Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αννα εγω το συζητησα κ με κανα δυο φιλες κ μου ειπαν οτι κι αυτες ειχαν υψηλοτερη τον τελευταιο μηνα.... Στο ιντερνετ γραφει οτι το δευτερο τριμηνο πεφτει και ξανα στο τριτο ανεβαινει... εφοσον εγω στο γιατρο μου το ειπα οτι φτανει μεχρι 9... και μου ειπε ειναι οκ... τι να πω... να προσεχει να μη μου συμβει κατι κ τον κυνηγαω κ εγω κ ο αντρας μου μετα!!!;););)

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ από όσο ξέρω το 13 είναι το φυσιολογικό όριο.

Πάντως στο τέλος ανεβαίνει λίγο η πίεση ναι. και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που μου έπαιρνε την πίεση και είχα 7 με 11, τον τελευταίο μήνα πήγε στο 12 η μεγάλη. Πάντως δεν θα ήτανε κακό να την παίρνεις στο σπίτι 2-3 φορές τη μέρα αν έχεις πιεσόμετρο. Πιο πολύ για να είσαι εσύ ήσυχη.

Και εγώ από όσο ξέρω το 13 είναι το φυσιολογικό όριο.

Πάντως στο τέλος ανεβαίνει λίγο η πίεση ναι. και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που μου έπαιρνε την πίεση και είχα 7 με 11, τον τελευταίο μήνα πήγε στο 12 η μεγάλη. Πάντως δεν θα ήτανε κακό να την παίρνεις στο σπίτι 2-3 φορές τη μέρα αν έχεις πιεσόμετρο. Πιο πολύ για να είσαι εσύ ήσυχη.

alexandroula χθες αυτο εκανα τη μετρουσα πολυ πολυ συχνα κ οσο εβλεπα το 8-8,5 8,8 μια φορα μονο μετα που ανεβηκα σκαλες ειδα κ 9,1 αυτο ηταν τοσο αγχωνομουν... ολο το βραδυ το ειχα στο μυαλο μου κ τσουπ το πρωι 8,8 μετα που μιλησαμε το γιατρο εχω 8,3 καποια στιγμη ειχα κ 7,9...πρεπει να την παιρνω δυο φορες κ οχι καθε δεκαλεπτα που λεει ο λογος που εκανα εγω....

nkr7p2.png

alexandroula χθες αυτο εκανα τη μετρουσα πολυ πολυ συχνα κ οσο εβλεπα το 8-8,5 8,8 μια φορα μονο μετα που ανεβηκα σκαλες ειδα κ 9,1 αυτο ηταν τοσο αγχωνομουν... ολο το βραδυ το ειχα στο μυαλο μου κ τσουπ το πρωι 8,8 μετα που μιλησαμε το γιατρο εχω 8,3 καποια στιγμη ειχα κ 7,9...πρεπει να την παιρνω δυο φορες κ οχι καθε δεκαλεπτα που λεει ο λογος που εκανα εγω....

Ναι καλε, οχι ανα δεκαλεπτο. Αμα την κανεις ανα δεκαλεπττο, απ το αγχος σου να μην εχεις , θα σου ανεβει στο 20!! χα χα χα. Αμα μετρας ανα 5ωρο εισαι καλα !!! :)

Γεια σας κοριτσια!!!

Σας διαβαζω κ παρατηρω οτι εχουμε τα ιδια αγχοι κ ανησυχιες. Καουρες: μια καθημερινοτητα πια Φας δν φας θα εχεις.

Αλεξανδρουλα, σημερα σε ειδα στον υπνο μου.τρελο?! Μιλουσαμε λεει στο τηλεφωνο. ακου τωρα....

Εγω μπηκα στην 34 εβδομαδα χτες κ ξελινησα να ετοιμαζω την βαλιτσα μου. Αχ Να περασει ο καιρος κ ολα να πανε καλα για ολες μας. Να κρατησουμε αγκαλια τα μωρακια μας.

Μετακομιζετε στο fb? Τέλειο! Θα στειλω.μηνυμα στην αλεξανδρουλα, μιας κ την ειδα κ στο ονειρο μου( λες να ειναι σημαδιακο?).

Διαφημίσεις

Alexandroula ξερω κ εγω... μπηκα λεει στο καφε να μαθω τα νεα σας κ πετυχα εσενα εδω ομως πλεον μιλουσαμε κ δν χρειαζοταν να γραφουμ. Ο.τι να ναι...

Γενικα, βλεπετε περισσοτερα ονειρα τωρα με την εγκυμοσυνη? Καπου διαβασα οτι λογω Των ορμονικων μας τα ονειρα γινονται πολυ πιο εντονα.

Καλημέρα foteinh.xara !!! Πράγματι και σε μένα ισχύει αυτό με τα όνειρα .Παλαιότερα έβλεπα πολύ σπάνια αλλά τώρα καθημερινά βλέπω κάτι και τα θυμάμαι και περισσότερο.Το χω διαβάσει κάπου πως αυξάνονται τα όνειρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά δεεν ξέρω τον λόγο .

Τώρα για την πίεση, όποτε την έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι μόνιμα 7 η μικρή και 10,5 η μεγάλη..Βέβαια είμαι στην 33η εβδομάδα,λίγο πιο πίσω από τις περισσότερες οπότε μπορεί να μου ανεβεί σε κανά μήνα...

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

καλημερα feli εγω πσλι χθες κοιμηθηκα σαν πουλακι πραγμα σπανιο για μενα!!περιεργος καιρος και σημερα δε θελω να βγω ουτε στο μπαλκονι!!!οσο για τα ονειρα εγω εχω αρχισει και βλεπω περιεργα ονειρα απο τον 7 το τελευταιο διαστημα ομως εχουν μειωθει εγω πιστευω ειναι και θεμα αγχους!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα

Σίγουρα είναι θέμα άγχους κορίτσια. Δεν ξέρω για τις ορμόνες. Πάντως εγώ όποιες μέρες έχω περισσότερο άγχος, επειδή πχ έχω υπέρηχο βλέπω όνειρα το βράδυ.

Εγώ κοιμήθηκα 12-5, έκανα ένα διάλειμα 5-6 και μετά ξανακοιμήθηκα, μέχρι τις 10 παρά. Βέβαια σηκώθηκα και 3 φορές για τουαλέτα.

Αχ αυτο το αγχος δε θα μας φυγει ποτε ....ακομη κι αν γεννησουμε ....μετα ξεκιναν αλλα αγχη...!!

Τουλαχιστον μετα οταν βγουν τα μωρακια....θα μπορουν πολλοι να βοηθησουν...ενω τωρα νιωθουμε καθαρα υπευθυνες γι αυτα...ακομη και οταν μας καθυσηχαζει ο γιατρος, ακομη και αν ο αντρουλης η μητερουλα μας μας λενε οτι μας καταλαβαινουν....Αντε να γεννησουμε να ξεκινησει ενα καινουριο κεφαλαιο...

nkr7p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Πολυ ησυχια στον καφεεε μας!!!!!Τι κανετε???Εγω χθες δεν εκλεισα ματι....Ξαπλωσα κατα τις 12 και τελευταια φορα που ειδα το ρολοι ηταν 5....!!Αχ οσο πλησιαζουμε τοσο αγχος....!!!Σημερα δνε ειχα ορεξη για μαγειρεμα!!Εστειλα τον αντρουλη να παρει σαντουιτσακια!!!!

Κατι που παρατηρησα....ειναι οτι οι καουρες μου εξαφανιστηκαν....θελει να ρωτησω τον γιατρο οταν παω....μηπως η μπεμπουλα εχει παρει θεση...και γι αυτο νιωθω τοσο καλα...ενω οι επισκεψεις στην τουαλετα με το παραμικρο διπλασιαστηκαν!!Αυτα τα δικα μου νεα!!

nkr7p2.png

Να ρωτησω και κατι τις ηδη μανουλες...εγω εχω πητ 9/04 σημερα που ειναι 9/3 να θεωρησω οτι μπηκα στο μηνα μου???η πρεπει να περιμενω την

Παρασκευη που θα μπω στην 37η βδομαδα να πω οτι μπαινω στο μηνα μου??

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...