Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

να ειστε καλα κοριτσια!!

athinakos τελεια τα νεα...θηριο η μπουμπου σας!!!:D:D

vicky80 παρε μια δευτερη γνωμη κοπελα μου μην το αφησεις ετσι εστω και αν εχεις μονο μια υποψια οτι ο γιατρος σου στο ειπε λογω εορτων...και γω συμφωνω με την alexandroula σου λεει να utopar για τις συσπασεις για να καθυστερησεις τον τοκετο και απο την αλλη σου λλει για τον πλακουντα...μπερδεμα....για αυτο παρε και αλλη γνωμη!!!

οσο για τα goodys που λετε την εκανα την αμαρτια μου και εγω εφυγε ο αντρουλης μου για δουλεια και ειμαι μονη μου και με επιασε μια λαχταρα για γλυκο...με αποτελεσμα να παραγγειλω μια κρεπα...θανατος!!!αν με εβλεπε ο γιατρος μου απο μια γωνια θα μου ελεγε....να πως μπαινουν τα κιλα!!!8)8):cool:

σημερα με βλεπω να ξαγρυπνω αλλα εχω παρει τα μετρα μου εχω κατεβασει 3 ταινιες...και το 50 αποχρωσεις του γκρι....αντε να δουμε τι λλει και αυτη η ταινια γιατι να πηγαινα σινεμα 2ωρες καθισμενη σε μια καρεκλα...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!tonia εσυ τι κανεις πως εισαι?

αυτα απο εμας...ο μπεμπης ειναι ξυπνιος μαλλον απο τη σοκολατα που εφαγα και κανει σβουρες..!!!:D:D

ξεχασα να σας πω σημερα ενιωσα και 2 καλες συσπασεις!!!ρε κοριτσια μια δυσφορια απιστευτη!!!αλλο πραγμα κρατησανε ελαχιστα και μετα ολα καλα!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβασα αυτο σε ενα αρθρο και σας σκεφτηκα ολες εκεινη την ωρα!!

Μάνα μου!

Μαμά μου!

Μητερα μου!

Εννιά μήνες σ΄ έχει μέσα της. Αλλάζει όλη τη ζωή της. Τι θα φάει, τι θα πιεί, πως θα καθήσει, πως θα ξαπλώσει. Εμετούς, ζαλάδες, αυπνίες, νεύρα, εξάψεις. Κάθε 20 μέρες εξετάσεις αίματος. Κάθε μήνα γυναικολογικές εξετάσεις. “Είναι καλά; Ακούγεται η καρδιά;“

Έχει το άγχος 24 ώρες το 24ωρο αν δεν σε νιώσει για λίγο. Έχει και τους γύρω της: άντε με ένα κορίτσΙ! - Τι λες (λέει ο άλλος) αγόρι να κάνεις.

Η καημένη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να έχει γερό παιδί..

Σπάνε τα νερά, έρχονται και οι πόνοι…. επιτέλους το γεννάει. Το βλέπει, το αγκαλιάζει, το φιλάει, δακρύζει.

Ξεκινάει ο αγώνας. Θηλάζει, δεν θηλάζει. Κλαίει το μωρό, γιατί κλαίει τώρα; Έχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Έχει πυρετό, ξενύχτι η μάνα όλη νύχτα. Βήχει, όρθια και εκείνη. Χτυπάει, κλαίει και εκείνη μαζί. Κοιμάται το μωρό την νύχτα αλλά εκείνη βάζει το χέρι της στην καρδιά του να δει άμα χτυπάει, ή το δαχτυλό της κάτω απο την μύτη του… άγχος άγχος..

Μεγαλώνει, σηκώνεται από τις 6 το πρωί να προλάβει να μαγειρέψει πριν φύγει για δουλειά. Άλλο φαγητό για εκείνους, άλλο για το μωρό. Ξυπνάει…. τρέχει να κάνει το γάλα…

Έρχεται το βράδυ. Το χαζεύει ώρες ατελείωτες… Αναρωτιέται: είναι δικό μου αυτό το πλάσμα; Πόσο το λατρεύω!!!

Μεγαλώνει, πηγαίνει σχολείο.. Διαβάσματα από την αρχή και η μάνα. Ξεκινάει να βγαίνει τα βράδΙα, η μάνα ξενυχτάει στο κρεβάτι της μέχρι να ακούσει το κλειδί στην πόρτα. Τότε ηρεμεί και κοιμάται και εκείνη. Ξεκινάνε και οι καυγάδες.

-Άσε με ρε μάνα με την γκρίνια σου!!!

Κρατάει μούτρα η καημένη από 1 λεπτό έως μια μέρα.. όχι παραπάνω.

Έρχεται η ώρα να παντρέψει το παιδί της…. τρέχει όλη μέρα…

Επιτέλους βγαίνει στη σύνταξη, ώρα για ξεκούραση και ταξίδια!!

-Μάνα θα γίνεις γιαγιά, οπότε μην κανονίζεις τίποτα άλλο, εσύ θα το μεγαλώσεις!!

-Καλά παιδί μου, ότι θες εσύ. Δίπλα σου θα είμαι στον αγώνα σου.

-Του παιδιού μου το παιδί,δυό φορές παιδί μου.

Περνάνε τα χρόνια……. και φεύγει η μάνα .

- Που σαι ρε μάνα να δεις το εγγόνι σου πόσο μεγάλωσε.

-Μου λείπεις μανούλα, δεν σου είπα ποτέ πόσο σ΄αγαπώ.

-Καλό ταξίδι μάνα!!!

-Θα ζείς για πάντα μέσα μου!!!..........

~Μαμά να με λες να με γεμίζεις χαρές~

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Αχ βρε Annoula τι το έβαλες αυτό βραδιάτικα και με έπιασαν τα κλάματα:(

Πες μας την γνώμη σου αύριο για τις 50 αποχρώσεις γιατί και εγώ δεν υπαρχει περιπτωση να πάω σινεμά.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ωραίο Αννούλα μου! Πραγματικά αισθάνομαι τυχερή για τα κιλά και τον ύπνο αλλά ..είμαι σε κατ' οίκον περιορισμό και σε διατροφή από τον 4ο μήνα!!Πολλή καταπίεση σου λέω...και τα ρουχαλάκια που θα πάρω,από το ιντερνετ..αλήθεια πήρε καμία ρούχα και είδη προικός από το motherbaby?Είναι καλά?

Athinakos,μιλάμε για ολόκληρο μωρό!!Τέλεια!!Αχ,να φτασουμε κι εμέις αυτά τα κιλάκια!!Να περάσει ανέφελα και ο Μάρτιος!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αχ κορίτσια κ γω ειχα κατι λιγουρες αποψε που δεν αντεξα κ τηγανισα πατατες!!! Εφαγα μια τεραστια τηγανιά κ αλλη μια ο αντρας μου!! Το μεσημέρι δυστυχως δεν κοιμηθηκα καλα , ειχα καουρες απο τις φακες που εφτιαξα.. Κ οσο καταφερα να κοιμηθω εβλεπα το μαιευτήριο στον υπνο μου οτι με εξεταζαν.. Αγχος ρε παιδι μου. Σε τρεις μερες θα τον δω κ γω τον παιδαρό μου, τον ποδοσφαιριστη μου!! Να δω τι θα μου πει ο γιατρος.. Θα ειναι τα ιδια με αυτα που μου ειπαν στο doppler;

Κορίτσια μου να μην χαθουμε οταν γεννησουμε.. Εγω εχω κ facebook... Xixixi

Διαφημίσεις

Sofaki και Athinakos πολύ συγκινήθηκα με τις ιστορίες σας!

Φωτεινή εγώ τα χτύπησα τα goodys απόψε :P

Κορίτσια έτσι και έτσι τα νέα μας εμάς.

Μου είπε για τα χάπια και αρνήθηκα να τα πάρω αφού την Πέμπτη μπαίνω στον μήνα μου.Στην εξέταση ο μικρός ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.Βρήκε όμως απασβεστώσεις στον πλακούντα.Σκέφτομαι να ζητήσω 2η γνώμη

Να ζητήσεις! γιατί να πάρεις αυτά τα χαπια αφου είναι να γεννήσεις?

Έχουν απαγορευτεί κιόλας!Αν είναι το μωρό καλά από κιλά, τι πειράζει να γεννήσεις στις 37 εβδομάδες?Αν το αποφασίσει ο οργανισμός σου και το μωρό ας γίνει ετσι..

Αννουλα,ευχαριστούμε για το πινακάκι!Τελευταία και καταϊδρωμένη είμαι!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Αχ βρε αννουλα μας συγκινησες βραδιατικα!!

Sofaki ναι να μην χαθουμε συμφωνω κ εγω εχω facebook!

Πολυ χαιρομαι που ολες καναμε υην αμαρτια μας αποψε με το φαι....μειωνονται οι τυψεις ετσι!! Χαχα!!

για τις 50 ααποχρωσεις θα σας πω αυριο κ εγω την γνωμη μου...το ειδα πριν 3 μερες...ας το δει κ η αννουλα κ μετα για να μην την επηρεασω!! Κ εγω τρια βραδια τωρα το μαιευτηριο βλεπω...λογικο ειναι αφου ολη μερα αυτο σκεφτομαι!!

καλο βραδυ σε ολες μας!! Καλη ξεκουραση!!

gzWep2.png

Κοριτσια γεια σας και απο μενα!

Annoula τι μας εκανες βραδιατικα??κατασυγκινηθηκα...τα ζουμια τρεχουν...πολυ ωραιο!

Athinakos εχεις εναν ολοκληρο κοριτσαρο!!!!

Vicky να παρεις μια δευτερη γνωμη...για να δεις τι γινεται...τα χαπια εφοσον μπαινεις στο μηνα σου δεν εχουν νοημα να τα παρεις...

Κι εγω αρχισα να αγχωνομαι.....σε 9 μερες μπαινω στην 37η που θεωρειται ο μηνας μας!!!

Sofaki_8 κι εγω θελω πατατες τωραααααα!!!Να ξυπνησω τον αντρα μου να μου τηγανισει??Αστειευομαι...Δεν εχω κουραγιο ουτε στην τουαλετα να παω...!

Αnna_74 και εσυ θα φτασεις σ αυτα τα κιλακια!!!Ο χρονος περναει...ασχετως αν εμενα μου φαινεται ενας αιωνας....

Τον τελευταιο καιροοοο.....με εχει πιασει μια πεινα....αλλο πραγμα...πιστευω ειναι απο το αγχος μου για τον επερχομενο τοκετο!Αχ να δω ποτε θα φτιαξω τη βαλιτσουλα μου....με το πασο μου...στο τελος θα τρεχω το προαισθανομαιιι....

Ακομη τα επιπλα δε μου εχουν ερθει...να δουμε ποτε....Δεν εχω καμια ορεξη να ρθουν μετα τη γεννα...και να καθομαι να συμμαζευω...!Θηλαστρο κοριτσια εσεις πηρατε η θα παρετε??η θα δειτε πρωτα πως θα τα πατε και μετα θα αποφασισετε?

nkr7p2.png

Αχ βρε αννουλα μας συγκινησες βραδιατικα!

και εγω έχω facebook να μην χαθούμε αν και εγω αργά σας βρήκα

Ναι κορίτσια θα το ψάξω γτ πολύ μπερδεμένα μου τα είπε τα πράγματα.Τα χάπια μου πρότεινε να μου τα δώσει βέβαια πριν δεί στον υπέρηχο τον πλακούντα αλλά εγώ είπα καλύτερα όχι.

Ακόμα και οι ''οδηγίες'' που μου έδωσε για τον ένατο με παραξένεψαν.

Wi8gp2.png

Στο λεω αυτο γιατι εχω διαβασει επισης πως το μωρο μας ξεκιναει τον τοκετο οταν ερθει η ωρα καταλαβαινει ποτε πρεπει να βγει...οποτε αν το δικο σου σκοπευει να βγει στις 38 ειναι λογικο να εχει ξεκινησει ο πλακουντας να γερναει

Παρήγορο αυτό που λες τι να πω δεν ξέρω όπως έγραψα παραπάνω παραξενεύτηκα γενικότερα και προβληματίστηκα με αυτά που μου είπε.38η εβδομάδα μια χαρά εάν θέλει να έρθει ο μπέμπης απο μόνος του εννοείται

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Μανουλες τι κανετε , βλεπω δεν κοιμοσαστε!!! Και γω δεν κοιμαμαι ακομα , εχω αγωνια για αυριο που θα παω στο αγορι μου!!! Ειδα κάποια μιλησε για fb ειναι καμια καμια που θελει να κανει νεες φιλες και εκει?? Εγω παντως θα θελα για οποια ενδιαφέρεται ;)

λοιπον μολις ειδα τις 50 αποχρωσεις....βρε κοριτσια....δεν μου αρεσε...το περιμενα καλυτερο!τεσπα!ειδα μιλατε για fb λοιπον εχω να πω σε αλλο καφε εχουν φιαξει κλειστη ομαδα στο fb και εχουν μαζευτει ολα τα κοριτσια...εγω παντως ψηνομαι για κατι τετοιο...εσεις τι λετε?...ξερει καμμια να το φιαξει γτι εγω απο fb δεν ξερω και πολλα!!!!:cool::cool:

θα κανω μια προσπαθεια για να κοιμηθω τωρα!!!

ελπιζω να κοιμαστε ολες(χωρις πολλα ξυπνηματα)

καληνυχτα!!!

:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...