Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εγω σκοπεύειω να το δω τις επομενες μερες!! Δε σ αρεσε κ πολυ εε??? Πολυ κακο για το τιποτα δλδ? Ομαδα δε ξερω κ γω να φτιαχνω ρε κοριτσι κ να το διαχειριζομαι αλλαναν ξέρει καμια αλλη να το κάνει, εγω ειμαι μεσα! Εγω με την vicky γιναμε φβ φιλες ;) οποια παντως θελει, ευπρόσδεκτη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! !! Πρωινή πρωινή σήμερα γιατί φεύγει ο άντρας μου ταξίδι στην Λάρισα με την δουλειά:( Ευτυχώς θα επιστρέψει αύριο βράδυ και σήμερα θα έρθει η μητέρα μου.

Κορίτσια και εγώ έχω facebook στείλτε μήνυμα να σας βρω οποία έχει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Όσο για τις 50 αποχρώσεις καλά το είχα υποψιαστεί ότι είναι μουφα! Φαινόταν από τις διαφημίσεις!! Και από τα βιβλία μόνο το πρώτο διάβασα. Το δεύτερο το άφησα στην μέση γιατί βαρέθηκα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

Αννούλα διάβασα σε διάβασα πρωί πρωί και βούρκωσα. Πάντως είναι μεγάλη αλήθεια ότι όταν κάνεις παιδί καταλαβαίνεις πολλά απο αυτά που σου έλεγαν οι γονείς σου. Εγώ ακόμα μερικά βράδια πιάνω την πλάτη της να δω αν αναπνέει και κοντεύει 4.

Τελικά εχτές το βράδυ όλο και κάτι φάγαμε όλες. Κοιμήθηκα το βράδυ, αρκετά καλά ευτυχώς. Ο άντρας μου σηκώθηκε στις 5,30 γιατί πήγα αυθημερόν ταξίδι και μετά άργησε να με ξαναπάρει ο ύπνος. Είχα βάλει ξυπνητήρι στις 7,30 γιατί περίμενα να έρθει η γυναίκα για καθάρισμα και δεν μπορούσα να σηκωθώ και σηκώθηκα στις 8 και έτρεχα να ετοιμαστώ.

Κορίτσια τις 50 αποχρώσεις του γκρι τόσο πολύ που το έχουνε διαφημήσει δεν μου κάνει κέφι να το δω. Μου φαίνεται οτι το παρακάνουνε για να κόψει κανένα εισητήριο.

Feli εγώ θήλαστρο θα δανειστώ από μια φίλη, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τα νοσοκομειακα που τα νοικιάζεις. Πάντως δεν νομίζω οτι το χρειάζεσαι αμέσως. Κοίτα πρώτα πως θα πάει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε αννουλα μας συγκινησες βραδιατικα!

και εγω έχω facebook να μην χαθούμε αν και εγω αργά σας βρήκα

Ναι κορίτσια θα το ψάξω γτ πολύ μπερδεμένα μου τα είπε τα πράγματα.Τα χάπια μου πρότεινε να μου τα δώσει βέβαια πριν δεί στον υπέρηχο τον πλακούντα αλλά εγώ είπα καλύτερα όχι.

Ακόμα και οι ''οδηγίες'' που μου έδωσε για τον ένατο με παραξένεψαν.

Βίκυ να πας και αλλού να σου πούνε τι είναι οι απασβεστοποιήσεις και πόσο καιρό έχεις ακόμα, δηλαδή αν αιματόνεται καλά το μωρό. Μήπως χρειάζεσαι πιο συχνή παρακολούθηση. Αλήθεια πόσο ήτανε το μωράκι στον τελευταίο υπέρηχο?

Εντομεταξή αν δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα μπορεί να κάνει και 2 και 3 βδομάδες να γεννήσεις.

Αλήθεια τι οδηγίες σου έδωσε για τον 9ο? Απο περιέργεια.

Αχ βρε αννουλα μας συγκινησες βραδιατικα!

και εγω έχω facebook να μην χαθούμε αν και εγω αργά σας βρήκα

Ναι κορίτσια θα το ψάξω γτ πολύ μπερδεμένα μου τα είπε τα πράγματα.Τα χάπια μου πρότεινε να μου τα δώσει βέβαια πριν δεί στον υπέρηχο τον πλακούντα αλλά εγώ είπα καλύτερα όχι.

Ακόμα και οι ''οδηγίες'' που μου έδωσε για τον ένατο με παραξένεψαν.

Δηλαδή τι οδηγίες σου έδωσε;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

feli δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει όταν έρθουνε τα έπιπλα?

Κορίτσια αν χρειαστείτε θήλαστρο στην αρχή θα νοικιάσετε νοσοκομειακό, κάνει αύξηση παραγωγής και δεν παιδεύεσαι με τις ώρες. Εγώ είχα αγοράσει, γιατί ήθελα να γυρίσω στη δουλειά στους 2-3 μήνες, αλλά δεν ξέρω γιατί το είχα δέσει οτι θα θηλάσω!! Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Αν δεν τα καταφέρετε θα παέι χαμένο και το θήλαστρο πιστεύω. Μπορείτε να τα καταφέρετε αλλά εξαρτάται απο τον άνθρωπο πόσο επηρρεάζεστε απο τους γύρω σας, τι σκοπό έχετε βάλει.

Εγώ το είχα βάλει σκοπό της ζωής μου τότε, οτι θα κάνω τα πάντα για να θηλάσω και δεν θα ακούσω κανέναν. όμως είχα καλή καθοδήγηση στο μαιευτήριο και ένα απόλυτα συνεργάσιμο μωρό. Αν δεν ήτανε έτσι η αρχή μπορεί να δυσκολευόμουνα αρκετά, δεν λέω οτι δεν θα τα καράφερνα αλλά δεν το ξέρω.

χαχαχα athinakos και εγώ το ίδιο αναρωτήθηκα.

Κορίτσια και εγώ έχω fb αν και αποφεύγω να το χρησιμοποιώ. Όμως θα ήθελα να κρατήσουμε επαφή.

Ξέρει καμμία να φτιάχνει κλειστεί ομάδα? Ή να το προσπαθήσω. Δεν ξέρω, αλλά να το ψάξω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια !! Κοιμηθηκαμε καλα!!! Μαλλον θα σιδερωσω το πρωι να ξεμπερδευω. Ωραια η ιδεα μου για το facebook; καντε κ εμενα φιλη σας. Δεν ξερω πως να φτιαξω ομαδα δυστυχως.

Κορίτσια νομίζω ότι βρήκα πως να φτιάξω ομάδα. Την θέλουμε απλά κλειστή (να βλέπουν άλλοι την ομάδα, αλλά όχι τις δημοσιεύσεις) ή μυστική (να μην βλέπουν καν την ομάδα)?

Πείτε μου και θα την φτιάξω. Στείλτε μου και τα ονόματά σας σε μνμ να σας προσθέσω.

Καλημερουδια κορίτσια μου!

Σημερα νομιζω ξεκουράστηκα αρκέτα παρολο που ξύπνησα παλι αρκετουτσικες φορές.

Ελπίζω να κοιμηθηκατε καλά όσες είχατε λιγουρες και φαγατε! Και καλά κάνατε κορίτσια μου, ούτε ενοχές ουτε τύψεις, κιλά είναι και φεύγουν! ;)

Και μας τελεια τα νέα μας απο γιατρό χτες, τώρα το επόμενο ραντεβού σε δυο βδομάδες, αφού έχω μπει στο μήνα μου δλδ. Απίστευτο ου φαίνεται που έχετε καποιες ηδη μπει στο μήνα σας και ακολουθουμε και μεις! Ποτε ηταν που λέγαμε για τις αυχενικες, πότε εφτασαν τα γεννητουρια...

Vicky φυσικά και να το ψαξεις! Όμως πριν το Πάσχα δεν είναι να γεννήσεις? (Δε σε βρήκα και στο πινακακι) Επειδή ειπες ότι είναι συνήθης δικαιολογία γιατρών τέτοιες περιόδους...

Το fb και γω το χρησιμοποιώ αρκετα και το βρίσκω και πιο εύχρηστο απο το site (sorry admins! :tongue:) επομένως και γω μέσα! Αλεξανδρουλα εσύ εχεις αναλάβει? Σου στελνω.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...