Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

wmb1 και εγώ που είμαι χαλαρή γενικώς, γιατί δεν έχω περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη, κοιτάω κάθε φορά το χαρτί όταν σκουπίζομαι και ακόμα περισσότερο τώρα που κουράζομαι παραπάνω με το παιδάκι μου.

Άννα το μόνο που δίνουνε για τη δυσκοιλιότητα είναι ένα λάδι νομίζω. Μου είχε δώσει και εμένα στην πρώτη η γυναικολόγος μου, αλλά γενικώς το απέφευγα. Προσπάθησε όσο μπορείς με τη διατροφή. Εμένα με βοηθάνε πολύ τα ακτινίδια, γιατί με έπιασε νωρίς νωρίς η δυσκοιλιότητα αυτή τη φορά.

Καλημέρα σε όλες!! Ναι, το θέμα της δυσκοιλιοτητας είναι μεγάλο! Και γω έχω πρόβλημα από μικρη. Τρώω κανένα δαμάσκηνο τώρα στην εγκυμοσυνη, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν βοηθάει. Ο παππούς μου έλεγε ότι για την δυσκοιλιοτητα χρειάζεται ένα σφηνάκι λάδι σκέτο κάθε μέρα. Δεν το έχω εφαρμόσει πότε, αλλά μου φαίνεται λογικό και μάλλον θα το κάνω, γιατί φαντάζομαι ότι λειτουργεί ως λιπαντικό του εντέρου. Η σοφία των παλιών....

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευτυχώς εγώ θέμα δυσκοιλιότητας δεν έχω, εκτός απο τις ναυτίες κ τους εμετούς, που σταμάτησαν εδώ και κανένα 15μερο, και τη συχνοουρια όλα καλά. Απλα την τελευταια βδομάδα έχω αρκετά έντονους πόνους, σαν τραβηγματα ή τσιμπήματα θα τα χαρακτήριζα. Ο γιατρός λέει οτι είναι φυσιολογικά, αλλά αναρωτιέμαι πώς πρεπει να είναι ενα πονακι για να είναι...ανησυχητικό?? Πφ...

TJhAp3.png

Κορίτσια ευτυχώς εγώ θέμα δυσκοιλιότητας δεν έχω, εκτός απο ναυτίες κ τους εμετούς, που σταμάτησαν εδώ και κανένα 15μερο, και τη συχνοουρια όλα καλά. Απλα την τελευταια βδομάδα έχω αρκετά έντονους πονους, σαν τραβηγματα ή τσιμπήματα θα όλοιχαρακτήριζα. Ο γιατρός λέει οτι είναι φυσιολογικά, αλλά αναρωτιέμαι πώς πρεπει να είναι ενα πονακι για να είναι...ανησυχητικό?? Πφ...

Για να είναι ανησυχητικοί οι πόνοι φαντάσου οτι έρχονται, κρατάνε δευτερόλεπτα, και φεύγουν. και σιγά σιγα έρχονται ολο και πιο συχνά και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Κατά τ'αλλα θα έχουμε διάφορους πόνους και ενοχλήσεις σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσύνης και όλα είναι φυσιολογικά. Πάντως αν κάτι νιώθεις και σε απασχολεί να το λες αμέσως στον γιατρό σου!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Και εγώ ευτυχώς πάω κάθε μέρα τουαλέτα και πιστεύω οτι με βοηθάει το οτι κάθε γεύμα το συνοδεύω με τεράστια μαρουλοσαλάτα. Και όπως είπε η Alexandroula για τις κοπέλες που έχουν θέμα υπάρχει ένα λάδι που δίνουν οι γιατροί.

Καλό σαββατόβραδο σε όλες! !!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εγώ θέμα με την τουαλέτα δεν είχα, ειδικά μετά την πρώτη μου γέννα ήμουνα ακόμα πιο τακτική καθημερινά. Γενικώς σαλάτες δεν τρώω ιδιαίτερα, γιατί αυτή τη στιγμή, ενώ δεν έχω αναγούλες, εμετούς κλπ, δεν μπορώ να φάω πολύ. Μόλις φάω λίγο παραπάνω με πιάνει δυσπεψία, οπότε τρώω λίγο κάθε φορά, τι να πρωτοφάω. Περιμένω να περάσει η δυσπεψία, που μου χειροτέρεψε τις τελευταίες μέρες που έχει ζέστη, και να ξεκινήσω να τρώω και σαλάτες. Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπαιρνα και τα activia τα γιαούρτια και έβαζα μέσα φρούτα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ψιλοπρόβλημα, αλλά μόνο 2 φορές με έπιασε πραγματικά σε σημείο απελπισίας. Τώρα με έχει πιάσει ήδη 2 φορές και φοβάμαι για χειρότερα αργότερα.

Για τα πονάκια Στέλλα, αν εννοείς χαμηλά στη μήτρα με πιάνουν και εμένα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πολύ λίγα κυρίως στο πρώτο τρίμηνο. Τώρα έχω αρκετά πιο συχνά και υποψιάζομαι ότι είναι λόγω κούρασης. Τις μέρες που καταφέρνω να ξεκουραστώ και να ξαπλώσω το μεσημέρι είμαι πολύ καλύτερα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά και η κόρη μου δεν με αφήνει να ξεκουραστώ, δεν κοιμάται καθόλου μέσα στη μέρα και μερικές μέρες σέρνομαι, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Αν έχετε πονάκια να προσπαθήτε να ξεκουράζεστε περισσότερο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες Απριλίου!!!! Καλή εβδομάδα! Τι κάνετε; Εγώ με κουβερτούλα και ζεστή σοκολάτα ξάπλα στον καναπέ! Περιμένω εργάτες στο σπίτι σήμερα να φτιάξουν την μια κρεβατοκάμαρα που έχει βγάλει υγρασία.

Αντε ξυπνήστε και πείτε μου τα νέα σας:tongue: Τελειώσαμε όλες με αυχενική; Η Anna εχει στις 30. Οι υπόλοιπες;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Να' μαι! Τι γίνεται; Εργασίες σήμερα ε; Άσε, εμείς νοικιαζουμε και το ένα δωμάτιο μονίμως ξεβραζει υγρασία αλλά είναι επειδή συνορεύει με το μπάνιο και τα υδραυλικά στους τοίχους είναι διαλυμένα. Αλλά δεν παίζει να μπούμε σε διαδικασία να σκαψουμε, γιατί δεν θέλει και η ιδιοκτήτρια. Προσπαθούμε να βρούμε άλλο σπίτι. Τελοσπαντων.

Το ΣΚ ήσυχα. Περίμενα μια βδομάδα να πάω σε ένα τραπέζι που μας είχαν χτες (για να βγω λίγο έξω) αλλά δυστυχώς ο φίλος που το έκανε είχε βήχα και έτσι φοβήθηκα και δεν πήγαμε. Τζίφος η έξοδος από το σπίτι. Μόνο μία βόλτα με το αυτοκίνητο με πήγε ο άντρας μου. Εντωμεταξυ ρε γμτ, δεν έχω αντισώματα στον μεγαλοκυτταροιο και μου είπε ο γιατρός να προσέχω. Αυτό το πράγμα πώς κολλάει; Αν κρυώσεις μόνος σου; Αν σε κολλήσουν; Καμιά ιδέα;;

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια, ο καιρός αργεί να περασει:oops:

82ZHp3.png

Καλημέρα σας

Να την προσέχετε την υγρασία κορίτσια, είναι αρκετά επικίνδυνη.

Βάσο ο μεγαλοκυτταροϊός είναι μια ίωση που κολλάς πρακτικά με τα σταγονίδια, όπως και τις περισσότερες ιώσεις. Πχ αν φτερνιστεί κάποιος δίπλα σου! Είναι επικίνδυνος για το μωρό και εσύ μπορεί απλά να το περάσεις όπως όλες τις υπόλοιπες ιώσεις χωρίς να καταλάβεις διαφορά. Ακόμα και να το έχεις περάσει μπορεί να το ξαναπεράσεις, αλλά πολύ πιο ελαφριά την 2η φορά και επηρεάζει σε πολύ μικρότερο ποσοστό το έμβρυο, από ότι την πρώτη φορά.

Πάντως εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, δεν αρρώστησα καθόλου μα καθόλου, ήτανε η πρώτη χρονιά που δεν είχα αρρωστήσει καθόλου. Οκ πρόσεχα να μην κρυώνω όταν βγαίνω έξω, να μην πηγαίνω σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους, αλλά έπαιρνα και το μετρό μέχρι τον 6ο, Απρίλη μήνα, δηλαδή όλο το χειμώνα έπαιρνα το μετρό καθημερινά και δεν κόλλησα τίποτα. Πιστεύω ότι στην εγκυμοσύνη συνήθως είναι πιο γερός ο οργανισμός και δεν κολλάει τόσο εύκολα.

Τώρα ευτυχώς ακόμα δεν έχει αρρωστήσει ούτε η κόρη μου (που και τις 2 προηγούμενες χρονιές ήτανε άρρωστη όλο τον Οκτώβρη), και ελπίζω να γλυτώσουμε τις πολλές ιώσεις.

Καλημέρα! !!!

Και εμείς νοικιαζουμε και είπαμε στο ιδιοκτήτη οτι πρέπει να φτιάξει το πρόβλημα αλλιώς θα φύγουμε. Οπότε τώρα έχουμε μπόλικες εργασίες!

Το μεγαλοκυτταρο δεν έχω ιδέα πως το κολλας...ψάξε στο ίντερνετ καλύτερα.

Εγώ σημερα εδώ λυσσαξει να δω το μωρό! !! Ραντεβού έχω πάλι σε 10 μέρες και δεν νομίζω να αντέξω!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Α, μάλιστα alexandroula, κυρίως με σταγονιδια κολλάει ε; Οπότε δεν κάνει να έρχεσαι σε κοντινή επαφή με κάποιον "υποπτο".Ευχαριστωωω!! Εγώ γενικά φοβάμαι γιατί γενικά αρρωσραινω εύκολα. Ενιγουει. Αχ Athinakos, αυτό με το κάθε πότε βλέπουμε το έμβρυο δεν είναι πολύ σπαστικό;;;;!!! Εγώ συγκεκριμένα που δεν το νιώθω ακόμα, έχω αγωνία για το τι κάνει. Κάθε πότε σας έχει πει ο γιατρός ότι πρέπει να το ελέγχει με υπέρηχο;;

82ZHp3.png

Και εγώ αρρωσταίνω πάρα πολύ εύκολα, αφού δεν υπήρξε ίωση πέρυσι που να μην την κολλήσω από τη μικρή μου. Όμως στην εγκυμοσύνη δεν αρρώστησα ούτε μια φορά.

Ραντεβού με το σποράκι έχουμε και εμείς την άλλη βδομάδα, στις 31 του μήνα. Γενικώς η γυναικολόγος μου θέλει να με βλέπει κάθε 3 εβδομάδες. Το θεωρώ νωρίς να πω την αλήθεια μου (όχι ότι δεν θέλω να βλέπω το μωρό, αλλά φοβάμαι μην υπάρξουν "παρενέργειες"), αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Άντε να κάνουμε 2-3 υπερήχους παραπάνω σύνολο.

Εμένα θέλει να με βλέπει μια φορά τον μήνα αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω αντέξει να περιμένω τόσο και πηγαίνω καθε τρεις εβδομάδες. Ίσως αργότερα που θα το νιώθω πιο συχνά να ηρεμήσω.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Και εγώ αρρωσταίνω πάρα πολύ εύκολα, αφού δεν υπήρξε ίωση πέρυσι που να μην την κολλήσω από τη μικρή μου. Όμως στην εγκυμοσύνη δεν αρρώστησα ούτε μια φορά.

Ραντεβού με το σποράκι έχουμε και εμείς την άλλη βδομάδα, στις 31 του μήνα. Γενικώς η γυναικολόγος μου θέλει να με βλέπει κάθε 3 εβδομάδες. Το θεωρώ νωρίς να πω την αλήθεια μου (όχι ότι δεν θέλω να βλέπω το μωρό, αλλά φοβάμαι μην υπάρξουν "παρενέργειες"), αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Άντε να κάνουμε 2-3 υπερήχους παραπάνω σύνολο.

Ο υπέρηχος δεν προκαλεί θέμα στο μωράκι! Φαντάσου αυτές με δίδυμα πανε κάθε 2 εβδομάδες και μετα τις 28 εβδομάδες όλες θα πηγαίνουμε καθε 2. Οπότε μην σε ανησυχεί

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Έχω ακούσει ότι μπορεί να γεννήσεις πιο μικρό μωρό, λόγω υπερήχων (όχι για άλλα προβλήματα), και επειδή και η κόρη μου βγήκε λίγο μικρούλα, 2740 στις 39+2, φοβάμαι ότι αν γεννήσω νωρίτερα θα βγει ακόμα μικρότερο το μωρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...