Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Alexandroula δεν το ηξερα αυτο...!εγω νομιζα οταν κατεβαινει σε λιγο γεννας...οταν ειναι η πρωτη σου φορα εισαι απειρη...

Foteini ακριβως γι αυτο τον λογο το εκλεισα το φβ...γιατι ειχα κολλησει με τα παιχνιδια..και επαιζα ωρες ατελειωτες...οταν λεμε ωρες μπορει και κανενα 10ωρο....Εκεινο το farmville με το να σπερνεις...και να θεριζεις με κατεστρεψε!!

nkr7p2.png

Εγω παλι alexandroula οχι μονο κολλαω με τα παιχνιδια...αλλα επαιζα παρα πολλες ωρες με αποτελεσμα τα βραδια να ξημεροβραδιαζομαι στον υπολογιστη...και να μην μπορω να ξυπνησω ευκολα να παω στη δουλεια!

Εκανα πιτσα και εφαγα!!!Τι καλα!!!Ηπια και κοκα κολααα!!Το ευχαριστηθηκα το βραδινο....τωρα ομως ποιος θα ανεχτει τις καουρες???

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο δω στα κοριτσάκια που...απέχουν απ το fb! Feli πολλοί έχουν πει οτι θα το κλείσουν άλλα είναι εθισμος ως ενα βαθμο, οποτε μπράβο σου που το αποφασισες κ το έκανες!

Και γω παίζω παιχνιδακια στο fb, τα πρώτα χρόνια καιγομουν πολύ, τώρα το ελέγχω.

Ζορικη η καουρα, είχα κ γω χτες χωρίς να φάω καν βραδινο, μόνο γαλατάκι, αλλά με το λατρεμένο gaviscon (3 κουταλιές σύνολο) κοιμήθηκα καλα. Με το καλό να μπεις στο μήνα σου και μη μας ξεχνάς, να μας στελνεις νέα σου!!

Ps αν θυμάμαι ειχες δίλημμα που θα γεννήσεις, κατέληξες τλκ??

TJhAp3.png

Anna ασεεεε ξεκινησαν οι καουρες απο την πιτσα...πηγα να ξαπλωσω ...και τσουπ.....και σηκωθηκα ξανα στο σαλονι....Τωρα βλεπω τηλεοραση και περιμενω να χωνεψω!!!!!!

εεε πόσο σε καταλαβαίνω!Περνάει ο καιρός όμως!!:P Κι εμένα μου είπε ο γιατρός το gaviscon άφοβα!! :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Stella ακομη δεν κατεληξα που θα γεννησω...Εχω ραντεβου στο γιατρο τη Δευτερα και μεχρι τοτε θα το σκεφτω...!!!Αχ αυτη η βδομαδα και αλλες 4....πως θα περασουν?νιωθω οτι γκρινιαζω συνεχεια...και τυψεις που γκρινιαζω....ωραια ηταν η εγκυμοσυνη μου δε λεω...κανενα προβλημα δεν ειχα...αλλα ρε κοριτσια...θελω να ξαλαφρωσω πλεον...

nkr7p2.png

ΑΧ βρε κορίτσια.εγώ να ΔΕΊΤΕ πωσ θέλω γέννησω. ο γιατρός μου ΕΊΠε ότι ΤΗΝ καισαρική την θέλει μετά ΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ κλεισμένεσ. κ ΧΤΕΣ όλη νύχτα στον ύπνο μου ΧΕΣΤΗΚΑ πάνω μου μη γέννησω,γιατί είχα σαν πόνους περιόδου. Σήμερα δεν πόλυεχω οπότε υπέθέσα ότι μάλλον ήταν σαν κρύωμα τησ κοιλιάς.αν συνεχίστουν σήμερα θα τον πάρω τηλ. ΤΕλικά ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ βρε κορίτσια μου δεν ΘΑ μπω Κ γω γιατί ΕΧΩ αποτοξινωθει εδώ Κ 2 χρόνια κ δεν μπαίνω πάλι στο λουκί.θα ΣΑΣ γράφω εδώ,σε ΌΣΕΣ μείνετε.φιλιά

82ZHp3.png

Βάσω και εγώ πιστεύω καλύτερα μετά τις 38 εβδομάδες. Αν όμως σε πιάσουν οι πόνοι θα είναι σίγουρα πιο έτοιμο το μωράκι σου. Θα κάνεις καισαρική νωρίτερα, δεν πειράζει.

Μπήκες στο μήνα σου και μπορεί να έχεις που και που πονάκια πάντως.

feli κοντεύεις και εσύ.

Και εγώ θέλω να γεννήσω κουράστηκα. Έλα όμως που είναι μικρό το μωρό και πρέπει να το κρατήσουμε μέσα όσο περισσότερο γίνεται!! Εγώ έχω ραντεβού πάλι σε 2 βδομάδες.

Stella Va και εγω το gaviscon το αγαπώ(χαχαχα)

feli και εγω έχω κολλήσει κατά καιρούς με παιχνίδια αλλά τώρα για επικοινωνία το εχω περισσότερο

vaso1980 μην αγχώνεσαι όταν είναι έτοιμο το μωράκι σου θα σκάσει μύτη

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...