντων στο ιντερνετ δεν κόβεται εύκολα !! :P ), ότι ουσιαστικά έχει αντικατασταθεί πλέον από την αυχενική, αλλά...αυτός ξέρει! Είναι και μεγάλος γενικά οπότε μάλλον "παλιάς σχολής" αλλά του έχω πλήρη εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ !!

ps η tonia σε λίγο καιρό θα πρέπει να εμπλουτίσει την υπέροχη λίστα της και με το φύλο των μωρών μας ! ;)

TJhAp3.png

Κορίτσια καλημέρα. Τι κάνετε? Πως είναι τα μπεμπάκια σας? Εγώ χθες από το πρωί είχα απίστευτο πόνο στη κοιλιά και επειδή περνάω μια μεγάλη στεναχώρια (πριν λίγες μέρες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παππούς μου) φοβήθηκα πάρα πολύ. Ευτυχώς χθες ήταν και το προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό και με είδε άμεσα. Δόξα το Θεό, όλα είναι καλά.. Το μπεμπέ μας μεγαλώνει και είναι όλα καλά, 127 γρ. μας είπε ότι είναι και έχει 144 παλμούς. Το φύλο δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε. Όλη την ώρα έκανε σβούρες, είχε συνεχώς κλειστά τα ποδαράκια και δεν τα άνοιγε με τίποτα για να δούμε. Για τους πόνους μου είπε ότι ήταν εντερικοί και να μην ανησυχώ. Αν με ξαναπιάσουν μου συνέστησε buscopan. Επίσης μου συνέστησε να κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι ακόμα. Εσας σας το έχει προτείνει ο γιατρός σας?

Και ο δικος μου γιατρός από την αρχή σε μια συζήτηση που είχαμε μου είχε πει να σταματήσω να google-αρω τα πάντα και σε περίπτωση που έχω κάποια απορία να τον παίρνω τηλέφωνο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω καταφέρει.

Όσο για το sex, και εμείς το έχουμε σταματήσει. Στην αρχή έλειπε σε επαγγελματικό ταξιδι ο σύζυγος, μετά από φόβο και τώρα απλά δεν έχει τύχει. Ο γιατρός πάντως από την αρχή μας είχε δώσει το οκ.

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Διαβάζω τα νέα σας, όντως το ίντερνετ είναι ευχή κ κατάρα....

Τώρα που λες Ολύμπια για το εμβόλιο, και εμείς με τον άντρα μου σκεφτήκαμε να το κάνω αλλά μετά αποφασίσαμε όχι, γιατί δεν το χω ξανακάνει στη ζωή μου και φοβάμαι να το κάνω τώρα που είμαι εγκυος. Και ποιος μας εγγυάται ότι είναι δεν είναι επιβλαβες για το έμβρυο; Ξέρω γω;; Άλλωστε δεν λένε ότι το πρώτο τρίμηνο είναι πιο επικίνδυνο για αρρώστιες κλπ; Ε αυτό σχεδόν όλες το φάγαμε.. Τι να πω, και πάλι δεν ξέρω...

82ZHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Διαβάζω τα νέα σας, όντως το ίντερνετ είναι ευχή κ κατάρα....

Τώρα που λες Ολύμπια για το εμβόλιο, και εμείς με τον άντρα μου σκεφτήκαμε να το κάνω αλλά μετά αποφασίσαμε όχι, γιατί δεν το χω ξανακάνει στη ζωή μου και φοβάμαι να το κάνω τώρα που είμαι εγκυος. Και ποιος μας εγγυάται ότι είναι δεν είναι επιβλαβες για το έμβρυο; Ξέρω γω;; Άλλωστε δεν λένε ότι το πρώτο τρίμηνο είναι πιο επικίνδυνο για αρρώστιες κλπ; Ε αυτό σχεδόν όλες το φάγαμε.. Τι να πω, και πάλι δεν ξέρω...

Βάσω κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Η νύφη μου που είναι φαμακοποιός μου είπε ότι εκείνη δεν θα το έβαζε στον οργανισμό της σε καμία περίπτωση, πόσω μάλλον σε εγκυμοσύνη. Αλλού που ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω μπερδευτεί τελείως.

CMyUp3.png

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το είχα κάνει να πω την αλήθεια μου, γιατί ήτανε τότε σε έξαρση η γρίπη των πτηνών, νομίζω, δεν είχα κάνει το συγκεκριμένο που είχε βγει τότε, αλλά το κλασικό. Ο παιδίατρος που είχα ρωτήσει (και του έχω περισσότερη εμπιστοσύνη όσων αφορά τα εμβόλια), μου είχε πει ότι δεν βρίσκει το λόγο μεν να το κάνω, αλλά δεν θα πάθω κάτι ούτε εγώ ούτε το μωρό, οπότε ας κάνω ότι νομίζω.

Τώρα δεν ξέρω αν θα το κάνω, έτσι και αλλιώς είναι ακόμα νωρίς, θα δω το Δεκέμβρη αν είναι σε έξαρση γρίπη (γιατί δεν είναι κάθε χρόνο) και θα δω τι θα κάνω.

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? εγώ εχω την μικρη μου λίγο αρρώστουλα, με μύξουλες και φλεματα. Εγώ το εμβολιο το εκανα, όπως το είχα κανει και στην κόρη μου και ευτυχώς είχαν παει ολα καλά. Με παιδάκι στο προνήπιο τι να κανω; Ρώτησα και την παιδίατρο της κόρης μου, και τους κουμπάρους μου που ειναι και οι δυο γιατροί. Απο σεξ τιποτα, με το που μάθαμε για την εγκυμοσυνη. Ούτε καν ρωτάω τον γιατρό. Δεν εκανα ούτε στην κόρη μου, ούτε και τωρα. Ο άντρας μου φοβάται και εγώ δεν εχω καθόλου όρεξη. Την παρασκευη στις 31 θα κανω και την αμνιο. Άντε να περάσει και αυτό να χαλάρωςω λίγο γιατι ειμαι πολυ στην τσιτά. Η ΠΗΤ μου άλλαξε στις 8/4/14. Φιλία σε όλες και χαιδευετε κοιλίτσες. Ααααααα το φύλο θα σας το ανακοινώσω με τα αποτελεσματα της αμνιο που θα ειναι σίγουρο.

Στη μικρή μου ο παιδίατρος μου είπε να μην το κάνω, γιατί λέει δεν ξέρουμε τι παρενέργειες μπορεί να έχει σε 20 χρόνια. Θα μου πείτε γιατί το είχα κάνει εγώ!! Σε εμένα το ρισκάρω, στο παιδί δεν υπάρχει λόγος, γερός οργανισμός είναι, υγιέστατη, και μια ίωση παραπάνω να περάσει δεν χάθηκε ο κόσμος, ειδικά τώρα που δεν είναι βρέφος.

valsamoula Με το καλό να κάνεις και την άμνιο και καλά αποτελέσματα να έχεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...