Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κορίτσια γειά.πηγα γιατρό.εγώ τελικά ΚΑΙΣΑΡΙΚΉ αλλά τουλαχιστον 15ΜΈΡΕΣ μετά,αν φυσικά δεν σπάσουν νερα πριν.γράφω από κινητό κ δυσκολεύομαι.κολλάει.ελπίζω είστε καλά.όβερ

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσ μπήκα γρήγορα απο το κινητό να σας γράψω τα νέα μας από τον γιατρό. Είμαστε 36+1. 2720 γρ. Ακόμα ψηλά, οπότε μου είπε περπάτημα και επαφές οκ!! Πολύ κινητική η μικρή, πλακουντας ακόμα καλός και μας έβγαλε και την γλώσσα έξω η ζουζουνα σαν να μας κοροϊδεύει. Κάναμε και κολπική καλλιέργεια και ραντεβού πάλι σε 1 εβδομάδα. Σας φιλώ!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Annoula με γεια τα πραγματακια του μπεμπη...καλοφορετα!!

Vaso γιατι καισαρικη τελικα? Οχι οτι εχει σημασια εσυ κ το μωρο να ειστε καλα απλα απο περιέργεια ρωταω!!

Athinakos μια χαρα η μπουμπουκα σου!! Δεν το πιστευω ποσο πολυ πλησιασε ο καιρος!!

gzWep2.png

Z

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ...!!!!

Mairy_lou---->Π.Η.Τ 28/04/2015 ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 06/02/2015,Κ.Τ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!!

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

athinakos---->30/03/2015,Φ.Τ - 34

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Annoula_ ----> 05/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 30

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

meloula ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015, Φ.Τ. - 30

Mkcm ----> 16/04/2015

Caterin@ ----> 20/4/2015 , 25

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

foteini.xara ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

kasf ----> 28/04/2015, Φ.Τ. - 28

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα και πάλι!!!!

Annoula τέλειο το πινακακι μας!!! Ευχαριστούμε! ! Αχ πως περνάει έτσι ο καιρος!!!

Tonia καλώς ήρθες και πάλι! Οπότε βρίσκεις χρόνο να μας λες τα νέα σου!

Anna μια χαρά με τα κιλά! Το βάρος του μωρου δεν έχει σχέση με τα δικά σου κιλά! ! Ξέρω φίλη που πήρε 30 κιλά καο το μωρο γεννήθηκε 2700, ενώ αλλη που πήρε 7 το μωρό της ήταν 3900. Οποτε η μπεμπα σου είναι μια χαρά και εσύ δεν θα έχεις θέμα να τα χασεις μετα!!

Sofaki ελπίζω να καταφερες να ξεκουραστείς το μεσημέρι.

Vaso είτε φ.τ. είτε κ.τ. το σημαντικό είναι να είστε και εσύ και το νινί καλά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια παλι πηγε για νεχτερι ο αντρας μου κ με επιασε αυτη η ακατασχετη επιθυμια να φαω goodys το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το παρω αποφαση να παραγγειλω γιατι εχω κ τυψεις ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα με δειχνει 1 κιλο πιο πανω....σκεφτομαι βεβαια οτι μεχρι την αλλη βδομαδα που εχω γιατρο αν δεν ξαναφαω βραδυ μπορει να το φερω στα ισια του το πραγμα!!

ουφ γιατι να με απασχολουν τοσο πολυ τα κιλα? Ολο με ενοχες τρωω...

gzWep2.png

Sofaki και Athinakos πολύ συγκινήθηκα με τις ιστορίες σας!

Φωτεινή εγώ τα χτύπησα τα goodys απόψε :P

Κορίτσια έτσι και έτσι τα νέα μας εμάς.

Μου είπε για τα χάπια και αρνήθηκα να τα πάρω αφού την Πέμπτη μπαίνω στον μήνα μου.Στην εξέταση ο μικρός ήταν με το κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.Βρήκε όμως απασβεστώσεις στον πλακούντα.Σκέφτομαι να ζητήσω 2η γνώμη

Wi8gp2.png

Γεια σας και πάλι.

Αννα εγω εδώ και 2 βδομάδες έχω τσακίσει το χαλβά (βέβαια όχι για όσες έχουνε αυξημένο σάκχαρο) και πάω τουαλέτα καθημερινά, χωρίς κόπο. Τον τρώμε μαζί με την κόρη μου, ααχαχα.

Τόνια σε χάσαμε βρε κορίτσι, πες μας και τα δικά σου νέα.

Απο ρουχαλάκια και εγώ έχω πάρει κοντομάνικα φορμάκια, και έχω και απο πριν, κάποια ελάχιστα βελουτι μήπως και κάνει κάποια μέρα πιο κρύο και ζακετάκια λεπτούλια. Μπουφανάκι δεν έχω πάρει, έχω πάρει 2 ζακετάκια πιο χοντρά, νομίζω οτι είναι πιο ευκολοφόρετα.

Vicky κ εγω τελικα τα τσακισα κομματια να γινει εμεις να μαστε καλα...χαχαχα!!

μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου δεν ξερω τι ειναι οι απασβεστωσεις στον πλακουντα θα το ψαξω λιγο τωρα!!

Δεν εχεις να χασεις κατι αν παρεις δευτερη γνωμη κ μονο που θα σε καθησυχασει αξιζει!!

gzWep2.png

Χαχαχα τι να κάνουμε μας μύρισαν :) εκεί που περίμενα να πάρω την παραγγελία μου ήταν ακόμα μια εγγυούλα!

Οι απασβεστώσεις σημαίνει ότι έχει αρχίσει να γερνάει να ασπρίζει ο πλακούντας.

Εχω διαβάσει ότι πολλοί γιατροί το λένε αυτό όταν η ΠΗΤ σου είναι κοντά σε Χριστούγεννα Πάσχα κλπ.Χθές πάντως έτσι όπως πήγε η επίσκεψη με τον γιατρό ήμουν πολύ χάλια έκλαιγα συνέχεια

Wi8gp2.png

Διαφημίσεις

Ναι μπηκα κ διαβασα τι ειναι!! Μη στεναχωριεσαι διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο να γινεται γυρω στην 38η βδομαδα εσυ αυριο γινεσαι 36 αρα το αποκλειεις να γεννησεις φυσιολογικα σε 2 βδομαδες?

gzWep2.png

Στο λεω αυτο γιατι εχω διαβασει επισης πως το μωρο μας ξεκιναει τον τοκετο οταν ερθει η ωρα καταλαβαινει ποτε πρεπει να βγει...οποτε αν το δικο σου σκοπευει να βγει στις 38 ειναι λογικο να εχει ξεκινησει ο πλακουντας να γερναει

gzWep2.png

Αννούλα ευχαριστούμε για το πινακάκι.

Βάσω τι εννοείς 15 μέρες μετά?

athinakos μια χαρά η μπεμπούλα.

Φωτεινή εγώ δεν φοβάμαι το 1 κιλό, αν και το σκέφτομαι, αλλά το πως θα χωνέψω μετά. Πήγα στη γιόγκα και επειδή είχα να φάω απο το μεσημέρι το στομάχι είχε φτάσει στην πλάτη. Οπότε φεύγοντας μπήκα και πήρα ένα σάντουτς. Τώρα το ρεύομαι και φοβάμαι οτι θα μου βγει ξινό.

Βίκυ αν βρήκε απασβεστοποιήσεις στον πλακούντα, γιατί να σου δώσει χάπια και να καθυστερήσει τον τοκετό. Χωρίς να ξέρω βέβαια, η λογική λέει οτι αν έχει γεράσει αρκετά ο πλακούντας το μωρό δεν θα τρέφεται καλά και πρέπει να βγει, όχι να μείνει μέσα. Νομίζω οτι καλύτερα είναι να πάρεις 2η γνώμη να είσαι σίγουρη εφόσον αμφιβάλεις και κατά τη γνώμη μου θα κάνεις το καλύτερο για σένα.

vicky συμφωνώ με τα κορίτσια! Να πάρεις και δεύτερη γνώμη και μην στεναχωριεσε όλα θ πάνε καλά!!!

Foteini καλά έκανες και εφαγες goodys αφού τα λιγουρευτηκες. Και εγώ ήθελα σήμερα αλλά μετα δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ οπότε δεν πήρα:(

Καλό βράδυ κορίτσια!!!!! Τα λέμε αύριο! Πολλά φιλιά

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...