Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλιτσες όμορφες!!! Άλλη μια εβδομάδα τελείωσε!

Αχ βρε κοριτσια νοιώθετε και εσείς που και που φόβο και άγχος ή είμαι μόνη; Χτες το βράδυ δεν έκλεισα μάτι...είχε 2 εβδομάδες να με πιάσει αυτό...έβλεπα άσχημα όνειρα ότι είχα αίμα, οτι το μωράκι δεν ήταν καλα κλπ. Ξέρω ότι πρέπει να ηρεμήσω και να σκέφτομαι θετικά αλλά με ολα αυτά που πέρασα πέρσι μου ειναι δύσκολο:(

Ελπίζω σε 12 μέρες που θα πάω πάλι για υπέρηχο να ηρεμήσω...

Για πείτε μου εσείς τα νέα σας...τι πρόγραμμα έχετε για το σ/κ;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjour!! ( Μια λέξη ξέρω στα γαλλικά μόνο, μην ψαρώνετε, γι'αυτο την χρησιμοποιω!!!)

Athinakos, τι να σου λέω τώρα για άγχος και φοβια;;;;!!! Ότι ξυπνάω το βράδυ 2-3 φορές για τουαλέτα και μετά, από τις διαφορές άσχημες σκέψεις, κάνω 1 ώρα να κοιμηθώ;;; Ότι από την 6η εβδομάδα, που είχα αίμα, κάθε φορά που πάω τουαλέτα σκουπιζομαι και χώνω το χαρτί στην μούρη μου για να δω αν είναι καφέ ή ροζ ή κόκκινο;;; Ότι γενικότερα αντί για έγκυος, με όλες αυτές τις εξετάσεις, αισθάνομαι άρρωστη;; Άσε που έχω φτιάξει σε ένα χαρτί ένα ημερολόγιο και σβήνω μερα-μερα που περνάει..Ούτε στο Γκουανταναμο να ήμουν φυλακισμενη!!! Από την άλλη προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι, αλλά δυστυχώς από τη φύση μου είμαι απαισιόδοξο άτομο.ΚΑΚΩΣ,βέβαια!!!!!!! Και, επίσης, να προσθέσουμε ότι: Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! Οπότε, χαλαρώνουμε Athinakos!!!!!!!!!:D

82ZHp3.png

Bonjour!! ( Μια λέξη ξέρω στα γαλλικά μόνο, μην ψαρώνετε, γι'αυτο την χρησιμοποιω!!!)

Athinakos, τι να σου λέω τώρα για άγχος και φοβια;;;;!!! Ότι ξυπνάω το βράδυ 2-3 φορές για τουαλέτα και μετά, από τις διαφορές άσχημες σκέψεις, κάνω 1 ώρα να κοιμηθώ;;; Ότι από την 6η εβδομάδα, που είχα αίμα, κάθε φορά που πάω τουαλέτα σκουπιζομαι και χώνω το χαρτί στην μούρη μου για να δω αν είναι καφέ ή ροζ ή κόκκινο;;; Ότι γενικότερα αντί για έγκυος, με όλες αυτές τις εξετάσεις, αισθάνομαι άρρωστη;; Άσε που έχω φτιάξει σε ένα χαρτί ένα ημερολόγιο και σβήνω μερα-μερα που περνάει..Ούτε στο Γκουανταναμο να ήμουν φυλακισμενη!!! Από την άλλη προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι, αλλά δυστυχώς από τη φύση μου είμαι απαισιόδοξο άτομο.ΚΑΚΩΣ,βέβαια!!!!!!! Και, επίσης, να προσθέσουμε ότι: Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! Οπότε, χαλαρώνουμε Athinakos!!!!!!!!!:D

Αχ αυτό με το χαρτί της τουαλέτας!!!! Εγώ να δεις καθε φορά πώς το κοιτάω και ψάχνω μήπως και δω κάτι. ..αφού μια φορά με είδε ο άντρας μου και με κοροιδευε, μου ειπε να μου φέρει ένα μικροσκόπιο μήπως και δω καλύτερα. Αυτό που είπες πάντως είναι αλήθεια. ..ότι είναι να γίνει θα γίνει! Το ξέρω...αλλά...

Τώρα με εκεί πιάσει άγχος που δεν έχω πάρει ακόμα κιλά. Αντί να χαίρομαι. ..ειμαι τρελή σου λέω! !!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αχ αυτό με το χαρτί της τουαλέτας!!!! Εγώ να δεις καθε φορά πώς το κοιτάω και ψάχνω μήπως και δω κάτι. ..αφού μια φορά με είδε ο άντρας μου και με κοροιδευε, μου ειπε να μου φέρει ένα μικροσκόπιο μήπως και δω καλύτερα. Αυτό που είπες πάντως είναι αλήθεια. ..ότι είναι να γίνει θα γίνει! Το ξέρω...αλλά...

Τώρα με εκεί πιάσει άγχος που δεν έχω πάρει ακόμα κιλά. Αντί να χαίρομαι. ..ειμαι τρελή σου λέω! !!

Και εγώ κοιτάω την κοιλιά μου και νομιχω ότι δε μεγαλώνει...

Τεσπα, αντε να δούμε θα περάσει ο καιρός;;;

82ZHp3.png

Πωπώ!Κι εγώ έχω την ίδια σχέση με το χαρτί της τουαλέτας,αφήστε που τώρα ψιλοφοβάμαι να πάω για κα...κια γιατί σε τέτοιες φάσεις έχω δει το αίμα...Τέλεια που δεν έχετε βάλει καθόλου κιλα,εγώ έβαλα 2 κιλάκια,θα προτιμούσα όμως να μην είχα βάλει κανένα γιατί τώρα αρχίζει η προσπάθεια για τα λίγα κιλα!!

Να έχουμε όλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Τελικά,θα κάνω αυχενική στο Φάρο(είναι και πιστοποιημένος)Οπότε στις 30 Οκτωβρίου θα ξέρουμε κι αλλες πληροφορίες για το τέκνο!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Πωπώ!Κι εγώ έχω την ίδια σχέση με το χαρτί της τουαλέτας,αφήστε που τώρα ψιλοφοβάμαι να πάω για κα...κια γιατί σε τέτοιες φάσεις έχω δει το αίμα...Τέλεια που δεν έχετε βάλει καθόλου κιλα,εγώ έβαλα 2 κιλάκια,θα προτιμούσα όμως να μην είχα βάλει κανένα γιατί τώρα αρχίζει η προσπάθεια για τα λίγα κιλα!!

Να έχουμε όλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Τελικά,θα κάνω αυχενική στο Φάρο(είναι και πιστοποιημένος)Οπότε στις 30 Οκτωβρίου θα ξέρουμε κι αλλες πληροφορίες για το τέκνο!!:P

Αχ Anna δεν είσαι μόνη σου! Και εγώ φοβάμαι όταν πάνω για κα...κια:tongue: κ ας μην έχω δει ποτέ αίμα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα σας

Είμαι καινούργια στο φόρουμ.

Είμαι έγκυος με ΠΗΤ 23/4 και έχω ήδη ένα παιδάκι 3,5 χρονών.

Είπα να γράψω, γιατί είναι ωραίο να υπάρχουν και άλλες κοπέλες που είμαστε στην ίδια φάση και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις ανησυχίες μας, αν και για εμένα δεν είναι τελείως καινούργια όλα αυτά.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας και να είναι γερά.

Καλημέρα κορίτσια. Stella καλώς ήρθες στην παρέα μας. Iouliana ευχαριστούμε για τις ευχές. Να σου ζήσει το παιδάκι σου.

Κι εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης συνεχόμενο ύπνο δεν έχω κάνει. Μία τουαλέτα μία τα όνειρα, ξυπνάω τουλάχιστον 4-5 φόρες και μετά κάθε φορά είναι δύσκολο να ξανακοιμηθώ. Αφήστε που τα όνειρα είναι μες την τρεχάλα και το άγχος....

Άννα στον Ευθύμιο Φάρο έκανα κι εγώ την αυχενική στο Λητώ. Μου είχε φανεί αρκετά καλός, ήταν πολύ αναλυτικός. Κάθε τι που έδειχνε στην οθόνη, μας το εξηγούσε και ήταν ανοιχτός σε ερωτήσεις. Γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις.

CMyUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Stella καλώς ήρθες στην παρέα μας. Iouliana ευχαριστούμε για τις ευχές. Να σου ζήσει το παιδάκι σου.

Κι εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης συνεχόμενο ύπνο δεν έχω κάνει. Μία τουαλέτα μία τα όνειρα, ξυπνάω τουλάχιστον 4-5 φόρες και μετά κάθε φορά είναι δύσκολο να ξανακοιμηθώ. Αφήστε που τα όνειρα είναι μες την τρεχάλα και το άγχος....

Άννα στον Ευθύμιο Φάρο έκανα κι εγώ την αυχενική στο Λητώ. Μου είχε φανεί αρκετά καλός, ήταν πολύ αναλυτικός. Κάθε τι που έδειχνε στην οθόνη, μας το εξηγούσε και ήταν ανοιχτός σε ερωτήσεις. Γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις.

Πολύ χαίρομαι!Επομένως,είναι καλή η επιλογή του γιατρού μου!Τέλεια!

Βάσω μου,δεν ήξερα το κέντρο που μου αναφέρεις αλλά ο διευθυντής εκεί είναι πιστοποιημένος για αυχενικές κλπ επομένως θα είναι καλός!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας

Είμαι καινούργια στο φόρουμ. έγκυος με ΠΗΤ 23/4 και έχω ήδη ένα παιδάκι 3,5 χρονών.

Είπα να γράψω, γιατί είναι ωραίο να υπάρχουν και άλλες κοπέλες που είμαστε στην ίδια φάση και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις ανησυχίες μας, αν και για εμένα δεν είναι τελείως καινούργια όλα αυτά.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας και να είναι γερά.

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να δεχτείς και το δεύτερο!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Εγώ έκανα αυχενική την προηγούμενη βδομάδα (τώρα είμαι 13+1), βγήκε καλή γενικώς, όμως τον άλλο μήνα θα κάνω και αμνιο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει άμνιο και όλα πήγαν καλά και τα αποτελέσματα και δεν είχα επιπλοκές. Ελπίζω να πάνε τόσο καλά και τώρα, αλλά το έχω πολύ περισσότερο άγχος, γιατί με ένα παιδάκι στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο να μην κουράζεσαι.

Σε 2 εβδομάδες έχω ραντεβού για υπέρηχο και θα κανονίσουμε την αμνιο.

Γενικώς έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, ευτυχώς (και η πρώτη μου ήτανε πολύ καλή).

Επειδή διάβασα λιγάκι το θέμα σας και αναφέρετε για αίμα στα κόπρανα. Συνήθως είναι από αιμοροϊδες. Εγώ είχα κανένα 6μηνο μετά τη πρώτη γέννα. Κάθε φορά είχα αίμα και αρκετό κιόλας. Πήγα σε γαστρεντερολό και μου είπε ότι έχω κάποιες αιμοροϊδες και μου έδωσε μια θεραπεία και δεν με ξαναενόχλησαν. πολύ φοβάμαι όμως ότι και τώρα θα έχω θέμα.

Τελικά κορίτσια πάνω κάτω όλες τα ίδια σκεφτόμαστε. Αυτό με το χαρτί στην τουαλέτα είναι φοβερό. Μα κάνω ακριβώς το ίδιο!!!!! Και νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι έτσι λόγω του άσχημου ιστορικού μου. Από όνειρα δεν το συζητώ. Όλο ότι πάω τουαλέτα και έχω αίμα βλέπω. Πάντως επειδή έτυχε να μείνω έγκυος μαζί με την κουμπάρα μου και με άλλες 2 συναδέλφους σας λέω πως αυτές είναι μια χαρά ήρεμες και χαλαρές και μόνο εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου. Υπάρχει δηλαδή και η άλλη πλευρά, είναι σίγουρο! Εύχομαι όλα καλά κοριτσάκια μου κι αυτά να είναι μόνο τα προβλήματά μας. alexandroula καλώς μας ήρθες! Με το καλό και το δικό σου το μωράκι! Σας φιλώ!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Εγώ έκανα αυχενική την προηγούμενη βδομάδα (τώρα είμαι 13+1), βγήκε καλή γενικώς, όμως τον άλλο μήνα θα κάνω και αμνιο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει άμνιο και όλα πήγαν καλά και τα αποτελέσματα και δεν είχα επιπλοκές. Ελπίζω να πάνε τόσο καλά και τώρα, αλλά το έχω πολύ περισσότερο άγχος, γιατί με ένα παιδάκι στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο να μην κουράζεσαι.

Σε 2 εβδομάδες έχω ραντεβού για υπέρηχο και θα κανονίσουμε την αμνιο.

Γενικώς έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, ευτυχώς (και η πρώτη μου ήτανε πολύ καλή).

Επειδή διάβασα λιγάκι το θέμα σας και αναφέρετε για αίμα στα κόπρανα. Συνήθως είναι από αιμοροϊδες. Εγώ είχα κανένα 6μηνο μετά τη πρώτη γέννα. Κάθε φορά είχα αίμα και αρκετό κιόλας. Πήγα σε γαστρεντερολό και μου είπε ότι έχω κάποιες αιμοροϊδες και μου έδωσε μια θεραπεία και δεν με ξαναενόχλησαν. πολύ φοβάμαι όμως ότι και τώρα θα έχω θέμα.

Σίγουρα έχω και αιμμοροϊδες αλλά το αίμα ήταν από τον κόλπο.Ο γιατρός μου εξήγησε οτι με το σφύξιμο μπορεί να βγει αίμα όταν έχει γίνει αποκόλληση όπως στην περίπτωσή μου..Ευτυχώς έχω κάνει κολονοσκόπηση λόγω ιστορικού και έχω μια ανησυχία λιγότερη.Σκέφτομαι όμως οτι ίσως μια επίσκεψη σε γαστρεντερολόγο θα βοηθούσε,να ήξερα ας πούμε οτι όντως έχω αιμμοροϊδα ανάμεσα στις 2 τρυπούλες...ξέρετε αν επιτρέπεται να παίρνουμε κάτι για να πάμε τουαλέτα?Πίνω νερό,τρώω φυτικές ίνες ,δαμάσκηνα κλπ αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένη...

wmb1 και εγώ που είμαι χαλαρή γενικώς, γιατί δεν έχω περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη, κοιτάω κάθε φορά το χαρτί όταν σκουπίζομαι και ακόμα περισσότερο τώρα που κουράζομαι παραπάνω με το παιδάκι μου.

Άννα το μόνο που δίνουνε για τη δυσκοιλιότητα είναι ένα λάδι νομίζω. Μου είχε δώσει και εμένα στην πρώτη η γυναικολόγος μου, αλλά γενικώς το απέφευγα. Προσπάθησε όσο μπορείς με τη διατροφή. Εμένα με βοηθάνε πολύ τα ακτινίδια, γιατί με έπιασε νωρίς νωρίς η δυσκοιλιότητα αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...