Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για οσες θελουν να ειναι και στο Fb λοιπον, ετοιμαζεται η ομαδα μας !!!

Καλημερα στην παρεα! Το πασχα οντως κοντευει ρε κοριτσια, ποτε περασε ο καιρος, ποτε ηταν που τρωγαμε μελομακαρονα?????

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Βλέπω έντονη νυχτερινή δραστηριότητα .. Εγώ πάλι κοιμήθηκα νωρίς αλλά και ξύπνησα κλασσικά 6 η ώρα ! Επίσης σασ νιώθω για τις λιγούρες ...μπορεί να μην έφαγα το βράδυ κάτι ιδιαίτερο , όμως σε αντίθεση με εσάς που ονειρευτήκατε μαιευτήρια , εγώ ονειρεύτηκα πως η πεθερά μου έφτιαξε μουσακά χθες και έτσι τον έχασα αφού δεν πήγα και δεν πρόλαβα να φάω (που λέω στον άντρα μου να της ζητήσει να μου φτιάξει και το χει ξεχάσει εδώ και 2 μέρες)...:D χαχαχα... εντελώς μοσχάρα...τέτοιους ''εφιάλτες'' εύχομαι να βλέπω μόνο ..

Vicky80 πράγματι αν σε μπέρδεψαν όσα σου είπε είτε πάρει 2η γνώμη είτε πάρτον τηλ να σου εξηγήσει ό,τι δεν κατάλαβες ή ό,τι σε μπέρδεψε. Τώρα που είμαστε στις τελευταίες βδομάδες είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία με τον γιατρό μας !

Athinakos μια χαρά το κοριτσάκι σου !!! Τώρα όσο για τις 50 αποχρώσεις του γκρι , κι εγώ το ίδιο με σένα .. δλδ διάβασα το πρώτο σχετικά ευχάριστα (δε μ ενθουσιάσε παρόλα αυτά) και από το 2ο διάβασα 50 σελίδες και το βαρέθηκα . Αν και είμαι βιβλιοφάγος μέχρι τώρα μόνο 2 βιβλία παράτησα στη μέση , το 1 απ τα 2 ήταν αυτό . Επίσης για να βγει ταινία όπως περιγράφεται στο βιβλίο δεν θα μπορούσε να προβληθεί άνετα στους κινηματογράφους .

Mairy-lou εύχομαι να λάβεις τα καλύτερα νέα για τον γιόκα σου !!! Περιμένουμε να μας πεις ! Επίσης χθες μου ήρθε το καρότσι !!! Είναι πολύ όμορφο. Τα έβγαλα όλα απ τη συσκευασία όμως δεν το έστησα γιατί ήμουν μόνη όλη μέρα και είπα μην κάνω καμια βλάκεία και χαλάσω τίποτα , παρόλα αυτά φαίνεται πολύ ωραίο και γερό !!

Annoula πράγματι πολύ συγκινητικό . Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της μάνας !

Anna74 εμείς κλείνουμε τον μήνα ..Λες τλκ να μαστε μανούλες Μαίου; Απ ότι έχω ακούσει αν είναι καλά ο πλακούντας μπορεί να πάρεις και 1 βδομάδα παραπάνω .. Για να δούμε..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Επίσης,πολύ καλή ιδέα το fb . Όταν είναι έτοιμη η ομάδα πείτε μου να σας στείλω όνομα !!! Alexandroula και πάλι μας έσωσες ..είσαι πολυπράγμων !!:)

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα για τις τελευταίες εξετάσεις αίματος όπως επίσης ούρων και κολπικου υγρού..Ευχομαι να χει φύγει το παλιομικρόβιο να μην παίρνω άλλα φάρμακα ...

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα μας! Εμείς και σήμερα κοιμηθήκαμε σχετικά καλά! Δεύτερη μέρα σερί καλού ύπνου...αρχίζω και ανησυχώ! Χαχαχα!! Athinakos μια χαρά κορίτσαρος και η δική σου η μπουμπού. Εσένα σου είπε για περπάτημα, ε; Εμένα πάλι για ξάπλα! Αλήθεια, όσες πλησιάζετε έχετε ασχοληθεί με το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου; Εγώ λέω να αρχίσω να το φτιάχνω σιγά σιγά. Τελείωσα περίπου και με τα ρουχαλάκια της μπουμπουκένιας, όπως επίσης και με τα δικά μου(νυχτικά κ.λ.π) και λέω σιγά σιγά να συμμαζεύομαι. Η ιδέα για το fb αρέσει και σε μένα γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά. Θα σας στείλω μηνυματάκι με το όνομα να με προσθέσετε. Φιλάκια σε όλες!

Έτοιμη η ομαδουλα, thanx alexandroula! Για να προστεθειτε πρεπει να είστε φίλες καποιου μελους, μέχρι στιγμής είναι η ιδρύτρια alexandroula, η athinakos και γω, στειλτε προσωπικό μήνυμα :wink:

TJhAp3.png

Καλημερα κοριτσακια γλυκα!! Πολυ χαιρομαι για την ομαδα μας!!

τελικα την κανατε μυστικη η κλειστη?? Νομιζω καλυτερα μυστικη παντως γιατι ετσι δε θα μπορουν να δουν τι γραφουμε κ ακομη κ φωτογραφια να ανεβαζουμε δε θα μπορουν να την δουν!! Εστειλα κ εγω στην alexandroula περιμενω οταν μπορεσει να με προσθεσει

gzWep2.png

Διαφημίσεις

kasf και εγω σήμερα έκανα καλλιέργεια ούρων

Ο γιατρός μου είπε εκτός του να περπατάω μου είπε κουράσου όσο μπορείς κάνε πολλές δουλειές σήκωσε βάρος :o

Απο τη μία χάπια για να καθυστερήσει ο τοκετός απο την άλλη να τον επισπεύσουμε

Τι να πω.

Στέλλα η ΠΗΤ μου είναι 05/04

Αλεξανδρούλα σου στέλνω και εγω μήνυμα για το fb

Wi8gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Kasf ,εγώ θα γεννήσω με προγραμματισμένη καισαρική, αποκλείεται το Μάιο, φοβόμαστε τη μήτρα μου.

Vicky,το περπάτημα, οι δουλειές και το σεξ προτείνονατι στον 9ο μήνα για να ξεκινησουν οι συσπάσεις και η διαστολή από μόνα τους και να γεννήσεις φυσιολογικά. Εφ' οσον είσαι στην 37 εβδομάδα έχεις μπει στο μήνα σου αλλά γιατί τόση βιασύνη? Καλά και γιουτοπαρ και αυτές οι συμβουλές δε συνάδουν..Ζήτα διευκρινίσεις....

Κορίτσια θέλω κι εγω να τα λέμε στο FB.Στέλνω μήνυμα στην Αλεξανδρούλα!:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

κοριτσια μου τι κανετε????εγω μολις εκατσα!!!!ολη μερα ειμασταν σε δουλειες τωρα φαγαμε και αραξα στον καναπε...λοιπον θελω και εγω fb εστειλα σε σενα stella va σε inbox να στειλω και σε σενα alexandroula???κοριτσια και γω λεω κλειστη ομαδουλα...χαιρομαι που σας αρεσε αυτο που εγραψα η αληθεια ειναι πως οταν το διαβασα και μενα με πηραν τα ζουμια...:cool:

κουραστικη μερα η σημερινη!!!εσεις τι κανετε?

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...