Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλή σας μέρα! Και εγώ έχω διάφορους πόνους αριστερά, δεξιά, στα πλευρά, στο εντερο, στη μέση... μια με πιάνουν μία με αφήνουν..Τεσπα.. Ξύπνησα και σας εχω ερωτησεις:

1) σεξ κάνετε καθόλου; Εγώ το έχω κάνει σαν τα χάπια ένα πράγμα, μια φορά την εβδομάδα, μες στο ΣΚ..

2) ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα, πίνετε; Εγώ πίνω, αλλά δεν ξέρω αν πειράζει.. ..

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σας μέρα! Και εγώ έχω διάφορους πόνους αριστερά, δεξιά, στα πλευρά, στο εντερο, στη μέση... μια με πιάνουν μία με αφήνουν..Τεσπα.. Ξύπνησα και σας εχω ερωτησεις:

1) σεξ κάνετε καθόλου; Εγώ το έχω κάνει σαν τα χάπια ένα πράγμα, μια φορά την εβδομάδα, μες στο ΣΚ..

2) ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα, πίνετε; Εγώ πίνω, αλλά δεν ξέρω αν πειράζει.. ..

Το σεξ το έχουμε κόψει τελείως με το που μάθαμε για την εγκυμοσύνη. Ο γιατρός είχε πει όχι μέχρι να τελειώσει το α' τρίμηνο. Μετά για να είμαι ειλικρινής δεν τον ξαναρωτήσαμε αλλά και να μας πει ναι δε νομίζω να μας βγει. Φοβάμαι αρκετά για να αφεθώ και να νιώσω άνετα, οπότε άστο καλύτερα. Όσο για τον καφέ ο γιατρός μου είπε ότι δεν απαγορεύεται άλλα όχι και κατάχρηση δηλ. μέχρι 2 την ημέρα ελαφριούς. Εγώ πίνω έναν διπλό ελληνικό το πρωί γιατί με βοηθάει στην τουαλέτα και δεν θέλω να τον κόψω. Του το είπα και μου είπε ο.κ.

Σεξ εμείς κάνουμε, αλλά μην φανταστείς πιο συχνά. Ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου όρεξη, παρόλο που είχαμε το οκ του γιατρού από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα κάτι παραπάνω γίνεται.

Καφέ επίσης πίνω 1 διπλό ελληνικό το πρωί να ξυπνήσω. Γενικώς έπινα 2 νες τη μέρα, αλλά μου είπε ότι άλλο θέλω εκτός από νες. Ο φίλτρου με αηδιάζει, οπότε πίνω ελληνικό. Γενικώς δεν απαγορεύεται ο καφές, αλλά όχι πάνω από 2-3 τη μέρα.

Και εμάς ο γιατρός μας εχει πει οτι μπορούμε να κάνουμε αλλά όπως και η wmb εμεις το κόψαμε με το που μάθαμε για την εγκυμοσύνη γιατί φοβάμαι πάρα πολύ!

Καφέ μου είχε πει οτι μπορώ αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια όχι πάνω από 2 φλιτζάνια. Εγώ πίνω ενα φλιτζάνι φίλτρου κάθε πρωί.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Τόνια δεν σου πρότεινε ούτε την εξέταση αίματος για μεγαλύτερη σιγουριά?

Athinakos είχε μεγάλο πρόβλημα με την πλάτη μου, αρκετό καιρό μετά τη γέννα και από τότε ξεκίνησα γυμναστική. Τώρα με πιάνει η μέση μου κάποιες μέρες το βράδυ, όταν είμαι πολλές ώρες ξαπλωμένη. Έχω κάνει μερικά μαθήματα γιόγκα για εγκύους και πραγματικά βοηθάνε πάρα πολύ, εμένα τουλάχιστον. Φοβάμαι μην με ξαναπιάσουν οι πόνοι στην πλάτη, γιατί έχω κύφωση.

Εγώ καλά είμαι, μια χαρά, στην δουλειά μου, περιμένω να περάσουν οι ώρες.

Οχι γιατι ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι κ αυτη η εξεταση αιματος για πιθανοτητες μιλαει κ οτι η μονη 100% ειναι η αμνιο οποτε δεν χρειαζετε να την κανω.. κ μου ειπε οτι μου ειπε κ ο αλλος στην αυχενικη οτι αν δεν εβγαινε καλο το παπ ει τοτε θα εκανα αμνιο..

Αnna74 σου απαντησε η Athinakos μην ξανα γραφω τα ιδια..:)

τωρα περιμενω να κανω τον υπερηχο για την καρδουλα του μωρου μου να ηρεμησω οτι ολα ειναι καλα..:confused::confused: γιατι μου ειπαν οτι η αυξημενη αυχενικη μπορει να εχει σχεση με το αν εχει καποιο προβλημα με την καρδουλα του:(:cry:.

οσο για το σεξ εμεις κανουμε οποτε θελουμε απο την αρχη.. απλα με προσοχη!!

Και μεις το κόψαμε εντελώς με το που το μάθαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς μετά με τους εμετούς κ οοοολα τα άλλα πού σκέψη για σεξ;! Πριν λίγο καιρό που ένιωσα κάπως καλύτερα και ρωτήσαμε τον γιατρό αν επιτρέπεται το σεξ μού είπε:"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ", ε, και το ακολουθώ, αν και νομίζω ότι μου έκανε πλάκα!! Αλλά όντως δεν υπάρχει ιδιαίτερη όρεξη.

Σχετικά με τον καφέ, και εγώ ένα πίνω την ημέρα το πρωι. Συνήθως ελληνικό, αλλά σημετα έκανα γαλλικό.

Έχω και πολλά υγρά κάτω, αλλά διάβασα ότι γενικά οι εκκρισεις παίζουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

82ZHp3.png

Και μεις το κόψαμε εντελώς με το που το μάθαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς με τους εμετούς κ οοοολα τα άλλα πού σκέψη για σεξ;! Πριν λίγο καιρό που ένιωσα κάπως καλύτερα και ρωτήσαμε τον γιατρό αν επιτρέπεται το σεξ μού είπε:"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ", ε, και το ακολουθώ, αν και νομίζω ότι μου έκανε πλάκα!! Αλλά όντως δεν υπάρχει ιδιαίτερη όρεξη.

Σχετικά με τον καφέ, και εγώ ένα πίνω την ημέρα το πρωι. Συνήθως ελληνικό, αλλά σημετα έκανα γαλλικό.

Έχω και πολλά υγρά κάτω, αλλά διάβασα ότι γενικά οι εκκρισεις παίζουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ναι αυτό με τα υγρά ισχύει. Και εμένα με ενοχλούν πολύ και αλλάζω συχνά εσωρουχο κατα την διάρκεια της ημέρας.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Η Μενεγάκη δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα, νομίζω.

Τα πολλά υγρά προσέχτε μήπως είναι τίποτα μύκητες, ειδικά αν μοιρίζουν. Έχετε κάνει εξετάσεις κολπικού υγρού? Εγώ είχα μύκητες και θα κάνω τώρα θεραπεία. Οκ δεν είναι κάτι τρομερό, απλά χρειάζεται θεραπεία πριν την γέννα.

Διαφημίσεις

Όχι δεν το έχει επιβεβαιώσει η Μενεγακη αλλά καθε μέρα φοράει όλοι και πιο φαρδιές μπλούζες.

Εγώ στις 9 εβδομάδες έκανα εξέταση για κολπικά υγρά, τώρα πάλι προς τέλος της εγκυμοσύνης μου είπε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γενικώς στην εγκυμοσύνης θα έχετε αρκετά υγρά, και προς το τέλος ακόμα περισσότερα. Απλά το είπα για την εξέταση, γιατί είναι πολύ συνηθισμένοι και οι μύκητες.

Η μαμά μου μου λέει εδώ και κανένα μήνα ότι πρέπει να είναι έγκυος η Μενεγάκη, χαχα. Τώρα δε είναι σίγουρη κιόλας.

Κορίτσια, πήρα το απόγευμα τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιέργειας και είμαι θετική σε μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα. Πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε να πάω αύριο να μου γράψει θεραπεία. Μου είπε να μην αγχώνομαι, είναι σχετικά συχνό. Εν τω μεταξύ διαβάζω στο ιντερνετ κατι για αποβολές κι έχω φρικάρει. Παναγία μου, αυτό μου έλειπε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...