Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Nαι feli επειδή τα έγραψα στο φατσοβιβλίο νόμιζα τα ξέρατε μπερδεύτηκα

Πήγα στην σε νέα γυναικολόγο κάναμε ντόπλερ καρδιοτοκογράφο και ολα καλά.Ο πλακούντας έχει τις φυσιολογικές απασβεστώσεις για την ηλικία κύησης που βρίσκομαι.

Είναι 2750 τώρα.Με ηρέμησε πολύ διαπιστώσαμε πολλές ελλείψεις με τον προηγούμενο και θα συνεχίσω με αυτήν.Πήρα μεγάλη χαρά χθες

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα feli κ vaso!!

υπομονη feli μπορει κ να σου εχουν μεινει λιγοτερες απο 4 βδομαδες.... απο 37 κ μετα ολα ειναι πιθανα!!!

Το ευχομαι Φωτεινη... πλεον η ανυπομονησια ειναι αφορητη! Εσυ τι κανεις;;

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Feli σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Ναι το περπάτημα είπε ότι μπορεί να βοηθήσει να πάρει θέση αλλά λέει μην αγχώνεσαι έχεις χρόνο ακόμα ;)

Ωραια!!Τοτε ευχομαι οποτε ειναι ετοιμο να το παρεις στην αγκαλια σου!!!!

nkr7p2.png

Feli σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Ναι το περπάτημα είπε ότι μπορεί να βοηθήσει να πάρει θέση αλλά λέει μην αγχώνεσαι έχεις χρόνο ακόμα ;)

Να σε ρωτησω κατι ασχετο με το τικερακι σου...πως γινεται να εχουμε μια βδομαδα διαφορα και στις μερες εσυ να εχεις 30 και εγω 34? δεν ειναι κατι που εχει σημασια....απλα το παρατηρησα τωρα...

nkr7p2.png

Καλημερα κοριτσια!!

χαλια κοιμηθηκα σημερα γιαυτο κ το τραβηξα μεχρι τωρα οσο μπορουσα...πολυ κατουρημα ολη νυχτα!!

Feli αν σκεφτω πως ημουν τις πρωτες μερες σιγουρα ειμαι πολυ καλυτερα!! Ακομα φοραω την ζωνη εγκυμοσυνης κ τριζει εκεινο το σημειο αλλα ο πονος εχει μετριαστει πολυ κ μπορω κ κινουμαι μεσα στο σπιτι χωρις πατεριτσες! ! Μονο αν νιωσω οτι κουραζομαι τις χρησιμοποιω για λιγο!!

ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα...φφυσικα εχει πονεσει το κορμι μου απο το καθισιο κ την ξαπλα γιαυτο κ δεν πολυκοιμαμαι το βραδυ. .ααφου ειμαι ξεκουραστη!!

ο αντρουλης μου συνεχιζει ολες τις δουλειες κ το σουπερ μαρκετ φυσικα αλλα πλεον μπορω να πλυνω εγω τα πιατα δεν ποναω οταν στεκομαι μονο αν περπατησω αρκετα!

α κ ακομα δε μπορω να σηκωσω το ποδι μου για να βαλω παπούτσια. ..ααυτη η κινηση με πεθαινει!!

το καλο ειναι οτι εμαθα ποιες κινησεις μπορω να κανω κ ποιες οχι κ ετσι δεν επιβαρυνω το σημείο καθολου!!

gzWep2.png

Κοριτσια τι κανετε????Ελπιζω να πετυχω καμια στον καφε...Θελω τη βοηθεια σας!!!Τι πιεση εχετε συνηθως στο σπιτι????? εγω ολο αυτο τον καιρο...εχω 7-7,5 μικρη και 10-11 μεγαλη....Απο χθες ομως ανεβηκε πολυ γυρω στο 8,5-9μικρη και η μεγαλη 11-12....Πηρα τον γιατρο μου και μου λεει ειναι φυσιολογικη τωρα....και οτι πριν που ειχα 7-7,5 θεωρουνταν υποταση...Εγω ομως γιατι δε νιωθω ενταξει μ αυτο που ακουσα????Γιατι νιωθω οτι δεν του εξηγησα σωστα ????

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε????Ελπιζω να πετυχω καμια στον καφε...Θελω τη βοηθεια σας!!!Τι πιεση εχετε συνηθως στο σπιτι????? εγω ολο αυτο τον καιρο...εχω 7-7,5 μικρη και 10-11 μεγαλη....Απο χθες ομως ανεβηκε πολυ γυρω στο 8,5-9μικρη και η μεγαλη 11-12....Πηρα τον γιατρο μου και μου λεει ειναι φυσιολογικη τωρα....και οτι πριν που ειχα 7-7,5 θεωρουνταν υποταση...Εγω ομως γιατι δε νιωθω ενταξει μ αυτο που ακουσα????Γιατι νιωθω οτι δεν του εξηγησα σωστα ????

καλημερα κοριτσι και απο εμενα...και εγω που ειμαι υποτασικη τα ιδια μου λεει 9 με 11 ειναι μια χαρα πιεση η προηγουμενη που ειχες ηταν λιγο πιο χαμηλη..εγω εχω ακομα πιο χαμηλη απο αυτη που λες...μην αγχωνεσαι!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημερα Feli .. μην ανησυχεις, απλα μετρα την 2-3 φορες την ημερα για παν ενδεχομενο και αν δει να ανεβει κιαλλο, τοτε να πας στον γιατρο σου. Παντως το 9 με 12 ειναι μια καλη πιεση. Μην ξεχνας να την μετρας ;)

Feli καλημερα και απο εμένα!!! Και εγώ σε καθε μέτρηση είχα 9 την μεγάλη και 6 περίπου την μικρή. Προχτές που πήγα και ηταν 11 η μεγαλη και 9 η μικρή μου είπε οτι ειναι πολυ καλύτερα. Να ανησυχείς μόνο εαν ανεβει η μεγαλη πάνω από 13.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας!!!!!!!Ηδη ηρεμησα λιγο!!!!Τι αγχος οσο πλησιαζουμε στον τοκετο....να φοβασαι και την σκια σου....Ηταν η πρωτη φορα που χρειαστηκε να παρω τον γιατρο μου σ' ολη την εγκυμοσυνη...που σημαινει οτι τα χρειαστηκα....!Διαβασα και στο ιντερνετ οτι τον τελευταιο μηνα περιπου μας ανεβαινει λιγο η πιεση...Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες εχω ξεσκιστει και στο αλατι....Γαριδακια-Φυστικια- Φαγητα φουλ αλατι....ενω τετοια δεν ετρωγα...!Εχω 2-3 μερες που ηθελα να τρωω βλακειες.!

nkr7p2.png

Εγώ παλι ξέρω ότι τα όρια στην εγκυμοσύνη είναι 14μεγάλη και 8 μικρή...εγώ γενικά φλερτάρω σταθερά με αυτά τα νούμερα...και δεν έχει φανεί να υπάρχει πρόβλημα..ελπίζω να μη μου ανέβει κι' άλλο..και δεν τρώω κι αλάτι όχι τιποτ'αλλο...:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...