Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!Πολυ ησυχια στον καφεεε μας!!!!!Τι κανετε???Εγω χθες δεν εκλεισα ματι....Ξαπλωσα κατα τις 12 και τελευταια φορα που ειδα το ρολοι ηταν 5....!!Αχ οσο πλησιαζουμε τοσο αγχος....!!!Σημερα δνε ειχα ορεξη για μαγειρεμα!!Εστειλα τον αντρουλη να παρει σαντουιτσακια!!!!

Κατι που παρατηρησα....ειναι οτι οι καουρες μου εξαφανιστηκαν....θελει να ρωτησω τον γιατρο οταν παω....μηπως η μπεμπουλα εχει παρει θεση...και γι αυτο νιωθω τοσο καλα...ενω οι επισκεψεις στην τουαλετα με το παραμικρο διπλασιαστηκαν!!Αυτα τα δικα μου νεα!!

Καλησπέρα feli! Έχουμε ψιλομετακομισει στο fb εξ ου και η ησυχία εδώ!

Αχ δε ξέρεις πόσο ζηλεύω για τις καούρες!!! Οταν με πιάνουν πολυ δύσκολα υποχωρούν ή δεν υποχωρούν. Όσο για τη συχνοουρια λογικό, αφού μεγαλώνει και κατεβαίνει, αρα πιέζει περισσότερο. Απο άγχη άλλο τίποτα, όλες μας!! Είναι και οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ :( Υπομονή!!

Ημερολογιακά μπηκες και συ στον μήνα σου, μπράβο! Δεν έχει διάφορα νομιζω, έτσι κ αλλιως αν σκεφτείς οτι ηταν κ κουτσοφλεβαρος, κανονικά θα συνεπεφταν. Εγώ πάντως ως τώρα μήνα αλλαζα με βαση την πητ, με βαση τις βδομάδες ήταν μπέρδεμα.

Πότε εχεις τώρα γιατρουλη? Βαλιτσουλα ετοιμασες??

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου κοπέλα μου.

Αν φύγαν οι καούρες και έχεις μεγαλύτερη πίεση στην κύστη σου είναι πολύ πιθανό α κατέβηκε η μπεμπούλα σου.

για τις βδομάδες, οι γιατροί θεωρούν οτι μπαίνεις στο μήνα σου στις 36+1 για να δουν αν είναι πρόωρο ή όχι το μωρό, οπότε κάνε υπομονή μέχρι την παρασκευή για α μπεις στο μήνα σου. Έφτασες και εσύ.

Εγώ καλά, η κόρη μου μουρμούραγε και κλαψούριζε όλο το βράδυ, αλλιώς θα κοιμόμουνα καλύτερα.

Αλήθεια θύμησέ μου πότε έχεις γιατρό, γιατί έχω αμνησία!

Καλησπέρα feli! Έχουμε ψιλομετακομισει στο fb εξ ου και η ησυχία εδώ!

Αχ δε ξέρεις πόσο ζηλεύω για τις καούρες!!! Οταν με πιάνουν πολυ δύσκολα υποχωρούν ή δεν υποχωρούν. Όσο για τη συχνοουρια λογικό, αφού μεγαλώνει και κατεβαίνει, αρα πιέζει περισσότερο. Απο άγχη άλλο τίποτα, όλες μας!! Είναι και οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ :( Υπομονή!!

Ημερολογιακά μπηκες και συ στον μήνα σου, μπράβο! Δεν έχει διάφορα νομιζω, έτσι κ αλλιως αν σκεφτείς οτι ηταν κ κουτσοφλεβαρος, κανονικά θα συνεπεφταν. Εγώ πάντως ως τώρα μήνα αλλαζα με βαση την πητ, με βαση τις βδομάδες ήταν μπέρδεμα.

Πότε εχεις τώρα γιατρουλη? Βαλιτσουλα ετοιμασες??

Stella τελικα εχω την Τεταρτη γιατρο!! Ανυπομονω!!Βαλιτσα σχεδον ετοιμη....επλυνα-σιδερωσα αυτα που θελω να παρω μαζι μου και περιμενω να βρω βαλιτσα να τα βαλω μεσα ...Εσυ;;;

Αχ στο τελος θα με κανετε...να ΄ρθω κι εγω στο φβ...!!!:D:D:D:D:D:D

nkr7p2.png

Γειά σου κοπέλα μου.

Αν φύγαν οι καούρες και έχεις μεγαλύτερη πίεση στην κύστη σου είναι πολύ πιθανό α κατέβηκε η μπεμπούλα σου.

για τις βδομάδες, οι γιατροί θεωρούν οτι μπαίνεις στο μήνα σου στις 36+1 για να δουν αν είναι πρόωρο ή όχι το μωρό, οπότε κάνε υπομονή μέχρι την παρασκευή για α μπεις στο μήνα σου. Έφτασες και εσύ.

Εγώ καλά, η κόρη μου μουρμούραγε και κλαψούριζε όλο το βράδυ, αλλιώς θα κοιμόμουνα καλύτερα.

Αλήθεια θύμησέ μου πότε έχεις γιατρό, γιατί έχω αμνησία!

Αχ η ζουζουνα σου!!!

Εχω την Τεταρτη!!!Εσυ;;; Ανυπομονω!!!Εχω και παρα πολλα να τον ρωτησω...για τη διαδικασια του τοκετου κ.α μια και ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και δεν εχω ιδεα τι να περιμενω...βεβαια διαβασα πολλα στο ιντερνετ...αλλα αλλιως να στα λεει ο γιατρος!!

Επομενως θα περιμενω την Παρασκευουλα, για ν αρχισω...να χοροπηδαω...(αστειευομαι)!!!μια και δε θα αντεξω ψυχολογικα να παρω ολο το μηνα...!!

nkr7p2.png

Stella τελικα εχω την Τεταρτη γιατρο!! Ανυπομονω!!Βαλιτσα σχεδον ετοιμη....επλυνα-σιδερωσα αυτα που θελω να παρω μαζι μου και περιμενω να βρω βαλιτσα να τα βαλω μεσα ...Εσυ;;;

Αχ στο τελος θα με κανετε...να ΄ρθω κι εγω στο φβ...!!!:D:D:D:D:D:D

Άντε ωραία!! Ετοιμοπόλεμη!! :wink: Και γω αυτη τη βδομάδα λεω να τα ετοιμασω, να μη το έχω σαν εκκρεμότητα.

Να μας πεις οπωσδήποτε τα νεα απο γιατρό, τι αποφασισες με κλινική κλπ!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Nαι feli επειδή τα έγραψα στο φατσοβιβλίο νόμιζα τα ξέρατε μπερδεύτηκα

Πήγα στην σε νέα γυναικολόγο κάναμε ντόπλερ καρδιοτοκογράφο και ολα καλά.Ο πλακούντας έχει τις φυσιολογικές απασβεστώσεις για την ηλικία κύησης που βρίσκομαι.

Είναι 2750 τώρα.Με ηρέμησε πολύ διαπιστώσαμε πολλές ελλείψεις με τον προηγούμενο και θα συνεχίσω με αυτήν.Πήρα μεγάλη χαρά χθες

ΓΕΙΑ ΣΟΥ vicky80 ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ 35&6 ΕΒΔ Κ ΗΤΑΝ 2750 ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ.. ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.. ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΘΕΙ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΦΙΛΙΑ!

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.. ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!! ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ DOPPLER 24/02/2015Κ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2,055GR Κ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 15/3/2015.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ DOPPLER Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΕΝΝΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ.. ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Κ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΙΡΥ ΛΟΥ..

Γεια σας κοριτσακιααα και ειχα απο χτες να μπω . Ναι ψηλομετακομησαμε εκει ειναι η αληθεια αλλα εγω τουλαχστον μπαινω που και που να διαβασω και τα νεα των υπολοιπων!! Feli με το καλο , ολα καλα θα ειναι!!

Εγώ έχω ξανά γιατρό στις 20 του μήνα. Αχ έχω πλύνει λευκά είδη, αλλά τα ρουχαλάκια και τα δικά μου, νυχτικά- πιτζάμες, μείνανε έτσι. Όχι βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει, τίποτα δεν έχω κάνει ακόμα. Θα μου τα ετοιμάσει όμως η μαμά μου στην ανάγκη.

Τόνια μια χαρούλα και τα δικά σου νέα. Δεν είναι τώρα ώρα για μετακινήσεις. Θα γεννήσεις με το καλό και θα επιστρέψεις σπίτι σου. Σε καταλαβαίνω όμως. Έχει πάρει άδεια ο άντρας σου για να έρθει προς το τέλος?

Διαφημίσεις

Τόνια μια χαρούλα και τα δικά σου νέα. Δεν είναι τώρα ώρα για μετακινήσεις. Θα γεννήσεις με το καλό και θα επιστρέψεις σπίτι σου. Σε καταλαβαίνω όμως. Έχει πάρει άδεια ο άντρας σου για να έρθει προς το τέλος?

ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ Η ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ.. ΜΕΧΡΙΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 6 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Κ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ 9 ΩΡΕΣ.. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ..

Λογικο tonia κ εγω γιαυτο επελεξα να γεννησω στην κυπρο για να εχω τον αντρουλη μου...αλλα στην δικη σου περιπτωση δεν ειχες αλλη επιλογη οποτε προσπαθησε να το βγαλεις απο το μυαλο σου γιατι ειναι κριμα σε μια τοσο χαρουμενη στιγμη να εισαι θλιμμένη! !

Feli να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο κ για το fb ξανασκεψου το...ετσι κ αλλιως με το μωρακι σου μετα δε θα εχεις χρονο για παιχνιδακια θα μπαινεις μονο για να τα λεμε!!

gzWep2.png

tonia89 σε ευχαριστώ πολύ βιαστικό το κοριτσάκι σου ε?

Εύχομαι να τα καταφέρει ο άντρας σου να είναι εκεί στη γέννα.Αυτό είναι το δύσκολο με τα νησιά στην Ελλάδα που ζούμε.Κάνε λίγο υπομονή και σκέψου το μωράκι που έρχεται!

Feli περιμένουμε νέα και εγώ αύριο έχω γιατρό και ανυπομονώ.

Ξανασκέψου το για fb είναι πολύ ωραία η ομάδα μας

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...