Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αχ βρε alexandroula πάλι ταλαιπωρηθηκες...το σημαντικό ειναι πως τέλος καλό όλα καλά! Την είδατε σήμερα όπως ήθελες και είναι μια χαρά!!!!

Anna μια χαρά και εσένα η μικρή, μπράβο που παρακολουθειτε και τις συσπάσεις! Να δεις που θα μας περάσεις όλες στις εβδομάδες και ας πας με κ.τ.

Καληνύχτα κορίτσια! ! Πολλά φιλιά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αληθεια κορίτσια μου ειναι οτι περασα μεγαλη δοκιμασια αε αυτη την εγκυμοσύνη, βεβαια δεν συγκρινεται με αυτα που εχετε περασει κ εσεις. Κ οταν ενιωσα την αναγκη να πω τον πονο μου καπου απευθυνθηκα εδω μεσα σε διαφορα σαιτ διαπιαστωσα οτι υπαρχει μεγαλυτερος πονος απο τον δικο μου κ οτι ο δικος ηταν σχεδον ενα τιποτα...

Αλεξανδρούλα μου αφου ειναι υπερκινητικη η μπεμπουλα σου κ σε ολα της καλα μην ανησυχεις για τιποτα!! Μια μας τα βγαζουνε υπερβαρα μια λιποβαρη.. Εγω επαψα να σκαω. Δεν γινεται να παω σκασμενη ουτε φοβισμενη στο μαιευτήριο. Εμενα την Παρασκευη θα με δει ο γυναικολόγος μου κ την Πεμπτη εχω επανελεγχο ντοπλερ. Εμενα συμβαινει να εχει το μωρακι μου κ το προβλημα της ηχογενης εστιας το οποιο δεν εφυγε τελικα , αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι..

Αυτα τα νεα μας καλο σας βραδακι. Φιλακια

κοριτσια καλησπερα και απο εμας!!!

σημερα ολη μερα τρεχουμε η αληθεια ειναι!!!πηγαμε καναμε κατι ψωνια πηραμε και αλλα ρουχαλακια για τον μπεμπη και του πηραμε και μπανιεριτσα!!!:D:D:D

πηγαμε και εμεις στον γιατρο σημερα αλλα δεν τον ειδαμε γιατι κατι επαθε ο υπερηχος μονο ακουσαμε καρδουλα...με εξετασε ολα καλα με το κεφαλακι φυσικα κατω χαμηλα.την κυριακη που μπαινω στο μηνα μου μου ειπε να κοψω το utrogestan και το μαγνησιο και επισης συζητησαμε και για την αμοιβη του και η αληθεια ειναι οτι ανακουφηστικα γιατι εκει που περιμενα να μου πει 1500 μου ειπε 1000 και πηραμε μια ανασα η αληθεια ειναι!!!τωρα ραντεβου σε 10 μερες την αλλη τεταρτη και απο δω και περα θα με βλεπει καθε 10 μερες μου ειπε...ξεχασα να τον ρωτησω τωρα που μπαινω στον μηνα μου για τις επαφες αν μπορω να εχω ελευθερα?????:oops:αλλα θα τον ρωτησω σε 10 μερες εσας σας εχει πει τπτ??να θιξω τωρα και το θεμα που ποναει...με ζυγισε.....κοριτσια πηρα 4 κιλα απο τις 16/2 και μου λεει ο αντρας μου αποκλειεται ...με κοιταζε σαν χανος...ρε κοριτσια ουτε που ξερω που τα εχω βαλει τα κιλα....το ιδιο με ρωταει και ο αντρας μου γιατι εκτος τις κοιλιας ακομα μου κανουν τα ρουχα μου προ εγκυμοσυνης...δεν ξερω τι να πω...οσοι με βλεπουν μου λενε μα καλα δεν τρως τωρα του εισαι εγκυος και αμα τους πω τα κιλα νομιζουν οτι τους δουλευω...:roll::roll::roll::roll:....ειπα και τον πονο μου για τα κιλα!!!

sofaki τι περασες και εσυ κοπελα μου.....ευτυχως ολα καλα !!!παω να κοιμηθω τωρα γιατι μανα και γιος ειμαστε κομματια!!!

καλο βραδυ κοιλιτσες!!!

φιλια!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σοφάκι δεν σκάω αν μου βγει πιο μικρό το μωρό. Αυτό που φοβάμαι είναι μην μου πούνε οτι είναι πολύ μικρό, αν και τελειόμηνο, και μου το κρατήσουνε στη θερμοκοιτίδα. Γιατί να έχει κάποιο προβληματάκι, με το αναπνευστικό του ή οτιδήποτε, το καταλαβαίνω οτι θα θέλει παρακολούθηση, αλλά αν είναι μόνο θέμα βάρους γιατί. Και παλιά στα χωριά κάνανε μωρά που ήτανε κάτω απο 2,5 κιλά και μεγαλώνανε μια χαρά.

Σήμερα θα έρθει ο παιδίατρος για τη μεγάλη και θα τον ρωτήσω μήπως ξέρει.

Αννούλα σου εύχομαι να κοιμήθηκες.

Εγώ κοιμήθηκα αρκετά καλά. Σηκώθηκα μόνο στις 3,30 για τουαλέτα και στις 6,30 ξαναξύπνησα και με πονάγανε χέρια πόδια. Είχα πιαστεί επειδή είχα μείνει πολύ ώρα ακίνητη. Τελικά μόνο ανάσκελα βολευόμουνα και κοιμήθηκα άλλη μια ώρα ανάσκελα.

Τώρα πρέπει να κάνω φασαρία μπας και ξυπνήσει η κόρη μου γιατί σε λίγο θα έρθει ο παιδίατρος και αν την ξυπνήσω θα είναι μέσα στη γκρίνια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!

Annoula εύχομαι να ροχαλιζεις μέχρι το μεσημέρι:tongue:

Εγώ ξύπνησα καποια στιγμή απο πόνους στο έντερο που κράτησαν κάνα μισάωρο. Κοιμόταν και η μπέμπα και δεν κουνιόταν και με έπιασε ένα άγχος. ...άρχισα να σκουνταω την κοιλιά απο εδώ και από εκεί, μεχρι που μου έδωσε κια γερή κλωτσιά και ηρέμησα.

Alexandroula γιατι θα έρθει η παιδίατρος; Αρρώστησε πάλι η κόρη σου;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Όχι ευτυχώς καλά είναι. Εμβόλιο θα κάνουμε. Απλά δεν θέλω να την πηγαίνω στο ιατρείο γιατί είναι γεμάτο άρρωστα παιδάκια. Μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένη.

Πάντως κορίτσια δεν ξυπνάει με τίποτα.

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Και πάλι ανέλπιστα όμορφη η μέρα !!! Δυστυχώς όμως το σκ θα χει κακοκαιρία διάβασα!

Εγώ σήμερα κοιμήθηκα πολύ καλά , κοιμήθηκα από 12:30 έως 8 με μονάχα 2-3 φορές τουαλέτα (που είναι πολύ λίγες για μένα)..

Alexandroula μια χαρα είναι η κορούλα σου.Δεν βγαίνουν όλα τα μωράκια τα ίδια κιλά . Άλλα βγαίνουν 2,500 και άλλα 4,500 χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο και όπως λες κι εσύ το πόσο γεννιέσαι δεν έχει απόλυτη σχέση με την ανάπτυξη ! Αν και πιστεύω πως εφόσον έχεις πάνω από 1,5 μήνα μπροστά σου θα φτάσει τα 2,5 κιλά ούτως η άλλως..Με μέσο όρο 150 γραμμάρια τη βδομάδα από δω και πέρα να παίρνει θα βγεί και παραπάνω ! Άλλωστε σίγουρα θα πυκνώσουν οι επισκέψεις από δω και πέρα στη γιατρό σου και θα έχει την πλήρη εποπτεία της .

Annoula_ αυτές οι αυπνίες ...Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να κοιμηθείς καλά! Πολύ καλή τιμή μου φαίνονται κι εμένα τα 1000 ευρώ.Θα πληρώσεις έξτρα για τη μαία ; ή είναι μέσα στην τιμή ; Τώρα όσο για τα κιλά ,μην το πολυσκέφτεσαι ,μπαίνεις στον μήνα σου οπότε υπάρχει full κατακράτηση,παίρνει βάρος και το μωρό κλπ , Θα δεις , αν ειδικά είσαι και λεπτούλα θα χαθούν γρήγορα τα νέα κιλά .Εγώ το φοβάμαι γιατί ξεκίνησα με την εγκυμοσύνη στα ανώτατα όρια κιλών που είχα θέσει στον εαυτό μου και έχω πάρει 8 κιλάκια ...Έχω μπροστά μου 55 μέρες οπότε ελπίζω μονάχα να μην ξεπεράσω τα 12 για να χαθούν κάποια στιγμή.Τώρα όσο για τις επαφές ,εμάς μας τις είχε απαγορεύσει εξ αρχής , μετά ήταν χαμηλά ο πλακούντας οπότε και πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και μετά ίσως να το ξέχασε να μας πεί κάτι οπότε συνεχίσαμε ως έχει.. Τώρα μόνο με τον στρεπτόκοκκο που μου χε βρει μας υπενθύμισε να μην έχουμε επαφές.

sofaki μπράβο που το έψαξες , και γενικά μπράβο για την πίστη σας . Εμείς είχαμε δει τον σάκο και τον λεκιθικό ασκό αλλά ποτέ δεν δημιουργήθηκε ή αναπτύχθηκε το έμβρυο. Η αλήθεια είναι πως γενικά ήμουν πιο απαισιόδοξη απ ότι εσύ , το μόνο που έκανα για να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο μωράκι ήταν να καθυστερήσω την απόξεση ,που την έκανα 2 βδομάδες αφότου διαπιστώθηκε η παλλίνδρομη . Τλκ ίσως παίζει ρόλο και η ψυχολογία . Αλλά ίσως να επηρεάστηκε και από κάποια φάρμακα που έπαιρνα εκείνο τον καιρό (χωρίς να ξέρω πως είμαι έγκυος) για τη μέση μου . Το καλό είναι πως ένα χρόνο ακριβώς μετά την παλλινδρομη και την απόξεση (8/3) περιμένω ήδη το μωράκι μου και είναι σχεδόν έτοιμο ! Στην αρχή και μιας και η γιατρός μου πρότεινε (και έτσι έκανα) να παίρνω 3-4 μήνες αντισυλληπτικά νόμιζα πως εφόσον μου έτυχε μια φορά τόσο εύκολα να μείνω έγκυος ,δεν θα μου ξανατύχαινε ή αν μου ξανατύχαινε θα είχε την ίδια εξέλιξη ! Τλκ ταλαιπωρείσαι πολύ όταν είσαι απαισιόδοξος...

Για μια ακόμη φορά έγραψα την ιστορία της ζωής μου..χαχα..ελπίζω να μην κουράζω πολύ ..

SPg9p2.png?MwCuSAEF

καλημέρα και από μενα. Πηγαμε για το doppler χτες το μεσημερι και όλα μια χαρα .Ο μπεμπης μου είναι μια χαρα και είναι 1850 γρ.Ολα καλα κεφαλακι μεγαλωνει φυσιολογικα και κοιλιτσα.Περιμενω τωρα την άλλη εβδομαδα να παω και στο γιατρό μου να με δει. Αννουλα μου ποσο σε καταλαβαινω με τα κιλα.Τα ιδια και εγω ενώ εχω βαλει 12 δεν φαινονται και με εκνευριζουν ολοι.Με ποσα κιλα ξεκινησες εσυ?Εγω 48 και εφτασα 60.Και στην κορη μου το ιδιο αλλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πρηστει πολύ και φαινομουν πιο χοντρη.Αλλα ο αντρας μου λεει αντι να χαιρεσαι που δεν εχεις χοντρυνει στεναχωριεασαι?Αναποδη εισαι μου λεει.Αλεξανδρουλα μια χαρα και εσενα η μπεμπουλα σου και εγω μικρα παιδια βγαζω και μου ειπε η γιατρος ότι παιζει ρολο και η κληρονομικοτητα από την μαμα της εγκυου.Και εμενα η μαμα μου μικρα μωρα εκανε.wmb1 σε ποια εβδομαδα εισαι μια χαρα και εσενα το μπεμπακι σου.Σοφακι μου τι περασες και εσυ.Τελικα το ενστικτο παντα πρεπει να ακολουθούμε .Αντε φτανει ο καιρος να δουμε τα μπεμπακια.Εγω ανυπομονω βρε κορίτσια αλλα ο φοβοσ φοβος.Μη σας πω ψεματα....Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες! Τέλεια μέρα έξω και μου έχει φτιάξει τη διάθεση εξαιρετικά. Κοιμήθηκα πολύ καλά για τα δεδομένα μου. Ξύπνησα μόνο μία φορά για τουαλέτα και ξανακοιμήθηκα αμέσως. Συνεχίζω να βάζω πλυντήρια και να σιδερώνω ρούχα της μπουμπούς αλλά και δικά μας. Αργότερα θα μαγειρέψω κοτόπουλο με ρύζι. Προσπαθώ να τρώω ελαφρά τον τελευταίο καιρό μπας και τα καταφέρω και μείνω στα 10 κιλά που έχω πάρει. Είμαι 36w και 1d georgia patra. alexandroula κι εμένα ο γιατρός μου είπε πως παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα για το πόσο μεγάλα παιδιά κάνεις. Εσένα η μαμά σου πόσο σε γέννησε;

Καλημερα κοριτσια μου!!

καντε υπομονη με τον υπνο λιγο μας εμεινε!

εγω σε αυτο το κομματι ειμαι τυχερη..μεχρι τωρα κοιμαμαι πολυ καλα...αν δε πιω νερο μετα τις 7 ξυπναω μονο μια φορα για τουαλετα. .προχθες που επινα μεχρι τις 10 το βραδυ νερο σηκωθηκα 5 φορες...απαράδεκτο! !

με τα κιλα κ εγω το ιδιο θεμα εχω...μμε εχουν πρηξει επειδη δεν μου φαινονται οτι δεν τρωω κ θα κανω μικρο μωρο κ βλακειες!!

ειδικα στην δουλεια παντα ελεγα οχι οταν με κερνουσαν σοκολατακια κ διαφορα χαζα κ αρχιζαν μετα τα γνωστα..μμα καλα εγκυος εισαι..τι μωρο θα βγαλεις αν δεν τρως τιποτα κ εγω εβγαλα 4 κιλα μωρο αλλα ειχα βαλει 30 οχι σαν κ σενα... ε μια δυο τρεις συγχιστηκα κ απαντησα λιγο αποτομα σε μερικες φαλαινιτσες που νομιζαν οτι επειδη ετρωγαν οτι σαβουρα εβρισκαν μπροστα τους εκαναν κ καλο στο μωρο!! Γιατι βρε κοριτσια ειλικρινα απο τοτε που εμεινα εγκυος προσεχα παρα πολυ την διατροφη μου να ειναι σωστη κ πλουσια σε βιταμινες κ πρωτεινες κ με πειραζε πολυ να τα ακουω ολα αυτα επειδη δεν ετρωγα γλυκα!!

τελος παντων η αληθεια ειναι πως στην εγκυμοσυνη σιγουρα ολες μας εχουμε ακουσει πολλα χαζα ο καθενας βρισκει ευκαιρία να σου πει το μακρυ του κ το κοντο του!!

Aleksandroula μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου αφου το ερεις κ απο την πρωτη το εχεις ξαναζησει μην αγχωνεσαι!!

gzWep2.png

Το ξέρω οτι παίζει ρόλο η κληρονομικότητα. Εγώ γεννήθηκα 2850 την τελευταία μέρα με πρόκληση.

Ήρθε ο παιδίατρος και κάναμε εμβόλιο. Τον ρώτησα και μου είπε οτι εφόσον θα είμαι στο μήνα μου και δεν θα έχει αναπνευστικό πρόβλημα, πάνω απο 1800 γρ. δεν χρειάζεται θερμοκοιτίδα. Οκ αυτό με ηρέμησε αρκετά. Βέβαια δεν ξέρω την πολιτική του μαιευτηρίου, θα ρωτήσω τη γιατρό μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...