Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια είναι η ομάδα?Εγω έστειλα στην Αλεξανδρούλα.

Τελικά έκλεισα για αύριο απόγευμα ραντεβού και σε άλλη γυναικολόγο να δούμε

Καλημέρα Βίκυ. Δεν έλαβα μύνημά σου. Σου στέλνω εγώ ένα προσωπικό μήνυμα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Σας εχασα σημερα!!!Να μπαινετε και στο καφε μας γιατι εγω δεν εχω φεισμπουκ!Ειχα αλλα το εκλεισα εδω και δυο χρονια!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Αντε να παιρνουμε σειρα να μπαινουμε στο μηνα μας!!!!!

nkr7p2.png

feli η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα το είχα κόψει, δεν έμπαινα γενικώς, αλλά επειδή πλέον πολύ λειτουργούνε με το fb δεν είναι εύκολο να μην το χρησιμοποιείς γενικώς.

Σε καμμιά βδομάδα μπαίνει και εσύ στο μήνα σου ε! Με το καλό να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

Ναι η αληθεια ειναι οτι ολοι με το fb πλεον ασχολουνται...!!Μεχρι και παραγγελιες για αγορες απο εκει μπορεις να κανεις..ετσι μου ειπε η κουμπαρα μου!!!Ισως να το ξανανοιξω κι εγω!!!!αν υπαρχει ακομη ο ιδιος λογαριασμος..Εβγαλα ζυμαρι να κανω πιτσα!!!!Αυτο το μηνα πολυ πεινα!!!Ισως φταιει ο τελευταιος μηνας δεν ξερωω!!!!Ισως φταιει η ανυπομονησια!!!!Κι ολο νομιζω πως μου σπανε τα νερα!!!!!!!!!!!!!!

nkr7p2.png

το ότι κατεβαίνει δεν σημαίνει ότι γεννάς κιόλας. Εμένα η μεγάλη μου κατέβηκε στις 37, εμπεδώθηκε στις 38 και γέννησα 39+2. Μπορεί να κάνεις και 2-3 βδομάδες. Και συνήθως στις πρωτότοκες πάει πολύ αργά.

Αντε feli κοντευεις κ εσυ!!

κριμα που δεν χρησιμοποιεις fb κ εγω δεν ειμαι πολυ fan σπανια θα ανεβασω φωτο η θα γραψω κατι...το ειχα κανει αρχικα για να παιζω παιχνιδακια κ απλα το κρατησα με πολυ περιορισμενη χρηση...αλλα τωρα ετσι οπως το καναμε με τα κοριτσια κ ειναι μυστικη η ομαδουλα μας ειναι πολυ ωραια!! Γιατι ξερουμε οτι μονο εμεις τα βλεπουμε κ τα διαβαζουμε!!

παντως κ εγω εχω πολυ ορεξη για φαι αυτον τον καιρο κ νομιζω οτι φταιει η αναρρωτικη που ειμαι ολη μερα σπιτι κ θελω να τρωω για να περασει η ωρα!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...